atefeh.a
عضو
تورو خدا اگه ثبت نام شروع شد اطلاع رسانی کنید , من مردم انقدر reload کردم سایتشو !!!![/QU ثبت نام شروع شده عزیزم
تورو خدا اگه ثبت نام شروع شد اطلاع رسانی کنید , من مردم انقدر reload کردم سایتشو !!!![/QU ثبت نام شروع شده عزیزم
صلاحيت اجرا هست. علاوه بر طراحي و نظارت صلاحيت اجرا هم ميدادن. اما يكسال بعد از اولين پروانه ميرفتي و خود به خود اين صلاحيت رو ميدادن.الان امتحان گذاشتن واسش. چه منابعي هم براش گذاشتن. خيلي از منابع آزمون نظارت بيشتر.اجرا اجرا؟
تذكر مهم: اخذ صلاحيت اجرا براي رشته هاي عمران و معماري در صورت دارا بودن پروانه
اشتغال بكار در صلاحيت هاي طراحي و يا نظارت اين رشت هها و يا قبولي در آزمون جاري يكي از
اين بخش ها مقدور خواهد بود. در صورت قبولي در بخش اجرا در آزمون آذرماه سالجاري و دارا
نبودن شرايط فوق الذكر قبولي مذكور حداكثر به مدت 4 سال از تاريخ آزمون تا زمان احراز
صلاحيت هاي مذكور معتبر خواهد بود.
منظور از اجرا همون دیتایل قآزمون های قبلیه؟یعنی پروانه جدایی که نداره؟
منابع آزمون اجرا برای رشته معماری رو نگذاشتن!صلاحيت اجرا هست. علاوه بر طراحي و نظارت صلاحيت اجرا هم ميدادن. اما يكسال بعد از اولين پروانه ميرفتي و خود به خود اين صلاحيت رو ميدادن.الان امتحان گذاشتن واسش. چه منابعي هم براش گذاشتن. خيلي از منابع آزمون نظارت بيشتر.
آره فقط عمران اجرا هست. موقع ثبتنام هم كارت خريد طراحي معماري، نظارت معماري و ساير رشتهها هست.چيزي تحت عنوان آزمون اجرا نيست. هر روز يه بازي در ميارن به خدا. تا الان آزمون نبود به ما كه رسيد قلب آسمون تپيد. شايد هم همون منابع عمران اجرا باشه.چون معمولا مجري عمران يا معماري هست. مثل نظارت نيست كه نظارت معماري و عمران با هم فرق كنهمنابع آزمون اجرا برای رشته معماری رو نگذاشتن!
یه سوال..... با پروانه اجرا میشه کار کرد ؟ رک بگم پول از توش در میاد![]()
من شنیدم اگه از پروانه اجرا استفاده کنی تا زمان تمام شدن پروژه نمیتونی از نظارتت استفاده کنی. میخواستم بدونم صحت داره؟پول كه توي اجرا هست. اگه نظارت يه ساختمون 7-8 ميليون شه اجرا 70-80 ميليونه. اما بايد هر روز بري سر پروژه. البته همه ساختمانها مجري نميخوان، تهران كه ساختمانهاي بالاي 3000 مترمربع مجري ميخوان
برای آزمون نظارت میتونی از سنوات کاردانی استفاده کنی اما طراحی نهبچه ها میشه درباره اجرا توضیح بدید...چجوریه؟؟من امسال اولین سال ک میتونم امتجان بدم و فقطم نظارت واسه خاطر تکنولوژی بودنم و اینکه میگن از مدرک کارشناسیم باید 3 سال بگذره و نمی تونم از سنوات کاردانی استفاده کنم...ولی این اجرا رو کی من باید امتجان بذم و اینکه برای ثبت نام آزمون هر چی آزمون هست رو باید ییییهو وارد کنیم یا نه آخه من نظارتمو ثبت نام کردم میخوام...اگه اجرا هم میتونم امتحان بدم برم برا ثبت نام....
من شنیدم اگه از پروانه اجرا استفاده کنی تا زمان تمام شدن پروژه نمیتونی از نظارتت استفاده کنی. میخواستم بدونم صحت داره؟
دروغ تو این کشور نهادینه شده!باز هم خبري ديگر از دفتر مقررات ملي ساختمان كه امروز 3 شهريور منتشر شد و رو اطلاعيه 2 شهريور زدن!
"عنوان: قابل توجه داوطلبان شركت در آزمونهاي حرفه اي مقررات ملٌي ساختمان تاريخ: شنبه 2 شهریور 1392بسمه تعالی
قابل توجه داوطلبان شركت در آزمونهاي حرفه اي مقررات ملٌي ساختمان
پيرو آگهي هاي قبلي بدينوسيله باطلاع ميرساند ثبت نام آزمونهاي ياد شده از شنبه مورخ 92/06/02 آغاز گرديده است. داوطلبان عزيز ميتوانند جهت ثبت نام به سامانه برگزاري آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي در سايت www.Inbr.ir مراجعه نمايند."
سلام به مهندسین گرامی.
آزمون معماری (اجرا) جزء همان سایر مهندسان محسوب میشود و هزینه آن 45000 هزار تومان است.شما وقتی این گزینه سایر مهندسان رو میزنید.بعدا باید توی مراحل ثبت نام (قسمت اطلاعات داوطلب یعنی مرحله چهارم) تیک آزمون معماری اجرا رو بزنید.
حالا برای خنک شدن دلهامون (مرده شور همشونو ببرم).
حالا برای خنک شدن دلهامون (مرده شور همشونو ببرن).![]()
سلام بچه ها
بعد از کلی دردسر امروز تونستم با دفتر مقررات ملی تماس بگیرم ، منشی دفتر خیلی گستاخانه گفت "بله امسال یه مشکلی بوجود اومده وگرنه مثل قبل جوابها میومد و فکر نمیکنم لازم باشه شما بدونید چه مشکلی بوجود اومده " !!!! و بعد هم گوشی رو قطع کرد
انقدر شمارش رو گرفتم تا دوباره برداشت ، و بهش فهموندم این طرز صحبت با مهندس ها و ارباب رجوع ها نیست !!!بهش میگم کاملا مشخصه یه جای کار میلنگه اما این چه طرز برخورده؟شما وسط صحبت من برای چی قطع میکنی من سوال دارم ؟؟ گفت خب سوال بعدیتون رو بگین .گفتم سوال بعدی ندارم سوالم همینه این چه وضعشه و کی جوابها میاد با اینهمه حرف ضد و نقیض که توی سایتتون زدین ؟گفت توی این هفته میاد نتایج!!!
بچه ها باید زنگ بزنین و با توپ پر باهاشون صحبت بکنین.
من فکر میکنم بهترین کار اینه که مهندسای هر شهری یه روز مشخص جلوی سازمان راه و شهرسازی قرار بذاریم و هماهنگ تحسن کنیم. توی f.b هم اطلاع رسانی کنیم