sara.mortazavi
کاربر حرفه ای
یه تالار نتفاوت دیگه
ادرس سایت
ادرس سایت
جدی جدی نشستین واسه ارشد میخونین؟ چرا هیچکی نیست اینجا؟
گفتیم مدیر میاد بهتر میشه،اومد سوت و کور شد!!
سلام
یعنی چی؟ جهان فناوری اطلاعات چیه؟
1- نمیدونم مشکل از منه،ادبیات عامه عوض شده و خبرش هنوز به شهر ما نرسیده،یا اینکه واقعا این سوالها گنگه.باورکن هرچی فکر میکنم از سوال بالا هیچی نمیفهمم.
=======================
2-جدی جدی نشستین واسه ارشد میخونین؟ چرا هیچکی نیست اینجا؟
گفتیم مدیر میاد بهتر میشه،اومد سوت و کور شد!!
موفق باشی.من که مشغول پروژه کارشناسی هستم و هنوز واسه ارشد شروع نکردم فقط یه لیست از کتاب هایی که باید بخرم آماده کردم آدرس شعبه پارسه رو توی قم در آوردم تا برم
ثبت نام کنم برای آزمونهاش و جزوه هاش رو بگیرم .
موفق باشی.
پروژه چی برداشتی؟ انتخابی بود یا انتصابی؟! (خودت انتخاب کردی یا استاد گفت؟)
==========
دانیال هنوز سی دی BackTrack رو داری؟ BT5 هست؟ ۶۴ بیتیه؟
نزدیک ۴ گیگ باید فقط سیستم عامل دانلود کنم!
۲ گیگ بک ترک (۶۴ بیتی)
۷۰۰ مگ اوبونتو 10.04 دسکتاپ (۶۴بیتی)
۷۰۰ مگ ابونتو 10.04 سرور (۶۴ بیتی)
اگه به دل خودم باشه یه کوبونتو هم باید بگیرم اونم ۷۰۰ مگ...
تازه بعدش تک تک اینا باید آپدیت بشه،هرکدوم حداقل 400 مگ آپدیت میخواد!!
یاد اون روزایی که سی دی/دی وی دی رایگان میفرستن در خونه بخیر!
=========
راستی به قول لینوکسی های دوآتشه : آقامون(!) کرنل 3.0 رو منتشر کرد و فقط مونده که تیم نسخه استیبل 3.0.1 رو بدن بیرون.
دوسدارم بدونم دانشگاه قم بیام نور ارشد داره برا رشته ما
موفق باشی.
پروژه چی برداشتی؟ انتخابی بود یا انتصابی؟! (خودت انتخاب کردی یا استاد گفت؟)
==========
به به مستر دانیل
نمیبینمت تو یاهو دیگه
فکر کنم اون مشکل به هم ریختگی مخصوصیه. یعنی از قصد اینطوری میکنن که نشه کپی کرد.متن فارسی پی دی اف رو چطور میشه ورد تبدیل کرد ؟ معمولا یا متن بهم میریزه یا کلا نوع فونت دیگه فارسی نیست؟
کسی اگه میدونه برام پیام خصوصی بذتره بی زحمت
ممنون
اولش انتخابی بود ( آموزش مجازی ) بعد دیدم استاد داره اذیت می کنه خودش هم پیشنهاد داد عوض کنم موضوع رو .
منم گفتم باشه استاد ! اونم گفت پردازش تصویر !
کاملا بی ربط هست به آی تی !! ولی دیگه چاره ای نیس !! میخوام زود بدم بره پی کارش !
سلام.
امان از دست این دانشگاه که فقط دروس ترم های اخر رو ارائه کرد و معماری کامپیوتر و طراحی الگوریتم رو ارائه نکردن که برای ترم تابستون بگیرم.یعنی بچه های ترم پایین نباید هیچ درسی رو بگیرن و باید کلا هوا رو نگاه کنن؟؟؟؟
دیگه نمیدونم بهشون چی بگم !!!!!
دوستان. درس های نظریه زبانها و ماشین ها و مدیریت استراتژیک فناوری اطلاعات رو میخوام برای ترم تابستون بگیرم.
لطفا کتابهاشون رو یه نگاه بندازید و ببینید کلا چند صفحه هستن و چند صفحه حذفی دارن که ببینم میتونم برای ترم تابستون بگیرم یا نه.
فقط دوستان لطفا زودتر یه نگاه به کتابهاتون بندازید و بهم بگید. فردا میخوام انتخاب واحد کنم. ممنون.
