gadireye
عضو جدید
فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .نگران نباش درست میشه انشاءالله. به روحیه اتم فاز منفی نده.
فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .نگران نباش درست میشه انشاءالله. به روحیه اتم فاز منفی نده.
ما ارادتمندیم. کدوم دانشگاه بودی؟
فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .
خدا رو شکر سربازی رفتم من.فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .
دمت گرم داداش تو کارت درسته ادم باس تنور هرچی داغ بودو بچسبونه ول نکنه مثلا واسه تو درس داغ بود وا3 منم کار .. من تنور داغ کارو ول کردم چسبیدم به تنور سرد درس تازه الان درجه حرارتش به دمای محیط رسیدهآره ولی پیش خودم گفتم تا تنور درس خوندن داغه نونو بچسبونم. کار خاصی هم فعلا اونجوری پیش نیومده.
خدا رو شکر سربازی رفتم من.
فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .
این یه موردو حق داری نمیشه بت الکی روحیه داد
چه قانونی؟منم شاید قانون جدید تصویب نشه معاف شم
دمت گرم داداش تو کارت درسته ادم باس تنور هرچی داغ بودو بچسبونه ول نکنه مثلا واسه تو درس داغ بود وا3 منم کار .. من تنور داغ کارو ول کردم چسبیدم به تنور سرد درس تازه الان درجه حرارتش به دمای محیط رسیدههر کی باس همون تنور داغی ک واسهش فراهمه رو بچسبه
بستگی به هدف آدمم داره ولی من سال دیگه اگه بخوام شرکت کنم که باید بعد کنکور دفترچه رو پست کنم و تا اعلام نتایج یه 6 7 ماهی رو برم خدمت بعد اگه قبول شدم بیام بیرونو برم دانشگاه.شمام قاعدتا باید همین وضعیتو داشته باشی فک کنم.
میمونه کار که اگه الان کاری چیزی سراغ داری به قول آقا فرهاد کاررو ول نکن.چون استادمونم میگفت اگه کار خوب سراغ دارید برید دنباله اون کاره تا ارشد.ارشدو بعدشم میشه شرکت کرد.
پس قبول داری که اکثر روحیه دادنای ملت الکیه![]()
مونده کی بفرستی؟ ماه های زوج اعزامه دیپلم به بالاهاست. سعی کن بری از سپاه شهرتون پذیرش بگیری که تو شهرتون خدمت کنیداداش چن مدت میکشه از وقتی که دفترچه ات رو می فرستی تا اینکه میری سربازی؟
داداش بیخیال با ما مهربونتر باش بداخلاق نیستم
داداش چن مدت میکشه از وقتی که دفترچه ات رو می فرستی تا اینکه میری سربازی؟
چه قانونی؟
مونده کی بفرستی؟ ماه های زوج اعزامه دیپلم به بالاهاست. سعی کن بری از سپاه شهرتون پذیرش بگیری که تو شهرتون خدمت کنی
فعلا نرفتم سراغش ولی تک فرزندم شاید بشه یه کارایی کردومعاف شد
انشاءالله که این تنوری که واسه درس روشن کردی امسال بهت نون بده.تنور کارتم دوباره داغ داغ شه.
تک فرزند باشی میوفته شهر خودت البته اونم باید تو آموزش پیگیر باشیفعلا نرفتم سراغش ولی تک فرزندم شاید بشه یه کارایی کردومعاف شد
من که پسرنیستم بم میگی داداش
تازه من که مهربونانه گفتم حیف بود برادر من کارول کردی///ولی بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
ایشالا موفق باشی...هم کنکورت خوب شه هم یه کار بهتر ازون پیدا کنی...هم هرچی خیره پیش روت باشه برادر من...
سعی کنید تو سپاه شهرخودتون پذیرش بگیرید تا بیفتین شهر خودتونچه مدت طول میکشه تا دفترچه ات رو بفرستی تا بری خدمت؟ مثلا 1 ماه ، بیست روز ؟ چن روز؟
داداش منم تک فرزندم. دیگه خبری نیست دلتو صابون نزن. البته تا فردا صبح ممکنه تصمیمات جدیدی گرفته شه!!! الله اعلم.
سعی کنید تو سپاه شهرخودتون پذیرش بگیرید تا بیفتین شهر خودتون
خب مونده کی بفرستی. اعزام دیپلم به بالاها ماه های زوچه فقط. بهمن بفرستی اسفند میری البته اگه جا پرنشده باشه. یا مهر بفرستی آبان میری . فقط ماه های زوج اعزام.اون درست ولی منظورم اینه که چن روز بعد از فرستادن دفترچه میری خدمت؟
ممنونم یادم نبود باخانوما یکم باید مهربونتر حرفید شما لطف داری قسمت نبوده ایشالا کاربعدی. دلگیر نباش ازم شما مهربون پرسیدی من بد چواب دادم شرمنده
خب مونده کی بفرستی. اعزام دیپلم به بالاها ماه های زوچه فقط. بهمن بفرستی اسفند میری البته اگه جا پرنشده باشه. یا مهر بفرستی آبان میری . فقط ماه های زوج اعزام.
خب مونده کی بفرستی. اعزام دیپلم به بالاها ماه های زوچه فقط. بهمن بفرستی اسفند میری البته اگه جا پرنشده باشه. یا مهر بفرستی آبان میری . فقط ماه های زوج اعزام.
شش ماه بعدش رفتم. آموزشمون تو مالک اشتر اراک بود که مرکز آموزش خوبیه و افسراش واقعا مودب و محترمن.داداش شما بعد لیسانس سریع رفتی خدمت؟