گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان چه طورین؟
من نبودم این شیرینی مدیریت رو از امیر حسین گرفتین؟
می بینیم که دوستان تو فکر نمایشگاه کتابن، والا من 4 سال پیش رفتم خیلی افتضاح بود، پر از کتابای چاپ قدیم بود، ولی سال پیش بچه ها رفته بودن، می گفتن خیلی بهتر شده بود. امیدوارم که خوش بگذره و دوستان بتونن کتابایی که می خوان رو بگیرن.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان چه طورین؟
من نبودم این شیرینی مدیریت رو از امیر حسین گرفتین؟
می بینیم که دوستان تو فکر نمایشگاه کتابن، والا من 4 سال پیش رفتم خیلی افتضاح بود، پر از کتابای چاپ قدیم بود، ولی سال پیش بچه ها رفته بودن، می گفتن خیلی بهتر شده بود. امیدوارم که خوش بگذره و دوستان بتونن کتابایی که می خوان رو بگیرن.

سلام . خوش اومدی دوباره

دلمون برات تنگ شده بود.

راستی. امیر حسین هنوز مدیر نشده.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام . خوش اومدی دوباره

دلمون برات تنگ شده بود.

راستی. امیر حسین هنوز مدیر نشده.
ممنون دانیال جان،لطف داری. یکم واسه کار و یکم واسه امتحان ارشد سرگرمم واسه همین یکم کم میام.
دیگه چرا آخه، بابا نتایج که تابلو بود، بی خیال شین بذارین زودتر اینجا سروسامون بگیره

young scientist

عضو جدید
سلام به دوستای عزیزم حالتون چطوره؟ این مدیر بالاخره کی شد بابا؟!!!
درمورد گرافیک منم این ترم برش داشتم بنظرم خیلی درس قشنگیه,ولی استادما تمام برنامه نویسیای open_GL رو برامون حذف کرده!!!!یا مثلا میگه الگوریتم نقطه میانی برای رسم بیضی چیز مشکلیه و کلا حذفش کرده!!!!استاده در کل ادمه ضد حالیه,میگه ما100سال دیگه هم به این صنعت انیمیشن سازی نمیرسیمو از این حرفا(البته قبول دارم عقبیم خیلیم عقبیم ,ولی بجای انرژی دادن حال ادمو میگیره)تازه میگه واسه چی میخواین برا ارشد بخونین وقتی کارش نیست!؟ من که با این حرفش یه ذره ناامید شدم:(چمیدونم والا,شایدم حق با اون باشه!

نمایشگاه کتاب منم احتماله میام وموقعیت خوبیه برای اینکه همو ببینیم!!!

درضمن اقا دانیال مگه شما جن دیدی تا فهمیدی دختره میگی بسم الله...:biggrin:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
ممنون دانیال جان،لطف داری. یکم واسه کار و یکم واسه امتحان ارشد سرگرمم واسه همین یکم کم میام.
دیگه چرا آخه، بابا نتایج که تابلو بود، بی خیال شین بذارین زودتر اینجا سروسامون بگیره

سلام مهندس
چطولی ؟!!

راستی برای آزاد ارشد ثبت نام کردی ؟!!
من که بالاخره نفمیدم کی آزمونه و کجا باید بریم ؟!!
بچه های آی تی باید برن قزوین ؟!!

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
درمورد گرافیک منم این ترم برش داشتم بنظرم خیلی درس قشنگیه,ولی استادما تمام برنامه نویسیای open_GL رو برامون حذف کرده!!!!یا مثلا میگه الگوریتم نقطه میانی برای رسم بیضی چیز مشکلیه و کلا حذفش کرده!!!!استاده در کل ادمه ضد حالیه,میگه ما100سال دیگه هم به این صنعت انیمیشن سازی نمیرسیمو از این حرفا(البته قبول دارم عقبیم خیلیم عقبیم ,ولی بجای انرژی دادن حال ادمو میگیره)تازه میگه واسه چی میخواین برا ارشد بخونین وقتی کارش نیست!؟ من که با این حرفش یه ذره ناامید شدم:(چمیدونم والا,شایدم حق با اون باشه!

آخ من از اینا که موج منفی میدن اینقدر بدم میاددددددددد
امروز داشتم با یکی از استادا در مورد ارشد صحبت میکردیم و بهش گفتم احتمالا 20 هزار نفری امسال ارشد شرکت کردن
ایشون به من گفت واقعا این همه لیسانس داریم توی این رشته ؟!!

من هم گفتم لیسانس آره
ولی مهندس خیر

اونایی که میبینی بیکارن نمیگم سطح سوادشون پایینه
اینو میخوام بگم که اگر چیزی بلد باشی بالای 80 درصد کار گیر میاد ..

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
سلام بچه ها
نمایشگاه کتاب کجاست؟
اگه تهرانه من تاحالا نرفتم......ولی میرم
اگه کتابای کامپیوترریش خوبه برم در غیر اینصورت نرم(استفاده از ساختارif/else)

MOJI11258

عضو جدید
سلام مهندس
چطولی ؟!!