دانیال درخواست می دادین ارائه نمی کردن براتون؟
ما می خواستیم IT 2 برداریم ، توی انتخاب واحد مقدماتی دیدیم ارائه نشده ، بچه ها شروع کردن و خلاصه 15 تا امضا جمع شد دادیم مدیر گروه برامون ارائه کردن
به همین راحتی به همین خوشمزگی ، 2 واحد هم کار آموزی برداشتم
ممنون
اولش انتخابی بود ( آموزش مجازی ) بعد دیدم استاد داره اذیت می کنه خودش هم پیشنهاد داد عوض کنم موضوع رو .
کاملا بی ربط هست به آی تی !! ولی دیگه چاره ای نیس !! میخوام زود بدم بره پی کارش !
سلام.
امان از دست این دانشگاه که فقط دروس ترم های اخر رو ارائه کرد و معماری کامپیوتر و طراحی الگوریتم رو ارائه نکردن که برای ترم تابستون بگیرم.یعنی بچه های ترم پایین نباید هیچ درسی رو بگیرن و باید کلا هوا رو نگاه کنن؟؟؟؟
دیگه نمیدونم بهشون چی بگم !!!!!
دوستان. درس های نظریه زبانها و ماشین ها و مدیریت استراتژیک فناوری اطلاعات رو میخوام برای ترم تابستون بگیرم.
لطفا کتابهاشون رو یه نگاه بندازید و ببینید کلا چند صفحه هستن و چند صفحه حذفی دارن که ببینم میتونم برای ترم تابستون بگیرم یا نه.
فقط دوستان لطفا زودتر یه نگاه به کتابهاتون بندازید و بهم بگید. فردا میخوام انتخاب واحد کنم. ممنون.
متن فارسی پی دی اف رو چطور میشه ورد تبدیل کرد ؟ معمولا یا متن بهم میریزه یا کلا نوع فونت دیگه فارسی نیست؟
دانیال درخواست می دادین ارائه نمی کردن براتون؟
ما می خواستیم IT 2 برداریم ، توی انتخاب واحد مقدماتی دیدیم ارائه نشده ، بچه ها شروع کردن و خلاصه 15 تا امضا جمع شد دادیم مدیر گروه برامون ارائه کردن
یه موضوع برای بحث ، البته چیز خاص و جدیدی نیست، بیشتر یه نظر سنجی هست ، به نظرتون از وقتی که شروع به دانشگاه اومدن کردین چقدر بار علمیتون بالا رفته
چند تا هدف دارم از این بحث که آخر کار می گم ،
عده ی زیادی توی همین تاپیک گفتن که وقتی اومدن این رشته علاقه ای نداشتن بهش ولی بعد از یکی دو ترم خیلی ازین رشته خوششون اومده ، اگه جزء این دسته هستین یا بودین بگید دلایلتون که چه چیزی باعث شد ازین رشته خوشتون بیاد
یه موضوع برای بحث ، البته چیز خاص و جدیدی نیست، بیشتر یه نظر سنجی هست ، به نظرتون از وقتی که شروع به دانشگاه اومدن کردین چقدر بار علمیتون بالا رفته
چند تا هدف دارم از این بحث که آخر کار می گم ،
عده ی زیادی توی همین تاپیک گفتن که وقتی اومدن این رشته علاقه ای نداشتن بهش ولی بعد از یکی دو ترم خیلی ازین رشته خوششون اومده ، اگه جزء این دسته هستین یا بودین بگید دلایلتون که چه چیزی باعث شد ازین رشته خوشتون بیاد
آره ۵ هم اومده.هی تو فکر بودم این 4 گیگ رو چطور دانلود کنم یهو یادم اومد یه "لینوکس شاپ"ی هم هست! دیروز سفارش دادم،امروزم پولشو ریختم،پست سفارشی اصولا باید فردا برسه دیگه...مگه نسخه 5 اش هم اومده؟؟ نمیدونستم. باید برم نسخه 5 اش رو هم دانلود کنم.
راستی. چرا سی دی و دی وی دی رایگان دیگه نمیاد در خونه؟؟ من اموزشش رو خونده بودم و میگفتن میفرستن. و برای ابونتو ثبت نام کردم ولی ...
خوبه،موفق باشید.همونطور که بچه ها گفتن نه تنها بی ربط نیست که خیلی هم خوبه!منم گفتم باشه استاد ! اونم گفت پردازش تصویر !
البته خیلی بهتره که این سوالا رو توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید.متن فارسی پی دی اف رو چطور میشه ورد تبدیل کرد ؟ معمولا یا متن بهم میریزه یا کلا نوع فونت دیگه فارسی نیست؟
نمیشه بابا.انقدر دردسر و پیچیدگی داره که عمرا نمیرسی.هرچند امتحان نکردم اما هیوریستیک میگه عملی نیست!!دانیال درخواست می دادین ارائه نمی کردن براتون؟
امیرجان واحدی چیزی داره این "چقدر"؟یه موضوع برای بحث ، البته چیز خاص و جدیدی نیست، بیشتر یه نظر سنجی هست ، به نظرتون از وقتی که شروع به دانشگاه اومدن کردین چقدر بار علمیتون بالا رفته
اسمش ماندانا هست پس دختره!!پسر یکی از سنگین ترین و جذاب ترین کارهای توی حیطه کاری آی تی می باشد ... من که عاشق پردازش تصویر هستم و اگر به مقاطع بالایی برم خیلی دوست دارم توی این حیطه کار کنم ..
یادتونه اون ایده ایی که گفتم در مورد " ف ی ل ت ر ی ن گ براساس محتوا " میخواستم کار کنم ولی بدلیل اینکه استاد خوب که بتونه راهنماییم کنه پیدا نکردم بعد فهمیدم در حال حاضر شرکت گوگل با همکاری دانشگاه MIT دارن روش کار میکنن و فعلا هیچ کسی نتونسته در این مورد مقاله بدرد بخور بده
هر چند شنیدم توی این حیطه پروتکل ICAP هست که یه سری کاربرد داره ..
.........................................
در کل بنظرم پردازش تصویر اینقدر میتونه مهم باشه که یه سوپر کامپیوتر و یک چنین الگوریتمی داشته باشی اونوقت هست که بالای 60% از مراکز در امان نخواهد بود ...
خیلی دوست دارم اگر پروژت تکمیل شد واسه ما هم بزاری تا یه سری چیزها رو پیدا کنیم ... ممنون
ای کاش پیام نور نمی اومدم ...
پسر تو میدونی درس طراحی چقدر مهمه هست ... اونوقت میخوای بدون استاد پاس کنی (هر چند میدونم استادای پیام نور آش دهن سوزی نیستن)
و گل پسر طراحی خیلی مهم هست و معماری هم بری کلاس خیلی به نفعت هست ..
در مورد نظریه من کتاب پیترلینز رو پاس کردم که فکر کنم منبعش عوض شده ولی همون پیتر لینز کتابش تقریبا 300 صفحه ایی میشد ..
در مورد مدیریت استرانژی هم من کتابی که در مورد زیر ساختار کشور مالزی بود پاس کردم که اون هم با اجازه شما عوض شده ..
راستش نه.ترم قبل مدیریت پروژه های آی تی داشتم.الان وضعیت منابع رو دیدم. نظریه هنوز هم کتاب پیتر لینز هست. ولی مدیریت استراتژیک نمیدونم چیه. drago جان. فکر کنم ترم قبل داشتی؟ کتابش پیدا میشه؟؟ چند صفحه ای رو باید خوند ؟؟؟
راستش نه.ترم قبل مدیریت پروژه های آی تی داشتم.
استراتژیک رو واسه تابستون برداشتم![]()
اسمش ماندانا هست پس دختره!!
اون *****ینگ محتوای توی حیطه ی پردازش تصویر بود؟ میشه بیشتر توضیح بدی که ایده ات چیه؟
اینکه گفتی ترکیب الگوریتم های پردازش تصویر با قدرت پردازشی فوق العاده خیلی خوبه رو میفهمم،اما اینکه گفتی درامان نخواهد بود یعنی چی؟
ممنون
متن فارسی پی دی اف رو چطور میشه ورد تبدیل کرد ؟ معمولا یا متن بهم میریزه یا کلا نوع فونت دیگه فارسی نیست؟
من این ترمی که گذشت داشتماره راست میگی .ترم قبل با هم کنترل پروژه های ایتی داشتیم.![]()
یعنی کسی نیست که مدیریت استراتژیک داشته باشه ؟؟ بهم اطلاعات بده ؟؟ یا اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟
به نظر من که استاد داره کاملا باهات راه میاد
کاش ترم بعد بشه منم با استاد احسن عزیز بردارم
چقــــــــــدر این سئوال به گوشم آشناست!!
چقد این روزا این سئوالو ازم میپرسنو منم هــی یادم میره پی اشو بگیرم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |