بـــــــــــــــله به سلامتی و خیر 22 دیگه از ظرفیت های گرایش 4 کم کردند.همچنان احتمال قبولیم داره کم میشه.خدا باید به اینا چی گفت..؟!!!
اره. 22 تا شریف کم شد و به شبکه اضافه شد.
5 تا هم که دانشگاه همدان به شبکه اضافه کرد.
کلا شبکه 27 تا اضافه شد.
بـــــــــــــــله به سلامتی و خیر 22 دیگه از ظرفیت های گرایش 4 کم کردند.همچنان احتمال قبولیم داره کم میشه.خدا باید به اینا چی گفت..؟!!!
salam be hameye doostaye aziz man amin 22 sale daneshjooye karshenasi IT hastam dar daneshgahe mashhad doostan lotfan age kasi etelaate kameli dar morede mcse va tafavotesh ba mcitp dare pm bezare va agar kasi movafagh be daryafte madrake motabar dar keshvare azarbaeijan shode lotfan ba man tamas begire 09378460231
salam dooste aziz amar dar kolle keshvar hastesh?lotfan shahrha va daneshgahhaei ke it darand ro moarefi konid
امیر یا امیرحسین؟این امیر و طاها نمیدونم چرا چند روزه نیستن.
یه بار ما یه سری حرف هایی شنیدیم مبنی بر اینکه معدل بچه های پیام نور ضریب میگیره.حالا اینکه چجوری و ضریب چقدره و اینا رو نمیدونم... ولی احتمالا به همون افتضاحی سیستم "ده هفتم" باشهخداییش در حق پیام نوری ها ظلم میشه ، معدل آوردن تو پیام نور خیلی سخته . من به شخصه بین بچه های خودمون کسی رو نمیشناسم که حتی معدلش 16 باشه
یه بار ما یه سری حرف هایی شنیدیم مبنی بر اینکه معدل بچه های پیام نور ضریب میگیره.حالا اینکه چجوری و ضریب چقدره و اینا رو نمیدونم... ولی احتمالا به همون افتضاحی سیستم "ده هفتم" باشه
================
به به چه عجب چشم ما روشن نیستی امیر!!!!امیر یا امیرحسین؟
یه بار ما یه سری حرف هایی شنیدیم مبنی بر اینکه معدل بچه های پیام نور ضریب میگیره.حالا اینکه چجوری و ضریب چقدره و اینا رو نمیدونم... ولی احتمالا به همون افتضاحی سیستم "ده هفتم" باشه
================
دانیال درس کجا بود برادر؟ از آخرین پستی که دادم تا حالا اینترنتم قطع بود دوباره.بخدا داشتم روانی میشدم!!
حرف شما رو تا حدی قبول دارم.نبود هیات علمی که توی این رشته تحصیل کرده باشه خیلی به چشم میخوره.دوستان همینطوریکه می دانید رشته آی تی در سال 82 وارد ایران شد اما تا حالا که 8 سال از اون موقع میگذره هنوز مقطع دکتری در هیچ دانشگاهی تدریس نمی شه حداقل تا اونجایی که من میدونم ، و این به دلیل عقب بودن جامه ما در این زمینه میباشه ، به نظر شما دلایل دیگه ای هم باری این موضوع وجود داره ؟![]()
قبول کنید که با این وضعیت امتحانات که واقعا سنگین و سخته ، و این وضعیت نمره دهی باید همچین سیستمی وجود داشته باشه.اگه بخوام حاشیه برم میتونم به سیستم "ترمیم معدل" در دانشگاه آزاد اشاره کنم.ترم آخر بهشون میگن هر درسی که نمره کم گرفتین و توی معدل تاثیر گذاشته رو میتونین دوباره بگیرین! (و نتایجش معمولا ۱۸۰ درجه با قبلی اصلی فرق میکنه!!!)به به چه عجب چشم ما روشن نیستی امیر!!!!
از کجا شنیدی؟اگه درست باشه که خیلی محشره...یه پیگیری کنیم چون جواب این سوال تو روحیه ی خیلیا تاثیر داره .این سیستم ده هفتم رو باید توی گینس ثبت کنن شاهکاریه واسه خودش
امروز آخرین کلاس درس دوره ی کارشناسیم بود بعد 4 سال احساس عجیبی داشتم که البته مثبت بود ایشالا بقیه بچه ها هم قول بدنن حسشونو تو آخرین روز بگن.منم الان نگفتم تا اون موقع.
امیر یا امیرحسین؟
================
دانیال درس کجا بود برادر؟ از آخرین پستی که دادم تا حالا اینترنتم قطع بود دوباره.بخدا داشتم روانی میشدم!!
دوستان همینطوریکه می دانید رشته آی تی در سال 82 وارد ایران شد اما تا حالا که 8 سال از اون موقع میگذره هنوز مقطع دکتری در هیچ دانشگاهی تدریس نمی شه حداقل تا اونجایی که من میدونم ، و این به دلیل عقب بودن جامه ما در این زمینه میباشه ، به نظر شما دلایل دیگه ای هم باری این موضوع وجود داره ؟![]()
امروز آخرین کلاس درس دوره ی کارشناسیم بود بعد 4 سال احساس عجیبی داشتم که البته مثبت بود ایشالا بقیه بچه ها هم قول بدن حسشونو تو آخرین روز بگن.منم الان نگفتم تا اون موقع.
