[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

gadireye

عضو جدید
به نظرم میانگین امسال با پارسال توی یه رنجند
یعنی با میانگین 40 درصد حدودا 500 میشید

من قبول ندارم پارسال ریاضیات هتل درصدا بالای 80 حرارت متوسط ترمو متوسط ، کنترل مفت ، عملیات نسبتا ساده ، سیالات متوسط ، راکتور مفت فقط یه دونه جرم سخت بود اما امسال حرارت پاسخ سوالات ریسکی و فوق العاده سخت ، ترمو تقریبا متوسط ولی مال پارسال بهتر بود سیالات همون طوری بود ، فرآیند سخت سخت ، جرم و عملیات متوسط ، راکتور ساده و ریاضی سخت و اجق وجق بعد به نظرت اینا با هم قابل مقایسن؟!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من قبول ندارم پارسال ریاضیات هتل درصدا بالای 80 حرارت متوسط ترمو متوسط ، کنترل مفت ، عملیات نسبتا ساده ، سیالات متوسط ، راکتور مفت فقط یه دونه جرم سخت بود اما امسال حرارت پاسخ سوالات ریسکی و فوق العاده سخت ، ترمو تقریبا متوسط ولی مال پارسال بهتر بود سیالات همون طوری بود ، فرآیند سخت سخت ، جرم و عملیات متوسط ، راکتور ساده و ریاضی سخت و اجق وجق بعد به نظرت اینا با هم قابل مقایسن؟!

ماهم پارسال همین برداشت رو داشتیم نسبت به 92 ولی میانگین خیلی کم تغییر کرد
در کل منتظر تغیرات زیادی نباشید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ذرصدا رو دقیقا یادم نیست ولی پااین ترینتش ترمو بود 10 درصد بالاترینش جرم بود 62 درصد

رتبه ام 900 شد

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انتظارات داریم تا انتظارات مقایسه باید منصفانه باشه سال 92 از 93 آسون تر بود

خلاصه من گفتم که جوابا اومد زیاد تعجب نکنید
البته من خودمم دوس دارم اینظور باشه که شما میگید چون خودمم باز کنکور دادم

S.Mehran.S

عضو جدید
بستگی به دانشگاه داره دانشگاهای تاپ شهریه بیشتری میگیرن
مثلا صنعتی 2200 میگیره ترمی برای ورودی 93 برای 94 احتمالا 2500 بشه

البته من این ترم 9 واحد برداشتم که همش تئوری بود . شهریه ام حدودا 1850000 شد . دانشگاه تهران

farhad urmia

عضو جدید
آقا بیو با میانگین 30 درصد کجا میشه قبول شد؟
با میانگین 28 کجا میشه قبول شد؟

#soreNa#

کاربر فعال
داش پویا گلی به جمالت دمت گرم دادا :gol::gol:این کنکور مث یه ون میمونه اگه یخورده جمع و جور بشینی بقیه هم جا میشنا دادا اینجور که تونشستی یه نفری جا 3 نفرو گرفتی دادا جمو جور بشین:D
هنوز که نمیشه گفت ولی حدودی میگم
جرم تقریبا 70
سیالات 40
راکتور40
حرارت 35
ریاضی 35-40
ترمو 25

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه هایی ک کنکور گاز شرکت کردن،
به نظر شما امسال با این سوالا با چه میانگینی میشه قبول شد؟

E.AP

عضو جدید
آخه گفته پایا وقتیم دمای گره حساب میکنی فک کنم kحذف شه نظرت چیه؟
منم موافقم به اینکه تغییری پیدا نمیکنه چون دمای گره هاررو که میخواستی محاسبه کنیم از دو راه امکان پذیر بود یکی روش تفاضلات محدود و یکی هم روش موازنه انرژی که در هر دو روش K حذف میشه پس محاسبات مستقل از K میشه

E.AP

عضو جدید
بچه ها من به سوال 123 به اون روشی که یکی از دوستان حل کرده بود مشکوکم از روش لوله ای حل کرده بود نه میکس!
وقتی گفته غلطت r حداکثر یعنی غلظت A در نهایت صفر باشه و جمله دوم صفر میشه و در نیجه تابع فی باید به حداکثر اخلاف غلظت ضرب بشه تا حد اکثر غلظت R بدست بیاد در نتیجه ان شا الله گزینه 3 درسته
نگران نباشید 100% گزینه 3 درسته چون من عینا همین تستو تو راهیان حل کرده بودم

E.AP

عضو جدید
استیک اسید با آب تشکیل آزئوتروپ با نقطه جوش ماکزیمم تشکیل بده پس ان شا الله گزینه 1 درسته
اب و اسید استیک با هم تشکیل نقطه ازئ.تروپ رو نمیدن
اب و اسید استیک به سختی از هم جداسازی میشن پس برای جداسازیشون میشه از دو راه تحلیل کرد یکی اینکه یا برای جداسازیشون باید تعداد سینی ها بیشتر باشه که اگر اینجوری در نظر بگیریم میشه گزینه 2 و یا باید نسبت جریان برگشتی زیاد باشه تا به خلوص بالاتریبرسیم که اگر اینجوری در نظر بگیریم میشه گزینه 3 , اما من احتمال میدم گزینه 2 میشه

• Like
واکنش ها: H_RZ

H_RZ

عضو جدید
اب و اسید استیک با هم تشکیل نقطه ازئ.تروپ رو نمیدن
اب و اسید استیک به سختی از هم جداسازی میشن پس برای جداسازیشون میشه از دو راه تحلیل کرد یکی اینکه یا برای جداسازیشون باید تعداد سینی ها بیشتر باشه که اگر اینجوری در نظر بگیریم میشه گزینه 2 و یا باید نسبت جریان برگشتی زیاد باشه تا به خلوص بالاتریبرسیم که اگر اینجوری در نظر بگیریم میشه گزینه 3 , اما من احتمال میدم گزینه 2 میشه
منم حمین تحلیلو کردم ولی نمیدونستم کدومو بزنم بیخیال شدم

mohammad aghaei

عضو جدید
سلاااااااااااام بروبچ
بابا خیلی دمتون گرمه! همین امروز که من نبودم تایپیک رو 40 صفحه بردین جلو؟؟؟؟:mad::surprised::)

بالا