هاو تازه بعدشم متعجب میمانید:دی
ینی چی آقا محرمانس یه آمار کوچولوء...
هوم؟؟رئیس؟؟؟ریـــــــــش؟؟نه آقو توبــــــــــه
ها مریم بیو تو بیریم یی بازدیدی به عمل بیاریمثواب داره...
میگم نگینو پس هر وق اطلاعات دقیق از میل پیدا کردی خبرم کن نامردی نکنیا:دی1.ها دیگه مریمی اومد ولی حالا که شما میلیمترارو نمیگی،ما نیز نیمیگیم تا بومونی تو خماریش:دی
2.نداشتن ته ریش؟؟شما ته ریش اینو نیمیبینی؟؟میگم ینی میلیمتر شما از ای بیشتره؟؟
یاااا غلااام...
مریمی بیو بی خیال شیم..خخخخ
نگین نمیری الهی...
از خود مریم میپرسم، نگفت جفتتون رو شکنجه میکنیم تا قضیه ته ریش رو بگین
ما بسیجیها سربه زیریم، چهره افراد رو دقت نمی کنیم
فکر کنم ته ریش گذاشته تا از جرمش کم کنیم![]()
منم هفته پیش یه سوتی نزد استاد دادم میخواستم بگم استاد اسم معمارایی که گفته بودین..... به جاش گفتم استاد اسم استادایی که گفته بودین......
خوش اومدی مارال خانم
ورودتو به معماری تسلیت ...نه چیزه تبریک میگم
خط اخرت منو یاد یه سوتی انداحت ... یه بار سر کلاس گفتم من هستم پس می اندیشم ...![]()
کوفــــت هر دوتون...:دی
نستنن تارف نکن عامو بیا تو جم تعداد زیاده:دی
هاو تازه بعدشم متعجب میمانید:دی
ینی چی آقا محرمانس یه آمار کوچولوء...
هوم؟؟رئیس؟؟؟ریـــــــــش؟؟نه آقو توبــــــــــه
ها مریم بیو تو بیریم یی بازدیدی به عمل بیاریمثواب داره...
میگم نگینو پس هر وق اطلاعات دقیق از میل پیدا کردی خبرم کن نامردی نکنیا:دی1.ها دیگه مریمی اومد ولی حالا که شما میلیمترارو نمیگی،ما نیز نیمیگیم تا بومونی تو خماریش:دی
2.نداشتن ته ریش؟؟شما ته ریش اینو نیمیبینی؟؟میگم ینی میلیمتر شما از ای بیشتره؟؟
یاااا غلااام...
مریمی بیو بی خیال شیم..خخخخ
نگین نمیری الهی...
از خود مریم میپرسم، نگفت جفتتون رو شکنجه میکنیم تا قضیه ته ریش رو بگین
ما بسیجیها سربه زیریم، چهره افراد رو دقت نمی کنیم
فکر کنم ته ریش گذاشته تا از جرمش کم کنیم![]()
منم هفته پیش یه سوتی نزد استاد دادم میخواستم بگم استاد اسم معمارایی که گفته بودین..... به جاش گفتم استاد اسم استادایی که گفته بودین......
خوش اومدی مارال خانم
ورودتو به معماری تسلیت ...نه چیزه تبریک میگم
خط اخرت منو یاد یه سوتی انداحت ... یه بار سر کلاس گفتم من هستم پس می اندیشم ...![]()
کوفــــت هر دوتون...:دی
نستنن تارف نکن عامو بیا تو جم تعداد زیاده:دی
سلام دوست خوبماگه کسی هستش لطفا ب من بگه فرق کروکی و راندو و اسکیس چیه؟!
ترم اولیم خوووو
نمیدونم![]()
سلام دوست خوبماگه کسی هستش لطفا ب من بگه فرق کروکی و راندو و اسکیس چیه؟!
ترم اولیم خوووو
نمیدونم![]()
سلام دوست خوبم
کروکی همون جا نمایی اولیه هست اسکیس یه امتحان جامع هست که شامل کشیدن پلان و برش و نما و پرسپکتیو هست
راندو هم معماری را قابل درک، پرجلوه، آشکار و با صلابت می کند. طرح معماری با کیفیت مناسب یک راندو، می تواند به انتقال بهتر ذهنیات معمار کمک کند.
سلام دوست خوبم
کروکی همون جا نمایی اولیه هست اسکیس یه امتحان جامع هست که شامل کشیدن پلان و برش و نما و پرسپکتیو هست
راندو هم معماری را قابل درک، پرجلوه، آشکار و با صلابت می کند. طرح معماری با کیفیت مناسب یک راندو، می تواند به انتقال بهتر ذهنیات معمار کمک کند.
سلام دوست خوبم
سلام دوست خوبم
سلام دوست عزیز،منم ترم اولیم! میتونی بری قسمت دانشگاه مجازی باشگاهدوست خوبم امکانش هس از هرکدوم ی نمونه بذاری واسم؟و اینکه منظورت از جانمایی اولیه چیه؟تاحالا نشنیدم این اصطلاحو![]()
سلام دوست عزیز،منم ترم اولیم! میتونی بری قسمت دانشگاه مجازی باشگاهدوست خوبم امکانش هس از هرکدوم ی نمونه بذاری واسم؟و اینکه منظورت از جانمایی اولیه چیه؟تاحالا نشنیدم این اصطلاحو![]()
مشاهده پیوست 178830دوست خوبم امکانش هس از هرکدوم ی نمونه بذاری واسم؟و اینکه منظورت از جانمایی اولیه چیه؟تاحالا نشنیدم این اصطلاحو![]()
دوست خوبم امکانش هس از هرکدوم ی نمونه بذاری واسم؟و اینکه منظورت از جانمایی اولیه چیه؟تاحالا نشنیدم این اصطلاحو![]()
بچه ها من هنوز نمیدونم چه طرحی بزنم برای مجتمع فرهنگی/تا یکشنبه فرصت دارم![]()
عزیزم از نت بهترین طرح هارو میتونی ببینی و ازشون ایده بگیری.
دقت کن.کپی پیست نکنیا .فقط ایده و الهام بگیر.
عزیزم از نت بهترین طرح هارو میتونی ببینی و ازشون ایده بگیری.
دقت کن.کپی پیست نکنیا .فقط ایده و الهام بگیر.
خودت راهشو بهش میگی بعد میخای کپی پیست نکنه
خودت راهشو بهش میگی بعد میخای کپی پیست نکنه