هلو متاسفم... ما اینجا باهم طراحیو تمرین میکردیم. امیدوار بودم همه قبول بشند.ناراحت شدم... انشاالله آذر ماه قبول میشی. نگران نباش
منم 17 شدم و مردود
کسی میدونه چی باید بنویسیم تو اعتراضمون ؟؟؟؟
مثلا لازمه نامه ی بلند بالا بنویسیم یا نه فقط همین بگیم که اعتراض داریم ؟
به نظرتون فایده داره اعتراض واسه نمره ی 17 ؟؟؟؟
منم 19 شدم به خدا دیگه دیوونه شدم از دست این امتحان. به نظرتون به اعتراضا رسیدگی می کنن![]()
منم اینبار شدم 18 سری قبل 24 بودم !!یعنی من یک نمره هم پیشرفت نکردم 6نمره طرحم بد تر از قبل بوده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی حالم گرفت خداییش
ولی درنهایت خوشحالم که دوستانی چون عارفه قبول شدن چون واقعا اگه ایشون قبول نمیشد صد در صد یقین پیدا میکردم که این ازمون تصیحش کشکیه ولی الان احتمال میدم شاید کار من در حد 25 نبوده
تبریک میگم به دوستانی که قبول شدن خصوصا عارفه واقعا من پیش بینی میکردم شما نفر اول یا دوم ازمون باشید احتمالا هم باشید
ممنون دوست خوبم. انشاالله موفقیت های پی در پی واسه خودتدوست گلم gh.fariba بهت تبریک میگم من بیشتر از خودت برات خوشحالم![]()
من حتما اعتراض می دم احتمال تجدید نظر زیاده
عارفه جان تبریک.....خیلی خوشحال شدم عزیزم.در تمام مراحل زندگیت موفق باشی،منم 18شدم.انشا... به یاری شما آبان قبولیماول از همه ممنونم دوستم بابت تبریک و از طرفی بسیار ناراحت شدم ک نمره حدودا رو نداشتن بهت.
ولی نمره کم دادن مشخصه.
سلام دوستان. ببخشید یه سوال دارم. الان به رشته معماری چه نظام مهندسی حداقل و حداکثر تعلق میگیره؟ یعنی یه معمار تا چه گرید و چه رشته هایی از نظام مهندسی رو میتونه بگیره؟
ببخشید سوالم خیلی ناشیانه است.اما من میخوام به رشته معماری تغییر رشته بدم و اطلاعاتی در خصوص نظام مهندسی ندارم....
![]()
|
یه سوال دارم لطفا اگه کسی می دونه کمکم کنه خیلی حیاتیه چون امشب آخرین مهلت ثبت نام نظامه
من پارسال آذر امتحان نظارت و اجرا با هم شرکت کردم و فقط اجرا رو قبول شدم واسه همین خرداد دوباه نظارتو شرکت کردم و گزینه آیا قبولی در آزمو های قبلی داشته ایدو به خاطر اینکه اجرا قبول شده بودم فعال کردم و نمرم به همین خاطر از 37/5 محاسبه شد و با 48 قبول شدم حالا می خوام بدونم که قبولیم درسته چون یه سریا میگن اون مربوطه به بچه هایی میشه که آزمون های 3 مرحله ای داشن؟
یه سوال دارم لطفا اگه کسی می دونه کمکم کنه خیلی حیاتیه چون امشب آخرین مهلت ثبت نام نظامه
من پارسال آذر امتحان نظارت و اجرا با هم شرکت کردم و فقط اجرا رو قبول شدم واسه همین خرداد دوباه نظارتو شرکت کردم و گزینه آیا قبولی در آزمو های قبلی داشته ایدو به خاطر اینکه اجرا قبول شده بودم فعال کردم و نمرم به همین خاطر از 37/5 محاسبه شد و با 48 قبول شدم حالا می خوام بدونم که قبولیم درسته چون یه سریا میگن اون مربوطه به بچه هایی میشه که آزمون های 3 مرحله ای داشن؟
سلام وقت بخیر
شامل شما میشه شما باید برید آیین نامه خرداد رو بخونید که نوشته آذر92 ولی واسه آزمون آبان 93 فقط سال 90 رو در نظر گرفتن که نمره اونا از 37.5 حساب میشه
منظورتون اینه که ایشون قبولیشون درست؟ می شه بگید از کجا به این نتیجه رسیدید؟
بخشهای نظارت و اجرا راهنمای جوش کجاست؟ کدوم فصل ها مد نظره؟
یعنی ثبت نام این مقدار اندک قبولی تو هر استان 4 ماه طول میکشه ؟ نگاه کردین به جدول زمانبندی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام برنامه زمانی مراجعه و ارائه مدارک برای قبولیای خرداد 93 استان تهران تو سایت نظام مهندسی تهران اعلام شد.http://www.tceo.ir/pdf/morajee ghbolshodegan khordad 93.pdf
حالا ما شانس آوردیم یکی از دوستام آذر قبول شد تازه 10 روزه پروانش اومده زیاد نگران زود یا دیر شدن نباشیدیعنی ثبت نام این مقدار اندک قبولی تو هر استان 4 ماه طول میکشه ؟ نگاه کردین به جدول زمانبندی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!والا نامردیه اخه چرا باید اینقدرطول بکشه تازه باید 4 ماه دیگه هم منتظر باشی پروانه بیاد اونم اگه نواقص نداشته باشه
این شماره سریالی که زده اونوقت چیه؟سلام برنامه زمانی مراجعه و ارائه مدارک برای قبولیای خرداد 93 استان تهران تو سایت نظام مهندسی تهران اعلام شد.http://www.tceo.ir/pdf/morajee%20ghbolshodegan%20khordad%2093.pdf
توی کارنامه قبولیت زدهاین شماره سریالی که زده اونوقت چیه؟![]()