سلام الهام جان
خوبي خانومي؟
هوم؟!؟!؟!.......![]()
![]()
خب حالا كه هستيم از كجا شروع كنيم؟چه بلايي سر تالار بياريم؟![]()
به به...سلام مدير كم پيدا!!!(اينو من نميگم..بچه ها ميگن!
حالا چرا بلا
من که می گم تا الان داغم بیایم تالار دانشگاه مجازی رو راه بندازیم ولی زمان می بره بدون برنامه نمی شه عمل کرد
آخ جون یه یونی جدید. خیلی وقته این یونی قراره درست شه وما همچنان منتظر هستیمحالا چرا بلا
من که می گم تا الان داغم بیایم تالار دانشگاه مجازی رو راه بندازیم ولی زمان می بره بدون برنامه نمی شه عمل کرد
جنگ جهانی چیه ؟؟؟ فقط خواستیم کمی تفریح کنیماین جا جنگ جهانیه ؟ :دی
همش دستتون بمب و خمپارست lol
منم موافقم . ما ادامه میدیمبه به...سلام مدير كم پيدا!!!(اينو من نميگم..بچه ها ميگن!)![]()
خب بلا نه!!
امير خيلي فكر خوبيه....البته مسئوليت زيادي هم مياره....
خب حالا كه داغي پس شوما شروع كن ما ادامه ميديم![]()
باشه پس تندتند شخم بزن که ما منتظر مطالبت هستیمراست ميگي!![]()
ولي خب اينجا اسپم كده تالاره ناسلامتي!!ديگه اينجا اسپم نكنيم كجا بكنيم؟![]()
البته به دانش انهدام مجازي كمك ميشه ها!!!!!
تشكر هم....دراگو طرفدار پروپا قرصشه!!![]()
الهام من خيلي وقته نبودم!!....حالا حالاها بايد مطالبو بخونم(تالارو شخم بزنم!!)تا بدونم كجايين و دارين چي ميگين و مطلب بذارم!!
سلام گل پسربرنامه نویسی تحت وب چیه؟
زبان غیر دانشگاه مثلا چی؟
قربون آبجي!![]()
فعلا كه كسي نيست.....آتيش بسوزونيم!!!
فقط نفهميديم كدوم زيرتالار منهدم شد!!!![]()
حالا چرا بلا
به به...سلام مدير كم پيدا!!!(اينو من نميگم..بچه ها ميگن!)![]()
خب بلا نه!!
امير خيلي فكر خوبيه....البته مسئوليت زيادي هم مياره....
خب حالا كه داغي پس شوما شروع كن ما ادامه ميديم![]()
بله ...
سربازهای ژاندارمری رو فرستادم که با اختشاش گران مقابله کنند
علیکم السلام
آره بابا خودم می دونم ، حوصلم جمع نیست مثل اون اوایل
آره خوب بودنش که خوبه مگه می شه من فکری کنم خوب نباشهدوتا پپسی لطفا
خوب خیلی کار داره ، من مثلا قصد دارم آموزش بخش شبکه رو بر عهده بگیرم
یکی باید مثلا بیاد بگه من photoshop و یاد می دم
یکی بیاد بگه فلان زبون برنامه نویسی
یه تاپیک زده بودم طرح جمع آوری تخصص دانشجویان ، چیکارش کردین نبودم ؟![]()
دانشگاه مجازی خودمون درست کنیم؟
هی پسر چه باحاله...............
ولی فکر نکنم بتونم کاری بکنم ؟آخه من سال اولیم هنوز چیزی یاد نگرفتم ولی درب ه در دنبال یاد گرفتنم
عطشی
کمکی میتونم بکنم؟
مثلا آبدارچی؟
الهام وملئدی هم که هی دارن بومب میپوکنن
یکی جلوشونوبگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آبدارچي هم خيلي مهمه ها!!!
مسعود خان نگران نباش اين مديري كه مي بيني بالاخره يه كاري برات جور مي كنه!دررفتن هم نداريم...حالا نمي خواي رو كني اشكال نداره ولي ما كم كم مي فهميم چه چيزايي بلدي![]()
آقاجون ما يه بار با خودمون يه ديناميت...ها؟...خب حالا يه ترقه!!!!آورديم!!....تا مارو نفرستن پشت ميله ها دست بردار نيستن!!![]()
![]()
اون موقع که من رفتم مثل اینکه همه انقدر ناراحت و بی انگیزه شدن که اونا هم رفتن! (خودتحویل گیری حاد)![]()
موضوع اينجا چيه؟داريد بحثاي تخصصي مي كنيد؟(تو اين تاپيك ها!)
راستي هيچ كس از آناهيتا خبري داره؟
پاکر به رحمت خدا رفته مثل اینکهصاب خونه؟!!مهندس جان خيلي تحويل گرفتيا!!يهو ديدي جنبه شو نداشتم يه مدت ديگه گذاشتم رفتم ها!![]()
![]()
آناهيتا رو هرجور دسترسي داشتم بهش پيغام دادم ولي جواب نداده..پاكر هم كه............
خوش اومدیسلام!!!!
من امسال دانشگاه IT قبول شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیل خیلی هم خوشحالم!!!!!!!!
مبانی IT یه کتابیه که توش یه چیزایی میگن که بتونی فردا جلو چهار نفر کلاس بزاری!!!مبانی ای تی چیه؟
برنامه نویسی برای مامهمه
زبان چطور؟
باهمین کتابی که برادانشگاه میدن میشه زبانم خوب بشه؟
اینترنت پرسرعت کدومش بهتره؟
ای دی اس ال1.2
وایولت وایمکس.............؟
اینه دیگه...امیر نیست دارن کودتا میکننملودی جون هر کاری بگی هستم . میخوای اصلا یه بمب بزاریم و بعد خودمون دو نفری در ریم ؟؟؟؟
نه خشن میشه . خوب تو بگو چیکار کنیم ؟
اگه دراگو الان بیاد حسابی از دستمون عصبانی میشه اخه هیچکدوم از کارامون هیچ دانش و علمی رو جلو نمیبره فقط یه مزیتی داره اینه که همش داریم از هم تشکر میکنیم
تاپیک علمی جلو نمیره ولی ۳ روز نیای اینجا میبینی ۶ صفحه جلو رفته!راست ميگي!![]()
ولي خب اينجا اسپم كده تالاره ناسلامتي!!ديگه اينجا اسپم نكنيم كجا بكنيم؟![]()
البته به دانش انهدام مجازي كمك ميشه ها!!!!!
تشكر هم....دراگو طرفدار پروپا قرصشه!!![]()
الهام من خيلي وقته نبودم!!....حالا حالاها بايد مطالبو بخونم(تالارو شخم بزنم!!)تا بدونم كجايين و دارين چي ميگين و مطلب بذارم!!
بابا تو هم که سالی یه بار میای تخم لق این دانشکده رو میندازی تو دهن ما میری تا سال دیگه!!!
حالا چرا بلا
به قول دوستان دیر اومدی زود هم قصد رفتن داری! احیانا به موضوعی علاقه نداری؟ در مورد چیزی اطلاعات قبلی نداری؟سلام دوستان من تازه واردم داشتم دنبال یه موضوع خوب و راحت برا واحد شیوه ارایه مطالب می گشتم که این سایتو پیدا کردم و عضو شدم
الان هم به کمک همگی نیاز دارم لطفا موضوع راحت برام پیشنهاد بدین.
اون موقع که من رفتم مثل اینکه همه انقدر ناراحت و بی انگیزه شدن که اونا هم رفتن! (خودتحویل گیری حاد)
تاپیک علمی جلو نمیره ولی ۳ روز نیای اینجا میبینی ۶ صفحه جلو رفته!
بابا تو هم که سالی یه بار میای تخم لق این دانشکده رو میندازی تو دهن ما میری تا سال دیگه!!!
الان ترم چندی؟Drago عزیز مرسی بابت توجهت. من برنامه نویسیم خیلی ضعیغه هر موضوعی که خیلی باهاش سر و کار نداشته باشم خوبه. البته به موضوعات مربوط به شبکه هم علاقه دارم ولی تو انتخاب نهایی دچار تردید شدم.
مسعودخان حالافکرکردی بری ترم5و6میشی علامه ,این کتابا چیزی یادنمی دن همه روخودت بایدیادبگیریدانشگاه مجازی خودمون درست کنیم؟
هی پسر چه باحاله...............
ولی فکر نکنم بتونم کاری بکنم ؟آخه من سال اولیم هنوز چیزی یاد نگرفتم ولی درب ه در دنبال یاد گرفتنم
عطشی
کمکی میتونم بکنم؟
مثلا آبدارچی؟
الهام وملئدی هم که هی دارن بومب میپوکنن
یکی جلوشونوبگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم شروع درس نخوندن هاسلام به همگی شروع سال تحصیلی جدید رو به همه تبریک می گم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |