archi_kim
عضو جدید
به خداااااا!!!!!!!اصن وقت شناس نیسن!!!به خدا اومده چه بحثه چرتی رو میکنه وی ری ؟ اینم شد کار؟؟؟ بدم میاد از بحث های غیر اصولی
به خداااااا!!!!!!!اصن وقت شناس نیسن!!!به خدا اومده چه بحثه چرتی رو میکنه وی ری ؟ اینم شد کار؟؟؟ بدم میاد از بحث های غیر اصولی
نه فامیل ما سیریشت شده فقط hot مواظب باش اون رو هوو حساسهعروسیمو بهم ریختی
زنمو ازم گرفتی حالا میخوای از چش HOTT هم منو بندازی؟؟
نه فامیل ما سیریشت شده فقط hot مواظب باش اون رو هوو حساسهعروسیمو بهم ریختی
زنمو ازم گرفتی حالا میخوای از چش HOTT هم منو بندازی؟؟
به خدا اومده چه بحثه چرتی رو میکنه وی ری ؟ اینم شد کار؟؟؟ بدم میاد از بحث های غیر اصولی
به خدا اومده چه بحثه چرتی رو میکنه وی ری ؟ اینم شد کار؟؟؟ بدم میاد از بحث های غیر اصولی
بریم بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش![]()
بریم بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش![]()
نه گفت ماژیک رو دوست ندارم از خودکار خوشش میاداه عمرا
حالا بگو چند سالشه؟
نه گفت ماژیک رو دوست ندارم از خودکار خوشش میاداه عمرا
حالا بگو چند سالشه؟
امشب گود بای پارتی اسکیسهاصلا آقا هرکی مهریه بیشتر میده بیاد فامیلمون رو بگیره والا. چی چی عروسی ریختین وسط مختلط میرقصید
![]()
امشب گود بای پارتی اسکیسهاصلا آقا هرکی مهریه بیشتر میده بیاد فامیلمون رو بگیره والا. چی چی عروسی ریختین وسط مختلط میرقصید
![]()
ای بابا خودم میام میگرمت
ای بابا خودم میام میگرمت
نه فامیل ما سیریشت شده فقط hot مواظب باش اون رو هوو حساسه
نه فامیل ما سیریشت شده فقط hot مواظب باش اون رو هوو حساسه
برو بابا
میام وی ری رو از عرض می کنم توی حلقت
کیمیا اونجا این رو گفته
نرن اونجا همین جا وایسن
برو بابا
میام وی ری رو از عرض می کنم توی حلقت
کیمیا اونجا این رو گفته
نرن اونجا همین جا وایسن
راستی کیمیا بود یادم رفت بپرسم از رندی یک نفر که مقیاس نزده اساتیدش نگفتن؟؟آره خداوکیلی اونیکی رو بگو امده میگه با استادمون حرف میزنم بعداً بهتون میگم چه خبره. بعدشم میگه هرکی کارش خوب بوده نمره خوبی گرفته . بعضیا چشم بسته غیب میگنا
راستی کیمیا بود یادم رفت بپرسم از رندی یک نفر که مقیاس نزده اساتیدش نگفتن؟؟آره خداوکیلی اونیکی رو بگو امده میگه با استادمون حرف میزنم بعداً بهتون میگم چه خبره. بعدشم میگه هرکی کارش خوب بوده نمره خوبی گرفته . بعضیا چشم بسته غیب میگنا
نه گفت مازِک رو دوست ندارم از خودکار خوشش میاد![]()
نه گفت مازِک رو دوست ندارم از خودکار خوشش میاد![]()
اخه این وسط احساسات من چی میشه ..... مگه من احساساتمو از سر راه گیر اواردم
اصلا من دیگه نمی تونم به این زندگی ادامه بدم
نگید نگفتید
![]()
اخه این وسط احساسات من چی میشه ..... مگه من احساساتمو از سر راه گیر اواردم
نگید نگفتید
![]()
ها خو فخط اونموقع مشکی بودی ..حالا بور شدی:دیمرسیییییییی نگین جونییییییییی
کشف حجاب کردم![]()
ها خو فخط اونموقع مشکی بودی ..حالا بور شدی:دیمرسیییییییی نگین جونییییییییی
کشف حجاب کردم![]()
نکش خودت رو تو مقیاست رو حالا اشتباه زدی چرا از زندگی میبری حالا؟؟؟؟اخه این وسط احساسات من چی میشه ..... مگه من احساساتمو از سر راه گیر اواردم
نگید نگفتید
![]()
نکش خودت رو تو مقیاست رو حالا اشتباه زدی چرا از زندگی میبری حالا؟؟؟؟اخه این وسط احساسات من چی میشه ..... مگه من احساساتمو از سر راه گیر اواردم
نگید نگفتید
![]()
بیخیال الان پس بی استعدادم دخترا رو سرشون حلوا حلوا میکنن فقط یکیو پیدا کن دستشو بگیرحالا بیاو خوبی کن... همش وقتی میخوام استعدادامو شکوفا کنم میزنن تو سرش... بعد میگن ارشد قبول نمیشه... خوب حق دارم دیگه![]()
بیخیال الان پس بی استعدادم دخترا رو سرشون حلوا حلوا میکنن فقط یکیو پیدا کن دستشو بگیرحالا بیاو خوبی کن... همش وقتی میخوام استعدادامو شکوفا کنم میزنن تو سرش... بعد میگن ارشد قبول نمیشه... خوب حق دارم دیگه![]()
بابا 2تاشون هم بگیر چه ایرادی داره آخه ولی فامیل ما رو طلاق بدی حلق آویزت میکنمنه HOTT تو نباید اینکارو بکنی من بی تو میمیرم
برات توضیح میدم همه اینا سوء تفاهمه من تورو از فامیل کوروش اینا بیشتر دوست دارم. اصلاً اونو طلاقش میدم