گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعصابم خیلی خورده از این طراحی معماری....اندازه ها درست در نمیان:w06:

korosh62

عضو جدید
سلام.من عضو جدید هستم
موضوع پایان نامم خانه کودکه.ممنون میشم کمک کنید.

korosh62

عضو جدید
سلام.من عضو جدید هستم
موضوع پایان نامم خانه کودکه.ممنون میشم کمک کنید.

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزوم غلطای املاییتو درست کنی همه میفهمن..
الان اینجا
بحریفم=بحرفم
مادی=مادری
کجاهای =که جاهای
بشیره=بیشتره؟؟
پروجت=پروجکت....

پ.ن: :فراااااااااااااااااااااااااااااار

درود بر شوما اوسای متمدن اهل قلم ...:)
هیهات ، میگم من که املام خوب بوداااا ، میگن هر چی آدم بزرگتر میشه از راه بدر میشه ، والا راس گفتن ، عامو بضی موقه ها هم سرعت بالاس کی بورده ارتعاش لطیف کلیچارو نمیگیره...:D

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزوم غلطای املاییتو درست کنی همه میفهمن..
الان اینجا
بحریفم=بحرفم
مادی=مادری
کجاهای =که جاهای
بشیره=بیشتره؟؟
پروجت=پروجکت....

پ.ن: :فراااااااااااااااااااااااااااااار

درود بر شوما اوسای متمدن اهل قلم ...:)
هیهات ، میگم من که املام خوب بوداااا ، میگن هر چی آدم بزرگتر میشه از راه بدر میشه ، والا راس گفتن ، عامو بضی موقه ها هم سرعت بالاس کی بورده ارتعاش لطیف کلیچارو نمیگیره...:D

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حسیــــــــــــــــن...
ینیااااااااااا..حیــــــــف ...:دی..وگرنه...:دی
آخه قیافه من ایقد یخمکه؟؟

اصل ضربگاهنگووو که حرارت کوره ایه نفس کشششش ، ولی خوح بضی موقه ها واسه تضاد داستان یخمک قالب بندی و قندیل آویز میکنی...:redface:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حسیــــــــــــــــن...
ینیااااااااااا..حیــــــــف ...:دی..وگرنه...:دی
آخه قیافه من ایقد یخمکه؟؟

اصل ضربگاهنگووو که حرارت کوره ایه نفس کشششش ، ولی خوح بضی موقه ها واسه تضاد داستان یخمک قالب بندی و قندیل آویز میکنی...:redface:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عااامو هرچی بیشتر شمو ذوووق کنین من باید مسافت بیشتری رو بدوم..رحــــــــم کنیـــن:دی

ازین که برو بکس خفن ذوخیدن ، بسی مسرور گشتیم ، منم یه خیلی گرمم شده ... یکی به نف من دیگه نمیخواد گرم کنم ، ایهیم ...:redface:
بازم درود با طراوت بر اوسای متمدن اهل قلم و مکتب و ورزش... شرمنده اخلاق ورزشکاریتت میشم حالااا... فلا کارت زرد...:yellowcard:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عااامو هرچی بیشتر شمو ذوووق کنین من باید مسافت بیشتری رو بدوم..رحــــــــم کنیـــن:دی

ازین که برو بکس خفن ذوخیدن ، بسی مسرور گشتیم ، منم یه خیلی گرمم شده ... یکی به نف من دیگه نمیخواد گرم کنم ، ایهیم ...:redface:
بازم درود با طراوت بر اوسای متمدن اهل قلم و مکتب و ورزش... شرمنده اخلاق ورزشکاریتت میشم حالااا... فلا کارت زرد...:yellowcard:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اعصابم خیلی خورده از این طراحی معماری....اندازه ها درست در نمیان:w06:

فک کنم تو مقیاس نبودی دباره ، تو اتود زدن باید حواست میبیود ، الان تو نرم افزاری کردنش باید زمت بسیار بکشی ، خدا صبرت بده...:smoke:

بالا