مشتریاشاقا من چه اشتباهی کردم الان میرم پستامو پاک میکنم به مدیر تالار شیمی این وصله ها نمیچسبه
![]()
مشتریاشاقا من چه اشتباهی کردم الان میرم پستامو پاک میکنم به مدیر تالار شیمی این وصله ها نمیچسبه
![]()
شانس نداریم که،۵ تا امتحانه،یه ماه طول میکشه.از ۲۳ خرداد تا ۱۸ تیر امتحان دارم،فقط هم ۵ تا امتحانه (اگه تربیت بدنی ۲ رو هم امتحان حساب کنیم).
خب،حالا برنامه ات واسه تابستون چیه؟ (ترم چند بودی؟)
بشینی در روز ۲۲ ساعت اسکایریم و مدرن وارفر بازی کنی،یا دوتا کتاب بخونی،دوتا کلاس بری؟
سلام به شما مهندسای گل
من که مهندس نیستم البته فعلا پس فردا هم که کنکور دارم
دوستان لطف کنن میخواستم بدونم با چه رتبه ای میشه رشته ی IT دانشگاه های مراکز استانها رو قبول شد؟
راستی میخوام تو انتخاب رشته م فقط IT بزنم
خیلی ممنون که پاسخ دادید
یه سوال دیگه
بورسیه گرفتن برای ارشد IT (آمریکا ، انگلیس و...) تا چه حد به اعتبار دانشگاه بستگی داره ؟
میشه از دانشگاه های مراکز استان ها بورسیه ی کشورهایی مث آمریکا رو گرفت؟
دوستان عزیز لطفا بی خیال این بحث ازدواج و اینا شید !
خوبه.پروژه چی داشتی؟تا12هم که باید پروژه مو تکمیل کنم از 24 تیر هم باید برم کارآموزی،ترم شیشم .
البته میخوام تو تابستون سی شارپ رو یاد بگیرم.![]()
خط ۱ با ۲ تناقض داره.اگه فکر میکنی هنجارها مجبورت میکنن یه چیز کلیشه ای بگی و این کار (پرسیدن حال) رو درست نمیدونی،چرا خودت میپرسی؟1.چطورین دوستان؟
2.حال مرانپرسید که هنجارها مرامجبورمیکنندکه بگویم بهترم![]()
(خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم،اما نتونستم این پست رو منتشر نکنم،عواقبش هم برام مهم نیست)مشتريات داره همينجوري ميره بالا....
خط ۱ با ۲ تناقض داره.اگه فکر میکنی هنجارها مجبورت میکنن یه چیز کلیشه ای بگی و این کار (پرسیدن حال) رو درست نمیدونی،چرا خودت میپرسی؟
البته هنجار اینجا کلمه مناسبی نیست،منظور تو یه نوع محدودیت اجتماعی/اخلاقیه.عرف هم نمیتونم بهش بگم.
=======
یه جواب مفصل به همه کاربران داده بودم (به هرکدوم جدا جدا) پر از شوخی و جدی و گفت و گو،دیشب پاک شد،حوصله هم ندارم بازنویسیش کنم(ذخیره هم نشده).
(خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم،اما نتونستم این پست رو منتشر نکنم،عواقبش هم برام مهم نیست)
واقعا قبلش فکر هم کردی یا همینجوری پست نوشتی گفتی منم برم بازی؟
سیب زمینی که نیست مشتری براش پیدا بشه،آدمه اینی که داری در موردش حرف میزنی.
حرف زدن (یا در این مورد نوشتن) چهار مرحله داره : ۱.گوش دادن(خواندن) ۲.تفکر ۳.گفتن (نوشتن) ۴.پذیرش عواقب
نمیشه یهو بپری مرحله ۳.
مشتری....واقعا؟؟؟ مشتری؟؟؟ یعنی هیچ چیز مفیدتر یا ظریف تری به ذهنت نمیرسید بگی؟
چشم مهندس
به پیام های بازرگانی توجه فرمایید![]()
پیام بازرگانی چیه ؟
ارتباط مستقیم داره با IT !![]()
خوب پیام بازرگانی مرتبط با ITدیگه![]()
اینجوری باشه که کل این تاپیک پیام بازرگانیه !![]()
نه دیگه چون یه کسی غیرازبچه های بالا (اطلاعاتی)چنین پستی میزنه میشه پیام بازرگانی
حالا هی شما کل بنداز![]()
دوستان با عرض پوزش (پوزش به دلیل اینکه وسط بحث به این داغی پیشنهاد میدمیعنی حالا همه تون عصبانی هستید بعدا کاسه کوزه رو سر من خراب نکنید .
)یه پیشنهاد دارم برای رفع این جو متشنج یه موضوعی پیشنهاد می کنم تا در موردش بحث کنیم تا دیگه این بحث قبلی (ازدواج اینا )تموم بشه تا بیشتر از این ما بین اعضا کدورت به وجود نیاد . به نظرتون سوالات امتحان های این ترم نسبت به ترم قبل سخت تر بوده یا آسون تر :اکثرا این نظرو دارن که یه نیم سال سوالا سخت میشه و یه نیم سال آسون .حالا به نظرتون این ترم سخت بود یا آسون .خودم اول نظرمو میگم
به نظر من این ترم سخت تر بود به جز معماری که راحت بود . راستی کسی نمی دونه چرا نمره امتحان های تستی که دو هفته قبل دادیم چرا ندادند ولی نمره امتحانی که دو روز قبل دادیم دادن!!!!!
امروز یه مطلبی خوندم نرم افزار پیام نور مشکل پیدا کرده در نتیجه تستی ها تصحیح اش اشتباه شده البته نمی دونم چند درصد این خبر درستهشاید کلیداش مورد داشته،البته عشقشون نکشیده که این محتمل تره.
نه دیگه چون یه کسی غیرازبچه های بالا (اطلاعاتی)چنین پستی میزنه میشه پیام بازرگانی
حالا هی شما کل بنداز![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |