MOJI11258
عضو جدید
سلام به همه دوستان
خب امروز آخرین امتحان دوره لیسانس رو هم دادم و تموممممممممممممممممممممم
سلام تبریک میگم به قول این مامان بزرگ ها دست راستتم روی سر ما.
ما منتظر شیرینی قبولیه ارشدیم هاااااااااااااا
فراموش نشیم
سلام به همه دوستان
چشمممممممممممممم، حالا شیرینی مجازی باید بدم؟به به!!جای تبریک دارهو شیرینی
امیدوارم در ادامه راهتونم پیروز باشین,ومدرک با علمو دانش بگیرین!! واقعا بدترین چیز حسرت روزای خوبو خوردنه,چیزی که من همیشه ازش واهمه دارم ,ولی چه میشه کرد با گذر زمان!شاید تنها راهش بودن در لحظاتو قدرشو دونستن چه لحظات بد وچه خوب!!
مرسی، ایشالا که شما هم با موفقیت درساتونو تموم کنینسلام تبریک میگم به قول این مامان بزرگ ها دست راستتم روی سر ما.
ما منتظر شیرینی قبولیه ارشدیم هاااااااااااااا
فراموش نشیم
خیلی ممنونسلام دیدم اینجا تبریک بازاره گفتم منم یه تبریک بگم
سلامسلام
راجع به پروتکلmac چندکاناله چیزی شنیدید؟
خوشحالم ، ناراحتم و دودلم...
خوشحالم : اوبونتو 10.04 نصب کردم و دارم حالشو میبرم ، طاحا درسش تموم )تبریک!( ، دارم از کروم استفاده میکنم ، با بچه ها یکشنبه میریم اردو
ناراحتم : توی بک آپ گرفتن از سی مانکی )بروزر قبلیم( اشتباه کردم و تمام اطلاعاتم برباد رفت...}شامل ۵ تا اکانت ایمیل که باید از اول تنظیم کنم - کلی سایت که یوزر و پسورد و در بعضی مواقع حتی آدرس سایتش یادم نمیاد و از همه مهم تر یه تعداد ایمیل که آدرسشو ندارم { ، سخت افزار کامپیوترم قدیمی و پایینه و به سختی داره با این سیستم عامل راه میاد
دودلم : دوباره 9.04 نصب کنم؟ دوباره از سی مانکی استفاده کنم؟
سلام
اسمش خیلی آشناس! یه کم توضیح بده ببینیم چه خبره
سلام تبریک میگم میدونم چه حسی داری منم که چند تا بیشتر این ترم ندارم دارم احساسش میکنم یه حالت غریبیه که قابل توصیف نیست ولی مهندس گذشته هیچ وقت برنمیگرده وما باید به فکر ساختن امروزمون باشیم و آمادهگی رویارویی با ماجراهای زیادی که پر از پستی و بلندیه رو داشته باشیم .سلام به همه دوستان
خوشحالم ، ناراحتم و دودلم...
خوشحالم : اوبونتو 10.04 نصب کردم و دارم حالشو میبرم ، طاحا درسش تموم )تبریک!( ، دارم از کروم استفاده میکنم ، با بچه ها یکشنبه میریم اردو
ناراحتم : توی بک آپ گرفتن از سی مانکی )بروزر قبلیم( اشتباه کردم و تمام اطلاعاتم برباد رفت...}شامل ۵ تا اکانت ایمیل که باید از اول تنظیم کنم - کلی سایت که یوزر و پسورد و در بعضی مواقع حتی آدرس سایتش یادم نمیاد و از همه مهم تر یه تعداد ایمیل که آدرسشو ندارم { ، سخت افزار کامپیوترم قدیمی و پایینه و به سختی داره با این سیستم عامل راه میاد
دودلم : دوباره 9.04 نصب کنم؟ دوباره از سی مانکی استفاده کنم؟
سلام عزيزمچطوری ملودی جونم که دلم برات خیلی تنگ شده بود . بخدا اونقدر سرم شلوغ بود که نتونستم بیام تو پروفایلت.
بچه ها ملودی رو دعوا کنید ، تالار خودمون رو ول کرده رفته شده همکار تالار عکس (آی شیطون)
دور از شوخی ملودی جون بهت تبریک میگم .
يادش بخير!.....يه زماني ما هم همينو مي گفتيم امير جان:دي...همون وقتا كه ماه به ماه نميومدي هانه واقعا من از است این دوستامون ناراحتم. ملودی ، امیر(مدیر) و خیلی های دیگه.خودشون میدونن وضع تالار ما چجوریه، از همه کمتر بازدیدکننده و مشارکت کننده داریم ولی ما رو ول کردن و رفتن.یا یه عده دیگه که رشته اشون IT هست ولی اینجا فعالیت نمیکنن.وقتی یه بار میان میبینی سطحشون بالاس ، امتیازشون بالاس ولی تا حالا توی این تالار دیده نشدن.
ملودی میتونست واسه همه ما یه کمک خوب باشه.
ببین من حرفتو در مورد خودم کاملا قبول دارم.من یه دوره اومدم بعد چند ماه نیومدم.بعدش دوباره یکی دو هفته اومدم و نزدیک ۱ سال نیومدم.اینکه هرکس مختاره رو هم دربست قبول دارم ولی خب از آدما یه انتظاراتی هم میره! مثلا وقتی من میبینم فلان رشته تالارش 60 نفر آنلاین داره ولی رشته ما تالارش در بهترین حالت ۳ نفره خیلی ناراحت میشم.میگم یعنی اینی که خودشو مثلا آی تی من (یا به قول پاکر آی تی زن!! ) میدونه واقعا نمیاد توی وب یه سری بزنه؟ الان فعالان اینترنتی ما بیشتر علاقه مند به تکنولوژی هستند تا متخصص.يادش بخير!.....يه زماني ما هم همينو مي گفتيم امير جان:دي...همون وقتا كه ماه به ماه نميومدي ها
مشكل اينجا اينه كه بچه هاي آي تي(برخلاف نوع رشته شون)خيلي كم هستن!يا اينجا فعاليت نمي كنن!منم مثل شما ناراحت مي شدم،تا وقتي كه خودم فعال بودم هركدوم رو كه ميديدم مي گفتم بيان اينجا ولي الان كه نيستم به ديگرانم نمي گم!به هر حال هر كس مختاره هرجور مي خواد فعاليت كنه!
هميشه سعي كردم هركاري از دستم برمياد انجام بدم.الان هم اگه فرصت كنم حتما ميام و سر ميزنم.
اميرجان من چه كمكي مي تونم بكنم؟از نظر درسي خيلي از بچه ها اطلاعات بيشتري دارن.خوشحال ميشم اگه بتونم كمك كنم....
![]()
این متری که برای آی تی من یا زن بودن گرفتی کلی نیست اگه کسی توی بحث های این سایت نباشه دلیل بر این نیست که کارشو درست انجام نمیده خیلیا دارن روی پرو های عملی کار می کنن و فرصت اینو ندارن بیان تو بحثا شرکت کنن و بیشتر کار عملی انجام میدن تا تئوری البته خوبه این چیزا اما نه اون قدری که شما میگی دوست عزیز ..میگم یعنی اینی که خودشو مثلا آی تی من (یا به قول پاکر آی تی زن!! ) میدونه واقعا نمیاد توی وب یه سری بزنه؟ الان فعالان اینترنتی ما بیشتر علاقه مند به تکنولوژی هستند تا متخصص.
هركس مختاره!!حقيقته ولي اصلا دوست داشتني نيست!!ببین من حرفتو در مورد خودم کاملا قبول دارم.من یه دوره اومدم بعد چند ماه نیومدم.بعدش دوباره یکی دو هفته اومدم و نزدیک ۱ سال نیومدم.اینکه هرکس مختاره رو هم دربست قبول دارم ولی خب از آدما یه انتظاراتی هم میره! مثلا وقتی من میبینم فلان رشته تالارش 60 نفر آنلاین داره ولی رشته ما تالارش در بهترین حالت ۳ نفره خیلی ناراحت میشم.میگم یعنی اینی که خودشو مثلا آی تی من (یا به قول پاکر آی تی زن!! ) میدونه واقعا نمیاد توی وب یه سری بزنه؟ الان فعالان اینترنتی ما بیشتر علاقه مند به تکنولوژی هستند تا متخصص.
من اگه گفتم میتونستی کمک خوبی باشی حتما یه چیزی دیدم ازت دیگه! وگرنه خیلی ها اومدن و ول کردن مثل اون موقع من ) و کسی هم سراغشونو نگرفت.از کسی که میدونه انتظار بیشتری میره نسبت به اونی که نمیدونه.
بچه ها اطلاعاتشون خوبه و بابت به اشتراک گذاشتنش ازشون ممنونیم ولی یه گیگ اطلاعات بهتره یا دو گیگ؟!
