سلام دوستان... جریان این حد نصاب 37/5 چیه؟؟ اون هایی که پارسال اذر ماه 92 اجرا قبول شدن و نظارت مردود شدن ... نظارت امسال مردودی ها حد نصاب قبولی از 50 به 37/5 کاهش پیدا میکنه؟؟
شامل به قبولی های پارسال نمیشه.
سلام دوستان... جریان این حد نصاب 37/5 چیه؟؟ اون هایی که پارسال اذر ماه 92 اجرا قبول شدن و نظارت مردود شدن ... نظارت امسال مردودی ها حد نصاب قبولی از 50 به 37/5 کاهش پیدا میکنه؟؟
آخه تو دفترچه راهنما برای ازمون اذر 92 هم زده شده؟؟؟
چون برای شما تو آزمون جزییات سابقه ای وجود نداره پس برای قبولی نیازی به اطلاعات اون آزمون ندارید . باید مثل اکثر دوستان همون 50 درصد یا 30 سوال از 60 سوال رو جواب بدید
مطمئنین ؟
یکی منو ترسوند گفت تو همینجوری الکی قبول میشی بعد که میری پروانه بگیری اون موقع سوابقتو در میارن و مردود اعلامت میکننن
![]()
دوستان میدونید به کسایی که ناپیوسته هستن اگه ارشد هم بگیرن بهشون حق طراحی نمیدن؟
ممنون از جوابتون..بله شرمندم از این بابت...ما تو کارشناسی معامری همچین درسی نداشتیم..تنها چیزی که اطمینان دارم به ناپیوسته حق طراحی نمیدن ..فقط میخواستم بدونم که ارشدو بگیرم بازم همین مشکل هست یا نه..احتیاج به سابقه کار هم هست؟سلام
دوست عزیز نیازی نیست توی همه تاپیکها پست بذارین ، در ثانی توی تاپیکهای غیر مرتبط هم پست نذارین ، هر تاپیکی از اسمش پیداست برای چه موضوعیه
ممنون
اما در مورد سوال شما ،
مساله فقط ناپیوسته بودن نیست ، اگر یه سری دروس رو پاس کرده باشین (دروس کمیسیون هم ارزی )حتی اگر ناپیوسته باشین میتونین طراحی امتحان بدین !
اما اگر کسری دروس داشته باشین ، باید ارشد معماری بگیرین و صبر کنین دوسال از ارشدتون بگذره و با اون امتحان بدین
سلام
دوست عزیز نیازی نیست توی همه تاپیکها پست بذارین ، در ثانی توی تاپیکهای غیر مرتبط هم پست نذارین ، هر تاپیکی از اسمش پیداست برای چه موضوعیه
ممنون
اما در مورد سوال شما ،
مساله فقط ناپیوسته بودن نیست ، اگر یه سری دروس رو پاس کرده باشین (دروس کمیسیون هم ارزی )حتی اگر ناپیوسته باشین میتونین طراحی امتحان بدین !
اما اگر کسری دروس داشته باشین ، باید ارشد معماری بگیرین و صبر کنین دوسال از ارشدتون بگذره و با اون امتحان بدین
شامل به قبولی های پارسال نمیشه.
دوستان کسی تاریخ اعلام نتایج آزمون نظارت رو نمیدونه؟ سرچ زدم چیزی پیدا نکردم
شهریور، تو سایت مقررات ملی ساختمان زده
کی گفته ثبت نام دوره ی بعدی از آخر مرداده؟؟؟!!-----------------------
چون آزمون بعدی آذر ماه 93 هستش و ثبت نامش از اواخر مرداد شرو میشه پس تو مرداد باید نتایج اعلام شه تا اونای که قبول نشدن ثبت نام کنن واسه بعدیش....
کی گفته ثبت نام دوره ی بعدی از آخر مرداده؟؟؟!!
با سلام
من در آزمون نظارت و اجرای رشته معماری سال 92 شرکت کردم و در آزمون اجرا با نمره 51 قبول شدم حال سوال من این است که در آزمون نظارت سال 93 که شرکت کرده ام حد نصاب قبولی برای من چقدر است 50% یا 37.5%؟؟؟ و قبولی در آزمون اجرا تاثیری دارد؟ ممنون اگه جواب سوالم رو بدید.
البته اگه به دلیل سردی هوا و جابجای ساختمون ... ازمونو نندازن اسفند !!لزومی نداره کسی بگه
خودم حساب کردم
آخه پارسال که امتحانش آذرماه بود اواخر مرداد شروع شده بودتا اواخر شهریور
امسالم احتمالا اینجوریه دیگه حتما که وقت بشه واسه ثبت نام و خوندن....
آزمون نظام سالی دوبار، یکبار در خرداد و یک بار در آذر ماه برگزار می شه . برای اطلاع از زمان ثبت نام به سایت نظام مهندسی و سایت مقررات ملی مراجعه نمایید.
inbr.ir
tceo.ir
امتحان امسال 22 و 23 آبان برگزار میشه
سلام تاریخ برگذاری امتحان توی سایت مقررات ملی زده 22و 23 آ بان زده اما تاریخ ثت نام رو بعد اعلام میشه