گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااام دوستان...
چطورید؟؟؟؟دلم براتون اصلنم تنگ نشده بود...
:D:surprised:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حالا این گندوم برون که میگی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w26:
بعدم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما واقا زشته دوستم:redface:

احسان خان اشاره کردن فصل دروی گندوم که حدودا بازه ی زمانیه اواخر تیرماه و اوایل مرداد ماه رو شامل میشه ، یه اصطلاحه ، ینی وختی که وقتمون آزاد میشه از کار و مشغله...
ینی ممکنه گندوم برون من بیفته یه فصل دیگه...:)

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حالا این گندوم برون که میگی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w26:
بعدم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما واقا زشته دوستم:redface:

احسان خان اشاره کردن فصل دروی گندوم که حدودا بازه ی زمانیه اواخر تیرماه و اوایل مرداد ماه رو شامل میشه ، یه اصطلاحه ، ینی وختی که وقتمون آزاد میشه از کار و مشغله...
ینی ممکنه گندوم برون من بیفته یه فصل دیگه...:)

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اخه ضایس میگن ببین چقد خودشو تحویل میگیره:D

ینی میخوای بگی تحویل گیرت برا خودت بد ساز میزنه؟؟؟ خخخ...
حالا چون سر صوبت وا شد یکی دو مورد بذار ، بروبکس متحول شن...:surprised:
بنده چون تازه کارم تو این زمینه جسارت نمیکنم...:redface:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اخه ضایس میگن ببین چقد خودشو تحویل میگیره:D

ینی میخوای بگی تحویل گیرت برا خودت بد ساز میزنه؟؟؟ خخخ...
حالا چون سر صوبت وا شد یکی دو مورد بذار ، بروبکس متحول شن...:surprised:
بنده چون تازه کارم تو این زمینه جسارت نمیکنم...:redface:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بفرست ما حال کنیم بعد بگیم ما برادرمون بلده..دلت آب...حسین بلد نیست...:D

احسان خودش شر درس کرده خوشم جمش کنه ، پای من اصنم گیر نیس ، اون ور واسااا بارون جان نباری رو شیته ، دلت بسوزه ، احسان توم با کله بیا... برا تو چراغ سبزه
من و بقیه هم قرمزیم فلا ، بیا رد بشو قول میدیم لهت نکنیم ،...:)

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بفرست ما حال کنیم بعد بگیم ما برادرمون بلده..دلت آب...حسین بلد نیست...:D

احسان خودش شر درس کرده خوشم جمش کنه ، پای من اصنم گیر نیس ، اون ور واسااا بارون جان نباری رو شیته ، دلت بسوزه ، احسان توم با کله بیا... برا تو چراغ سبزه
من و بقیه هم قرمزیم فلا ، بیا رد بشو قول میدیم لهت نکنیم ،...:)

mary94

کاربر فعال
سلام
من تازه واردم اومدم اینجا خودمو معرفی کنم:D
اسمم که معلومه رویاست، متولد سال 70، معماری میخونم و خیلی علاقه دارم به این رشته، کلا هرچی که بوی هنر بده دوس دارم:)
امیدوارم اینجا بتونم در کناره شما چیزای زیادی یاد بگیرم...
خوش اومدی:heart::gol:

mary94

کاربر فعال
سلام
من تازه واردم اومدم اینجا خودمو معرفی کنم:D
اسمم که معلومه رویاست، متولد سال 70، معماری میخونم و خیلی علاقه دارم به این رشته، کلا هرچی که بوی هنر بده دوس دارم:)
امیدوارم اینجا بتونم در کناره شما چیزای زیادی یاد بگیرم...
خوش اومدی:heart::gol:

safoora

عضو جدید
سلام به بچه های باحال معماری من صفورا هستم از دوره کاردانی تو این سایت عضو شدم اما خیلی وقت بود توش فعالیتی نداشتم تا اینکه امشب دنبال یه کتاب واسه دانلود بودم که به اینجا رسیدم و خواستم ببینم چه خبره؟!!!! از دیدن اینهمه بچه معمار باذوق کمی تا قسمتی دوق مرگ شدم.
راستی من الان سه ساله لیسانسمو گرفتم. دیدن شور و اشتیاق دانشجوها برام لذت بخشه...:)

safoora

عضو جدید
سلام به بچه های باحال معماری من صفورا هستم از دوره کاردانی تو این سایت عضو شدم اما خیلی وقت بود توش فعالیتی نداشتم تا اینکه امشب دنبال یه کتاب واسه دانلود بودم که به اینجا رسیدم و خواستم ببینم چه خبره؟!!!! از دیدن اینهمه بچه معمار باذوق کمی تا قسمتی دوق مرگ شدم.
راستی من الان سه ساله لیسانسمو گرفتم. دیدن شور و اشتیاق دانشجوها برام لذت بخشه...:)

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اهلا و سهلا...

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اهلا و سهلا...

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شیرینی میخوام...شنیدم یکی دفاعیه داشته...شیرینیش کو؟:D

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شیرینی میخوام...شنیدم یکی دفاعیه داشته...شیرینیش کو؟:D

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبر شده؟احسان خان قراره شیرینی بیاره؟

ا چندوقت نبودم چقدر همتون بزرگ شدید...
:D

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اهلا و سهلا ، شیرنی که نع ، قرار بود یه چنتا از هنرای دست خودشو که تو فتوشاب به رخ کشیده میخواییم ازش ببینم ، تحویل بگیره یا نگیره ملوم نیس ، بذا فکراشو بکنه حالااا ... اذیتش نکنیم... خخخ
دفاعیشم همین ماه قرار باشه احتمالا تا شیرنیم فاصله ای نمونده...

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اهلا و سهلا ، شیرنی که نع ، قرار بود یه چنتا از هنرای دست خودشو که تو فتوشاب به رخ کشیده میخواییم ازش ببینم ، تحویل بگیره یا نگیره ملوم نیس ، بذا فکراشو بکنه حالااا ... اذیتش نکنیم... خخخ

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز

نمیشه کنار فوتوشاپ دوتا شیرینیم بده؟:(
اخجوون پس یه دفاعیه داریم.البته اگه مثه بقیه نزنن زیرش شام مهمونمون کنن...اتیشش با من

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز

نمیشه کنار فوتوشاپ دوتا شیرینیم بده؟:(
اخجوون پس یه دفاعیه داریم.البته اگه مثه بقیه نزنن زیرش شام مهمونمون کنن...اتیشش با من

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز

حسین خان...امضاتون داره هوارو الوده میکنه...بهش بگید اون ملعونو خاموش کنه...:D:w18:

بالا