نه دوست عزيز.منظور امير اين نبود.شما كه اينجا فعاليت دارين از اين بابت هم ممنونيم.ما بچه هاي آي تي رو ميگيم كه تو تالاراي ديگه فعاليت مي كنن و هيچ وقت اينجا نمياناین متری که برای آی تی من یا زن بودن گرفتی کلی نیست اگه کسی توی بحث های این سایت نباشه دلیل بر این نیست که کارشو درست انجام نمیده خیلیا دارن روی پرو های عملی کار می کنن و فرصت اینو ندارن بیان تو بحثا شرکت کنن و بیشتر کار عملی انجام میدن تا تئوری البته خوبه این چیزا اما نه اون قدری که شما میگی دوست عزیز .
سلامسلام
دانشجوی فناوری اطلاعاتم
تهران جنوب
خوشحال میشم با بچه هایی که هم دانشکده ای ام هستن واسه راهنمایی و مشاوره اشنا شم
قربون شما
no way
سلامسلام.
علیک سلام.
وقتی اومدم این بخش سایت یعنی چی؟؟؟؟؟
.
.
.
.
یعنی منم دانشچوی فناوری اطلاعاتم. و خیلی هم خوشحالم از اشناییتون.
خوبه ک با این سایت اشنا شدم. فعلن ک عضو این سایت شدیم تا ببینیم بعدن چی میشه.
باباییی...
سلام
دانشجوی فناوری اطلاعاتم
تهران جنوب
قربون شما
no way
سلام.
علیک سلام.
.
.
.
.
باباییی...
سلا منم بهتون خوش امد میگم بچه های این قسمت خیلی باحالن مطمئن باش پشیمون نمیشی.سلام.
علیک سلام.
.
.
.
.
باباییی...
سلا منم بهتون خوش امد میگم بچه های این قسمت خیلی باحالن مطمئن باش پشیمون نمیشی.
بخصوص امیر ودانیال که هیچ وقت اعضارو تنها نمیذارن
سلام
دانشجوی فناوری اطلاعاتم
تهران جنوب
قربون شما
no way
سلام به هر دو دوست عزیز . ما مشتاقانه منتظر اطلاعات خوب شما هستیم . برای هر دو دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم .سلام.
علیک سلام.
.
.
.
.
باباییی...
واسه منم پپسی لطفاسلا منم بهتون خوش امد میگم بچه های این قسمت خیلی باحالن مطمئن باش پشیمون نمیشی.
بخصوص امیر ودانیال که هیچ وقت اعضارو تنها نمیذارن
یادم باشه سفارشت رو به گوگل کنم .مخصوصا من که خیلی اعضا رو تنها نمیزارم. همش پاسشون میدم به گوگل
برای این همه تبلیغاتی که برای گوگل میکنم. گوگل خیلی بهم بدهکاره![]()
سلام به هر دو دوست عزیز . ما مشتاقانه منتظر اطلاعات خوب شما هستیم . برای هر دو دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم .
واسه منم پپسی لطفا
![]()
بسرچ...............مخصوصا من که خیلی اعضا رو تنها نمیزارم. همش پاسشون میدم به گوگل
سلامسلام منم دیروز ثبت نام کردم
سلام
خوش اومدی مهندس
سلام منم دیروز ثبت نام کردم
ایشون که یه روزه عضو شده مهندس حساب نمیشه.
باید 2 هفته بگذره که مهندس بشه.
ببخشید مهندس،اما یه امیدی بده که بازم بیان سر بزنن
به تو هم سلام!سلام منم دیروز ثبت نام کردم
۱.جستجوی موفق و صحیح خودش هنره.مخصوصا من که خیلی اعضا رو تنها نمیزارم. همش پاسشون میدم به گوگل
مهندسی به عضو شدن در این باشگاه نیست! ترم ۶ ثبت نام کنی میتونن بهت بگن مهندس.البته اگه درسا روایشون که یه روزه عضو شده مهندس حساب نمیشه.
باید 2 هفته بگذره که مهندس بشه.
خوش اومدی سمیرا . امیدواریم شاهد فعالیت بیشترت باشیم و مثل بقیه نباشی که سلام میکنن و دیگه سر نمیزنن
به تو هم سلام!
و تو هم خوش اومدی!
۱.جستجوی موفق و صحیح خودش هنره.
۲. گوگل نیازی به تو نداره!وقتی گوگل کردن وارد فرهنگ لغت شده (To Google به معنی جستجو کردن در اینترنت ) فکر میکنی باز هم میتونی تاثیر گذار باشی؟!!
![]()
مهندسی به عضو شدن در این باشگاه نیست! ترم ۶ ثبت نام کنی میتونن بهت بگن مهندس.البته اگه درسا رو
تا اون ترم پاس کرده باشی ها!!
=================
شما پرانتز های منو چطور میبینید؟ درست یا غلط؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |