مهم كه..خب بالاخره جزو درساي اصليه ديگه...فیزیک وریاضی برامامهمه؟
اگه ترم اولی توی مبانی ای تی میگن چیهسلام به همه
منم itمیخونم بدون شناخت اومدم ولی الانشم تقریبان شناختی ندارم
تو دانشگاه مام بچه چیزی نمیدونن
سلام ولیکمسلام به همه ی مهندسین ای تی!
من تازه دانشجوی این رشته شدم.امیدوارم راهنمایی های خوبی از بچه ها بگیرم
در حد پاس کردن دیگهمهم كه..خب بالاخره جزو درساي اصليه ديگه...
اهميت درساي تخصصي رو نداره ولي مهمه
ورودشماروبه جمع بچه های itخوش آمدمیگمسلام به همه ی مهندسین ای تی!
سلام به همه ی مهندسین ای تی!
سلامسلام به همه ی مهندسین ای تی!
سلامسلام به همه
در حد پاس کردن دیگه
اواتار جدیدتون مبارک
فیزیک و ریاضی در آینده به کارت نمیان ولی پاس نکنی مدرکتو بهت نمیدن.فیزیک وریاضی برامامهمه؟
"الان" یعنی چی؟ ترم چندی؟ ماهی رو هر وقت از آب بگیری بو میده!!(آها نه...چیز...تازه است)سلام به همه
سلام مهندس!سلام به همه ی مهندسین ای تی!
مگه من بهت نگفتم؟؟!!اگه ترم اولی توی مبانی ای تی میگن چیه
راستش سایت نمیتونم بهت معرفی کنم ولی تجربه 3 سال وبلاگ نویسی رو اگه قبول داری در خدمتتم.میخوای اصلا یه تاپیک بزن در این مورد.باعرض سلام خدمت دوستان عزیزم اگه لطف کنین وچن تا سایت خوب دربا ره ی وبلاگ نویسی بهم معرفی کنین ممنون می شم.
حرفم در مورد مبانی سوالی نبودفیزیک و ریاضی در آینده به کارت نمیان ولی پاس نکنی مدرکتو بهت نمیدن.
خداییش من اگه ندونم بار سطح کره(فیزیک ۲) چقدره خیلی تو کار آینده ام تاثیر میزاره؟؟؟ اگه کارمون در رابطه با فیزیک یا ریاضی باشه هم که یه متخصصش باید بیاد تو تیم.
آقا مسعود این نکته رو هم داشته باش که توی دانشگاه ما این چهار تا درس(ریاضی 1 و2 و فیزیک 1و2) تا حالا خون به پا کرده.بیشتر افتاده ها مال همین دو درسن.پس پاس کردن همچین الکی هم نیست!! البته شما ملی هستی دیگه؟ به قول دوستان FYI : یکی از همکلاسی های ما از دانشگاه رازی(دانشگاه مشهور شهرمون) اومده بود و ریاضی ۱ رو اونجا ۱۹ گرفته بود.توی دانشگاه ما گرفت افتاد.
"الان" یعنی چی؟ ترم چندی؟ ماهی رو هر وقت از آب بگیری بو میده!!(آها نه...چیز...تازه است)
توی دانشگاه ما بچه ها کار با کامپیوترو هنوز درست بلد نیستن چه برسه اطلاعات.اونا رو ول کن به فکر خودت باش.
سلام مهندس!
خوش اومدی.منتظر فعالیتت هستیم.سوالی هم داشتی بپرس بلد بودیم جواب میدیم.
مگه من بهت نگفتم؟؟!!
راستش سایت نمیتونم بهت معرفی کنم ولی تجربه 3 سال وبلاگ نویسی رو اگه قبول داری در خدمتتم.میخوای اصلا یه تاپیک بزن در این مورد.
===============
خانم رضایی یادته یه موقع میگفتم به جای اینکه جواب همه رو توی پست های جدا بدی با هم بده؟الان دوتا چیز:
۱.خودم با این نقل قول های شونصد گانه گند زدم به هرچی رعایت!
۲.این مسعود شرافتی جاتو گرفته!!
اگه بخوام الان شبکه کار کنم چکار باید بکنم؟
هیچیحالا چقدر بلدی؟
ما هم تبریک میگیم موفق باشیسلام به همگی شروع سال تحصیلی جدید رو به همه تبریک می گم.
تا مهم رو چی تعریف کنی مهندس . بقول ملودی جون اره مهمه ولی نه در حد تخصصی ها ولی اگه فیزیک رو یاد نگیری یا سرسری از روش رد شی اون موقع تو مبانی الکترونیک دیجیتال چیکار میکنی؟فیزیک وریاضی برامامهمه؟
مگه یونی شما بچه هم دارهسلام به همه
خوش اومدی دوست عزیز . ما هم به راهنمایی های شما احتیاج داریم . به امید تلاشتون در تالارسلام به همه ی مهندسین ای تی!
سلام اواتور جدید مبارک مهندسسیلامممممممممممممم بر مهندسان گل ایران زمین
ورود اعضای جدید رو تبریک میگم
اگر هم شناختی در مورد آی تی ندارید بگذارید بگم هر آنچه که شما دوست داشته باشید بشید از این طریق میشه : دکتر - معمار - کشاورز- فنی کار - بیزینس - وکیل - بقال - کارگر - نجار و تمام رشته و حرفه ایی که وجود دارهههههههههههههههههههه
از بهترین دوستمون گوگل کمک بگیر .باعرض سلام خدمت دوستان عزیزم اگه لطف کنین وچن تا سایت خوب دربا ره ی وبلاگ نویسی بهم معرفی کنین ممنون می شم.
آره دراگو جان یادمه .===============
خانم رضایی یادته یه موقع میگفتم به جای اینکه جواب همه رو توی پست های جدا بدی با هم بده؟الان دوتا چیز:
۱.خودم با این نقل قول های شونصد گانه گند زدم به هرچی رعایت!
۲.این مسعود شرافتی جاتو گرفته!!
خوبه از رشتت راضی هستی . به هدفت فکر کن بیخیال دانشگاه . وضعیت الانش جای شکر داره مهندس آیندهسلام به به خوبید بچه ها؟
منم ای تی میخونم اما پیام نور.از رشتم راضیم خیلی اما پیام نور داره اذیتمون میکنه با این سیستمش
خوب باید از نت ورک پلاس شروع کنی . اگه مرجعتم زبان اصلی باشه عالیه .اگه بخوام الان شبکه کار کنم چکار باید بکنم؟
۱.کتابش اسمش نتورک پلاسه دیگه مهندس...نمیدونم چه جوری همه را یه جاجواب میدن
اگه میشکه کتابشم معرفی کنین
استاد برنامه نویسی مون هیچی حالیش نیس براهمین خودم میخوام بخونم برااومنم یه کتاب بگید
ممنون
مرسي الهام جونم
آقا مسعود آواتار نومبارك
چه زباني مي خواي؟c++....c#........
c++
ممنون
ممنون۱.کتابش اسمش نتورک پلاسه دیگه مهندس...
۲.در مورد استادت هیچ وقت اینجوری حرف نزن.در هر صورتی باید احترامشو نگه داری.میتونی بگی اطلاعاتش کمه،یا قدیمیه یا روش تدریسش خوب نیست ولی "هیچی حالیش نیست" توهین آمیزه.
۳.برنامه نویسی چه زبانی؟ تاپیک در این مورد زیاد داریما.
۴.با دکمه نقل قول چندگانه (سمت چپ پاسخ با نقل قول) میتونی همه رو با هم جواب بدی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |