نه داغون نمیشمممنون...
آخه هی باید بپرسم ، اعصابتو داغون میکنما!!![]()

بری تو سایته همه چی معلومه، اگه باز سوالی داشتی بپرس
نه داغون نمیشمممنون...
آخه هی باید بپرسم ، اعصابتو داغون میکنما!!![]()
خوش به حالت، خب ببین این 50صفحه رو یکی 2 روزه بخون یه نظرمن، بعد آذر 92 رو طراحی کن، بعد کارتو بذار اینجا، یه سری نکاتو که از توی جزوه یاد میگیری، بقیه رم که فراموش کنی یا حواست پرت شه تو کارت نیاری، وقتی بچه ها برات کارتو رفع اشکال کنن 90 درصد نکات و مهمترین نکات دستت میاد، فقط کاری که میکنی با همین اطلاعاتت سریع تر یک طراحی رو انجام بده در همین یکی 2 روز
کدوم 50 صفحه رو میگید؟
متشکرم بابت پاسخ.فقط این جزوه که فرمودید کامله .مثلا مباحث شهرسازی ومعلولین و.. روهم گفته یا همون مبحث چهاره که خلاصه شده ؟ممنون.یه جزوه بود که چند وقت پیش خریدیم با بچه ها
باورتون میشه خودم هنوز نخوندمش! نه فقط 4 نیست، تقریبا مباحثی که برای طراحی لازمه رو گفتهمتشکرم بابت پاسخ.فقط این جزوه که فرمودید کامله .مثلا مباحث شهرسازی ومعلولین و.. روهم گفته یا همون مبحث چهاره که خلاصه شده ؟ممنون.
سلامسلام دوستان
دو تا سوال دارم : 1 _ آیا برای شرکت در آزمون نظام مهندسی باید در سازمان عضو باشیم؟
2_ برای عضویت باید بریم اصل مدرک رو از دانشگاههای کاردانی و کارشناسیمون بگیریم؟
ممنون...
سلام
آره باید عضو نظام مهندسی باشی واسه امتحان و ثبت نامش که الان 170 تومن هزینشه
مدکم باید داشته باشی همره با سربازی....
من اینجا چی ام پس؟ از من بپرس
آره سایت داره، منابع آزمون، سوالای آزمون همه چی توش هست:
http://inbr.ir/
هلو جان من هر چی تو این سایت گشتم چیزی پیدا نکردم... کجاشه؟![]()
بچه ها مبحث 4 عوض شده؟کسی اطلاعی داره با 87 اعدادش چقد فرق داره؟اگه اینطوری باشه بیچاره شدیم رفت....
مرسی دوست من آخه دوره قبل امتحان از چاپ 87 بود برا نظارت،اما امسال باز یه سری عوض شده از مباحث کاش به جای این همه چاپ جدید اصلاحیه چند ص بزنن انقد هم برا ما ها هزینه نشه،باز مجبوزم کتاب بخرمبا سال قبلشم فرق کرده چه برسه به 87![]()
از اینجا pdf مباحث جدید رو دان کن ببین
http://uplod.ir/xbhtfbarpzgt/%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB_22_%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87_%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86_%D9%87%D9%8A%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87_%D8%AA%D8%A8%D9%84%D9%8A%D8%BA%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86_%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%87_93.rar.htm
حق داری چون نمیدونم چرا لینک مستقیم نذاشتن واسش
ولی تو گوگل سرچ کنید میاره
اینه لینکش
http://www.inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260
بچه ها کمک لطفا جواب بدین من موقع ثبت نام دیدیم تائید شد اما پرینت یا سیو نکردم الان چی میشه؟مشکل میشه برام؟![]()
مهندس جان اینکه نگرانی نداره شما که میگی تایید شده تازه همین الانم میتونی بری سایت مقررات ملی قسمت ثبت نام دوباره به قسمت مشاهده و پرینت ثبت نام بعدش مشخصات خودتو وارد کنی و ازش پرینت بگیری. بهمین سادگی.بچه ها کمک لطفا جواب بدین من موقع ثبت نام دیدیم تائید شد اما پرینت یا سیو نکردم الان چی میشه؟مشکل میشه برام؟![]()
سلام دوستان چند نکته رو این روزهای آخر بگم برا آزمون مفید است:
1-سعی کنید تمام مباحث رو حتی شده به صورت روزنامه وار بخونید
2- حتما برا خودتون یه فهرست واژه درست کنین اگر وقت درست کردن ندارید از سایت زیر با قیمت مناسب بخرید
www.engfa.ir
3- سوال های سال قبل رو حتما مرور کنید نزدیک 30 درصد الی 50 درصد سوالات مشابه سالهای گذشته است.
4- برای روز امتحان حتما به فکر یه صندلی دیگر به غیر از صندلی خودتون برا گذاشتن کتابا ضروری است (اگر کلاس یا سالن صندلی نبود بردن موکت و نشستن روی زمین مفید است)
5- اصلا روی سوالات سخت وقت نگذارید مهمترین اصل تو امتحان زمانه
6- به خدا توکل کنید
من که اصلا سراغ دیتیل ها نرفتم، هیشکدومشم جواب ندادم ولی چون مابقی قسمت ها رو خ خونده بودم راحت قبول شدم ، از بقیه بچه هایی هم که قبول شدن دوره ها قبل پرسیدم میگفتن منبعی برا جزئیات نی متاسفانهدوستان شما چه کتابیو واسهجرییات اجرایی ساختمان و دیتیلا که معمولا اخر سوالا میاد پیشنهاد میکنید؟
منم جزییات نزدم و قبول شدم ولی دوستانم میگفتن کتاب ساعد سمعیی خوندن تونستن دیتیل هارو جواب بدنمن که اصلا سراغ دیتیل ها نرفتم، هیشکدومشم جواب ندادم ولی چون مابقی قسمت ها رو خ خونده بودم راحت قبول شدم ، از بقیه بچه هایی هم که قبول شدن دوره ها قبل پرسیدم میگفتن منبعی برا جزئیات نی متاسفانه
منم جزییات نزدم و قبول شدم ولی دوستانم میگفتن کتاب ساعد سمعیی خوندن تونستن دیتیل هارو جواب بدن
به نظر من اصلا وقت نگذارید برای دیتیل به جای اون سوال هارو پیدا کنید
دوستان من یه اشتباهی کردم و اون اینه که موقع ثبت نام تیک زدم که قبلا جزییات قبول شدم فکر کردم همون منظورشون اجرا هست که من قبول شده بودم
ولی بعد دیدم اشتباهه
الان شوال من اینه اونایی که اون تیک رو نزدن چند تا سوال درست جواب بدن قبول هستن
و من باید 2برابر اون رو بزنم که بتونم قبول محسوب بشم ؟