سلام دوست من...سلام خدا قوت
1-الان میخوام شروع کنم دیره نه ؟ناامیدم(کنکور مهندسی شیمی)
2-کتاب فقط راهیان بخونم اگه رفرنس نخونم ضرر میکنم عایا؟
3-عملیات چه کتابی بخونم بهتر یادش بگیرم
4-مکانیک با اون همه فرمول رو چه جوری بخونم؟
5-ریاضیات به نظرتون همش رو بخونم؟
6-کنکور کجا ثبت نام کنم؟ ماهان؟ پارسه ؟ سنجش؟ یا چی؟
سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی میکنن![]()
سلام خدا قوت
الان میخوام شروع کنم دیره نه ؟ناامیدم(کنکور مهندسی شیمی)
کتاب فقط راهیان بخونم اگه رفرنس نخونم ضرر میکنم عایا؟
عملیات چه کتابی بخونم بهتر یادش بگیرم
مکانیک با اون همه فرمول رو چه جوری بخونم؟
ریاضیات به نظرتون همش رو بخونم؟
کنکور کجا ثبت نام کنم؟ ماهان؟ پارسه ؟ سنجش؟ یا چی؟
سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی میکنن![]()
سلام دوست من...
در مورد سوال هاتون به ترتیب پاسخ میدم
1- اصلا دیر نیست!.....مهم اینه که از الان شروع کنید به خوندن و وقتو بیشتر از این از دست ندین....در ضمن با مدیریت زمان در طول روز و تلاش بیشتر میتونید تایم بیشتری نسبت به بقیه مطالعه داشته باشید.....
2- رفرنس که به نظرم اصلا سراغش نرین!....چون هم وقت گیره و هم بازدهی خوب نداره....مسلما شما اگه مهندسی شیمی خونده باشی در طول این 4 سال حداقل بیس لازمو داری پس دیگه بیخودی با رفرنس وقتت رو تلف نکن...بجاش برو سراغ کتابهای کنکوری.....هر جایی هم که حس کردی بعد از چند بار خوندنش باز هم مشکل داری بهتره بری سراغ تست هاش و با تست زدن زیاد به تسلط برسی.
3 و 4- کلا بزار خیالت رو راحت کنم برای عملیات و مکانیک تو رشته ی ما کتاب خیلی تاپی وجود نداره.....اما خب برای عملیات من خودم از پارسه راضی بودم.....در مورد عملیات 2 هم اگه جزوه کلاسی خودتون خوبه اون رو هم بخونین تا با مفاهیم بیشتر کار کنید....من مکانیک پارسه رو به راهیان ترجیح میدم...مکانیک کلا یه درس بدقلق برا تمام بچه های مهندسی شیمیه!....تنها راه موفقیتش هم زدن تست بسیار زیاده!
5- ریاضیاتو اگه به یه درصد معقول فکر میکنین، نیازی نیست همشو بخونین....بخش هایی که شاید در اولویت نباشند و بخواین نخونین اینهاست: ماتریس،معادلات دیفرانسیل معمولی،لاپلاس. ولی مباحثی مثل بسل،PDE،مدل سازی و محاسبات عددی بسیار مهم و پر تست هستند و ارزش خوندن دارند واقعا.
6- این سوال قبلا هم مطرح شده بود و بچه نظراتشونو دادن که جمع بندیشو اینجا میگم بهتون....کلا تمام موسسات سوالاشون چندان استاندارد نیست و فرق خاصی نمی کنن با هم! پس تنها تفاوتشون میشه در جامعه آماری که پارسه بیشترین جامعه آماریو میگن داره(نزدیک 1000 نفر) بعد از اون مدرسان (700،800تا) بعد سنجش و ....
موفق باشید.
مرسی دوست من....ممنون دوست عزیز
راهنمایی های شما و دوستان کمک بزرگی به بنده بود
با آرزوی بهترین ها![]()
سلام شازده جان
اول اینکه اصلا دیر نیست و هرکی هم زود شروع میکنه آخرش خسته میشه و کم میاره
دوم رفرنس نخون اصلا و ابدا! وقت تلف کردنه
سوم من به شخصه فقط راهیان خوندم و از کتابای راهیان هم خیلی راضی بودم، هرجا هم نمیتونستم فرمول رو بفهمم میرفتم سراغ جزوه های دانشگاهی خودم و مشکلم حل میشد
چهارم اگه بتونی کتابای تستی رو که انتخاب میکنی دوبار بخونی ( البته نههمه مطالب رو، فقط بالای 70 درصد مباحثو ) خیلی خیلی بهتر از موسسات و ازموناشونه، موسسات فقط تبلیغاتن و در قبال هزینه و وقتی که صرف میکنین چیزی دستتون نمیاد( تجربه کردم که میگم )
کتاب سوالات جامع کنکور رو پیدا کنین و 10 بیست روز مونده به کنکور دو روز یک بار کنکور آزمایشی تو خونه از خودتون بگیرین بیشتر به دردتون میخوره
چون نحوه طرح سوالای کنکور دستتون میاد و نیازی نیست با روبرو شدت با سوالای عجیب و غریب موسسه ها استرستون بیشتر شه
پنجم فصلای اول عملیات رو به هر نحوی شده یاد بگیر( من با راهیان و جزوه خودم یاد گرفتم ) مابقی فصل ها حفظ کردنیه
در مورد سیالات اکثر داوطلبا فقط میتونن به سوالای روتین جواب بدن و جواب دادن به سوالای روتین هم نیاز به درک عمیق مباحث نداره پس زیاد خودتو اذیت نکن
کاربرد هم سوال تکراری و روتین زیاد داره و تسلط به اونا کافیه، این سوالای تکراری و راه حلاشون توی همه ی کتابای تست هست، فرق زیادی هم باهم ندارن
موفق باشی
سلام.ممنون به خاطر صحبت های شما عزیزان
من میخوام کنکور ارشد 94 شرکت کنم هنوز هم شروع نکردم.تا حدودی پاسخ های دوستان در این جا رو خوندم ولی سردرگم شدم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید:
من متوجه نشدم که راهیان بهتره یا پارسه؟ هر دوستی یه نظر متفاوتی داده مثلا عزیزی گفته که فقط راهیان خونده و راضی بوده ولی دیگری گفته که حرارت و عملیات فقط پارسه...عزیزی گفتن که فقط پارسه خوندن و........
الان وقت آزمایش کردن ندارم واقعا نمیدونم از کدوم شروع کنم! وسواسی هم هستم مثلا اگه از راهیان بخونم بعد تو این فکرم که نکنه اینجا نکته پارسه بهتر باشه
از دوستان محترمی که که کنکور ارشد 93 رو دادن خواهش میکنم به چند سوال صادقانه جواب بدن؟
1-از کی شروع به درس خوندنکردن ؟ روزی چند ساعت؟
2- از چه منابعی استفاده کردید؟
3- رتبه و میانگین درصدهاتون؟
لطفا پاسخ بدید واقعا به این اطلاعات احتیاج دارم. با آرزوی بهترین ها![]()
دوستان،مباحثی که توی جزوه پارسه نیست ولی تو متن راهیان هست میان،مثل قضیه آبل فصل دوم ریاضی؟
سلام پويا جان . خسته نباشيسلام
همه جزوه های پارسه در تاپیک زیر قرار داده شده :
تاپیک: [[ جزوات دست نویس پارسه ]] - [[[ مخصوص کنکور ارشـد ]]]
سلام پويا جان . خسته نباشي
داداش جزوه هايي كه در تاپيك بالا قرار گرفته چه تفاوتي با جزوه هايي كه پويا عزيز توي همين تاژيك قرار داده ، داره ؟
ممنون
ممنون شازده جان
واقعا نميدونم ميكشم بخونم يا نه
آزاد امتحان دادم و منتظرم ببينم نتيجش چي ميشه . البته با امتحاني كه من دادم بعيد ميدونم دانشگاه بدرد بخوري قبول شم .
از طرفي سر كار هستم و از 7 تا 2:30 مشغول كارم . البته سر كار ميتونم 1/2 ساعت بخونم .
و مهمترين موضوع اينه كه پايم ضعيفه .خيلي موضوعات پايه اي رو فراموش كردم . پس نياز دارم به رفرنس خوندن .
خلاصه نميدونم چيكار كنم . از طرفي هم اگه جايي قبول شم با اين وضعيت كار و نداشتن مرخصي نميدونم ميتونم ارشد رو بگذرونم يا نه ؟!؟!؟
نظرتون در مورد اين جزوه هاي پارسه كه پويا عزيز قرار دادن چيه ؟ كلا با جزوه دستنويس بهتر از كتاب ارتباط برقرار ميكنم .
ممنون
ممنون شازده جان
واقعا نميدونم ميكشم بخونم يا نه
آزاد امتحان دادم و منتظرم ببينم نتيجش چي ميشه . البته با امتحاني كه من دادم بعيد ميدونم دانشگاه بدرد بخوري قبول شم .
از طرفي سر كار هستم و از 7 تا 2:30 مشغول كارم . البته سر كار ميتونم 1/2 ساعت بخونم .
و مهمترين موضوع اينه كه پايم ضعيفه .خيلي موضوعات پايه اي رو فراموش كردم . پس نياز دارم به رفرنس خوندن .
خلاصه نميدونم چيكار كنم . از طرفي هم اگه جايي قبول شم با اين وضعيت كار و نداشتن مرخصي نميدونم ميتونم ارشد رو بگذرونم يا نه ؟!؟!؟
نظرتون در مورد اين جزوه هاي پارسه كه پويا عزيز قرار دادن چيه ؟ كلا با جزوه دستنويس بهتر از كتاب ارتباط برقرار ميكنم .
ممنون
شازده جان شما از کی شروع کردی ؟ و مهمتر از همه از چه درس هایی شروع کردی ؟ معمولا از چه درسهایی باید استارت زد ؟
من حرارت راهیان رو ف قبلا 1/2 بار خوندم و راضی هم بودم . اما دوستان خیلی از کتاب حرارت جهش بابایی تعریف کردن و دوست دارم این کتابو هم بخونم . اما مشکل اینه که توی شهرستان گیر نمیاد و در دسترس نیست تا شروع کنم . اگه جای سراغ دارید این کتابو آنلاین بفروشن و ب پست ارسال کنن ممنون میشم راهنماییم کنید .
اول شهریور.اگه بتونید درس ها رو با هم پیش ببرید خیلی بهتره . همه کتاب ها رو به 70 درصد تسلط برسونید .اگر نمیرسید با هم پیش ببرید به ترتیب اهمیت :
جرم-عمل-ریاضی-حرارت-ترمو-راکتور-مکانیک-کنترل-زبان.
ولی به این معنی نیست که یک درس رو کلا بذارید کنار( به غیر از کنترل و زبان )...ترتیب اهمیت یعنی اینکه درس هایی که ضریب بیشتری دارن رو بیشتر بخونید
اگر راهیان رو خوندید و راضی بودید که بی خیال جهش بشید.راهیان برای زدن 40 درصد کافیه.
متاسفانه جایی رو سراغ ندارم، در اینترنت هم سرچ کردم فقط یه سایت کتاب رو داشت که اون هم کتاب رو در انبار نداشتن!!!یعنی موجود نبود!!