راستی برای آزاد ارشد ثبت نام کردی ؟!!
من که بالاخره نفمیدم کی آزمونه و کجا باید بریم ؟!!
بچه های آی تی باید برن قزوین ؟!!
آخ خوش به حالتون که به ارشد رسیدین. دست راستتون روی سرما.
انشالله همتون با بهترین رتبه قبول میشید

MOJI11258

عضو جدید
سلام بچه ها
نمایشگاه کتاب کجاست؟

آره تهرانه.سا گذشته که به نظر من عالی بود.امیدوارم امسال هم خوب باشه.رفتنش بد نیست

MOJI11258

عضو جدید

غم نخور همه که از اول همه چیز رو بلد نبودن اگه بخوای به هر چی که بخوای میرسی.

فکر کنم جن دید

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
...:biggrin:

تو رو خدا پستای قبلی رو بخونین که من مجبور نشم چند دفعه توضیح بدم و یه پست رو تکرار کنم

پیرجو بیشتر از یه هفته هست که انجمن نیومده. ادمین هم جواب نمیده. واسه همین کسی نیست مدیریت رو تایید کنه.

حالا اگه کاری از دست من برمیاد بگید انجام بدم؟؟

طاها جان. منم واسه اینکه سریع همه کارا پیش بره . سریع نظر سنجی رو ایجاد کردم و خصوصی دادم که کارا زودتر صورت بگیره.

دیگه الان واقعا کاری از دست من برنمیاد وقتی پیرجو بیشتر از یه هفته هست که به انجمن سر نزده.

fateh22

عضو جدید
من 1 سری اطلاعات این فرمی میخام یعنی که نرم افزارهای ساخته شده خارجی معرفی بشود:
نرم افزار جامع مدیریت اسناد « DocuWare »

هنر نرم افزاری به کار برده شده در برنامه نویسی سیستم مدیریت اسناد DocuWare باعث گردیده امکان انتقال، دسته بندی، افزودن ایندکس های قابل جستجو، مدیریت، امنیت و سایر امکانات بدون محدودیت در نوع اسناد الکترونیکی در محیط رایانه ای مقدور گردد .
توابع مدیریتی قابل تعریف برای رکوردهای ذخیره شده باعث افزایش امنیت در دسترسی به اطلاعات، کنترل کلیه اجزاء سیستم و تهیه گزارشات کلی و جزئی مدیریت اسناد می گردد .
همچنین توابع مدیریتی قابل تعریف از طریق Web و مدیریت دسترسی قدرتمند (ECM) در این نرم افزار امکان استفاده گسترده از آن را در سازمان ها میسر می سازد .
اکثر کاربران نرم افزار DocuWare تحت تأثیر ویژگی های منحصر به فرد این نرم افزار و خصوصیت جامعیت پذیری برای مدیریت انواع اسناد و مدارک قرار گرفته و علاوه بر آن محیط ساده و امنیت بالای « DocuWare » باعث گردیده به راحتی توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد .
قاعده اصلی در طراحی نرم افزار DocuWare بر مبنای شبیه سازی محیط کار واقعی در دفتر کار بنا گردیده و اسناد الکترونیکی بلافاصله پس از قرار گرفتن در کازیه و منگنه شدن در صورت لزوم در فایل کابینت ذخیره می گردند .
از دیگر ویژگی های قدرتمند نرم افزار DocuWare توانائی ارتباط با کلیه پایگاه های داده جهت انتقال اطلاعات و ذخیره خودکار اسناد و مدارک الکترونیکی می باشد .

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگذارین یه خواهش از مدیر اینده کنم. خواهشا مدیر اینده وقتی دید تاپیک هایی که با نام کمک کمک زده میشه و انگاری برق شروع کننده تاپیک رو گرفته.

تاپیکشون رو پاک و یه اخطار هم بهشون بده. که یاد بگیرند دفعه بعدی وقتی برق نگرفتتشون تقاضای کمک نکنند.

من 1 سری اطلاعات این فرمی میخام یعنی که نرم افزارهای ساخته شده خارجی معرفی بشود:
نرم افزار جامع مدیریت اسناد « DocuWare »

هنر نرم افزاری به کار برده شده در برنامه نویسی سیستم مدیریت اسناد DocuWare باعث گردیده امکان انتقال، دسته بندی، افزودن ایندکس های قابل جستجو، مدیریت، امنیت و سایر امکانات بدون محدودیت در نوع اسناد الکترونیکی در محیط رایانه ای مقدور گردد .
توابع مدیریتی قابل تعریف برای رکوردهای ذخیره شده باعث افزایش امنیت در دسترسی به اطلاعات، کنترل کلیه اجزاء سیستم و تهیه گزارشات کلی و جزئی مدیریت اسناد می گردد .
همچنین توابع مدیریتی قابل تعریف از طریق Web و مدیریت دسترسی قدرتمند (ECM) در این نرم افزار امکان استفاده گسترده از آن را در سازمان ها میسر می سازد .
اکثر کاربران نرم افزار DocuWare تحت تأثیر ویژگی های منحصر به فرد این نرم افزار و خصوصیت جامعیت پذیری برای مدیریت انواع اسناد و مدارک قرار گرفته و علاوه بر آن محیط ساده و امنیت بالای « DocuWare » باعث گردیده به راحتی توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد .
قاعده اصلی در طراحی نرم افزار DocuWare بر مبنای شبیه سازی محیط کار واقعی در دفتر کار بنا گردیده و اسناد الکترونیکی بلافاصله پس از قرار گرفتن در کازیه و منگنه شدن در صورت لزوم در فایل کابینت ذخیره می گردند .
از دیگر ویژگی های قدرتمند نرم افزار DocuWare توانائی ارتباط با کلیه پایگاه های داده جهت انتقال اطلاعات و ذخیره خودکار اسناد و مدارک الکترونیکی می باشد .

سلام. اگه مطلب فارسی میخواین. تو سایت های دانلود ایرانی . هر نرم افزاری که برای دانلود گذاشته شده. چنین توضیحی هم براش ذکر شده.

میتونید از اون سایت ها استفاده کنید

مثل وطن دانلود. کمیاب انلاین . اسان دانلود . میهن دانلود

موفق باشید.

من تازه واردم و شدیدا به فضای اینجا نا آشنا !!

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه بگم !

سلام. خوش اومدید.

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
از اینکه این پست بلند میشه معذرت! دو روز نبودم باس جبران کنم.مثل همیشه به چند قسمت تقسیم میشه!
===========
اون بحث خوب خوبه! بحث IP و تشخیص و فلان‌:
چون اونجا ربطی به موضوع بحث نداشت. اوردمش اینجا . منظورت از ایپی اصلی چیه جومونگ جان؟؟؟
.
همون آی پی pc خودته که تو کل شبکه تو فقط با اون شماره ی منحصر به فرد شناخته میشی نرم افزارایی که مدام آی پی عوض میکنن در واقع توی سرآیه ی پیام ها اسم فرستنده رو عوض میکنن در صورتی که سرور های مدرن و قوی از این لایه ی نرم افزاری میگذرن و در واقع سخت افزار ما رو که توی کارخونه آدرس خورده تشخیص میدن البته تاکید میکنم نه هر سروری والا خیلیای دیگه زیاد به این مسایل اهمیت نمیدن.
آره اینو هم نشیدم هم دیدم که بعضی جاها،یعضی سرورها میتونن تشخیص بدن که شما از پر.اکــــسی رد شدی و این IP مال خودت نیست.دوست دارم بدونم چطور این کار رو انجام میدن.اطلاعاتی داری؟
آخه تا اونجا که من میدونم شما درخواستتو میدی به پراکسی،اون از طرف خودش میده به سرور مورد نظر و سرور جوابو میده به پراکسی،اون هم میده تو.ولی اینی که شما میگی یه چیز دیگه اس،نه؟
منظورت مک ادرس هست؟؟؟ اگه منظورت مک هست که مک هم قابل تغییره .

ولی مشکلم این نیست. اینترنت دانلود منیجرم نمیتونه فایل ها رو از رپید شیر بگیره. به خاطر ایپی نیست چون چند ماهی میشه که هیچ فایلی از رپید شیر دانلود نکردم.
من فکر کنم MAC منظور نبوده و همون IP بوده.اینکه نمیتونی از رپید شیر بگیری یه دلایل دیگه ای هم میتونه باشه.مثلا اینکه IP شما که یکتا نیست،یعنی علاوه بر خودت به حداقل 100 نفر دیگه هم همینو دادن پس اگه خیلی بدشانس باشی ممکنه یکی از همون 100 نفر لحظه ای که تو میخوای استفاده کنی اونم میخواد استفاده کنه....و رپیدشیر هم توی سرویس مجانی فقط یه دانلود به هر آی پی میده.
بازم ممکنه اشتباه از من باشه البته.
============
آرشیو دیجیتال؟ :
اینم سرویس هایی برای ذخیره سازی آنلاین (البته ذخیره سازی ابری)
sugarsync.com
dropbox.com
ذخیره سازی ابری هم یعنی اینکه دیگه لازم نیست شما فایل ها یا هر چیز دیگه رو رو سخت افزار خودتون ذخیره کنید یا بقول معروف آرشیوگیری کنید . این کار رو با پرداخت مبلغی به شرکت دیگه ، به اون شرکت واگذار میکنید.
عشق است دراپ باکس! البته این آرشیو دیجیتال حساب نمیشه،میشه؟ چون آرشیو و دسته بندی خاصی نداره فقط فضا هست.
===============
نمایشگاه کتاب ! :
پیشنهاد دراگو هم برای دیدن بچه ها تو نمایشگاه عالیه ولی خوب دیگه من دخترم شاید نتونم بیام یا شاید برای اون روز برنامه داشته باشم ولی خیلی پیشنهاد خوبیه
ای بابا اصلا قصد ما از این قرار گذاشتن این بود که دخترا رو ببینیم! وگرنه اصلا دیدن دانیال به چه درد من میخوره؟! مگه ندیدی دانیال دنبال اینه که از پشت چت تشخیص بده ببینه دختره خوشگله یا نه؟!!
( تمام مطالب این قسمت صرفا شوخیه!!!)
امیر جان. شما چه تاریخی میخوای بری نمایشگاه کتاب؟؟؟
من احتمالا ۱۵ ام یا ۱۶ ام برم.میشه پنجشنبه یا جمعه.
والا ما سه سال گذشته همیشه رفتم و همیشه هم خوب بوده!

