اگر مثل سال های قبل بخوان بدن فقط برای کد a اعلام میکنن
گزینه درست که پیدا شه کفایت میکنه. نظام گیلان سوالات دفترچه c رو گذاشته. دفترچه B هم فکر کنم تو همین سایت بچه ها گذاشتن
اگر مثل سال های قبل بخوان بدن فقط برای کد a اعلام میکنن
گزینه درست که پیدا شه کفایت میکنه. نظام گیلان سوالات دفترچه c رو گذاشته. دفترچه B هم فکر کنم تو همین سایت بچه ها گذاشتن
همچنان اید سازمان بی درو پیکر در خواب زمستانی هستن!!!!!!!!!فکر کنم موندن توی خبرشون[/
امیدوارم خودشون به این نتیجه رسیده باشن سوالاشون مرموزانه بود چندتاازسوالا سخت حذف شه
سوالات و پاسخ نامه ها اومده !
به اطلاع داوطلبان آزمون ورود به حرفه آذر ماه سال 92 ميرساند، سوالات و پاسخنامه آزمونهاي مذكور در سامانه ثبتنام آزمونها و در بخش نمونه سوالات درج شده است. داوطلبان ميتوانند پس از مطالعه سوالات و پاسخهاي درج شده، اعتراضات خود به سوالات مربوطه را با ذكر نام و نامخانوادگي، تلفن تماس، رشته آزمون، شماره سوال و توضيحات كامل حداكثر تا تاريخ 20/10/92 به نشاني اينترنتي Tarvij@inbr.ir ارسال نمايند. بديهي است اعتراضاتي كه بطور كامل و در مهلت مقرر ارسال نگردد بررسي نخواهد شد. لازم بذكر است كليه اعتراضات ارسال شده در مهلت مقرر توسط كميتههاي تخصصي مربوطه بررسي و در صورت تاييد، حسب مورد مراتب در پاسخنامه مندرج در سامانه اعمال و در تصحيح پاسخنامه كليه شركتكنندگان مشمول منظور خواهد شد. تاكيد ميگردد اعتراضات صرفاً يكبار توسط كميتههاي تخصصي و عالي مربوطه بررسي و پاسخ كميته در اين خصوص فصلالختام بوده و امكان بررسي مجدد وجود ندارد.
جالبه........سوالارو گذاشتن ولی فایلش خرابه:دی.......اینا همه ما رو چی فرض کردن الله اعلمفراموش نکنین که اینجا ایران هست....اگه غیر از این بود جای تعجب بود![]()

بدو اومدم اینجا که بگم سوالارو گذاشتن بعد از دانلود دیدم وا نمیشهبدو اومدم اینجا که بگم سوالارو گذاشتن بعد از دانلود دیدم وا نمیشه
دوستان سوالات درست شده..کلید همه رشته ها قابل دانلود هست.
فقط رشته عمران نیست هنوز.