سلام
من برق هستم ولی میخواهم درباره این رشته اطلاع کسب کنم
خواهشا هرکی وقتشو داره یک سری اطلاعات درباره این رشته درساش و غیره برام خصوصی پ.خ کنه
متشکرم بسیار از برو بچز IT
اینجا چه سکوتی حکم فرما شده ...همه رفتن سر درس آفرین
نه بابا درس کجا بود؟فعلا که یکی یکی داریم گند میزنیم...اینجا چه سکوتی حکم فرما شده ...همه رفتن سر درس آفرین
سلام.
شما میتونین درباره اختصاص منابع به روش الگوریتم حریصانه در مدیریت بحران کمکم کنین؟
سلامسلام
معمار جماعت اجازه ورود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما عنوان تایپیک نوشته شده محلی برای گپ های خودمانی نه بحث های مرتبط با رشته!!!!!!!!!!!!!
سلام ..
ورودتون رو به تالار خوش آمد میگم ..
خب واسه چی میترسین .. ؟!! .. والا ما که آرزو داشتیم این استادا ما رو به چالش بکشن , که نمیکشیدن (اصولا از چیزی که آدم میترسه به سرش میاد)
به هر حال امیدوارم به صورت فعال ببینیمتون![]()
اینجا چه سکوتی حکم فرما شده ...همه رفتن سر درس آفرین
استثنایی که درس نمیخونن هم ذکر کنید ..![]()
البته من قرار نبود پست بزنم
salam
khobin
man taze ozv shodam terme 1it hastam
ostad barname nevisemoon ye soal dade ke barnamashoo benevisim ejra konim
kasi hast behem koomak koone?
سلام مدير محترم مرسي از اسقبال گرم شماا
گه استاد ما به چالش بكشين خوب ولي انوقت بايد هرترم 4 باربخونيمميان ان همه چشم من چگونه سخن بگويمممممممممممم فكركنم تا ان روز سكته بزنيم
مرسييييييييييييييييي مدير محترمممممممممممم![]()
salam
khobin
man taze ozv shodam terme 1it hastam
ostad barname nevisemoon ye soal dade ke barnamashoo benevisim ejra konim
kasi hast behem koomak koone?
ا
احوال جناب مدیر آرسنالی 4 روزه؟!
ممنون بابت کیک!
وااااااااااااااااااااای
چه کاکائویی داشت
ولی من واقعیشو میخوام!!
n بار
راستی مدیر
میلانمو عشقه![]()
روی در س طراحی الگوریتم ودر انتها پیاد سازی اون به زبانc++سلام ..
شما دقیقا روی چه درسی دارید بحث میکنید ؟!! (مدیریت بحران؟؟)
در ضمن ممنون میشم سوالاتتون رو فقط در تاپیک سوالات مطرح کنید
سلام
خواهش میکنم بفرمایید
همه اینجا اجازه ورود دارن .. فقط اگر بخوان بحثهای مرتب با رشته این تالار داشته باشن![]()
روی در س طراحی الگوریتم ودر انتها پیاد سازی اون به زبانc++
استثنایی که درس نمیخونن هم ذکر کنید ..![]()
منم فکر کنم گند زدم البته هنوز نمرم نیومده آخه کی دیده درس نظریه همش تستی باشه به خدا ظلمه. میرم گند میزنم بعد میام پای اینترنت به خودم دلداری میدم شاید برم بخونم شاید.نوشته شده بوسیله saijoonنه بابا درس کجا بود؟فعلا که یکی یکی داریم گند میزنیم... :
اره فقط خداکنه این ترم به خیر و خوشی بگذره...یکی دیگه از نمونه های استثنایی هم خود من هستم نیست که خیلی می خونم هم زمان هم تو اینترنتم.
منم فکر کنم گند زدم البته هنوز نمرم نیومده آخه کی دیده درس نظریه همش تستی باشه به خدا ظلمه. میرم گند میزنم بعد میام پای اینترنت به خودم دلداری میدم شاید برم بخونم شاید.![]()
شما هم پیام نوری هستی؟اره فقط خداکنه این ترم به خیر و خوشی بگذره...
فقط دلم میخواد امتحانات هیچی زودتر تموم شه...
ای بابا ..چرا خجالت ..؟!!
وقتی توی کلاس مشکلی داری سوالت رو مطرح کن .. اینجا باید جوری رفتار کنی که کسی بهت بعنوان یه کسی که جویایی علم هست نگاه کنه .. همین
یادش بخیر .. باید درس شیوه رو میومدی سر کلاسمون تا شیوه بیان مطالب رو بهت نشون میدادم .. (از استادی که همه ازش فراری هستن و بخاطر کوچکترین اشتباه ازت نمره کم میکنه نمره کامل گرفتم .. )شما هم میتونید .. فقط باید بخواین و تلاش کنین ... (اومدین دانشگاه که این کارا رو انجام بدین
مرسي از بابت راهنماي صميمي شما حتما سريع خواهم كرده/شما خودتان را بامن مقايسه نكند شما ديگه خودتان استاد كه استاد پيش شما كم اورده/بله حمتا اين طور /نه امديم كار ديگه انجام بدهخييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
![]()
روی در س طراحی الگوریتم ودر انتها پیاد سازی اون به زبانc++
دیروز امتحان ساختمان داده ها داشتم استاد اومده بود 6 نمره از سوال های کنکور ارشد و داده بود من که سر جلسه هنگ کردم راستی چرا بعضی از استادا اینجوری سوال میدن![]()
دیروز امتحان ساختمان داده ها داشتم استاد اومده بود 6 نمره از سوال های کنکور ارشد و داده بود من که سر جلسه هنگ کردم راستی چرا بعضی از استادا اینجوری سوال میدن![]()
سلام به همگی منم ای تی می خونم ترم 7 هستم
سلام . مرسی....
استادمون یه سوال داده جوابش رو نمیتونم پیدا کنم گفته بابرنامه ++ c کارکنین .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |