[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شنیده ها ونظرخودتون باهم... ممنون میشم

من خودم ک به شخصه تمایل چندانی به کارهای پژوهشی و اینا ندارم.
واسه همین دنبالش نبودم زیاد.
دوستام جنرال هم هستن زیاد کار پژوهشی انجام میدن.
علاقه خودتونم مهمه مسلما

salar1998

عضو جدید
من خودم ک به شخصه تمایل چندانی به کارهای پژوهشی و اینا ندارم.
واسه همین دنبالش نبودم زیاد.
دوستام جنرال هم هستن زیاد کار پژوهشی انجام میدن.
علاقه خودتونم مهمه مسلما
خودم فرآیند میخوام اما دکتری هم میخونم واس همین میگن فرآیند مقاله دادن سخته وازاین حرفا موندم چیکار کنم؟:cry:

H_RZ

عضو جدید
بچه ها به نظرتون امسال واسه رتبه 900 تا 1000 میانگین درصد چقده؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خودم فرآیند میخوام اما دکتری هم میخونم واس همین میگن فرآیند مقاله دادن سخته وازاین حرفا موندم چیکار کنم؟:cry:

منم خودم فرآیند میخوام.
باید همه جوانبو در نظر بگیری و سبک سنگین کنی.

gadireye

عضو جدید
آره بابا ما بخوایم بریم دریا باهاس باخودمون آب ببریم

من وقتی گاز کنکور دادم به رفیقم گفتم چه قدر کمه امسال تعداد شرکت کننده گاز ( 12 نفر بودن ) اونم گفت اونایی که سال قبل کنکور گاز دادن میگن پارسال 6 نفر بودیم اونجا بود که گرفتم این کنکور گاز کنکور گاز همیشگی نخواهد بود :smile:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من وقتی گاز کنکور دادم به رفیقم گفتم چه قدر کمه امسال تعداد شرکت کننده گاز ( 12 نفر بودن ) اونم گفت اونایی که سال قبل کنکور گاز دادن میگن پارسال 6 نفر بودیم اونجا بود که گرفتم این کنکور گاز کنکور گاز همیشگی نخواهد بود :smile:

ما 11 تا بودیم

salar1998

عضو جدید

منم سرجلسه م.شیمی یه لحطه به ساعتم نگاه کردم 10بود 5 نفر مونده بوداز60 نفر تو کلاس .اون موقع بود که فهمیدم زحماتم به بادرفت

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم سرجلسه م.شیمی یه لحطه به ساعتم نگاه کردم 10بود 5 نفر مونده بوداز60 نفر تو کلاس .اون موقع بود که فهمیدم زحماتم به بادرفت

ما توی کلاس حدود 30 نفره 3 نفر مونده بودیم.توی کلاس بغلی هم 3 نفر مونده بودن.

gadireye

عضو جدید
بچه ها به نظر من سوال ترمو پارسال خیلی بهتر از امسال بود امسال نظر طراح روی ترمو 1 بود

نظر شما چیه؟

بالا