گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا اومده چه بحثه چرتی رو میکنه وی ری ؟ اینم شد کار؟؟؟ بدم میاد از بحث های غیر اصولی

آره خداوکیلی اونیکی رو بگو امده میگه با استادمون حرف میزنم بعداً بهتون میگم چه خبره. بعدشم میگه هرکی کارش خوب بوده نمره خوبی گرفته . بعضیا چشم بسته غیب میگنا

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا اومده چه بحثه چرتی رو میکنه وی ری ؟ اینم شد کار؟؟؟ بدم میاد از بحث های غیر اصولی

آره خداوکیلی اونیکی رو بگو امده میگه با استادمون حرف میزنم بعداً بهتون میگم چه خبره. بعدشم میگه هرکی کارش خوب بوده نمره خوبی گرفته . بعضیا چشم بسته غیب میگنا

ماژیک

عضو جدید
امشب گود بای پارتی اسکیسه:biggrin::w02: اصلا آقا هرکی مهریه بیشتر میده بیاد فامیلمون رو بگیره والا. چی چی عروسی ریختین وسط مختلط میرقصید:w33:

پر پر کلاغ پر اسکیس92 پر
پرپر pyramidsپر
hotو کوروش با هم پر
گل توی گلدونم پر

milad-karimi

عضو جدید
حالا بیاو خوبی کن... همش وقتی میخوام استعدادامو شکوفا کنم میزنن تو سرش... بعد میگن ارشد قبول نمیشه... خوب حق دارم دیگه:exclaim::exclaim::exclaim:
برو بابا
میام وی ری رو از عرض می کنم توی حلقت

کیمیا اونجا این رو گفته
نرن اونجا همین جا وایسن

milad-karimi

عضو جدید
حالا بیاو خوبی کن... همش وقتی میخوام استعدادامو شکوفا کنم میزنن تو سرش... بعد میگن ارشد قبول نمیشه... خوب حق دارم دیگه:exclaim::exclaim::exclaim:
برو بابا
میام وی ری رو از عرض می کنم توی حلقت

کیمیا اونجا این رو گفته
نرن اونجا همین جا وایسن

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی کیمیا بود یادم رفت بپرسم از رندی یک نفر که مقیاس نزده اساتیدش نگفتن؟؟:biggrin:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی کیمیا بود یادم رفت بپرسم از رندی یک نفر که مقیاس نزده اساتیدش نگفتن؟؟:biggrin:

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه این وسط احساسات من چی میشه ..... مگه من احساساتمو از سر راه گیر اواردم
اصلا من دیگه نمی تونم به این زندگی ادامه بدم
نگید نگفتید
:w47:

نه HOTT تو نباید اینکارو بکنی من بی تو میمیرم:cry:
برات توضیح میدم همه اینا سوء تفاهمه من تورو از فامیل کوروش اینا بیشتر دوست دارم. اصلاً اونو طلاقش میدم

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگید نگفتید

برات توضیح میدم همه اینا سوء تفاهمه من تورو از فامیل کوروش اینا بیشتر دوست دارم. اصلاً اونو طلاقش میدم

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگید نگفتید
نکش خودت رو تو مقیاست رو حالا اشتباه زدی چرا از زندگی میبری حالا؟؟؟؟:biggrin:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگید نگفتید
نکش خودت رو تو مقیاست رو حالا اشتباه زدی چرا از زندگی میبری حالا؟؟؟؟:biggrin:

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخیال الان پس بی استعدادم دخترا رو سرشون حلوا حلوا میکنن فقط یکیو پیدا کن دستشو بگیر;)
ایشالا خوشبخت شین. ویری رو وقتی بگو که میخوان مهریه رو معلوم کنن

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخیال الان پس بی استعدادم دخترا رو سرشون حلوا حلوا میکنن فقط یکیو پیدا کن دستشو بگیر;)
ایشالا خوشبخت شین. ویری رو وقتی بگو که میخوان مهریه رو معلوم کنن

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا 2تاشون هم بگیر چه ایرادی داره آخه ولی فامیل ما رو طلاق بدی حلق آویزت میکنم:mad:

بالا