بله جدی میگم خوب 3ساعت متوالی درمورد شبکه داره بحث میشه یک ربع اخر ماله ارائس و استاد موضوع رو ازاد قرار داده هم شبکه 1 هم 2استادمون بودن و هستن تا الان همه موضوع غیر شبکه گفتن نمیدونم شایدم اشتباه میکنم و علاقمند باشن اون یه ربم شبکه باشه البته براساس شناختی که ازشون دارم کمی بعید میدونم اینو.اینو داری جدی میگی؟ درس شبکه ۲ هست بعد تو میخواد در مورد چیزی غیر شبکه حرف بزنی؟؟ راستش خود من وقتی میرم سر کلاس شبکه انتظار دارم اگه مطلبی میشنوم در مورد شبکه باشه.
معرفی رشته IT همونطور که گفتی یه بحث آشنایی هست،به درد دانشجوی ترم ۷ نمیخوره.
در مورد اینکه فیــلترینگ در ایران از نظر فنی و شبکه ای چطور کار میکنه،چطور خودش تشخیص میده فلان سایت باید فیــلتر بشه یا نه میتونه بحث خوبی باشه،غیر از این نه.(از مواردی که به طور خاص و دستی فیلــتر میشن میگذریم)
پیشنهاد من :
VoIP (توی شبکه ۱ ارائه دادم)
Cloud Computing (توی شبکه ۲ ارائه دادم)
شبکه های P2P
NFC یا همون Near Field Commpunication (اگه نمیدونی سرچ کن)
IPv6
اگه میخوای یه بحث جذاب داشته باشی که بچه ها حسابی توی کف برن،تو ذهنشون فیلم های هالیوودی بسازن و احساس کنن توی یه ماتریکس زندگی میکنن : Singularity
یه موضوع بحث برانگیز : Piracy (که باید اطلاعات خوبی داشته باشی اگه میخوای انتخاب کنی)
یه مقاله هم (مقالهی علمی و ژورنالی نه،مقاله ای که که توی یه سایت نوشته شده باشه) دارم در مورد اینکه Pac-man چطوری عمل میکنههم کلی نوستالژی داره هم جذابه و هم فنی.
خیلی ممنون بابت پیشنهادایی که دادین زیاد اطلاعاتی ندارم راجع به موضوعاتی که گفتین ولی میشه یه سرچ حسابی کنم ببینم چی به چیه .و اینکه واستون امکانش هس مقاله ای رو که دارینو در اختیار منم بذارین واقعا ممنون میشم ازتون.