اینترانت کشوری یا شبکه ملی اطلاعات تا جایی جای نگرانی نداره که نخواد جای اینترنت رو پر کنه.
وگرنا اگه قرار باشه با راه اندازی اینترانت کشوری , اینترنت گرون تر از حال حاضر بشه و یا کارشکنی هایی برای اعطای اینترنت به افراد داده بشه و یا اینترنت دانشگاه ها قطع بشه و مثلا در دانشگاه ها فقط اینترانت وصل باشه و فقط سایت های خارجی مرتبط با مقاله و سایت های علمی خارجی به صورت محدود باز بشه و ... . خیلی هم جای نگرانی داره. (یا بخواد کلا جای اینترنت رو بگیره که البته بعید به نظر میرسه. ولی تا نباشد چیزکی. مردم نگویند چیزها

از بس امیرجان ضرب المثل زد. به من هم سرایت کرد

)
ضمن اینکه به طور مثال اجبار برای انتقال اطلاعات از دیتاسنترهای خارجی به دیتاسنترهای ایرانی هم از نظر من خوب نیست. یه دلیلش هم هزینه هست که هزینه در ایران خیلی برای کاربران زیادتره .
قرار نیست چیزی حذف بشه و یه چیز دیگه جایگزین بشه.اینترنت که مشخصه،یه شبکه اطلاعات با کاربرد مشخص روی بستر اینترنت خواهیم داشت.نه توی دانشگاه،نه توی خونه نه هیچ جای دیگه منع دسترسی به اینترنت به وجود نمیاد.
در مورد "چیزک و چیزها" هم باید بگم اینجا مثال "یک کلاغ و چهل کلاغ" مناسب تره! یه روزی یه نفر اطلاع نداشته یا میخواسته به زبان ساده توضیح بده گفته "اینترنت ملی" (احتمال ۹۰ درصد درک درستی از اینترنت نداشته) و بعد هم که تو به عنوان کارشناس این عبارت رو میشنوی احساس خطر میکنی و به بقیه هم اعلام خطر میکنی.بعد یواش یواش همه چی جدی میشه!
لینک هایی که به فرشته دادم رو هم ببین،هرچند میدونم که خودت به اندازه کافی به اخبار مسلطی.
من هر وقت می یام اینجا میبینم از اکثر اصطلاح ها و حرفاتون هیچی نمیفهمم

تازه نمیتونم به هیچ سوالی هم جواب بدم! کلا" اعتماد به نفسم رو از دست دادم!
حالا یه سوال داشتم شما ترم دوم بودید عین من بودید؟ اصلا امیدی بهم هست؟!
یا خیلی بی سوادم؟! شما ها همه ی این اطلاعات رو خودتون یاد گرفتید؟

کتابش رو پس خودم بخوانم میفهمم دیگه؟!
برعکس خانم،برعکس.
اتفاقا با سوالهایی که توی تاپیک سوالات میپرسید و کارهایی که پیگیری میکنید به نظرم از مطلع ترین و با سواد ترین دانشجوهای IT هستید.
الان که گفتی ترم ۲ هستی واقعا تعجب کردم فکر میکردم بالاتر باشی.من ترم ۲ به اندازه تو اطلاع نداشتم.
همه اطلاعات رو خودمون گرفتیم اما از استاد+کتاب+اینترنت+افراد مطلع تر.این افراد مطلع تر هم خیلی آدمهای عجیب غریبی نیستن،تو یه چیزی میدونی که همکلاسیت نمیدونه،و همکلاسیت توی یه چیزی اطلاعات داره که تو نداری،با هم باید تبادل اطلاعات کنید.
کتاب +Network رو خودت کاملا میتونی بخونی،برخلاف گفتهی امیر به نظرم اصلا سنگین هم نیست.من و خیلی های دیگه هم خودمون خوندیم.
اقاي دراگو ممنون ميشم لينكشو بذاريد
خب IT MANهاي محترم واسه network + همين كتابو بگيرم: trainin kit?
ایتنا،یکشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ :از ابتدای شهریور
اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشود. (اولین بار به عنوان دروغ ۱۳)
ایتنا،دوشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ : تکذیبيه وزارت ارتباطات ؛
اينترنت ملي جايگزين اينترنت جهاني نخواهد شد
متاسفانه چون خبر پاک کردن یه رسم غیر حرفه ای در خبرگزاری های آنلاین ایرانی هست نتونستم خبر اصلی که دوباره ۱۳ فروردین امسال منتشر شد رو پیدا کنم،اما این رو میتونی ببینی
تابناک ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ :
جنجال خبری بی فایده بر سر اینترنت ملی!
از همین لحظه :
drago : امیر د
یا دراگو حتی.
اولین روز بارانی را به خاطر داری؟غافلگیر شدیم چتر نداشتیم ...
شما از روز اول به درد هم نمیخوردین.ادامه این رابطه صرفا باعث ایجاد مشکلات بیشتر میشده،باید زودتر جدا میشدین.
نه می خوایم اطلاعات جامع و کامل باشه حاج امیر
کلا لینوکس توضیح داده بشه ،
کسی که خودش این دوره رو نگذرونده نمیتونه بیاد توضیح بده،پس معاف کنید! اگر قرار بود بر اساس اسنادی
مثل این توضیح بدم که در این دوره چه چیزهایی یاد میگیریم ازم بر میومد،اما آموزش مسئولیت سنگینی داره با کپی پیست کردن نمیشه.
مهندسای عزیز کسی داوطلب می شه که آموزشایی رو که می ذاریم برای هر فصل PDF کنه تا بذاریم برای Download توی همون تاپیک خودش؟
اعلام آمادگی میکنم!
دوستمون Libre Office 3 خوراکش خروجی PDF تحویل دادنه!