گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

samira.it

عضو جدید
امشب میزنیم داغونتون میکنیم امیرحسین .

ورزشگاه امارات رو براتون جهنم میکنیم.

3 تا گل براتون گذاشتیم کنار.

ماریو ماندزوکیج. توماس مولر . شواینی.

1- امسال گفتن هفته اول خرداد.

البته فکر کنم واسه علوم نیاز به زیر 170.180 هست که مطمئنا با این درصد ها میاری. بهت تبریک میگم.

2- خسته نشین یه وقت ! باید همه رو شام و ناهار دعوت کنین.

آخه من دعوتم عكس كيك و قهوه نيستا واقعيه فك نميكني ورشكست ميشم؟؟؟

آره من براي اون دانشگاهي كه بهت گفتم زير 200 نياز دارم چون جاي ديگه اي قبول شم نميرم حتي تهران
مرسي از تبريكت اميدوارم چيزي بشه كه ميگي

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

به این میگن قدرت باواریایی ها :cool:

فعلا این 2 تای نیمه اول رو داشته باشین.

تا نیمه دوم , گل بعدی رو هم بزنیم.

فعلا که تونی کروس و توماس مولر گل زدن. ماندزوکیچ هم که یه موقعیت خیلی عالی رو هدر داد.
یعنی شوت تونی و ضربه سر دانیل فن بویتن واقعا عالی بود.

به فکر نیمه دوم باشین که تو زمین خودتون کمتر گل بخورین. :D

تازه بازی برگشت تو الیانس اره نا 4 تا دیگه هم گذاشتیم کنار. ;)

آخه من دعوتم عكس كيك و قهوه نيستا واقعيه فك نميكني ورشكست ميشم؟؟؟

آره من براي اون دانشگاهي كه بهت گفتم زير 200 نياز دارم چون جاي ديگه اي قبول شم نميرم حتي تهران
مرسي از تبريكت اميدوارم چيزي بشه كه ميگي

حالا به نظرت اینجا کسی هست که برای کیک و قهوه یا شام و ناهار تا زنجان بیاد ؟؟

حداقل شام و ناهار بود شاید بچه ها یکم انگیزه پیدا میکردن میومدن !! :D:D

حالا سمیرا جدا از این شوخی ها , اصالتا اصفهانی نیستی ؟ :D

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

اول تبریک :gol:
دوما زیاد شلوغ نکن :D

یعنی بالا بند آرسنال تیم نیستتتتتتتت .. چهارتا بچه گذاشتیم توی زمین ببین چی بازی میکردن ..
اگر میبازیم بخاطر اینکه بازیکنامون همه بچه هستن (فکر کنم میانگین 22 بودیم:surprised:) و کم تجربه ... و ما به تجربه بایرن باختیم وگرنه با اون همه هزینه چیزی سرنداشت

شما که میگی بایرن بایرن .. اگر آرسنال بازیکنانشو نفروشه .. بهت قول صد در صد میدم 2 سال بعد همین بازیکنا جشنواره جلوتون راه می اندازن (الان میگه سفسطه نکن .. آخه اینکار رو نکنم چی کنم !!:D)

نگو که چهارتا توی زمینتون میزنین .. این آرسنال تیم احساس هست (بقول خیابونی:D) یهو دیدی ورق برگشت .. که من هنوز امید دارم به صعود (امیدم 90درصد هست:D)
===============
گفتی شواینی یاد شاگردم افتادم .. دوتا از شاگردام کپی شواینی و گومز هستن .. اگر شد بعدا عکس میگیرم با شاگردام بهت نشون میدم .. یعنی میگی برادر هم هستن :D

IRANI91

عضو جدید
بچه ها درصدام و واسه تخمين رتبه زدم آورد 73:D
اصن يه وضي...

تبریک می گم, امیدوارم همون دانشگاهی که می خوای قبول بشی.

خب چه بهتر ..
به امید شیرینی تپلی که محمدجان فرمودند ..

================
میگم کنکوری های سال دیگه رو بچه های 93 میگن ؟!!
چند نفر داریم اینجا که جدی میخوان بخونن واسه سال دیگه .. ؟!!
خدا رو چه دیدین شاید من هم خواستم شرکت کنم .. :)

منظورت ارشد؟
منم اگر بشد می خوام سال دیگه ارشد شرکت کنم, البته اگر 9 ترمه نشم:D

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول تبریک :gol:
دوما زیاد شلوغ نکن :D

یعنی بالا بند آرسنال تیم نیستتتتتتتت .. چهارتا بچه گذاشتیم توی زمین ببین چی بازی میکردن ..
اگر میبازیم بخاطر اینکه بازیکنامون همه بچه هستن (فکر کنم میانگین 22 بودیم:surprised:) و کم تجربه ... و ما به تجربه بایرن باختیم وگرنه با اون همه هزینه چیزی سرنداشت

شما که میگی بایرن بایرن .. اگر آرسنال بازیکنانشو نفروشه .. بهت قول صد در صد میدم 2 سال بعد همین بازیکنا جشنواره جلوتون راه می اندازن (الان میگه سفسطه نکن .. آخه اینکار رو نکنم چی کنم !!:D)

نگو که چهارتا توی زمینتون میزنین .. این آرسنال تیم احساس هست (بقول خیابونی:D) یهو دیدی ورق برگشت .. که من هنوز امید دارم به صعود (امیدم 90درصد هست:D)
===============
گفتی شواینی یاد شاگردم افتادم .. دوتا از شاگردام کپی شواینی و گومز هستن .. اگر شد بعدا عکس میگیرم با شاگردام بهت نشون میدم .. یعنی میگی برادر هم هستن :D

واسه تبریک که ممنون.
بهترین تیم جهان هم که بایرن هست.

الان اینکه تیم شما پول خرج نمیکنه و بازیکن نمیخره تقصیر ماست ؟ اینکه نمیتونه فان پرسی و فابرگاس و بقیه بازیکنان رو نگه داره تقصیر ماست ؟ :D
نگم سفسطه نکن. پس چی بگم ؟؟ :D مثل این میمونه که من بگم ما اگه مسی و رونالدو رو تو تیم خودمون داشتیم بهتون 10 تا میزدیم !! :D

گفتم 3 تا گذاشتیم کنار که 3 تا رو زدیم. حیف که شواینی گل نزد . تازه بازی بعد هم محروم شد .

قدرت بایرن تو الیانس اره نا 3 برابره. بازی برگشت هم 4 تا گل براتون کنار گذاشتیم . :cool:

ولی ارسنال از دقیقه 45 تا 70 خیلی خوب کار میکرد و راحت میتونستن نتیجه رو برگردونن. به نظرم بازم تو بازی برگشت هم شانس دارن (البته اگه مثل همین دقایق 45 تا 70 کار کنن )

------------------

راستی. اینجوری که میگی هم نبود که 4 تا بچه بخوان بازی کنن.

لوکاس که بالای 100 تا بازی ملی داره. روسیچکی هم که پیر شده دیگه. تئو والکات هم که دو تا جام جهانی سابقه داره .
پرمرته ساکر و سانیا که دفاع وسط هاتون بودن هم که دیگه 50 سالشونه :D
کاسورلا و ارتتا و فرمالن و کوشیلنی هم که باید بالای 26.27 سال باشن.
فقط جک ویشر و رمزی و دروازه بانتون کمتر از 25 سال هستن. وگرنا بقیه همشون یا تجربه زیادی دارن و یا بالای 27.28 سالشونه.

میانگین سنیشون عمرا زیر 26 سال باشه.

-----------------

ما هم زمان دبیرستان یکی از همکلاسی هامون شبیه میشاییل بالاک بود :D منتظر عکس های شواینی و گومز هستم :D

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
چرا ما باید از نوع لباس پوشیدن خارجی ها فقط استفاده کنیم و از علمشان نه مگه باید لباس اونارو بپوشیم تا علممان مثل اونا شه
خیلی جالب بود مثل آدمای الان مانند من که فقط به علم یا چیزهای قشنگ خارجیا توجه نمیکنم و درس نمیگیرم تا خودم بهترین باشم نه عاشق بهترینها
نميفهمم!
چه فرقي ميكنه؟ آقا من از يه رسمي،ازيه لباسي،از يه روشي خوشم اومده.فرقي ميكنه مال كجاس؟
هميشه در اين موارد ايالات متحده توي ذهن من مياد : سابقه تاريخي خاصي نداره (بحث بومي ها جداست) اما از هر كشوري،از هر فرهنگي رسومي كه خوششون اومده رو پذيرفتن (وهنوز هم ميپذيرن) و استفاده ميكنن!

