به! ماشالله به این مهندسین معتاد! روز به روز در حال افزایشه.
شما از الان تصور کنید که بن کیک شدید. بقیه پستهائی که میخواید پاسخ بدید رو بذارید برای بعدا! (فکر درمانی پیشرفته)
دیگه اتفاقیه که خواهد افتاد امتحان شما نزدیکه.
بهترین کار تو این موقعیت خواندن نمونه سوال یا مطالعه ی نکته ای هست.
نگران نباشید
من خیلی وقته به اینترنت معتاد هستم. ما جزو لیست اولیه هستیم !!
برای همین همیشه موقع امتحانات کاری میکنم که adsl ام قطع بشه. ولی امتحانات ترم تابستون خارج برنامه هست
فعلا که 125 صفحه خوندم. 175 صفحه مونده. که باید بقیه اش رو هم بخونم.
نگران هم نیستم. اولین باری هم هست که واسه امتحانام استرس ندارم. اصلا کلا ریلکس هستم. امیدم زیاده.
تازه دیشب فهمیدم تستی هم هستم. بیشتر امیدوار شدم.
در مورد این کتاب سیستم های اطلاعات مدیریت باید یه مطلبی بنویسم که ترجیح میدم وقتی کتاب رو کامل خوندم این توضیحات رو بنویسم.
تو این 125 صفحه اولش انگاری داشتم اموزش نتورک پلاس به همراه اموزش مقدماتی پایگاه داده میخوندم. اخه اینقدر درس مسخره میشه !!
این کروم لعنتی نمیدونم چرا نمیذاره،یا من بلد نیستم باهاش این کارو بکنم.
به کروم چیکار داری؟ خب عکس کوچیکتر سرچ میکردی.
رای دادگاه رو دیدی؟:
http://narenji.ir/5216-رأی-دادگاه-جنجالی-پیروزی-بزرگ-اپل
یعنی بدم میاد از این کمپانی انحصار طلب که فقط بلدن جلوی پیشرفت تکنولوژی رو بگیرن.
به درخواست یکی از مشتری ها . ما یه کپی از سایتشون زدیم. بعدا بهت نشون میدم. ببین چه کردیم.

اگه میتونن برن شکایت کنن

آقا مهندس می خواین با شرکت پارس آنلاین تماس بگیرم بگم اینترنتتون رو قطع کنه ؟؟؟
تماس با پارس انلاین هم فکر مناسبیه
من خودم شخصا فکر می کنم موزیلا بهتر از کرومه هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ کاربرد ولی خوب سلیقه ها متفاوته.
شما مطمئنید کروم رو تست کردید؟
1- سرعت بیشتر تو کروم
2- سادگی ظاهری
3- سبک بودن
4- استفاده کم از منابع
5- امنیت بالاتر
6- به شدت با کد های css 3 و Html 5 هماهنگه و سایت ها رو به بهترین شکل نمایش میده.
7- inspect element (تو نسخه 21 به جز کتابخونه css ها. پالت رنگ هم اضافه کردن. یعنی من عاشقشم )
8- سینک کردن تمامی موارد. پسورد ها . بوکمارک ها که البته این ها رو فایرفاکس هم داره. ولی قابلیتی بیشتر از فایرفاکس : یعنی sync کردن اکستنشن ها که فایرفاکس چنین قابلیتی نداره.
الان اگه از سینک کردن استفاده میکردید. بوکمارک های شما پر پر نمیشد.
امیر خودش پیام نوریه. واسه این اونجوری گفت که تنها سایتی که بهش نیاز داریم با اکسپلورر بریم : سیستم گلستانه./
که سایت پیام نور و برخی دانشگاههای کشور از این سیستم استفاده میکنند.
در بقیه موارد بهش نیازی نیست !!
البته فکر میکنم افزونه تب اکسپلورر با معرفی خود امیر واسه گوگل کروم موجوده .
------------------------
ما بریم ادامه ی درس. فعلا .