درود بر دوستان و همراهان عزيز

عنوان نوشتار به حد كفايت گويا مي باشد...
در خدمت دوستان علاقه مند به تاريخ و تمدن ايران عزيز هستيم...

سلام. ممنون بابت تاپیکه قشنگت.
تاریخ باشتان ایران باشه بحث خیلی بهتراز تاریخ معاصره
سلامدرود بر دوستان و همراهان عزيز
سلامسلام
حالا چیو می خای گفنگو کنی
سلام ممنون از تاپیک قشنگت
من دوس داشتم شخصا دو سه هزار سال پیش تو این دنیا بودم البته اگه حضور تو این دنیا اجباری بود و خودم فقط میتونستم زمانشو انتخاب کنم شما ها چی دوس داشتین زمان زندگیتون دولت جمهوری باشه یا شاهنشاهی؟
ممنون آقا مجتبی بابت تاپیک قشنگ
سلام. ممنون بابت تاپیکه قشنگت.
تاریخ باشتان ایران باشه بحث خیلی بهتراز تاریخ معاصره
دوستان ما بايد قدر اين انقلاب و روحانيمونو بدونيم از اون زمان كه سيد جمال چپاول غربي رو مطرح كرد اون زماني كه شاهنشاهي بي لياقت داشتن ايرانو نابود ميكردن هميشه روحانيون تو ابتداي خط بودن مردومو بيدار ميكردن.
دوستان ادم فاسد بين هر قشري پيدا ميشه.خطاي يه نفرو تو گردن همه نندازين. نذارين دشمن تو ما رخنه كنه .
ما بايد به گذشته خودمون بايد به ايراني بودن خودمون افتخار كنيم كه در اون زمانم چقدر انسان هاي متمدني بوديم.
زنده باد اسلام .زنده باد ايران
چرا شما که تاپیک به این باحالی میزنید خودتون کم سر میزنید بهش؟حیف نیست مهجور بمونه؟
من که نمیگم تنهایی.من روی حرفم همه کسانی بود که اومدن تو تاپیک + شما که خالق تاپیک بودین.اگه بچه ها بیشتر سر بزنن تاپیک فعالتر میشهخودم تنها بیام اینجا چکار؟![]()
دوستان پس چی شد نمیخواین در مورد تاریخ باستانی ایران حرف بزنین؟مثلا از هخامنشیان حرف بزنیم بعد بریم سراغ یه سلسله دیگه
خواهر گلم قرآن بخوان سعی کن باهاش رفیق بشی آرومت میکنه،وقتی که هیچ چیز نمیتونه آرومت کنه.بهت آرامش میده وقتی که همه چیز آرامشت رو ازت میگیره.همراهته وقتی که حتی وفادارترینها همراهت نیستند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد تاریخ + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | تاریخ | 8 | |
![]() |
برگ هایی از تاریخ ایران و جهان | تاریخ | 43 | |
![]() |
✠ [معرفی] چهره های ماندگار تاریخ ✠ | تاریخ | 11 | |
![]() |
تقویم تاریخ | تاریخ | 46 | |
![]() |
سنگ نگاره ها، زبان گویای تاریخ | تاریخ | 0 |