reza_yedone
عضو جدید
salam sharmande emtahanat bod nabodam
یعنی قبل امتحانات اینجا فعالیت داشتید دوست عزیز؟؟؟
منظورت از کلاینت های مستقیم چیه؟خوب چیزی هم که من گفتم معنیش همه ، اتصال ما توی لایه session با گوگل قطع می شه
[COLOR="navy"
[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
مستقیم نه ، مستقل! شما وقتی جی میل رو باز میکنی یه کلاینت ایمیل تحت وب باز میشه برات که محصول گوگله دیگه.اما خب میتونی مثلا از Thunderbird و اینا استفاده کنی.
[QUOTE="danialfx, post: 0"]مهندس . مگه فقط فیس بوک و سایت های سیاسی و سایت های غیر اخلاقی هستن که نیاز به وی پی ان دارن؟؟؟
خیلی از سایت های خوب هم هستن که بدون هیچ مشکلی قیطلر شدن.
من خیلی ها رو میشناسم که کلا برای رفتن تو اینترنت ترجیح میدن وی پی ان داشته باشن تا ریخت نحس صفحه پیوندها رو به روشون ظاهر نشه.
تو ایران کلا نیاز به وی پی ان صد در صد وجود داره حتی اگه بخوای یه وب گردی ساده انجام بدی.
دانلود آهنگ یکی از چیزاییه که خیلی میره رو اعصاب من! بعد نبینم کسی از شماها دم از کپی رایت بزنه ها...کلا میای آهنگ دانلود کنی
دوتا مشکل هست : اول اینکه باید واسه IE طراحی بشه! پلاگین نوشتن واسه یه نرم افزار متن بسته فکر کنم سخت تر باشه.کاش یه nomre checker plus همبرای این سیستم گلستان ما راه اندازی میکردن. راحت میشدیم واقعا
![]()
حتما باید بقیه راه اندازی کنن؟! فکر میکنین Mail Checker plus رو گوگل منتشر کرده؟! خیر! یه آدم باحال و با معرفتی با API های گوگل نوشته تحویل ملت داده.کاش را ه اندازی میکردن
مهندس . مگه فقط فیس بوک و سایت های سیاسی و سایت های غیر اخلاقی هستن که نیاز به وی پی ان دارن؟؟؟
خیلی از سایت های خوب هم هستن که بدون هیچ مشکلی قیطلر شدن.
مثلا تا یه مدت قبل مدیا فایر قیطلر شده بود و یا 4shared هم خیلی از لینک های دانلود سالمش قیطلر هستن.
من خودم خیلی کم به فیس بوک سر میزنم. حوصله خوندن مطالب سیاسی رو هم ندارم. ولی خیلی جا ها نیاز پیدا میکنم برای عبور از قیطلر.
سایت خودمم که قیطلر شدست.
وبلاگمم که کلا مسدود شد و یه بک اپ هم نتونستم از مطالبش بگیرم. در حالی که هیچ مشکلی نداشت و هیچکس هم جوابگو نیست و جواب ایمیل هم نمیدن.
http://ouja-shomal.blogfa.com
من خیلی ها رو میشناسم که کلا برای رفتن تو اینترنت ترجیح میدن وی پی ان داشته باشن تا ریخت نحس صفحه پیوندها رو به روشون ظاهر نشه.
تو ایران کلا نیاز به وی پی ان صد در صد وجود داره حتی اگه بخوای یه وب گردی ساده انجام بدی.
پ ن : خیلی دلم پر بود![]()
یه مورد دیگه که نگفتی سایت های علمی و مقاله یا ... مفید هست که کلا دست رسی IP هایی که از ایران Connect می شن بهش رو بسته
عیب نداره دل هممون پره
دانلود آهنگ یکی از چیزاییه که خیلی میره رو اعصاب من! بعد نبینم کسی از شماها دم از کپی رایت بزنه ها...
حتما باید بقیه راه اندازی کنن؟! فکر میکنین Mail Checker plus رو گوگل منتشر کرده؟! خیر! یه آدم باحال و با معرفتی با API های گوگل نوشته تحویل ملت داده.
حالا من صحبت میکنم توابع گلستانو میگیرم از توسعه دهنده اش،شما بساز پلاگینشو![]()
تصمیم گرفتم بالاخره کروم رو آپدیت کنم (تا حالا کروم ۶ داشتم ... نزنید لطفا!(
اول از همه کروم ۱۲ رو از خود گوگل گرفتم.سعی کردم آپگرید کنم،دیدم میگه کانفلیکت داره.
دانلود جزوات پارسه
واقعا که !!!!! کروم 6 ؟ !!!
من اولین بار که داشتم کروم رو دانلود میکردم نسخه 6 بر سر کار بود .
البته از کروم 6 تا 12 فکر کنم تغییرات خاصی داشته.
راستی امیرجان . اگه از سایت گوگل دانلود کنی. به طور خودکار هر دفعه اپدیت میشه و نیاز به پاک کردن نسخه قبلی نیست.
اگه تعریفت از استقلال داده ای این باشه : "وابسته نبودن برنامه های کاربردی به داده های ذخیره شده"
فکر میکنم بشه در مورد گوگل هم اسمش رو همین گذاشت.
ای ول!
خیلی ممنون....![]()
یعنی واقعا تبلیغات ایشون رو تا الان ندیده بودین؟؟؟ ایشون تبلیغاتشون تو کل اینترنت هست.
تو هر سایتی میریم. رد پایی از ایشون هست و جالب اینجائه که هر چی هم ازش خواهش میکنن و تهدید میکنن و ... ولی اصلا پست ها رو نمیخونه.
یه جورایی شبیه ربات میمونه.
حالا خوبه واسه تبلیغات هم که شده 4 تا جزوه هم اپلود کرده وگرنا قبلا فقط میفروخت .
وایییییییییییییییییی بالاخره فرصت کردم به جمع گرم و صمیمی دوستای گلم یه سر بزنم . خوبید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون قدر ذوق زده شدم که سلام یادم رفت.سلامممممممممم منو هنوزم به جمعتون راه میدید یا باید مجازات شم بعد بیام !!!!!!!!!!!!!!!!! دلم خدایی برای همتون تنگ شده بود .
چرا
دیده بودم سایتشونو
ولی چرا نباید بابت چیزی که الان به دردم خورده تشکر کنم؟؟؟؟
وایییییییییییییییییی بالاخره فرصت کردم به جمع گرم و صمیمی دوستای گلم یه سر بزنم . خوبید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون قدر ذوق زده شدم که سلام یادم رفت.سلامممممممممم منو هنوزم به جمعتون راه میدید یا باید مجازات شم بعد بیام !!!!!!!!!!!!!!!!! دلم خدایی برای همتون تنگ شده بود .
من گفتم نباید تشکر کنید؟؟
نه!
ولی از نوشته تون اینجور احساس کردم :دی
رباته
نمیدونم تهدیدش کردنو
همه جا هست و ........
این روزا خیلی اینجا خلوت شده. دوستان رفتن مسافرت؟؟
داخل سرور تمام سایت هایی که کوکی داشتی یه فضا بوده که ثبتشون کرده توی اونا همه ی مشخصاتت آی پی و....هستن هروقت کانکت میشی تورو میشناسه الانم خوب ازونا استفاده میکنه پس برای سرور هیچ فرقی نمیکنه در چه وضعیتی کانکت میشی . اینا هیچ کدوم به بحث استقلال داده ای خدشه ای وارد نمیکنن.ولی بوک مارکو نمیدونم..جالبه.البته شاید اونم در قالب کوکی به گوگل ارسال شده باشه یا شاید نرم افزارای مرتیطی روی سیستمت نصب باشن؟تصمیم گرفتم بالاخره کروم رو آپدیت کنم (تا حالا کروم ۶ داشتم ... نزنید لطفا!(
اول از همه کروم ۱۲ رو از خود گوگل گرفتم.سعی کردم آپگرید کنم،دیدم میگه کانفلیکت داره.
به طور کاملا احمقانه ای بدون اینکه از بوکمارک ها و بقیه اطلاعاتم بک آپ بگیرم زدم کروم قبلی رو پاک کردم...
داشتم تاسف میخوردم و خودمو سرزنش میکردم و به فکر راه های بازپس گیریش بودم که جدیدرو نصب کردم.تمام بوکمارک ها و ... سر جاش بود.حتی لاگین فیسبوکم هم از دست نرفته بود!!(کوکی در حد تیم ملی) آخه چون فقط خودم از این سیستم استفاده میکنم همیشه فیسبوکش لاگینه.
خلاصه خواستم بگم آیا به نظر شما میشه این قابلیت رو "استقلال داده ای" دونست؟
الهام رضایی;37931[COLOR="navy" گفت:[/COLOR]14]وایییییییییییییییییی بالاخره فرصت کردم به جمع گرم و صمیمی دوستای گلم یه سر بزنم . خوبید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون قدر ذوق زده شدم که سلام یادم رفت.سلامممممممممم منو هنوزم به جمعتون راه میدید یا باید مجازات شم بعد بیام !!!!!!!!!!!!!!!!! دلم خدایی برای همتون تنگ شده بود .
داخل سرور تمام سایت هایی که کوکی داشتی یه فضا بوده که ثبتشون کرده توی اونا همه ی مشخصاتت آی پی و....هستن هروقت کانکت میشی تورو میشناسه الانم خوب ازونا استفاده میکنه پس برای سرور هیچ فرقی نمیکنه در چه وضعیتی کانکت میشی . اینا هیچ کدوم به بحث استقلال داده ای خدشه ای وارد نمیکنن.ولی بوک مارکو نمیدونم..جالبه.البته شاید اونم در قالب کوکی به گوگل ارسال شده باشه یا شاید نرم افزارای مرتیطی روی سیستمت نصب باشن؟
فر میکنم در مورد ارشد قبلا حرف زدیم و تاپیک های خاصی هم برای این کار داریم.روش پیشنهادی شما اگه به این صورت باشه که اول بشینی همه منبعو بخونی بعد بری کتاب کنکوری بخونی،به نظرم خوب نیست.ترجیح بر اینکه که کتاب کنکور رو نگاه کنی ، همون مبحث رو در منبع بخونی،بعد تستاشو کار کنی.خودم یه فکری زد به سرم البته
اینکه اول هر مبحثی رو از کتابای خودمون فول بشیم
بعد کتابایی که معرفی کردن مثه مقسمی
و بعدم جزوه و تستو این حرفا
اگه کرومو بی خیال میشید البته![]()
سلام.حال شما؟وایییییییییییییییییی بالاخره فرصت کردم به جمع گرم و صمیمی دوستای گلم یه سر بزنم . خوبید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون قدر ذوق زده شدم که سلام یادم رفت.سلامممممممممم منو هنوزم به جمعتون راه میدید یا باید مجازات شم بعد بیام !!!!!!!!!!!!!!!!! دلم خدایی برای همتون تنگ شده بود .
این روزا خیلی اینجا خلوت شده. دوستان رفتن مسافرت؟؟
دلیل اول میتونه گرمای هوا باشه،همه شل شدنما که نرفتیم ولی کلا اینجا بی حس و حال شده !
داخل سرور تمام سایت هایی که کوکی داشتی یه فضا بوده که ثبتشون کرده توی اونا همه ی مشخصاتت آی پی و....هستن هروقت کانکت میشی تورو میشناسه الانم خوب ازونا استفاده میکنه پس برای سرور هیچ فرقی نمیکنه در چه وضعیتی کانکت میشی . اینا هیچ کدوم به بحث استقلال داده ای خدشه ای وارد نمیکنن.ولی بوک مارکو نمیدونم..جالبه.البته شاید اونم در قالب کوکی به گوگل ارسال شده باشه یا شاید نرم افزارای مرتیطی روی سیستمت نصب باشن؟
من هم مثل امیر فکر میکنم (و البته تا حد خیلی زیادی مطمئنم) که بحث کوکی صرفا محلیه،روی کامپیوتر من ذخیره میشه نه سرور.نه مهندس بحث کوکی و اینجور موارد همگی local هست،
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |