اینهایی که بولد کردم رو واقعا نمیفهمم :
۱.پس تو بر اساس رفتار دیگران تصمیم میگیری؟ اونها بهت دیکته میکنن که چیکار بکن چیکار نکن؟ برای دیکته کردن لازم نیست با حرف بگن،اونا با اعمالشون تعیین کننده اعمال تو هستن؟ اصلا تو از کجا میتونی مطمئن باشی؟ اینجا توی حلقه میفتی : اون به تو جزوه نمیده،پس تو بهش جزوه نمیدی،اونم بعدا به تو نمیده و .... جفتتون درجا میزنین.
خوب این تا حدودی درسته خوب رفتار ها متقابله ولی رفتارم نسبت به آشناها و دوستام مشخصه ولی در مورد بقیه اشخاص متغیره اینو نمی تونم انکار کنم یعنی رفتارش برام مهمه و هم چنین طرز فکرش و تا حالا متناسب با اون عمل کردم حالا نمی دونم درست یا غلط خوب نظرها می تونه عوض شه دلیل اینکه اینجا گفتم موضوع برام باز بشه و اگه نظرم اشتباهه آپدیت کنم
۲.پس هرکسی که وقت و هزینه میکنه چیزی یاد گرفته نباید به بقیه منتقلش کنه...ما اینجا داریم چیکار میکنیم پس؟! به قول یکی از دوستان Share to learn,and learn to share!
نه من با انتقال مشکل ندارم اگه با اون مشکل داشتم تاپیک mcitp رو درست نمی کردم ولی دوست دارم انتقال دو طرفه باشه و این جوری بگم شخصی که اطلاعات خودش رو نمیده فقط می خواد جمع کنه خوشم نمیاد منم بهش بگم .
شما پول دادی واسه خودت یه چیزی رو کسب کنی و با آموزش دادنش یا از اون ساده تر قرض دادنش چیزی از دست نمیدی،میدی؟ تجربه من میگه یه چیزایی رو هم حتی به دست میاری!
نه چیزی از دست نمی دیم اینو مطمئنم
حالا چون اون آدم ممکنه نتونه واسه همچین چیزی هزینه کنه حق نداره قرض بگیره؟
می تونه قرض بگیره به شرط اینکه زرنگ بازی در نیاره
کلاس رفتن یه موضوع مخفیانه است؟! مسئله اینه که فکر میکنید باید به بقیه جوابگو باشید.خیلی راحت میشه گفت : من کلاس رفتم و نمیخوام جزوه امو به شما بدم،متاسفم.
اینو خداییش راست میگی اکثر پسرا مثلا خودت راحتین و خیلی راحت می تونی بگی نه ولی من خودم شخصا این جوری نیستم همیشه سعی می کنم یه جوری بگم طرف ناراحت نشه می دونم حالا میگی به درک ناراحت بشه ولی من نمی تونم واسه همین زیاد فکر می کنم که چی بگم هم طرف ناراحت نشه و هم ندم که اینم فعلا پیدا نکردم
اینکه به کسی که اطلاعاتش بیشتره حسودی میکنن غیر طبیعیه؟ من خودم یه نفر یه چیزی بیشتر از من بدونه (و به اون موضوع علاقه داشته باشم) میخوام سر به تنش نباشه!! با تمام امکاناتم سعی میکنم برم و اون چیزو یاد بگیرم.
اما اینکه میگید استعداد ندارن...کی تعیین میکنه که کسی استعداد داره یا نه؟ خب استعداد هم نداشته باشه توش موفق نمیشه،اما آیا حق نداره یاد بگیره؟
راستش توی این جمله شما (آخرین جمله) حسادت به افرادی که با تمام قوا تلاش میکنند رو حس میکنم!
اینو به اون دوستمون بگو که ادعا میکنه مراجع این رشته همه قدیمی و منسوخ هستن!
راستش دوست ندارم اینو بهت بگم اما معمولا پروفسور زیاد حرفشو عوض میکنه! یه ویرایش جدید میاد میبینی ۴۰ درصد مطالبو عوض کرده!!
حالا ته و توشو در بیار ببین درصد تغییرش چقدره.توی سایت های خارجی نقد و بررسی کتابهای تخصصی حتما بررسی هایی ازش میبینی (منظورم همون Review ها هست) ممکنه بررسی تطبیقی هم کرده باشن که چقدر عوض شده.