منم دارم میرم نگین جونییییی ... شبت ستاره بارون![]()
اوخی..مرسی بانوو...ستاره باشی دوستم
منم دارم میرم نگین جونییییی ... شبت ستاره بارون![]()
سلام ببخشید من خودمو معرفی نکردم.من کارشناسی معماری دارم....دارم واسه ارشد 93 میخونم.....میخوام رتبه خوبی بیارم اگه خدا بخواد![]()
مگه کنکور معماری ریاضی داره؟!![]()
سلام بر فرزانه جون خودم...خوبی عزیزمممم
جدا؟من فکر میکردم باید زیر 20 باشه...تو سهمیه بومی داشتی؟
6ماه چیه خواهر من 25 مرداد کنکور دارم خو...یهو امروز دلم خواست تهران قبول شم![]()
سلام ببخشید من خودمو معرفی نکردم.من کارشناسی معماری دارم....دارم واسه ارشد 93 میخونم.....میخوام رتبه خوبی بیارم اگه خدا بخواد![]()
مگه کنکور معماری ریاضی داره؟!![]()
سلام بر فرزانه جون خودم...خوبی عزیزمممم
جدا؟من فکر میکردم باید زیر 20 باشه...تو سهمیه بومی داشتی؟
6ماه چیه خواهر من 25 مرداد کنکور دارم خو...یهو امروز دلم خواست تهران قبول شم![]()
سلام بچه ها هر کی میخواد واسه ارشد سراسری بخونه بیاد اینجا
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/423941-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/page46
F A R Z A N E جان اگه میخوای بخونی الان وقتشه بسم ا...![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/423941-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/page46
آمو شعر نوه................دو بیتیم میگم ............اگه خوب نی ورش دارم دوبیتی بزارم کاکومیگم پهلوون این امضاتون چه سبک شعریه آیا؟؟
آمو شعر نوه................دو بیتیم میگم ............اگه خوب نی ورش دارم دوبیتی بزارم کاکومیگم پهلوون این امضاتون چه سبک شعریه آیا؟؟
پس منتظرم....دعا میکنم تو درسات موفق باشی.........ممنون سجی جان ایشالا بعد از تحویل طرح و پایان نامم شروع می کنم![]()
پس منتظرم....دعا میکنم تو درسات موفق باشی.........ممنون سجی جان ایشالا بعد از تحویل طرح و پایان نامم شروع می کنم![]()
پس منتظرم....دعا میکنم تو درسات موفق باشی.........![]()
پس منتظرم....دعا میکنم تو درسات موفق باشی.........![]()
آمو شعر نوه................دو بیتیم میگم ............اگه خوب نی ورش دارم دوبیتی بزارم کاکو![]()
آمو شعر نوه................دو بیتیم میگم ............اگه خوب نی ورش دارم دوبیتی بزارم کاکو![]()
قبله ام با چشم تو از یاد رفت..تسبیح و سجاده ام چشم و لب یار گشت......اشک تطهیر شد با روی تو....بانگ اذانم داد شد با باد رفت.
این بود آرمان های ما؟:دی
نه پلوون این حرفا چیه..فقط واسم سوال شد که سبکش چیه![]()
قبله ام با چشم تو از یاد رفت..تسبیح و سجاده ام چشم و لب یار گشت......اشک تطهیر شد با روی تو....بانگ اذانم داد شد با باد رفت.
این بود آرمان های ما؟:دی
نه پلوون این حرفا چیه..فقط واسم سوال شد که سبکش چیه![]()
سلام ب همگی خوبین؟خوشین؟خوش میگذره؟ارشدوچه کردین
![]()
![]()
اینو سر یه امتحان اسکیس که موضوعش نماز خانه بود گفتم و اون بالا نوشتم.استادم کلی کیف کرد......تقدیمش میکنم به همه بچه های گل شیراز
اینو سر یه امتحان اسکیس که موضوعش نماز خانه بود گفتم و اون بالا نوشتم.استادم کلی کیف کرد......تقدیمش میکنم به همه بچه های گل شیراز
![]()
![]()
سلام بانو
خوبی؟کجا بودی نبودی؟
سلام بانو
خوبی؟کجا بودی نبودی؟
سلام مهندس
اومدم اینجا با بچه ها بیشتر آشنا بشم ولی هیشکی نیس![]()