گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
یه کاری برام انجام میدید برام یه چیزی رو کدی میکنید؟
هرکی میتونه پیغام بهم بده ممنونتون میشم

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
یه کاری برام انجام میدید برام یه چیزی رو کدی میکنید؟
هرکی میتونه پیغام بهم بده ممنونتون میشم

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااام.دوستان من مهنسی شیمی میخونم ولی به معماری و طراحی داخلی خیلی علاقه دارم.از رشته خودم خوشم نمیاد.میخاستم شماها یکم منو راهنمایی کنید در مورد رشته خودتون.و بهم بگید که کسی که لیسانس رشته دیگه داره و معماری نخونده میتونه تو کنکور ارشد معماری رتبه خوبی بیاره؟سختی و آسونی درسا در چه حدیه؟:gol:

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااام.دوستان من مهنسی شیمی میخونم ولی به معماری و طراحی داخلی خیلی علاقه دارم.از رشته خودم خوشم نمیاد.میخاستم شماها یکم منو راهنمایی کنید در مورد رشته خودتون.و بهم بگید که کسی که لیسانس رشته دیگه داره و معماری نخونده میتونه تو کنکور ارشد معماری رتبه خوبی بیاره؟سختی و آسونی درسا در چه حدیه؟:gol:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست من. یکی دیگه هم بود دقیقا مشکل شمارو داشت
این تایپیکشه

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ین-چه-تصمیمی-برای-ادامه-تحصیلتون-می-گرفتین؟؟؟

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست من. یکی دیگه هم بود دقیقا مشکل شمارو داشت
این تایپیکشه

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ین-چه-تصمیمی-برای-ادامه-تحصیلتون-می-گرفتین؟؟؟

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بالا