سلاااام..خوبییید؟
من دارو میخونم ترم4
یه سال بالایی دارووووو .... تو خوندنه علوم پایه عجیب گیر کردم![]()
رشته داروسازی و دندان پزشکی : تمام دروسی که ۴ترم اول خوندنعلوم پایه میشه بگین شامل چی میشه؟؟؟
عاوا؟ مادر بزرگمون 29 سالشه. رفته بوده سربازی، اینه که دیر دانشگاه رو شروع کرد.همچین گفتی سن تو رو داشتم انگار الان چند سالته؟؟؟؟؟؟ من به دلایلی این تصمیم رو گرفتم....
Review همون مرور میشه؟ میخوای انگلیسی پست بدم دندونات بریزه؟والا نمیدونم بستگی به سرعتتون داره
اگه قبلاً خوب خونده باشین، الان فقط نیاز به review دارین که احتمالاً همون یه هفته براش کافیه
منم سن تو رو داشتم همینو میگفتم
بزرگتر که میشی علایقت هم عوض میشه
:|عاوا؟ مادر بزرگمون 29 سالشه. رفته بوده سربازی، اینه که دیر دانشگاه رو شروع کرد.![]()
Review همون مرور میشه؟ میخوای انگلیسی پست بدم دندونات بریزه؟![]()
چه ربطی داشت؟آره دیگه. به هر حال سن خانوما که از 20 عبور میکنه، کم کم بوی استیک اسید رو احساس میکنند![]()
تحقیقات نشون میده رابطهی مستقیمی بین بوی اسید استیک و دیدگاهشون در مورد ازدواج در ضعیفهها وجود دارهچه ربطی داشت؟
حالا خوبه ما از ۲۰ به بعد، شماها که از همون ۱۵،۱۶ سالگی به فکر زن گرفتن هستین![]()
ضعیفه ها ؟تحقیقات نشون میده رابطهی مستقیمی بین بوی اسید استیک و دیدگاهشون در مورد ازدواج در ضعیفهها وجود داره
اولاً آمار رو جعل نکن. 15، 16 نه و 12، 13بعدشم حس ما مقطعی هست. من خودم شبا میگم کاش زن داشتم، صبح که پا میشم میگم خوب شد زن نگرفتم![]()
![]()
ثالثاً ما هر موقع اراده کنیم 10 تا خاطرخواه پیدا میکنیم![]()
ضعیفه ها ؟
ok اونوقت ضعیف ها چی؟
اراده کن ببینم چیکار میکنی![]()
فک میکنم بامنیداگه اشکالی نداره اسمتون رو میگید؟؟؟
واییییییی مرسییییییی خوشحال شدم....حتما یه فکری بکنید
به پاسخه coraline عزیز اضافه میکنم ... دروس داروسازی :شیمی آلی .شیمی تجزیه .شیمی عمومی .فیزیک پزشکی .بیوشیمی.فیزیولوژِی.ایمونولوژی.باکتری شناسی وویروس شناسی.انگل شناسی .زبان تخصصیعلوم پایه میشه بگین شامل چی میشه؟؟؟
گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت طالب نیستماوووه مگه از زندگیم سیر شدم؟ الان هر موقع دلم بخواد کار میکنم، بیرون میرم، غذا برا خودم درست میکنم، درس میخونم، یه روز کامل میخوابم، به ضعیفهها تیکه میندازم. دلم نخواد هم نه کار میکنم نه بیرون میرم نه... . هر موقع چیز ارزندهای توو ضعیفهها دیدم که به اختیارات بالام بچربه، اون موقع تصمیم میگیرم که اراده کنم یا نه![]()
به ضعیفهها گفتی گوشت؟گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت طالب نیستم![]()
چی میگین شما دوتا؟؟؟
آواجان ول کن این جماعت صدمن یه آدامس رو....
تو یه کم عقب وایسا که الان یه چیزی به دوستت میگم ترکشهاش به تو هم میخورهچی میگین شما دوتا؟؟؟
آواجان ول کن این جماعت صدمن یه آدامس رو....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |