گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آلـــــــــــــــــــــــــــــــمان برد..............
تبریک به هیتلر..............
هر کسی هم که طرفدار آلمان نبود محکوم به فناست..........................سر اکسیپسر کبیر

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیتلر با دیدن پست تو روحش تو قبر لرزید .....
آلـــــــــــــــــــــــــــــــمان برد..............
تبریک به هیتلر..............
هر کسی هم که طرفدار آلمان نبود محکوم به فناست..........................سر اکسیپسر کبیر

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همینجا از پست خودم استعفا میدم و از تمام کسایی که باهاشو شوخی کردم ...فقط و فقط بابت شاد شدنتون بوده ....قصد توهین و....نداشتم ....هرکی ناراحت شده من ازش معذرت میخام .....ایشالا همه جونای مملکت ما خوشبخت بشن
سلام بر عوامل و دست اندر کاران امرخطیر ازدواج:biggrin:

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همینجا از پست خودم استعفا میدم و از تمام کسایی که باهاشو شوخی کردم ...فقط و فقط بابت شاد شدنتون بوده ....قصد توهین و....نداشتم ....هرکی ناراحت شده من ازش معذرت میخام .....ایشالا همه جونای مملکت ما خوشبخت بشن

اما من حلالت نمیکنم...میخواستی با ایندم بازی کنی :D

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعدم اگه تو استعفا بدی جوونای مردمو کی خوشبخت کنه؟:D

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف چطوره؟؟؟

قبول کنید امر خیلی خطیریه
اما اگه یه تاپیک بزنید که در این رابطه من هستم در خدممتتون .....ولی هر کاری هم بکنی شما باید آواتارتو عوض کنی :دی

هااااااا؟ عارف کا بیده؟:w05::w20:
اواتارم خیلیم نازه چشاشو ببین...بعدم اگه عکس خوشگل میزاشتم الان تو منو خونه بخت فرستاده بودی رفته بودم:cry:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینی که روحهیتلرو تو قبرش لرزوند
من هدفم خوشبخت شدن جونای مملکته :دی
هااااااا؟ عارف کا بیده؟:w05::w20:
اواتارم خیلیم نازه چشاشو ببین...بعدم اگه عکس خوشگل میزاشتم الان تو منو خونه بخت فرستاده بودی رفته بودم:cry:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ارتش شایسته هیتلر جنگ جهانی" بیستم" را پیروز شد ....و تو نیامدی ...!!!

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
هی وای
اسم من بد در رفته و همه میگن دنبال شوهره
بقیه اب نمی بینن ولی شناگرای ماهرین
:)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
قراره چی کار کنیم؟
کشتی بگیریم!

shima 70

عضو جدید
پ.یان با این حرفا نمیشه از زیرش در رفت!

بالا