اون زمانی بود که امتحان نداشتیم!هی روزگار ...
یه زمانی جواب سلام واجب بود!![]()
اون زمانی بود که یه رفیق هایی اینجا داشتیم مدام میومدن بهمون سر میزدن نه اینکه چند ماه یه بار بیان یه سلام کنن...
راستی سلام!
شما عضو نبودی وقتی ما اینجا صفحه صفحه پست میزدیم!اولین بارمه میبینم من رفتم و برگشتم. بعد یک صفحه اینجا پست خوردرکورد شکوندید بچه ها
![]()

نه! سیستم های اطلاعات مدیریت .یعنی سیستم هایی که اطلاعاتی برای مدیریت سازمان در اختیار میزارن.مدیریت سیستم های اطلاعاتی![]()
هرچند که بهتره ماها مدیریت سیستم های اطلاعاتی رو یاد بگیرم.
ای بابا 5.12 از 8 که خوبه.یکی از ترم پایینی های ما با گریه از سر این امتحان اومده بود بیرون.ساختمان داده از 8 نمره تستی شدم 5.12
و نکته بعدی اینکه نمره ها از ساعت 9 شب به بعد تو سایت قرار گرفته.مسئولش شب کار هست فکر کنم
![]()
در مورد ۹ شب غیر از شب کار بودن ممکنه زمانبندی داره یا مثلا Cron داره
سلامسلام، از اینکه منو راهنمایی کردیید ممنون، یعنی انقدر سخته؟ من پس چی بخونم ؟ فیزیک هسته ای ، یا هوش مصنوعی چی؟
آره سخته.اما این گزینه هایی که دارین پیشنهاد میدین هیچ سنخیتی با هم نداره ها! هوش مصنوعی یکی از گرایش های مهندسی نرم افزار در مقطع کارشناسی ارشده،قبلش باید مهندسی آی تی یا کامپیوتر بخونید.در مورد فیزیک هسته ای اطلاع ندارم.
اگه منظورتون رشته های دهن پرکن بود خوب بود هوافضا رو مثال بزنید!

امروز ساعت ۱۲:۲۰ آخرین صفحه کتابو خوندم!!!امتحان ام آی اس را دادیم !! کمی تا قسمتی بد !!
تستی رو که از ترم قبل سختتر داده بودن نامردا !! تشریحیش بد نبود ولی من برای تستی خونده بودم !!
نتیجه اینکه کلش بد بود !!
من نمونه سوال پارسال رو یه نگاه انداختم سوالاش به قول دوستان خیلی "گلابی" بود،اما رفتیم سرجلسه دیدیم نخیر از این خبرا نیست!
تشریحی ها خوب بود،یکی از سوالا رو خودش توی تستی جواب داده بود

کلیات طرح رو همینجوری الکی تصویب کردن،حالا که رسیده به جزئیات دیدن چه گندی زدن.البته بحث اختلافات داخلی هم بی تاثیر نیست.دانیال خان شما که گفتید سه تا وزارت خانه های راه, مسکن و ارتباطات یکی شده ..!!
دیشب اخبار میگفت شورای نگهبان اونو رد کرده و گفته مغایرت داره یا یه سری چیزا (نمیدونم چه چیزهایی)
حالا طرح برگشت باز مجلس ...
================
یه چیزی شنیدم در مورد سربازی : گفتن پسرای لیسانس به بالا از سربازی معاف شدن! این خبر صحت داره؟ صبح یکی میگفت از اخبار سراسری شنیده،خودم هم هنوز وقت نکردم برم چک کنم