1.دلم به حال اون بچه ها می سوزه که قراره تو بهشون غذا درست کنی

(جمله ام شوخی بود ولی جدا یه چیز رو که یاد می گیری برا خودت یاد بگیر نه برا بقیه و اینکه بقیه قراره خوششون بیاد یا نه )من خودم شخصا پختن همه ی غذا ها رو بلد نیستم ولی اونایی که دوست دارم بلدم و اگه از غذایی خوشم بیاد یاد می گیرم )
2.دختر هم دخترای قدیم

خواستگاری در جمع !!!!!!
من وقتي كاري بهم سپرده ميشه...چه علاقه داشتم باشم چه نداشته باشم...سعي ميكنم اون كارو به بهترين شكل انجام بدم
اشپزيم خوبه...فقط در حد مامان نيستم...يه روز شور ميشه...يه روز بي نمك...
2.اون قديما بود كه پسر ميرفت خواستگاري دختر...حالا يعني اومدي تو يه رشته كه سرشار از ويتامين هاي پيشرفته...خب اين سنت ها هم پيشرفت ميكنن ديگه
۱.
۱.تصمیم های هرکس به خودش مربوطه.پدر شما احتمالا خصوصیات خوب بسیار زیادی داره،انقدر خوبه که یه غر زدن در مورد غذا در برابرش هیچه.
۱٫۵.کی غذا براش مهم نیست؟! غذا یه موضوع مهمه.اما توی زندگی چیزای مهم تر هست.
۲.قصدشو دارم،اما پول ندارم،کار ندارم،سربازی نرفتم،ثبات اقتصادی ندارم،استقلال کافی ندارم،درسم تموم نشده....مشکلی نیست؟
۳.ای بابا اطلاعات کجا بود،بی سوادم من.استاد خوب نداشتیم،اما از همینا که بودن سعی کردم به اندازه خودشون استفاده کنم.بیشتر چیزایی که میدونم رو هم از اینترنت یاد گرفتم + اندکی مطالعه.
2.با اجازه بزرگترا ببببلللللللللللللللللله....
3.بسيار عالي...اميدوار شدم
واقعا اگه شرایطش و داشتی ازدواج می کردی؟
این ستم و به خود نکن حاج امیر
اي بابا مدير جان... چند وقت بود،نبودي...حالا هم كه اومدي نميذاري دو تا جوون بهم برسن!!!
نكنه حسوديت شد؟؟...از شما هخم خواستگاري كنم؟؟
آشپزی !!

آشپزی که خیلی خوبهههههه .. من عاشق آشپزی هستم
ولی واقعا دختر باید آشپزیش خوب باشه .. چون بالا 90 در صد آقایون شکمو هستن (آقایون رحم کنن

) .. نه اینکه زیاد میخوردن آقایون .. بلکه دوست دارن همیشه غذای گرم خونه رو بخورن .. غذایی که بهترین فرد زندگیشون درست کرده (با عشق)
هان همين غذاي گرم خونه رو خوردن مشكله...يه وقت خانومه بيچاره نتونست غذا درست كنه...اونوقته كه بابايي اخماش ميره تو هم
اخ جون شمام كه اشپزيت خوبه...حالا اگه اقاي دراگو قبول نكرد...كيس بعدي شمائي واسه خواستگاري...
سلام حالا داشتم تاپیک رو نگاه می کردم یه چیزی متوجه شدم که خواستم بنویسم :من حدودا 4 ؛ 5 ماهه باشگاه میام جمعا 10 نفر میشناسم یعنی با اونا حرف زدم بقیه رو نمی شناسم حالا امروز فهمیدم همه دارن تک تک میرن فکر کنم آخر خودم می مونم .حالا دلایل همه شون رو میگم چون همه شون رو می شناسین :ترتیب بر حسب دلایل نوشتم لطفا کسی ناراحت نشه :1 )آقا امیر (dzzv 13 ):سربازی 2 )آقا دانیال :امتحانات 3 )آقای سعید کریمی :مطالعه ی سیسکو 4 )آقایmohandeseit :مسافرت 5 )آقای jumong 360 :امتحانات 6 )آقا امیر (drago ):امروز هستن ولی فردا معلوم نیست دیگه نتیجه به جواب پیشنهاد ازدواج بستگی داره 7 )فرشته :همون دلیل قبلی 8 )آقا امیر (psychic ): چون فعلا هنوز کاربرایی هستن و هم چنین به خاطر مدیر بودن هستن ولی بازم به خاطر امتحانا کم میان .نکته دیگه اینه که در باشگاه خودمون جمعا 4 نفر دختر موندیم همه رفتن و یا خیلی خیلی کم میان