NAZIY0

عضو جدید
نميفهمم!
چه فرقي ميكنه؟ آقا من از يه رسمي،ازيه لباسي،از يه روشي خوشم اومده.فرقي ميكنه مال كجاس؟
هميشه در اين موارد ايالات متحده توي ذهن من مياد : سابقه تاريخي خاصي نداره (بحث بومي ها جداست) اما از هر كشوري،از هر فرهنگي رسومي كه خوششون اومده رو پذيرفتن (وهنوز هم ميپذيرن) و استفاده ميكنن!
خوب اين موضوع كه از هر چيزي خوششون مياد و ميپذيرند تو خونشون هستش.اونا زياد براشون فرقي نميكنه كه چي باشه اون رسم فقط اين كه اون مراسم اونارو ياد يك چيزي بندازه و دور هم جمع كنه..مثلا همين ولنتاين واسه اونا يك ياداوري كه به كساي كه دوسشون دارن كادو بدن و بگن دوسشون دارن چون ممكن مدتي سرشون مشغول باشه و نتونسته باشن اين كارو بكنند..يا روز شكرگزاري يك ياداوري كه از نعمت هاي خداوند شكر كنند و اين ياداوري باعث ميشه اونايي كه تا چند وقت از ياد خدا دور بودن دوباره ياد خدا در دلاشون زنده بشه.هميشه اطراف روز شكرگزاري اونجا كليساها خيلي شلوغ ميشه.اونا پذيرفتند كه هنديا و افغانيا حتما بايد لباساي كشور خودشونو بپوشن تو خيابون...والا من يك دفعه نديدم كه به اينا بد نگاه كنند يا بگن چرا اين لباسو پوشيديد يا بگن چه قدر بيكلاس با اين لباس ميان بيرون ولي حالا ما ايرانيا از موقعه ي كه يك نفر يك جور ديگه لباس پوشيده رو ميبينيم تا زماني كه از جلو نگاهمون دور ميشه چشممونو ازش بر نميداريم.

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر تالار
منظورت ارشد؟
منم اگر بشد می خوام سال دیگه ارشد شرکت کنم, البته اگر 9 ترمه نشم:D

بله ..

خب اگر نه ترمه شدین .. ترم پاییز مرخصی بگیرین .. بخونین برا ارشد و درسا رو بزارین ترم بهار پاس کنین ..

samira.it

عضو جدید
حالا به نظرت اینجا کسی هست که برای کیک و قهوه یا شام و ناهار تا زنجان بیاد ؟؟

حداقل شام و ناهار بود شاید بچه ها یکم انگیزه پیدا میکردن میومدن !! :D:D

حالا سمیرا جدا از این شوخی ها , اصالتا اصفهانی نیستی ؟ :D

يعني ناهار و شام باشه مياين؟خوب جهنم ميريم رختشويخانه و مردان نمكي و سلطانيه ام ميبينيم الان انگيزه پيدا كردي؟

نه نه نه اصفهاني نيستم خيليم دست و دلبازم:Dولي فقط در حد جيبم:biggrin:حالا تو بيا نترس گشنه نميموني

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نه نه اصفهاني نيستم خيليم دست و دلبازم:D

زاغکی بر درختی نشسته بود و ساندویچ میخورد.

روبهی بهش گفت: چه سری، چه دمی، عجب تیپ خفنی!...مشکی رنگه عشقه،یه آواز بخون حال کنیم.

زاغک ساندویچ رو زیر بغلش سفت گرفت و گفت:boro dada ! ma beche esfanim

پ.ن: به دلیل رعایت لهجه،این تیکه اخرو فینگیلیش نوشتم

آخرین ویرایش:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
يعني ناهار و شام باشه مياين؟خوب جهنم ميريم رختشويخانه و مردان نمكي و سلطانيه ام ميبينيم الان انگيزه پيدا كردي؟

نه نه نه اصفهاني نيستم خيليم دست و دلبازم:Dولي فقط در حد جيبم:biggrin:حالا تو بيا نترس گشنه نميموني
منم بیام سمیرا؟

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی ماشالله تو یک هفته چند صفحه جلو رفتین فقط چند صفحه رو خوندم در مورد بحث های دغ این هفته منم نظرمو بگم :
اول ازهمه سمیرا جان مبارکه :w23:
در مورد بحث ولنتاین هم در اون روز به جز فوتبال و ولنتاین یک کار بهتری هم هست :D
در مورد خسیسی هم اینجا یک شهرستانی هست به اسم اسکو که به خسیسی معروف هست یک جوک داره بگم بخندین نمی دونم شاید شنیدین
یک مسابقه برگزار میشه یک آمریکایی و یک ژاپنی و اسکویی میان سگ هاشون مسابقه بده که کدوم سگش بهتره (از نظر قابلیت)
یکی میاد میگه سگ من می تونه ضرب اتقسیم اینا بکنه .اون یکی میگه سگ من فلان حرکات رو می تونه بکنه این رو اینو بعد به اسکویی میگن سگ تو چی ؟ اسکویی میگه سگ من می تونه حرف بزنه میگن چه جوری سگ میگه " اصغر سن الله منه بیزرره چورح ور " یعنی ترجمه اش : میگه اصغر به خاطر خدا یک تکه نون بده " یعنی سگه رو اون قدر گرسنه نگه داشته که دیگه آخرش سگه زبان باز کرده میگه حداقل یک ذره نون بده

Drago

کاربر ممتاز
(این نقل قول از تاپیک سوالات و مشکلات کپی شده)
خب تو 4shared براشون آپلود کنین.
یا هر آپلود سنتر دیگه ای
مهندس میدونی آرون سوارتز،کیم دات کام(اشمیتز) و خیلی های دیگه به خاطر همین کارها و همین پیشنهادها به "نقض مجرمانه‌ی کپی رایت" متهم شدن؟!!

Drago

کاربر ممتاز
خب تو 4shared براشون آپلود کنین.
یا هر آپلود سنتر دیگه ای
مهندس میدونی آرون سوارتز،کیم دات کام(اشمیتز) و خیلی های دیگه به خاطر همین کارها و همین پیشنهادها به "نقض مجرمانه‌ی کپی رایت" متهم شدن؟!!

samira.it

عضو جدید
منم بیام سمیرا؟
پ ن پ واستا از دور تماشا كن
شوما كه دعوت لازم نداري:smile:
حالا دعا كن قبول شم:redface:

سلام به همگی ماشالله تو یک هفته چند صفحه جلو رفتین فقط چند صفحه رو خوندم در مورد بحث های دغ این هفته منم نظرمو بگم :
اول ازهمه سمیرا جان مبارکه :w23:
در مورد بحث ولنتاین هم در اون روز به جز فوتبال و ولنتاین یک کار بهتری هم هست :D
در مورد خسیسی هم اینجا یک شهرستانی هست به اسم اسکو که به خسیسی معروف هست یک جوک داره بگم بخندین نمی دونم شاید شنیدین
یک مسابقه برگزار میشه یک آمریکایی و یک ژاپنی و اسکویی میان سگ هاشون مسابقه بده که کدوم سگش بهتره (از نظر قابلیت)
یکی میاد میگه سگ من می تونه ضرب اتقسیم اینا بکنه .اون یکی میگه سگ من فلان حرکات رو می تونه بکنه این رو اینو بعد به اسکویی میگن سگ تو چی ؟ اسکویی میگه سگ من می تونه حرف بزنه میگن چه جوری سگ میگه " اصغر سن الله منه بیزرره چورح ور " یعنی ترجمه اش : میگه اصغر به خاطر خدا یک تکه نون بده " یعنی سگه رو اون قدر گرسنه نگه داشته که دیگه آخرش سگه زبان باز کرده میگه حداقل یک ذره نون بده

واي از الان تبريك نگين قبول نشم ضايع ميشما:Dفدات شم مرسي

آره اسكو كه معروفه لطيفه تم بامزه بود:biggrin:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم به سمیرا جان تبریک میگم . امیدوارم که واقعا همونی که میگی بشه . نمیخوام ناامید کنم ولی کلیدهای سازمان سنجش تو بعضی موارد اونجور که ما تصور میکنیم نیست ولی به هرحال به امید موفقیت شما در کنکور

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ..

خب اگر نه ترمه شدین .. ترم پاییز مرخصی بگیرین .. بخونین برا ارشد و درسا رو بزارین ترم بهار پاس کنین ..
سلام
ارزش داره مرخصی گرفتن؟
من اگ این ترممو به لطف خدا درسارو خوب پاس کنم میتونم هفت ترمه تموم کنم ینی ترم پاییز میشه آخرین ترمم البته اگه 24واحد بردارم .با توجه به اینکه ترم تابستون نمیخوام بردارم و تابستونمو اگ تنبلی نکنم واسه ارشد میخوام سرمایه گذاری کنم حالا موندم 7ترمه تموم کنم یا ترم 7رو مرخصی بگیرمو ترم 8درسارو بردارم.(سال اول ارشدقبول شدن واسم خیلی مهمه خیلی.)
یا اینکه ترم 7واحد کمتر بردارمو بقیه واحدارو ترم 8بردارم .مرخصی بگیرم از این موضوع هم میترسم که اگ خدای نکرده قبول نشم جایی که میخوام وبیخودی یه ترمم مرخصی گرفتم.

ممنون میشم دوستان نظراتونو بگید:smile:

dzzv_13

مدیر تالار
سلام
ارزش داره مرخصی گرفتن؟
من اگ این ترممو به لطف خدا درسارو خوب پاس کنم میتونم هفت ترمه تموم کنم ینی ترم پاییز میشه آخرین ترمم البته اگه 24واحد بردارم .با توجه به اینکه ترم تابستون نمیخوام بردارم و تابستونمو اگ تنبلی نکنم واسه ارشد میخوام سرمایه گذاری کنم حالا موندم 7ترمه تموم کنم یا ترم 7رو مرخصی بگیرمو ترم 8درسارو بردارم.(سال اول ارشدقبول شدن واسم خیلی مهمه خیلی.)
یا اینکه ترم 7واحد کمتر بردارمو بقیه واحدارو ترم 8بردارم .مرخصی بگیرم از این موضوع هم میترسم که اگ خدای نکرده قبول نشم جایی که میخوام وبیخودی یه ترمم مرخصی گرفتم.

ممنون میشم دوستان نظراتونو بگید:smile:

sلام ..

خب واسه شما که میگی خیلی مهم که سال اول قبول بشین میتونه خیلی ارزش داشته باشه این مرخصی

خیلی واضح هست .. شما بغیر از این ترم پیشرو , یک ترم دیگه دارین .. خب اگر اون رو پاییز بردارین همزمان باید 24 واحد پاس کنین و واسه ارشد بخونین .. نمیگم غیرممکنه .. ولی به احتمال خیلی زیاد نمیرسین
ببنید چی رو میدیدن چی رو میگیرین !!
شما اگر ترم پاییز مرخصی بگیرین بدیش این هست که یه ترم بیشتر توی دانشگاه میمونید که این هیچ فرقی نداره 7 ترمه بشین یا 8 ترمه !! و اینکه بهار سال بعد باید بشینین درس دانشگاه رو بخونین که فکر میکنم شما اون موقع کار خیلی مهمی ندارین که بخواین انجام بدین
اگر پاییز مرخصی بگیرین از دانشگاه رفتن و امتحانات دی ماه راحت میشی و کامل تمرکزت میره برای کنکور
پارسال یکی از دوستام صمیمیم شرایط مشابه شما داشت .. پاییز مرخصی گرفت و خوند (البته از تابستون شدید شروع کرد) .. بعد ترم بهار هم 24 واحد پاس کرد .. و الان هم ارشد امنیت دانشگاه اصفهان میخونه

به شما هم پیشنهاد میکنم اگر واقعا میخواین ارشد قبول بشین از تابستون با برنامه ریزی قوی پیش برین .. و درسا رو بزارین برا ترم بعد از کنکور

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
sلام ..

خب واسه شما که میگی خیلی مهم که سال اول قبول بشین میتونه خیلی ارزش داشته باشه این مرخصی

خیلی واضح هست .. شما بغیر از این ترم پیشرو , یک ترم دیگه دارین .. خب اگر اون رو پاییز بردارین همزمان باید 24 واحد پاس کنین و واسه ارشد بخونین .. نمیگم غیرممکنه .. ولی به احتمال خیلی زیاد نمیرسین
ببنید چی رو میدیدن چی رو میگیرین !!
شما اگر ترم پاییز مرخصی بگیرین بدیش این هست که یه ترم بیشتر توی دانشگاه میمونید که این هیچ فرقی نداره 7 ترمه بشین یا 8 ترمه !! و اینکه بهار سال بعد باید بشینین درس دانشگاه رو بخونین که فکر میکنم شما اون موقع کار خیلی مهمی ندارین که بخواین انجام بدین
اگر پاییز مرخصی بگیرین از دانشگاه رفتن و امتحانات دی ماه راحت میشی و کامل تمرکزت میره برای کنکور
پارسال یکی از دوستام صمیمیم شرایط مشابه شما داشت .. پاییز مرخصی گرفت و خوند (البته از تابستون شدید شروع کرد) .. بعد ترم بهار هم 24 واحد پاس کرد .. و الان هم ارشد امنیت دانشگاه اصفهان میخونه

به شما هم پیشنهاد میکنم اگر واقعا میخواین ارشد قبول بشین از تابستون با برنامه ریزی قوی پیش برین .. و درسا رو بزارین برا ترم بعد از کنکور
مطالبی که فرمودین درست-ولی یه احتمال دیگ این که اومدیمو خدای نکرده ،خدای نکرده ترم 8درسی رو بیفتم اونوقت ممکنه 9ترمه میشم؟؟؟واینکه اگه 7ترمه تموم کنم هیچ امتیازی داره؟آخه یه چیزایی درموردش شنیده بودم...

dzzv_13

مدیر تالار
مطالبی که فرمودین درست-ولی یه احتمال دیگ این که اومدیمو خدای نکرده ،خدای نکرده ترم 8درسی رو بیفتم اونوقت ممکنه 9ترمه میشم؟؟؟واینکه اگه 7ترمه تموم کنم هیچ امتیازی داره؟آخه یه چیزایی درموردش شنیده بودم...

بغیر این ترم درسی دارین که بمونه و واسه ارشد هم بیاد ؟!! چه درسایی ؟!! (بگو تا بهتر بتونم کمک کنم)

فکر اون هم کردم .. بیشتر از 6 واحد نباید بیفتی .. چون ترم تابستون هم داری .. (البته باز باید ببنی اون درسا تابستون ارائه میشن یا نه .. پیام نوری ؟!!)

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
بغیر این ترم درسی دارین که بمونه و واسه ارشد هم بیاد ؟!! چه درسایی ؟!! (بگو تا بهتر بتونم کمک کنم)

فکر اون هم کردم .. بیشتر از 6 واحد نباید بیفتی .. چون ترم تابستون هم داری .. (البته باز باید ببنی اون درسا تابستون ارائه میشن یا نه .. پیام نوری ؟!!)

زبان تخصصی و عمومی رو برنداشتم هنوز.
نه پیام نور نیستم.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
دوستان کیست مرا یاری کند در امر مستند سازی؟

خیلی دنبال این هستم که یه همکار برای مستند سازی داشته باشم. چون از موقعی که میشینم پای سیستم یا دارم کامپایل میکنم یا اسکریپت مینویسم :|

مثلا این صفحه : http://wiki.jabirproject.org/index.php/راه_اندازی_سرور_LAMP

نصب از طریق مدیربسته ها رو کسی میتونه بنویسه؟ tasksel رو خودم نوشتم :|

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز

بله میدونم خیالی نیس;)
مهندسین عزیز روزتون مبارک

dzzv_13

مدیر تالار
مهندسین گرامی مملکت...روزتون مبارک!:gol:
به امید روزی که مهندسین بیکار کمتری در جامعه یافت شود.:d

زبان تخصصی و عمومی رو برنداشتم هنوز.
نه پیام نور نیستم.

خب این دوتا درسی نیست که بخاطرش بخای یک ترم برداری (ولی عجیبه هنوز زبان عمومی پاس نکردی ..!!)
یه ریسک هست .. باز خودت شرایط رو نظر بگیر که مثلا توی تابستون چه درسایی ارائه میشه و اینکه میتونی 24 تا توی یک ترم پاس کنی یا نه .. (خب احتمال بالا رو باید در نظر بگیری)

اگر میخوای همون ترم اول قبول بشی باید این ریسکها رو بکنی و تلاشت رو خیلی زیاد کنی .. (البته بودن کسانی که همون پاییز هم درس داشتن و ارشد شرکت کردن و قبول شدن .. که بستگی داره چطور دانشجویی بودین و چقدر سرعت پیشرفت دارین)

مشورت کار خوبیه .. ولی سعی کن خودت نتیجه گیری کنی و خودت تصمیم آخر رو بگیری
انشاالله که بهترین راه رو انتخاب میکنی و به نتیجه میرسی

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک

ممنون امیرجان بر شما هم مبارک باشه.
به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند، به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران، به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند، به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند...

به امید اون روزی که مهندسین کار بلد و متخصصی داشته باشیم .

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون امیرجان بر شما هم مبارک باشه.
به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند، به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران، به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند، به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند...

به امید اون روزی که مهندسین کار بلد و متخصصی داشته باشیم .
به امید اون روزی که باز کاربران قدیمی فرصت سرزدن به تالار رو مثل سابق داشته باشن. منتظر حضور پررنگت هستیم .

دانیال عزیز باز یه نوشته دیگه از کتابچه تجربیات ارشدم:
communication is the paramount . واقعا داشتن ارتباط و اویزون شدن از استاد تو ارشد خیلی به درد میخوره . تو ارشد خصوصا ارشد دانشگاه های سراسری (همه دانشگاهها اینجور شدن ) از رو ارتباط بهت نمره میدن . امیدوارم ارشد دانشگاه سراسری قبول شید تا متوجه حرفم بشید

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب این دوتا درسی نیست که بخاطرش بخای یک ترم برداری (ولی عجیبه هنوز زبان عمومی پاس نکردی ..!!)
یه ریسک هست .. باز خودت شرایط رو نظر بگیر که مثلا توی تابستون چه درسایی ارائه میشه و اینکه میتونی 24 تا توی یک ترم پاس کنی یا نه .. (خب احتمال بالا رو باید در نظر بگیری)

اگر میخوای همون ترم اول قبول بشی باید این ریسکها رو بکنی و تلاشت رو خیلی زیاد کنی .. (البته بودن کسانی که همون پاییز هم درس داشتن و ارشد شرکت کردن و قبول شدن .. که بستگی داره چطور دانشجویی بودین و چقدر سرعت پیشرفت دارین)

مشورت کار خوبیه .. ولی سعی کن خودت نتیجه گیری کنی و خودت تصمیم آخر رو بگیری
انشاالله که بهترین راه رو انتخاب میکنی و به نتیجه میرسی

سلام
روزمهندس البته با تاخیر مبارک.ان شالله مهندسین واقعی باشیمو فقط مهندسیو یدک نکشیم:gol:
4درس هست که از برداشتنشون میترسیم1-مبانی الکترونیک دیجیتال2-معادلات دیفرانسیل-3-زبان عمومی و 4-تخصصی.واسه همینه هنوز برنداشتم اینارو البته این ترم دیجیتال گرفتم.
ماقبل از زبان عمومی و تخصصی 4سطح زبان تکمیلی رو باید پاس کنیم از قوانین دانشگامونه(جزو واحدامون به حساب نمیادتو معدلمونم تاثیر نداره ولی حتما باید پاس کنیم تا بتونیم زبان عمومی برداریم)این 4سطح رو برداشتم و پاس کردم ولی عمومی و تخصصی رو گذاشتم ترمای آخر...
ممنونم از راهنماییتون .
ان شالله -مرسی

آخرین ویرایش:
بالا