گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه هاا خوبید؟؟
یه سوال کسی سایتی غیر از archdaily سراغ داره که بشه پروژه های خارجی و سرچ کرد؟؟

• Like
واکنش ها: mpb

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه هاا خوبید؟؟

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه هاا خوبید؟؟

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من 17 ام میرم راستی یه تاپیک گذاشتم باعنوان نمایشگاه کتاب اگه لیست کتابهای معماری یا حتی یه کتاب خوب که به درد معمارا بخره دارین لطفا بذارین.مرسی

من شنبه میرم....هیشکی نیس؟:w12::w06:

ادرس تاپیکو میشه بذاری؟

• Like
واکنش ها: mpb

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من 17 ام میرم راستی یه تاپیک گذاشتم باعنوان نمایشگاه کتاب اگه لیست کتابهای معماری یا حتی یه کتاب خوب که به درد معمارا بخره دارین لطفا بذارین.مرسی

ادرس تاپیکو میشه بذاری؟

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز

ادرس تاپیکو میشه بذاری؟

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز

چقدر اینجا کورو سوت شده!!!!!!
:D

atefeh tmb

عضو جدید
سلاااااااااااام همگی.منم دانشجوی ترم یک معماری هستم.خیلی خوشالم که بین جمع شما دوستان هستم :smile:

atefeh tmb

عضو جدید
سلاااااااااااام همگی.منم دانشجوی ترم یک معماری هستم.خیلی خوشالم که بین جمع شما دوستان هستم :smile:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3 نکته ی معماری
1- اونایی که میخوان هش ترمه تموم کنن واقعا کور خوندن
2- اونایی که هنوز به ترم هشت نرسیدن همی الان معادل کاردانی بگیرن جون خودشونو نجات بدن.
3-هیچوقت 9 شب نخوابین به امید اینکه 11/30 بیدار شین و تا 2/30 کاراتونو انجام بدین و 3 بخوابین تا 6 بیدار شین بقیه کارارو انجام بدین و 8 برین سر کلاس چون اصلا جواب نمیده.
:w22:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3 نکته ی معماری
2- اونایی که هنوز به ترم هشت نرسیدن همی الان معادل کاردانی بگیرن جون خودشونو نجات بدن.
3-هیچوقت 9 شب نخوابین به امید اینکه 11/30 بیدار شین و تا 2/30 کاراتونو انجام بدین و 3 بخوابین تا 6 بیدار شین بقیه کارارو انجام بدین و 8 برین سر کلاس چون اصلا جواب نمیده.

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3 نکته ی معماری

بالا