سلام بچه ها
نمایشگاه کتاب کجاست؟
خودت فکر میکنی "نمایشگاه بین المللی کتاب تهران" کجا باشه؟!
اونجا کتابخونه که نیست بری ببینی کتاب های کامپیوتریش خوبه یا نه! اگه کتاب خاصی مد نظرته نگاه میکنی ببینی انتشاراتش توی نمایشگاه شرکت کرده یا نه؟ اگه شرکت کرده کتاب تو رو داره یا نه؟
یا اینکه لیست انتشارات ها و کتاب هارو نگاه میکنی ببینی چیزی که به دردت بخوره توش هست یا نه.
=============
او کسیت در دور دست؟ چه میخواهد؟ آه! ملودی است! از مدیر میپرسد!! :
بچه ها تكليف مدير چي شد؟

پ.ن:تاپيكاي مهم تالار از كي انقد زياد شده؟!:surprised:
تکلیف مدیر رو دانیال با این کم کاری هاش مشخص نمیکنه دیگه .... (چه گیری دادم به این پسر؟؟)
تاپیکای مهم همینقدر بوده همیشه! جدیدا یه تعدادش به روز میشه واسه اینه به چشم میاد.
===============
ورودی های جدید رو تحویل بگیریم :
سلام.
خوش اومدید؟
کدوم مهندس؟ اینجا مهندس زیاد داریم ها!
من تازه واردم و شدیدا به فضای اینجا نا آشنا !!

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه بگم !
سلام
خوش اومدید.
میتونی از خودت بگی،ترم چندی،نظرت چیه در مورد IT ، علاقه داری؟نداری؟ به زور اومدی؟ آینده اش به نظرت چیه و ....
=======
همون امضای خودم!
بگذارین یه خواهش از مدیر اینده کنم. خواهشا مدیر اینده وقتی دید تاپیک هایی که با نام کمک کمک زده میشه و انگاری برق شروع کننده تاپیک رو گرفته.
برق که نه ولی بیشتر شبیه خفه شدگی در آب کم عمقه.

MOJI11258

عضو جدید
QUOTE=Drago;3538852]از اینکه این پست بلند میشه معذرت! دو روز نبودم باس جبران کنم.مثل همیشه به چند قسمت تقسیم میشه!
===========
یه نفسی تازه کن امیر:eek:
بابت کمکتم ممنون خودش بود:D

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-خب امیر جان .الان این همه پست رو جواب دادی. من چجوری اون قسمتهایی که میخوام رو جدا کنم تا جوابت رو بدم؟؟ :D

2-در مورد اینکه سرور بفهمه ایپی مال خودت نیست. من تا الان چنین چیزی ندیدم و فکر نکنم چنین چیزی وجود داشته باشه. فقط سرور ها متوجه میشن که بعضی ایپی ها عمومیه. مثل قیطلر شکن ها . واسه همین نمیزارن استفاده کنی.
یا سرور دانلود سنترها میگن این ایپی عمومیه و خیلی از افراد دارن با این ایپی دانلود میکنن و تو نمیتونی دانلود کنی.

3- ای دی اس ال کشور ما اینجوری نیست. هر ایپی در هر لحظه برای یه نفره و برای چند نفر نیست. اینو میتونی با نرم افزارها مشخص کنی و وقتی رنج ایپی رو سرچ کنی . میبینی که ایپی هایی که On هستن مشخص شدن و برای یه نفر هم بیشتر نیستن.

5- اون قسمت صرفا شوخیت رو قبول دارم :D

8- من فکر کنم نمایشگاه بین المللی کتاب تهران . اصفهانه :D

9- یه دفعه دیگه کسی اسم مدیر رو پیش من اورد. من میدونم و اون :D

12- با خفه شدگی تو اب موافقم.

پ ن : این شماره ها. به ترتیب پاسخگوییت هست امیر جان .

پ ن 2 : من به خاطر دانلود منیجر نمیتونم از رپید شیر دانلود کنم. دانلود منیجر فایل رو قبول نمیکنه و ارور 403 میده. بحث ایپی کنیم .ولی به فکر دانلود من نباشین.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
============
آرشیو دیجیتال؟ :

عشق است دراپ باکس! البته این آرشیو دیجیتال حساب نمیشه،میشه؟ چون آرشیو و دسته بندی خاصی نداره فقط فضا هست.
===============
نمایشگاه کتاب ! :

ای بابا اصلا قصد ما از این قرار گذاشتن این بود که دخترا رو ببینیم! وگرنه اصلا دیدن دانیال به چه درد من میخوره؟! مگه ندیدی دانیال دنبال اینه که از پشت چت تشخیص بده ببینه دختره خوشگله یا نه؟!!
=======
همون امضای خودم!

برق که نه ولی بیشتر شبیه خفه شدگی در آب کم عمقه
منم نمیتونم قطعا بگم جز ارشیو دیجیتال محسوب میشه .
ااااااااااا اگه اینجوریه اومدنم قطعی شد . اقا قرارمون ساعت چند
منم شوخی کردم ولی حالا دور از شوخی اگه بتونم هماهنگ شم حتما میام
منم کاملا با حرف شما و دانیال موافقم . خداییش چرا اینجوری کمک میخوان!!!!!!!!!!!

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
نمایشگاه کتاب ! :
1- ای بابا اصلا قصد ما از این قرار گذاشتن این بود که دخترا رو ببینیم! وگرنه اصلا دیدن دانیال به چه درد من میخوره؟! مگه ندیدی دانیال دنبال اینه که از پشت چت تشخیص بده ببینه دختره خوشگله یا نه؟!!
والا ما سه سال گذشته همیشه رفتم و همیشه هم خوب بوده!
پس بگو، این جریان کتاب و نمایشگاه همش بهونس.
اوووووووووووووووووووه امیر دانیال رو هدف گرفتی؟
من سال 86 رفتم، سالن مربوط به کامپیوتر نصفه ساخته بود، تو غرفه ها یه لامپ 100 واتی زده بودن، کتاب ها همشون قدیمی بودن، کتابای زبان اصلی که می شد با بن خرید به درد نمی خورد، و کتابای زبان اصلی به درد بخور هم نمی شد با بن خرید. انتشارات ناقوس یه سیستم کامپیوتری اوورده بود، که به صورت الکترونیکی از اونجا کتاب بخری(آخه من رفتم اونجا ببینم محتوی کتاب خوبه بخرم دیگه، اگه بخوام اون طوری بخرم که دیگه نمی رم نمایشگاه، اینترنتی یا پستی می خرم) انتشارات غیر کامپیوتری هم که افتضاح کامل بود، همشون چند تا کتاب مثه "مردان مریخی زنان ونوسی"، "آموزش اشپزی"، "لغت نامه"، "دیوان" و... رو اورده بودن. اون سال من توبه کردم که دیگه نمی رم نمایشگاه.
وقتی پوران پژوهش با خرید از سایتش 20% تخفیف می ده، اشتباهه که کتاب سال قبلش رو از نمایشگاه بخری(اگه بخوای هزینه پست هم ندی، آدرس یه فامیل رو تو تهران می دی، مفتی میارن می دن دم خونه، و پول رو می گیرن، خودت هر وقت راهت به تهران خورد کتابا رو میاری)
امکانات مصلی افتضاح بود، یه جایی واسه نماز نداشت(یه چادر کشیده بودن که کف چادر آسفالت بود) ارزش اجناس بوفه برابر بود با ضرب در صفر، تقسیم بر بینهایت بود.
صبح غرفه ها دیر باز کردن. ساعت 9 نمایشگاه باز می شد، بیشتر غرفه ها ساعت 10 بود که باز نشده بودن. و فک کن که ما هم ساعت 8 رسیدیم نمایشگاه.:cry:

1-
2 : من به خاطر دانلود منیجر نمیتونم از رپید شیر دانلود کنم. دانلود منیجر فایل رو قبول نمیکنه و ارور 403 میده. بحث ایپی کنیم .ولی به فکر دانلود من نباشین.
از uploadfa استفاده کن، البته گاهی فایلای رپید، لیچ نمی شن، ولی خب فایل سرو یا مگاآپلود (که لینکاشون معمولاً نمی سوزه) یا فایل سونیک رو هم می تونی اونجا لیچ کنی. البته بهتره یکی از addon های فایرفاکس رو هم برداری تا بتونی به صورت کاملاً مستقیم لینک های لیچ شده رو برداری و تک تک لینک مستقیم رو نگیری

mandana_f

عضو جدید
ممنون از خوش آمد گویی drago , danialfx , fateh

اگه خدا بخواد ترم آخر هستم البته با تابستون و قصد دارم تا آخر شهریور جمعش کنم !!

به زور نیومدم از بچگی از کامپیوتر خوشم میومد اما بزرگتر که شدم ورژن جدیدش یعنی نت محسورم کرد : دی

همه میگن آینده اش خوبه حتما خوبه !! ولی خداییش مورد کار همین الان برای من هست و استخدام .

کنکور دولتی ندادم که خودمو ضایع نکنم !! اما کنکور آزاد میدم

فقط مثه بقیه بچه ها نمی دونم جریان این قزوین رفتن چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! و چطوریه

اطلاعات دارید بدید .

چقدر ما گناه داریم فقط 15 نفر پذیرش هست !!

آخرین ویرایش:

young scientist

عضو جدید
آخ من از اینا که موج منفی میدن اینقدر بدم میاددددددددد
امروز داشتم با یکی از استادا در مورد ارشد صحبت میکردیم و بهش گفتم احتمالا 20 هزار نفری امسال ارشد شرکت کردن
ایشون به من گفت واقعا این همه لیسانس داریم توی این رشته ؟!!

من هم گفتم لیسانس آره
ولی مهندس خیر

اونایی که میبینی بیکارن نمیگم سطح سوادشون پایینه
اینو میخوام بگم که اگر چیزی بلد باشی بالای 80 درصد کار گیر میاد ..

lموافقم با اینکه اگه کار بلد باشی حتما کار گیرت میاد!!ولی ایا این ارشد خوندن به کار بیشتر یاد گرفتن ما کمکی میکنه؟یا صرفا محض مدرکه؟!!
پریروزا استاد دیجیتالمون میگفت هرچه سریعتر سعی کنین فارغ التحصیل بشین.تا بازار ایتی داغه برین سر کار,بعد از کار به فکر ادامه تحصیل و ارشد باشین!!اینم پیشنهاد خوبیه نه؟!!!

MOJI11258

عضو جدید
============
آرشیو دیجیتال؟ :

===============
نمایشگاه کتاب ! :

QUOTE]
خوش بگذره من که نمی تونم بیام آخه می خوام برم تعطیلات به مامان بابام سر بزنم.اما امیدوارم همدیگرو ببینید و خوش بگذره

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
از uploadfa استفاده کن، البته گاهی فایلای رپید، لیچ نمی شن، ولی خب فایل سرو یا مگاآپلود (که لینکاشون معمولاً نمی سوزه) یا فایل سونیک رو هم می تونی اونجا لیچ کنی. البته بهتره یکی از addon های فایرفاکس رو هم برداری تا بتونی به صورت کاملاً مستقیم لینک های لیچ شده رو برداری و تک تک لینک مستقیم رو نگیری

مرسی. فکر کنم بهترین کار همینه.

مرورگر هم فقط گوگل کروم.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازار فاركس،خوب يا بد؟

از جمله بزرگترين تحولات در بازار جهاني طي سالهاي اخير ، فعاليت بازاري تحت عنوان فاركس بود.اما در كشور ما به دليل عدم وجود مجوز و دستورالعمل بانك مركزي ، شرايط سوء استفاده فراهم و در نتيجه فعاليت ان ممنوع اعلام شد.

از سال 1876 ميلادي تا آغاز جنگ جهاني اول طلا پشتوانه پول و عامل ثبات قيمت ارز بود، سپس در سال 1944 به موجب توافقنامه bretton wood، نرخ پول هر كشوري در برابر دلار سنجيده و ارزش هر 35دلار معادل 1 اونس طلا در نظر گرفته شد.
در سال 1971 اين توافقنامه باطل شد، زيرا به علت رشد تجارت بين‌الملل، دلار آمريكا كه قابل تبديل به طلا نبود، سرمايه‌هاي كلاني را ايجاد كرد و نرخ ارزهاي تعيين شده را كاملا بي ثبات نمود ، بنابراين قرار بر اين شد كه ارزها با توجه به عرضه و تقاضاي بازار تعيين شوند و اين نقطه آغازين بازار فاركس بود.سرانجام در دهه 80، پيدايش رايانه‌ها موجب گسترش بازارهاي بين‌المللي در آسيا، اروپا و آمريكا شد. از سال 1998 اينترنت، دسترسي مردم عادي را به اين بازار راحت‌تر كرد و خريد و فروش از طريق اينترنت مورد استقبال فراوان معامله‌گران كشورها قرار گرفت. فاركس مخفف كلمه Foreign Exchange و به معناي بازار جهاني خريد و فروش ارز و مجموعه‌اي است كه در آن مبلغ مشخصي از پول براساس ارز رايج كشور به ارز رايج كشور ديگر با نرخ مشخص و توافق شده و در تاريخ معين توسط تعدادي معامله‌گر تبادل مي‌شود. لذا با توجه به اهميت ارز در فعاليت هاي تجاري، عده اي يك جريان را به وجود آوردند تا به واسطه آن از فرصت تفاوت نرخ ارزها به نفع خود استفاده كنند.
فاركس مركز ثابت و جاي فيزيكي خاصي ندارد و در واقع شبكه‌اي به هم پيوسته از مراكز مهم مالي و بورس جهان است. اولين قدم براي آغاز فعاليت در بازار فاركس انتخاب يك كارگزار است كه واسطه بين بازار و معامله‌گران ميباشد مكانيزم انجام معاملات به اين صورت است كه معامله‌گران از طريق نرم‌افزاري كه كارگزار در اختيار آنها قرار مي‌دهد؛ سفارش خود را به كارگزار منتقل مي‌كنند و كارگزار موظف به انجام آن مي‌باشد. براي انجام معاملات ارزي مشتري بايد با يك كارگزار قرارداد بسته و مبلغي را به عنوان سپرده در بانكي كه كارگزار مشخص مي‌كند، سپرده‌گذاري كند. اين سپرده به عنوان پشتوانه انجام معاملات مي‌باشد و به نام خود مشتري تحت ‌تصرف او مي ‌باشد. در بازار فاركس ارزها به ‌صورت جفتي معامله مي‌شوند، مانند EUR/USD و بخش عظيمي از معاملات ارزي در بازار فاركس مربوط به خريد و فروش نقدي و لحظه‌اي ارز (SPot) مي‌باشد

تعلل بانك مركزي در ارائه دستورالعمل به موقع و موثر سبب گسترش فعاليت هاي هرمي و تعطيلي اين بازار شد

مهم‌ترين مراكز فاركس در كشورهاي (نيوزلند، استراليا، ژاپن، سنگاپور، بحرين، آلمان، سوييس، انگلستان، آمريكا) قرار دارد.
امروزه سيستم فاركس تحسين همگان را برانگيخته، هرچند معاملات در بازار فاركس در گذشته از بزرگ‌ترين امتيازات بانك‌هاي انحصاري محسوب مي‌شد،‌ در حال حاضر به لطف سيستم تجارت الكترونيك فراگير شده همچنين در حال حاضر بازيگران اين بازار علاوه‌ بر بانك‌ها شركت‌هاي چندمليتي، تاجران، شركت‌هاي بيمه، شركت‌هاي صادرات و واردات، صندوق‌هاي بازنشستگي، سفته‌بازارن، كارگزاران و اشخاص حقيقي هستند.
در مورد اعتبار و جهاني بودن اين تجارت مي‌توان گفت حدود 300دانشگاه معتبر در سراسر جهان به ‌صورت تخصصي اين رشته را تدريس مي‌ كنند كه از زيرشاخه‌هاي IT محسوب مي‌شود، حدود 30 كانال تلويزيوني به‌ صورت زنده اخبار و وقايع اين تجارت را پوشش مي‌دهند كه يكي از معتبرترين آنها نيز از طريق اينترنت قابل ‌دسترسي است.

اين بازار در مقايسه با ساير بازارها داراي مزايايي است كه در ذيل به تعدادي از آنها اشاره مي‌‌شود:

1 - ايمني در دادوستد: در اين بازار معمولا نقل و انتقال به‌صورت بدهكار و بستانكار شدن حساب معامله‌گران، كارگزاران و بانك‌ها انجام مي‌شود.
2 – عدم محدوديت زماني: عدم‌ يك مكان فيزيكي، بازار فاركس را به يك بازار 24ساعته تبديل كرده است.
3 – عدم ‌پرداخت هزينه بالا جهت معامله: كارگزاران بازار كميسيون دريافت نمي‌كنند، بلكه اختلاف قيمت خريد و فروش به عنوان درآمد آنها محسوب مي‌شود.

4 - خريد و فروش لحظه‌اي:
در بازار فاركس فقط با يك كليك طبق قيمت همان لحظه مي‌توانيد اقدام به خريد و فروش نماييد
5- سود در تمامی شرایط:
نه ‌تنها با بالا رفتن نمودار قيمت‌ها، كه حتي با پايين آمدن آن نيز مي‌تواند سود به دست آورد. فقط كافيست كه جهت و روند قيمت‌ها درست تشخيص داده شود.
6 - رشد تجارت الكترونيك: كارگزاران الكترونيكي 11% تبادلات بازار فاركس را به خود اختصاص داده‌اند. دايره معاملات روزانه بزرگ‌ترين بانك‌ها مانند دويچه بانك، باركلي بانك، يونيون بانك سوئيس، سيتي بانك فزاينده بوده است.
7 - جلوگيري از خروج سرمايه: انتقال سرمايه به خارج از كشور به خصوص انتقال سرمايه همراه با اقامت صاحبان‌شان، به گونه‌اي است كه به طور معمول برگشت ‌پذيري مجدد به كشور خيلي سخت و حتي غيرممكن است لذا افراد مي‌توانند از داخل كشور ، از طريق بورس‌هاي بين‌المللي به انجام معاملات خود بپردازند .
8- قوانين انعطاف‌پذير سيستم معاملاتي: يك معامله در فاركس مي‌تواند به صلاحديد معامله‌گر از قبل براي زمان خاصي تعيين شود، به اين ترتيب هركس مي‌تواند براي فعاليت‌ها و معاملات آينده خود از قبل برنامه‌ريزي داشته باشد.
9- تازگي اطلاعات: اخبار به طور پيوسته در اختيار معامله‌گران قرار داده مي‌شود.
10- امكان توقف معامله: به لحاظ ماهيت الكترونيكي اين بازار، ميتوان در هر لحظه معامله را خاتمه دهد. بدان معني كه پس از رسيدن به سود مورد نظر يا شروع ضرر احتمالي، از معامله خارج گردد.
11- معامله با سبدي از ارزها: با توجه به مزاياي حاصل از اين بازار، بانك مركزي بايد شرايط لازم براي گسترش مبادله در اين بازار را توسعه دهد. توجه به اين بازار در كشور ما در دو زمينه بانكداري الكترونيك و بورس مي‌تواند فرصت‌هاي بسياري را در جهت افزايش بازدهي ايجاد نمايد.
براي همراه شدن با توسعه جهاني، يافتن شرايط پذيرفته شدن در سازمان تجارت جهاني و توانايي رقابت در نهادهاي بين‌المللي، رشد و گسترش اين شاخه بسيار ضروري مي‌نمايد .

توجه به اين بازار در كشور ما در دو زمينه بانكداري الكترونيك و بورس مي‌تواند فرصت‌هاي بسياري را در جهت افزايش بازدهي ايجاد نمايد.

ريسك اين بازار قابل كنترل بوده و در صورت ايجاد ضرر امكان توقف معامله وجود دارد تا با طراحي ديگري از اهداف، دوباره اقدام به فعاليت كنند. همچنين توجه به تجارت الكترونيك از طريق بازار فاركس مي‌تواند مشكلات كشور ما از جمله بيكاري و خروج سرمايه را بهبود بخشد .
اما در حال حاضر در كشور ما فعاليت اين بازار ممنوع اعلام شده است زيرا امكان فعاليت هاي هرمي و سوء استفاده از آن وجود دارد اما نكته حائز اهميت اين است كه شرط حل مسئله ،پاك كردن صورت مسئله نيست .با توجه به مزاياي مطروحه اين بازار ، سرمايه گذاري قانوني در آن ميتواند به رونق بازارهاي سرمايه ، پولي و مالي منتهي گردد اما به دليل عدم وجود سازوكار و دستورالعمل بانك مركزي شرايط براي سوء استفاده فراهم و در نتيجه فعاليت ان ممنوع شد بنابراين انچه شايان توجه است اين كه تعلل بانك مركزي در ارائه دستورالعمل به موقع و موثر سبب گسترش فعاليت هاي هرمي و تعطيلي اين بازار شد اما اگر همزمان با شروع اين بازار در ساير كشورها ، بانك مركزي نيز تدابير و دستورالعمل هاي مناسب را اتخاذ مي نمود و با اجراي فرآيند نظارت بر فعالان اين سرمايه گذاري به توسعه هر چه بيشتر آن كمك ميكرد امروز در كنار ساير بازارها ، بازار موثري بنام فاركس داشتيم كه مي توانستيم در بسياري زمينه ها در عرصه هاي بين المللي مطرح شويم بنابراين بيشنهاد ميگردد كه بانك مركزي با بررسي شرايط و اتخاذ دستورالعمل هاي مناسب ، اقتصاد و سرمايه گذاران ايراني را نيز از عرصه بين المللي دور نكرده و به ارتقاء جايگاه ايران در سطح معاملات ارزي كمك نمايد.

نفيسه صفدري
بخش اقتصاد تبيان

منبع : http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=163423

آخرین ویرایش:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
فقط مثه بقیه بچه ها نمی دونم جریان این قزوین رفتن چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! و چطوریه

اطلاعات دارید بدید .

چقدر ما گناه داریم فقط 15 نفر پذیرش هست !!
قزوین؟ متوجه نمیشم،میشه یه کم توضیح بدی؟
نکنه دانشگاه آزاد قزوین رو میگید؟ من فقط شنیدم گروه کامپیوترش معتبر و خوبه.
اون ۱۵ نفر پذیرش رو هم نفهمیدم.
lموافقم با اینکه اگه کار بلد باشی حتما کار گیرت میاد!!ولی ایا این ارشد خوندن به کار بیشتر یاد گرفتن ما کمکی میکنه؟یا صرفا محض مدرکه؟!!
پریروزا استاد دیجیتالمون میگفت هرچه سریعتر سعی کنین فارغ التحصیل بشین.تا بازار ایتی داغه برین سر کار,بعد از کار به فکر ادامه تحصیل و ارشد باشین!!اینم پیشنهاد خوبیه نه؟!!!
اگه بخوایم از بحث رقابت مدرک ها (کارشناسی با کارشناسی ارشد) بگذریم،بحث ارشد بحث انتخاب راهه.
چیزی که مسلمه اینه که اگه طرف ارشد شرکت نکنه (با فرض اینکه اگه میرفت قبول میشد) زودتر وارد بازار کار میشه،تجربه عملیش بیشتر میشه و زندگیش زودتر روی روتین میفته.
اما یه عده میخوان از نظر علمی جلوتر برن،یا فضای به قول معروف "آکادمیک" رو دوست دارن.این عده میدونن که دوره ارشد ممکنه باعث بشه که دیرتر وارد جریان زندگی بشن اما خودشون اینو خواستن.
اینو فکر کنم قبلا هم گفتم،یکی از اساتید ما میگفت : "توی دوره ارشد یکی از استادا بهمون گفت شماها که اومدین فوق لیسانس باید بدونین که چه مسیری رو انتخاب کردین.اگه پس فردا رفتی شدی استاد دانشگاه،زیر بارون منتظر تاکسی وایسادی بعد دانشجوت با آزرا از جلوت رد شد تیک آف کشید نباید ناراحت بشی،چون تو مسیر علم رو انتخاب کردی."
البته این یه موضوع قطعی هم نیست.یعنی شما بعد از ارشد هم میتونی پول دربیاری،پول خوب هم دربیاری اما حداقل ۲ سال دیرتر.ممکنه دو سال بعد بازار کار انقدر به قول شما داغ نباشه.
نمیشه گفت کدوم بهتره،باید دید به کدوم علاقه داری.
؟

دوستان. اگه میشه برید به منبع بالا و در پایین این مقاله گزینه 9 رو بزنید و ارسال کنید .البته اگه امکان داره. ممنون.

شماره ۹؟ در مورد اینکه مطلب تا چه میزان مورد قبول منه؟
من اول فکر کردم اون نظر سنجی در مورد وظیفه بانک مرکزی در قبال بازارهای نوظهورو میگی...
ولی یه چیزی ... تیبان؟!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
قزوین؟ متوجه نمیشم،میشه یه کم توضیح بدی؟
نکنه دانشگاه آزاد قزوین رو میگید؟ من فقط شنیدم گروه کامپیوترش معتبر و خوبه.
اون ۱۵ نفر پذیرش رو هم نفهمیدم.

شماره ۹؟ در مورد اینکه مطلب تا چه میزان مورد قبول منه؟
من اول فکر کردم اون نظر سنجی در مورد وظیفه بانک مرکزی در قبال بازارهای نوظهورو میگی...
ولی یه چیزی ... تیبان؟!

ازاد ارشد قزوین رشته ایتی 15 نفر میگیره.

اخری هم زیاد مهم نیست. گفتم اگه خواستید برید و شماره 9 رو بزنید که تعدادش یکم بیشتر بشه.

این پستمم واسه همین گذاشتم و چند ساعت دیگه قبل 24 ساعت شدن پاکش میکنم.

نظرسنجی رو که باید عضو باشید و سختتون میشه.

در مورد تبیان هم اولین بارمه میبینم یه چیز خوب گذاشته :D

بالا