MOHANDES Asal20
عضو جدید
من عاشق خريدم كمدم پره از لباس ميرم نشون ميكنم به محض اينكه حقوق گرفتم ميپرم بازار![]()

من عاشق خريدم كمدم پره از لباس ميرم نشون ميكنم به محض اينكه حقوق گرفتم ميپرم بازار![]()
به به،این دخترا نمونن،ی دوننخوش به حالتتتتتتتتتتتتتتتتتتت....کاش منم دستم تو جیب خودم بود.آخه آدم خجالت میکشه هی بگه بابا پول بده...
اونم تو این گرونی....
![]()
من نمیدونم این اساتید محترم چرا با من هماهنگ نمیکنن؟!!بچه هایی که تهران هستن، فردا (12 تیر) یه سخنرانی هست با عنوان کاربردهای فناوری رایانش ابری در حوزه یادگیری الکترونیک، سخنران دکتر گلناز وکیلی، از ساعت 2-4، مکان خیابان انقلاب ، تقاطع فلسطین، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، طبقه ششم تالار اجتماعات.
این پست رو اینجا زدم تا بچه هایی که تاپیک همایش رو چک نمی کنن ببینن.
من فردا میخوام حتما برم چون موضوعش برام جالبه. فکر کنم این همایش به درد محمد بخوره، چون موضوع کاری اون فناوری رایانش ابری هست.
بله طاهاجان..کاش زودتر گفته بودیسلام به همه دوستان،
بچه هایی که تهران هستن، فردا (12 تیر) یه سخنرانی هست با عنوان کاربردهای فناوری رایانش ابری در حوزه یادگیری الکترونیک، سخنران دکتر گلناز وکیلی، از ساعت 2-4، مکان خیابان انقلاب ، تقاطع فلسطین، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، طبقه ششم تالار اجتماعات.
این پست رو اینجا زدم تا بچه هایی که تاپیک همایش رو چک نمی کنن ببینن.
من فردا میخوام حتما برم چون موضوعش برام جالبه. فکر کنم این همایش به درد محمد بخوره، چون موضوع کاری اون فناوری رایانش ابری هست.
آره طاهره جون استاد منم همینو میگفتن. من ترم 2ام .خیلی آشنایی با این رشته ندارم ولی احساس میکنم به خاطر همین چیزاش رشته سختی باشه و باید زحمت کشید و تلاش کردسلام دوستان من رشته ی کاردانیم نرم افزار بود کارشناسی it میخونم ولی بیشتر ازنرم افزار راضی بودم چون آدم میدونست داره چی میخونه کلا برنامه نویسی نوشتن سایت بود اما در رشته it بیشتر درسای پراکنده از شبکه و اینترنت گفته میشه دیروز استادمون میگفت بچه های it باید بتونن وقتی وارد یک شرکت شدند بتونند اونجارو مدیریت کنندو بتوانند بخشهای مختلفی که یک شرکت لازم داره رو براحتی شناسایی و تامین کنند.
امان از دست اساتید، میگم بهشون حتماً هماهنگ کنن باهات.من نمیدونم این اساتید محترم چرا با من هماهنگ نمیکنن؟!!
اگه حتی بگیم بعد از ظهر بپیچونم از شرکت بیام بیرون بازم امتحان دارم وقت ندارم واسه همایش...
شما برو بیا واسه ما تعریف کن!
محمد و البته بقیه دوستان، میتونین به صورت آنلاین همایش رو ببینین و همون لحظه با میل سوال هم بپرسین.بله طاهاجان..کاش زودتر گفته بودی
هرچند من روی مباحث امنیتیش کار میکنم،جدیدا هم بهsecurity in mobile cloud computing علاقه مند شدم
به به،این دخترا نمونن،ی دونن
فقط خدا کنه هوا شوهراشونم همینجوری داشته باشن
ما وقتی حقوق میگیریم مستقیم میریم پیش صاحبخونه :|
الانم که فعلا هنوز حقوق خرداد رو ندادن بهمون
!
از کی؟با اينكه ديگه از آي تي جدا شدم و علوم كامپيوتري شدم ولي همش اينجام![]()
سلام.سلام دوستان. من تازه واردم .
از اینجا خوشم اومده و حس خوبی بهم میده
سلام.سلام دوستان من رشته ی کاردانیم نرم افزار بود کارشناسی it میخونم ولی بیشتر ازنرم افزار راضی بودم چون آدم میدونست داره چی میخونه کلا برنامه نویسی نوشتن سایت بود اما در رشته it بیشتر درسای پراکنده از شبکه و اینترنت گفته میشه دیروز استادمون میگفت بچه های it باید بتونن وقتی وارد یک شرکت شدند بتونند اونجارو مدیریت کنندو بتوانند بخشهای مختلفی که یک شرکت لازم داره رو براحتی شناسایی و تامین کنند.
ما ۲۰ ام هرماه کارکردو میبندن و محاسبه حقوق انجام میدن.حالا بگیم روند اداری - مالیش طول بکشه،تا هفته اول باید حقوقا رو داده باشن دیگه...نه دوازدهم! (امروز ساعت ۳ بعد از ظهر واریز شد)ما هر ماه 10 ام حقوق ميگيرم
هواتم داریم عزیزم...خودتا معرفی کن،ترم چندی؟از کدوم خطه ایران عزیز؟
ما ۲۰ ام هرماه کارکردو میبندن و محاسبه حقوق انجام میدن.حالا بگیم روند اداری - مالیش طول بکشه،تا هفته اول باید حقوقا رو داده باشن دیگه...نه دوازدهم! (امروز ساعت ۳ بعد از ظهر واریز شد)
از کی؟
ارشد علوم کامپیوتر شدی؟
بله میدونیم شماییاز امسال..
ارشد علوم كامپيتر شركت كردم هدفم اين بود الگوريتم بخونم و اگه خدا بخاد بورس بگيرم ولي ميگن خيلي الگوريتم سخته
-------------------------
اين منم...
بله اینجا من و خیلی بچه ها با هم بودیم تقریبا از ترم اول و الان ی سریا به ارشد رسیدیم و کار.اشکال نداره مثه برق و باد میگذرهفک کنم اینجا همه ترمبالایین.
یعنی کسی نیس هنو اول راه باشه ، احساس میکنم خیلی عقبم![]()
بله اینجا من و خیلی بچه ها با هم بودیم تقریبا از ترم اول و الان ی سریا به ارشد رسیدیم و کار.اشکال نداره مثه برق و باد میگذره
نه ما یه مدیر مالی مزخرف داریم.ما خوشبختانه هيچوقت تاخير حقوق نداريم يعني كل حساباي دفتر دست خودمه مختارم هر ماه دهم حقوق خودمو بقيه رو واريز كنم
البته فقط 3 نفريم![]()
حقیقتا از اون عکس سابق خیلی بهتره.اين منم...
نه بابا چه خبره؟؟فک کنم اینجا همه ترمبالایین.
امان از دست اساتید، میگم بهشون حتماً هماهنگ کنن باهات.
محمد و البته بقیه دوستان، میتونین به صورت آنلاین همایش رو ببینین و همون لحظه با میل سوال هم بپرسین.
این لینک رو ببینین:
http://www.irandoc.ac.ir/news/view.aspx?id=fddec695-4e55-42f6-8388-99f2bc2ba31b
به به،این دخترا نمونن،ی دونن
فقط خدا کنه هوا شوهراشونم همینجوری داشته باشن
سلام دوستان من رشته ی کاردانیم نرم افزار بود کارشناسی it میخونم ولی بیشتر ازنرم افزار راضی بودم چون آدم میدونست داره چی میخونه کلا برنامه نویسی نوشتن سایت بود اما در رشته it بیشتر درسای پراکنده از شبکه و اینترنت گفته میشه دیروز استادمون میگفت بچه های it باید بتونن وقتی وارد یک شرکت شدند بتونند اونجارو مدیریت کنندو بتوانند بخشهای مختلفی که یک شرکت لازم داره رو براحتی شناسایی و تامین کنند.
از امسال..
ارشد علوم كامپيتر شركت كردم هدفم اين بود الگوريتم بخونم و اگه خدا بخاد بورس بگيرم ولي ميگن خيلي الگوريتم سخته
-------------------------
اين منم...
فک کنم اینجا همه ترمبالایین.
نه بابا چه خبره؟؟
منم ترم دوم هستم،خیلی احساس تنهایی نکن!
شما دعا کن مام مثه سمیراجون پولدار بشیم...اونم به روی چشم.هوای شوهرمونم خواهیم داشت
خیلی نازی سمیراجون.انشاا... که موفق بشیو به هدفات برسی عزیزم.اگه بری خارج مارو فراموش نکنیا...دعوتنامه بفرس برامون![]()
مرسی از به اشتراک گذاری تجربه ات.حالا حرفاش چی؟ چیز به دردبخوری گفت؟خانم دکتر گرامی زیاد جالب صحبت نمیکرد. به نظر میرسید خیلی رو صحبت کردن مسلط نیست.
(البته امکان داره جلوی جمع زیاد صحبت نکرده بود)
ولی امروز نمیتونم همایش های قبلی رو از تو سایتشون ببینم. چرا اینجوری شده ؟؟ دیروز کار خاصی کردم ؟ !!!!
حالا حتما همین اول باید به مقطع تحصیلیم اشاره میکردی؟! خب بزار بچه احساس تنهایی نکنه!drago شما ترم دوی کارشناسی هستی؟؟؟؟!!!!!
مرسی از به اشتراک گذاری تجربه ات.حالا حرفاش چی؟ چیز به دردبخوری گفت؟
کامپوننت آزمایشی بوده امروز برداشتن)
(عکس مسابقه کشت و کار)
صنم ساینای قدیم! با همون جملات گیج کننده و پیچیده همیشه.بالاخره ما نفهمیدیم دلیل اینکه نیومدی این بود که سرت شلوغ بوده یا رمزت یادت نبوده!در ضمن یک عذرخواهی به دوستانم بدهکاری که اینجا میگم یک مدت سرم شلوغ بود واسه همین در فروم هیج پستی نزدم ولی پستاتون رو می خوندم راستش رمزیادم بود واسه همین دیگه دنبالش نرفته بودم تا ریست کنم
چرا از استادها؟من از اساتید گله دارم. گله دارم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |