وقتی مودم هر چند دقیقه یکبار اتصالش از دست میره (چراغ ADSL چشمک میزنه) من فکر میکنم زیرساخت خیلی بی ثبات تر از این حرفاست! البته از حق نگذرم،این اتفاق موقتیه.1- اتفاقا ایشون (حتی بعنوان یه مهندس آیتی هم) درست میگن. 512 کیلوبیت در ثانیه چیزی نیست که حتی در Unstableترین شرایط در زیرساخت نشه بهش دست پیدا کرد! حتی اگه همۀ سرویس گیرنده ها در آن واحد با هم در حال دانلود تا سقف conforming traffic باشند! (البته ظرفیت ISP بحثش جداست. هر چند اون هم موظفه لااقل به اندازۀ همین پهنای باند اسمی رو فراهم کنه!)
2- اگه به خاطر سیاسی بودنش میگی، مگه نمیدونی مطالب سیاسی بدون اطلاع قبلی منهدم میشه؟ تازه فکر نکنم مدیران غیر فنی باشگاه اصلا فهمیده باشن که حرف سیاسی زدی!!!مگر اینکه کلماتی مثل ملی یا رسانه یا افکار عمومی و ... توی Access List مغزشون جزو موارد "جیز" باشه!
یه نکته دیگه هم که گفتم دودره بازی ISP ها بود و اینکه مثلا توی قرار داد به من گفته این پهنای باندی که من به شما میدم بین ۱۰ نفر به اشتراک گذاشته شده و من هم قبول میکنم بعد انتظار دارم واقعا این پهنای باند رو اختصاصی داشته باشم،خب بقیه که دست نمیکشن من استفاده کنم فقط.طرف تورنت رو الان میزاره سه روز دیگه میاد ببینه دانلودش تموم شده یا نه.
از اون طرف هم گفتم یه سری مسائل هست اصلا ربطی به زیرساخت یا ISP هم نداره.فلان سرور انقدر بیشتر به هر کاربر پهنای باند نمیده،خط T1 هم داشته باشی همینقدر میگیری،ADSL با پهنای ۵۱۲ کیلوبیت برثانیه هم داشته باشی همینو میگیری.فلان نرم افزار انقدر بیشتر نمیتونه از پهنای باند استفاده کنه.چندبرنامگی روی کارایی شبکه تاثیر گذاره و ...
توی ACL یه عده ای یه چیزهای محدودی Permit هست بقیه Deny All!
اصلا اینکه نمیخوای این پست رو پاک کنی باید به عنوان یه موضوع تاریخی ثبت بشه! حالا من یه نقل قول تمام و کمال زدم شاید نظرت عوض شد.
البته ناپایداری اتصال شما ارتباط مستقیمی به پهنای باند پیدا نمیکنه.یعنی ارتباط معنی داری نیست.هرچند که ممکنه درصد بهره وری از پهنای باند کمتر بالاتر باشه که طبیعیه.عذاب ناپایداری !
بیشتر قطع و وصل میشه !
برنده اسکار رو داورها انتخاب می کنن !
مرسی.
آخرین ویرایش: