گفتگو پیرامون آزمون های نظام مهندسی

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گزینه درست که پیدا شه کفایت میکنه. نظام گیلان سوالات دفترچه c رو گذاشته. دفترچه B هم فکر کنم تو همین سایت بچه ها گذاشتن

بله گفته شما کاملا درسته مهم پیدا شدن گزینه درسته
ولی خود سایت دفتر مقررات ملی گزینه a رو معمولا میزاره

shab khanoom

عضو جدید
بچه ها چی شد؟ چرا تو سایتش خبری راجع به کلید سوالات نمی تونم پیدا کنم؟؟؟

ali kocholomoch

عضو جدید
سوالات و پاسخ نامه ها اومده !

به اطلاع داوطلبان آزمون ورود به حرفه آذر ماه سال 92 مي‌رساند، سوالات و پاسخنامه آزمون‌هاي مذكور در سامانه ثبت‌نام آزمون‌ها و در بخش نمونه سوالات درج شده است. داوطلبان مي‌توانند پس از مطالعه سوالات و پاسخ‌هاي درج شده، اعتراضات خود به سوالات مربوطه را با ذكر نام و نام‌خانوادگي، تلفن تماس، رشته آزمون، شماره سوال و توضيحات كامل حداكثر تا تاريخ 20/10/92 به نشاني اينترنتي Tarvij@inbr.ir ارسال نمايند. بديهي است اعتراضاتي كه بطور كامل و در مهلت مقرر ارسال نگردد بررسي نخواهد شد. لازم بذكر است كليه اعتراضات ارسال شده در مهلت مقرر توسط كميته‌هاي تخصصي مربوطه بررسي و در صورت تاييد، حسب مورد مراتب در پاسخنامه مندرج در سامانه اعمال و در تصحيح پاسخنامه كليه شركت‌كنندگان مشمول منظور خواهد شد. تاكيد مي‌گردد اعتراضات صرفاً يكبار توسط كميته‌هاي تخصصي و عالي مربوطه بررسي و پاسخ كميته در اين خصوص فصل‌الختام بوده و امكان بررسي مجدد وجود ندارد.

danial9004

عضو جدید
فردا توی سایت میزنن دیگه...

واقعا این سازمان خراب شده هست...اول اطلاعیه میزنه بعدش یادش میاد که باید چیکار کنه..

جای تاسفه واسه این سازمان بی حساب و کتاب.

danial9004

عضو جدید
همچنان اید سازمان بی درو پیکر در خواب زمستانی هستن!!!!!!!!!فکر کنم موندن توی خبرشون:biggrin::biggrin::biggrin:

sos

عضو جدید
سوالات و پاسخ نامه ها اومده !

به اطلاع داوطلبان آزمون ورود به حرفه آذر ماه سال 92 مي‌رساند، سوالات و پاسخنامه آزمون‌هاي مذكور در سامانه ثبت‌نام آزمون‌ها و در بخش نمونه سوالات درج شده است. داوطلبان مي‌توانند پس از مطالعه سوالات و پاسخ‌هاي درج شده، اعتراضات خود به سوالات مربوطه را با ذكر نام و نام‌خانوادگي، تلفن تماس، رشته آزمون، شماره سوال و توضيحات كامل حداكثر تا تاريخ 20/10/92 به نشاني اينترنتي Tarvij@inbr.ir ارسال نمايند. بديهي است اعتراضاتي كه بطور كامل و در مهلت مقرر ارسال نگردد بررسي نخواهد شد. لازم بذكر است كليه اعتراضات ارسال شده در مهلت مقرر توسط كميته‌هاي تخصصي مربوطه بررسي و در صورت تاييد، حسب مورد مراتب در پاسخنامه مندرج در سامانه اعمال و در تصحيح پاسخنامه كليه شركت‌كنندگان مشمول منظور خواهد شد. تاكيد مي‌گردد اعتراضات صرفاً يكبار توسط كميته‌هاي تخصصي و عالي مربوطه بررسي و پاسخ كميته در اين خصوص فصل‌الختام بوده و امكان بررسي مجدد وجود ندارد.

سلام.میشه آدرس سایت رو بدین؟ این متن رو از کجا آوردین؟

danial9004

عضو جدید
خبر رو از روی سایت برداشتن...فهمیدن چه غلطی کردن!!!!!!!!!!!!!!!!

سازمان بی درو پیکر همینه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saranjam

عضو جدید
مهندسین گرامی
بعد از اینکه کلید ها اومد
اگه گروهی به سوالایی که واقعا مبهم بودن مثل لوله ی گاز و تابلو و عرض پله و اینا اعتراض کنیم ممکنه به جایی برسیم
پس گوش بزنگ منتظر کلید.
اعتراض هارو ایمیل کنید به :
Tarvij@inbr.ir
در ضمن روحانی مچککریم !

yaghoobb

عضو جدید
سلام کسی میدونه تو فرم سابقه کار طراحی دقیقا باید چه عنوانی نوشت.من اسفند قبول شدم نمیدونم چی دقیقا تو فرم بنویسم.چون نمیدونم تو کدوم تاپیک مطرح کنم تو همه تاپیکا میزارم.لطفا منو ببخشید.

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا از این سازمان با این همه گستردگی فعالیت و ... این وضع سایت بعیده
خبر میزنن که کلید و سوال رو گذاشتن اما هیچ خبری نیست بعد هم که اصلا کل خبر رو حذف میکنن
الحمد لله سایت هم که امروز به طور کامل از کار افتاده
میگم ما ایرانیا هم تو بعضی مسائل مثل اعصاب خورد کردن استادیما

vahid8898

عضو جدید
کلید رو تو سایت نظام گذاشتن ولی فایلش خرابه و باز نمی کنهههههههههههههه:cry:

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که تو دنیا دارن با پرینتر سه بعدی کار میکنن اینا یه پاسخنامه یه بعدی رو نمیتونن درست بزارن

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این چه وضعشه آخههههههههههههههههههههههههه
سوالارو گذاشتن
دانلود میکنی
باز نمیشه
من یکی دیگه بیخیالش میشم

nader eng

عضو جدید
دوستان اینها همه چی رو به مسخره گرفتن.:exclaim:

باید بفهمن ما بازیچه نیستیم.:w09:

خدا رحم کنه موقع اعلام نتایج.......:cry:

vahid8898

عضو جدید
ایناااااااااااااا چه قده دوست دارن به ما استرس بدن!!!!!!!یکی نیست بگه آخه مشنگ مشکل داری یا سادیسم داری؟؟؟؟؟؟حواستون باشه اینا می خوان دست پیش بگیرن و بعدا فرصتی واسه اعتراض نداشته باشیم...اینا می خوان دبه کنن ما از تاریخ فلان کلید رو گذاشتیم و کسی اعتراضی نداشته پس سوالاتمون مشکلی نداشتن:mad:

danial9004

عضو جدید
نمیدونم واقعا هدف از این کاراشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه میخوان چیکار کنن یه سری سوال که بارگزاری شه دیگه.

واقعا بیسوادیشون رو به همه ثابت کردن که یه مشت بیسواد هستن همین و بس.

danial9004

عضو جدید
دوستان سوالات درست شده..کلید همه رشته ها قابل دانلود هست.

فقط رشته عمران نیست هنوز.

araghon

عضو جدید
بالا نمیاد که سایتش.اگه دانلود کردین کلید نظارتو بزارین ببینیم چکاره ایم

بالا