احساااااااان ، دیشب شب به یاد موندی بودااا ، چته خووو ، کوجا تو تابستون میشد.... دیگه دیگه...![]()
مشــــــــکوک

احساااااااان ، دیشب شب به یاد موندی بودااا ، چته خووو ، کوجا تو تابستون میشد.... دیگه دیگه...![]()
تابستون،زمستوناحساااااااان ، دیشب شب به یاد موندی بودااا ، چته خووو ، کوجا تو تابستون میشد.... دیگه دیگه...![]()
تابستون،زمستوناحساااااااان ، دیشب شب به یاد موندی بودااا ، چته خووو ، کوجا تو تابستون میشد.... دیگه دیگه...![]()
فقط من که نیستم.چ بی اعصاب![]()
فقط من که نیستم.چ بی اعصاب![]()
چه میدونم والاچرا اونوخ؟!![]()
چه میدونم والاچرا اونوخ؟!![]()
چه میدونم والا
هرکی به یه دلیلی اعصابش خورد میشه
چه میدونم والا
هرکی به یه دلیلی اعصابش خورد میشه
امیدوارم اعصابت خورد نباشهقانع کننده بود!!!! :دی
الان ک خوب فک می کنم می بینم منم اعصابم خورده!! خخخ
امیدوارم اعصابت خورد نباشهقانع کننده بود!!!! :دی
الان ک خوب فک می کنم می بینم منم اعصابم خورده!! خخخ
نه جون حسین خطری نبود فقط بدون چتر بودیم همین ... شمشیرتو غلاف کن خواهشااا ، تیزه هاااا .....مشــــــــکوکنه ببخشید :ابرو
نه جون حسین خطری نبود فقط بدون چتر بودیم همین ... شمشیرتو غلاف کن خواهشااا ، تیزه هاااا .....مشــــــــکوکنه ببخشید :ابرو
امیدوارم اعصابت خورد نباشه
یا حداقل اینکه هروقت اعصابت خورد میشه همیطو بخندی
امیدوارم اعصابت خورد نباشه
یا حداقل اینکه هروقت اعصابت خورد میشه همیطو بخندی
پ تکلیف طبیعت چار فصل انتهای رشته کوههای زاگرس چی میشه ، کم ناشکری کننن ...تابستون،زمستون
گل بگیرن در همشو
پ تکلیف طبیعت چار فصل انتهای رشته کوههای زاگرس چی میشه ، کم ناشکری کننن ...تابستون،زمستون
گل بگیرن در همشو
مرده شور ابتدا تا انتهاشو ببرنپ تکلیف طبیعت چار فصل انتهای رشته کوههای زاگرس چی میشه ، کم ناشکری کننن ...
مرده شور ابتدا تا انتهاشو ببرنپ تکلیف طبیعت چار فصل انتهای رشته کوههای زاگرس چی میشه ، کم ناشکری کننن ...
عجب دنیایه . . .تابستون کوتاهه بنظر من و زد بازی.مرده شور همی پاییزو ببرن.
خودش دلگیر که هس هیچ. هرچی اتفاق بده هم تو کله سال جم میشن با بارون اول پاییز میرزین سر ادم.
همو تابستون خیلی خوب بود![]()
وقتی خوش بگذره همه چی کوتاها دیگهعجب دنیایه . . .تابستون کوتاهه بنظر من و زد بازی.
مشاهده پیوست 180483
وقتی خوش بگذره همه چی کوتاها دیگهعجب دنیایه . . .تابستون کوتاهه بنظر من و زد بازی.
مشاهده پیوست 180483