یعنی چی گندوم برون؟حسین خودت میدونی من نمیدونم اینی که گفتی پس به زبون فارسی حرف بزن...

یعنی چی گندوم برون؟حسین خودت میدونی من نمیدونم اینی که گفتی پس به زبون فارسی حرف بزن...
سلااااااام دوستان...
چطورید؟؟؟؟دلم براتون اصلنم تنگ نشده بود...![]()
سلااااااام دوستان...
چطورید؟؟؟؟دلم براتون اصلنم تنگ نشده بود...![]()
حالا این گندوم برون که میگی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما واقا زشته دوستم![]()
حالا این گندوم برون که میگی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما واقا زشته دوستم![]()
اخه ضایس میگن ببین چقد خودشو تحویل میگیره![]()
اخه ضایس میگن ببین چقد خودشو تحویل میگیره![]()
بفرست ما حال کنیم بعد بگیم ما برادرمون بلده..دلت آب...حسین بلد نیست...![]()
بفرست ما حال کنیم بعد بگیم ما برادرمون بلده..دلت آب...حسین بلد نیست...![]()
خوش اومدیسلام
من تازه واردم اومدم اینجا خودمو معرفی کنم
اسمم که معلومه رویاست، متولد سال 70، معماری میخونم و خیلی علاقه دارم به این رشته، کلا هرچی که بوی هنر بده دوس دارم
امیدوارم اینجا بتونم در کناره شما چیزای زیادی یاد بگیرم...
خوش اومدیسلام
من تازه واردم اومدم اینجا خودمو معرفی کنم
اسمم که معلومه رویاست، متولد سال 70، معماری میخونم و خیلی علاقه دارم به این رشته، کلا هرچی که بوی هنر بده دوس دارم
امیدوارم اینجا بتونم در کناره شما چیزای زیادی یاد بگیرم...
اهلا و سهلا...سلام به بچه های باحال معماری من صفورا هستم از دوره کاردانی تو این سایت عضو شدم اما خیلی وقت بود توش فعالیتی نداشتم تا اینکه امشب دنبال یه کتاب واسه دانلود بودم که به اینجا رسیدم و خواستم ببینم چه خبره؟!!!! از دیدن اینهمه بچه معمار باذوق کمی تا قسمتی دوق مرگ شدم.
راستی من الان سه ساله لیسانسمو گرفتم. دیدن شور و اشتیاق دانشجوها برام لذت بخشه...![]()
اهلا و سهلا...سلام به بچه های باحال معماری من صفورا هستم از دوره کاردانی تو این سایت عضو شدم اما خیلی وقت بود توش فعالیتی نداشتم تا اینکه امشب دنبال یه کتاب واسه دانلود بودم که به اینجا رسیدم و خواستم ببینم چه خبره؟!!!! از دیدن اینهمه بچه معمار باذوق کمی تا قسمتی دوق مرگ شدم.
راستی من الان سه ساله لیسانسمو گرفتم. دیدن شور و اشتیاق دانشجوها برام لذت بخشه...![]()
چه خبر شده؟احسان خان قراره شیرینی بیاره؟
ا چندوقت نبودم چقدر همتون بزرگ شدید...![]()
چه خبر شده؟احسان خان قراره شیرینی بیاره؟
ا چندوقت نبودم چقدر همتون بزرگ شدید...![]()
موافقم!!!!!!!!!بهت رسید برای منم بذار کنارمن شیرینی میخوام...شنیدم یکی دفاعیه داشته...شیرینیش کو؟![]()
موافقم!!!!!!!!!بهت رسید برای منم بذار کنارمن شیرینی میخوام...شنیدم یکی دفاعیه داشته...شیرینیش کو؟![]()
اهلا و سهلا ، شیرنی که نع ، قرار بود یه چنتا از هنرای دست خودشو که تو فتوشاب به رخ کشیده میخواییم ازش ببینم ، تحویل بگیره یا نگیره ملوم نیس ، بذا فکراشو بکنه حالااا ... اذیتش نکنیم... خخخ
دفاعیشم همین ماه قرار باشه احتمالا تا شیرنیم فاصله ای نمونده...
اهلا و سهلا ، شیرنی که نع ، قرار بود یه چنتا از هنرای دست خودشو که تو فتوشاب به رخ کشیده میخواییم ازش ببینم ، تحویل بگیره یا نگیره ملوم نیس ، بذا فکراشو بکنه حالااا ... اذیتش نکنیم... خخخ