از کجا شنیدی؟اگه درست باشه که خیلی محشره...یه پیگیری کنیم چون جواب این سوال تو روحیه ی خیلیا تاثیر داره .این سیستم ده هفتم رو باید توی گینس ثبت کنن شاهکاریه واسه خودش
امروز آخرین کلاس درس دوره ی کارشناسیم بود بعد 4 سال احساس عجیبی داشتم که البته مثبت بود ایشالا بقیه بچه ها هم قول بدن حسشونو تو آخرین روز بگن.منم الان نگفتم تا اون موقع.
آره والله پیگیری کنید ما رو خوشحال کنید !
من هفته پیش تموم شد دوران کارشناسیم ! بعد از 3 سال و نیم هیچ حس خاصی نداشتم !! البته هنوز کلی کار دارم با پروژه ولی کلا کلاس ها تموم شد اگر خدا بخواد و همه رو پاس کنم .
اون روز تا وقتی بچه ها بودن الکی موندم دانشگاه که همه با هم برگردیم با اینکه کلاس نداشتم !!
ولی خب خداییش دلم تنگ خواهد شد . بیشتر بخاطر جو .
ارشد قبول نشم افسرده میشم !!!!
حرف شما رو تا حدی قبول دارم.نبود هیات علمی که توی این رشته تحصیل کرده باشه خیلی به چشم میخوره.
مسلما دلایل دیگه ای هم وجود داره.مثلا میتونه (تا حدی) جا نیفتادن کاربرد و خدمات رشته باشه.
شما هم تبریک. البته شما بیشتر شیرینی بدهکارید. چون 7 ترمه تموم کردید !!!!
salam
kasi inja nist?
hame khabidan
aloooooooooo
کنترل پروژه رو من این ترم برداشتم...خودخوانه واسه ما.3 تا کلاسم تداخل داشت و اصلا نمیدونستم استاداش کیه. یکی که کنترل پروژه های فناوری اطلاعات بود , میانترمش رو دادم. 2 تا رو که نمیخواستم بدم چون هیچی بلد نبودم.
اخری رو هم که ساختمان داده باشه خواب موندم.
ام آی اس هم برداشتم این ترم...خودخوانه!!اون 3 واحد هم MIS بود
آیا اگه غربی های بد نامرد تحریم کننده بی ادب مارو تحریم نمیکردن،مسئولان وزارت علوم حاضر بودن یه استاد خارجی بیاد تدریس کنه؟ عمرا! همین الان استاد دانشگاه کلی توبیخ میشه و خیلی وقتا هم اخراج میشه...دلایلش هم نیاز نمیبینم بگم.از اونجایی که ایران از لحاظ علمی به شدت توی تحریم غربیاس اجازه ی اومدن استاد خارجی برای یه رشته و فناوری جدید رو هم نمیدن
انگشت شمار افراد ایرونی هم که توی این رشته رتبه ی علمی دارن یا پست هایی دارن که انقدر مسئولیت داره که وقتی برای تدریس نمیگذاره واسشون یا کلا کنار گذاشتن آموزش توی این زمینه رو
سلام.salam
kasi inja nist?
hame khabidan
aloooooooooo
جانا سخن از زبان ما میگویی...آفتاب: هنوز چند روزی به 27 اردیبهشت ماه، "روز جهانی ارتباطات" مانده بود که اختلالات در شبکه اینترنت استان کرمانشاه آغاز شد و اندک اندک به جایی رسید که ارتباطات این استان در این حوزه را به بیارتباطی کشاند.
MIS?منظور کدوم درسه؟ام آی اس هم برداشتم این ترم...خودخوانه!!
Managment Information Systems(سیستم های اطلاعات مدیریت)MIS?منظور کدوم درسه؟![]()
کنترل پروژه رو من این ترم برداشتم...خودخوانه واسه ما.
خداییش اگه سیستم ده هفتم نبود هیچ وقت انقدر سهل انگاری میکردی که خواب بمونی؟؟ مسلما نه!
ام آی اس هم برداشتم این ترم...خودخوانه!!
ام آی اس هم برداشتم این ترم...خودخوانه!!
.
درسامون خودخوانه چون نه استاد داریم نه فضا نه ساعت کافی.درسامون هرچی تخصصی تر میشه خودخوان تر میشه!!شما چرا همه درس هاتون خودخوانه؟؟
منظورتون همون درس اختیاری مدیریت سیستم های اطلاعاتی هست دیگه؟؟؟
تا همین لحظه که دارم اینجا تایپ میکنم حتی یه صفحه از کتابو نخوندم.حالا ببینیم کی نمره اش بهتر میشه![]()
تا همین لحظه که دارم اینجا تایپ میکنم حتی یه صفحه از کتابو نخوندم.
تازه کتاب توی شهر پیدا نمیشد،بقیه رفتن کپی اشو خریدن من رفتم نمایشگاه گرفتم!
اگه حوصله ات سر رفته یه سری بهhttp://faraaz.blogsky.com بزن واین موضوع(وقتی یک بازاریاب چینی ایرانیان را مغز گرد می خواند!!!)رو بخون تا توهم مثه من غصه بخوریّبچه ها. یه چیز بگین دیگه. حوصلمون سر رفت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |