سلام بر شما
سرور گرامي در اين روزها لطفا بيشتر به اين تالار سر بزنيد .وبيشتر از تجربتون برامون بگيد.
من هميشه از نظرات استفاده كردم.
مرسي
خواهش میکنم،
واسه من که باعث افتخاره بتونم کمکی کرده باشم، اما متاسفانه دوره ارشد خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم احتیاج به وقت داره.
یعنی به همین شکل که واسه کنکور میخونید، دوره فوق هم همونطور باید بخونید!
البته یه خوبی که ارشد داره اینه که کلاً 9 تا درس پاس میکنید (برخلاف کارشناسی که به جز درس پاس کردن چیزی نداشت) که اکثراً اختیاری هستن، معمولاً هم ترمی 3 تا درس برمیدارید و اینجوری سه ترمه همه درسا خونده میشه.
عمده وقتی هم که میذارید روی research هست.
یعنی شما آزادید که موضوعی که علاقه دارید رو انتخاب کنید و برید راجب اون تحقیق کنید.
اون اجباری که همیشه واسه خوندن بوده دیگه وجود نداره و انقدر فیلدای گسترده پیش رو دارید که دستتون بازه تا یه موضوع مورد دلخواده رو انتخاب کنید و با انگیزه خیلی زیاد روش وقت بذارید.
یه توضیح هم راجب در کنترل بدم. چون اکثر کسایی که دیدم یه ترس خاصی از کنترل دارن، چون توی این 2 3 سال اخیر سئوالاش کمی متفاوت شده و همه فکر میکنن خوندنش بی فایده هست.
من خودم جزء افرادی بودم که همیشه ادعا میکردم کنترلم قویه! اما توی کنکور با خیال راحت فقط به سه تا سئوال جواب دادم و درصدم 28 شد. لحظه ای که سئوالات رو دیدم متوجه سختیشون شدم و واسه همین گشتم و سه تا از آسوناش رو پیدا کردم و دیگه ذهنم رو درگیر بقیه نکردم (در حالی که توی خونه دیدم تا 50 درصد رو هم میتونستم بزنم)
جالبه بدونید این درصد کم تاثیر خیلی زیادی روی ترازم داشت، به طوری که رتبه قدرتم 200 شد (که کنترل ضریب 3 داره) و رتبه کنترلم 800 شد با این تفاوت که سیگنال رو منفی و الکترونیک رو صفر زده بودم! (چون ضریبش واسه قدرت صفر هست و من هم شانسی گزینه ها رو زدم)
یکی دیگه از دوستام که کنترلی بود، با درصد مثبت سیگنال و الکترونیک، اما با درصد کنترل پایین (زیر 10) رتبش شده بود 900.
تفکر غلطی که اکثریت دارن اینه که فکر میکنن باید به همه سئوالا جواب داده بشه. در حالی که این کار کاملاً اشتباهه.
میانگین درصدای نفر اول کنکور بین 50 تا 60 و میانگین نفر 200 حدود 30 میشه. یعنی اگه از هر درس به 4 سئوال درست پاسخ داده بشه میتونید یه رتبه 2 رقمی بیارید!
بعضیا میگن کنترل سخت طرح میشه، هر چقدر بخونی بی فایدست، و متاسفانه خیلیا هم تحت تاثیر این حرف قرار میگیرن و بیخیال کنترل میشن!
کنترل درس خیلی آسونیه و درسی هست که توی همه گرایشا ضریب داره و واسه همین سفید گذاشتنش تاثیر خیلی زیادی روی ترازتون داره.
اما بیشتر به جای کنترل یاد گرفتن سعی کنید تمرین کنید سئوالای آسون رو بشناسید و همونا رو جواب بدید.
اولویتبندی بحثای کنترل هم به این شکل هست که معمولاً از جبرانسازها و فصای حالت باهم یا 1 سئوال طرح میشه یا 2 سئوال. سئوالاش هم میتونه خیلی مبهم باشه. پس این رو بذارید در آخرین مرحله خوندنتون و اگه وقت نکردید کلاً بذاریدش کنار.
به جز بحثای پایه مثل سیستم مرتبه 1 و 2 و راث و ... که خیلیاش هم با درسای دیگه مثل مدار و معادلات مشترکه، مکان ریشه ها یکی از اصلی ترین مباحثی هست که باید بخونید.
بعد از اون هم تحلیلای فرکانس مثل بود و نایکوئیست و همینطور PM و GM که ادامه همین بحثاست.
سلام دوستان گل بهي من
اقا يه سوال، بنظرتون ازمون هر سال كتاب دانشگاه تهران (كنكور سال گذشته)را يك جا بزانم.يا هر درس را جدا جدا؟
يعني اينكه چهار ساعت وقت بذاريم و مانند كنكور كه ابتدا دفترچه اول و دوم بزنم.و وقت بگيرم.و سپس به تحليل سوالات بپردازم.
يا اينكه يك درس را جدا حل كنم. وسپس جواب ان درس را بررسي كنم؟و بعدش بروم درس دوم را كار كنم .تا اخر؟

البته من هم احساس مي كنم.كه هر درس را جدا برسي كنم بهتره.
از طرفي اين جوري در وقت هم صرفه جويي مي كني.
چون چهار ساعت پشت سرهم، خيليه.
يه سوال ديگه ، روزي دوتا درس كم نيست؟بنظرم بشه روزي سه يا چهار درس كار كرد؟
هدف از حل سئوالای جامع، همونطوری که از اسمش مشخصه اینه که همه درسا رو با هم بتونید حل کنید.
وگرنه سئوالای یک درس به تنهایی که داخل کتاب همون درس هست! شما باید بتونید ذهنتون رو عادت بدید که بتونه روی همه درسا با هم فکر کنه. ممکنه اگه فقط سئوالای مدار رو حل کنید همه رو بلد باشید، اما اگه قرار باشه 12 تا سئوال مدار + 12 تا سئوال از درسای دیگه حل کنید، شاید نتونید درست روی سئوالا فکر کنید.
اون چهار ساعتی که روی سئوالای جامع میذارید رو باید بتونید مدیریت کنید و مهمتر اینه اصلاً ببینید میتونید چهار ساعت مفید از ذهنتون و جسمتون کار بکشید!
البته معمولاً یک ماه آخر رو اختصاص میدن به دوره جمع بندی (که میتونه کمتر یا بیشتر هم باشه)، چون این آخرین مرحله درس خوندن شماست و در واقع یک ماه باید از خودتون کنکور بگیرید.
سلام به همگی خسته نباشید. بنظر شما سوالات سال 84 به قبل ارزش کار کردن به طور جدی رو دارن؟ چون جز سوالات ریاضی و مدار به طور تکو توک بقیه سوالات خیلی با سوالات دوسه سال اخیر تفاوت داره. شما اگه بررسی کنین میبینید که مثلا درس مدار 70 درصد سوالات سالهای ماقبل 84 از روشهای kvlو kcl حل میشن و نکته مفهومی خاصی توشون نیست اما الان مدارهایی که تحلیل میشن مدارهای اغلب ساده اما همراه با نکته های مفهومی هستن. یا سوالات ریاضی که در مقابل سوالات الان بسیار ساده هستن. اگه دوستان نظرشونو بگن ممنون میشم. موفق باشید.
اولویت با سئوالای 84 به بعد و بعد از اون 80 به بعد هست.
سعی کنید از آخر به اول برید، هر چی بیشتر حل کنید، خودتون بهتر متوجه میشید که تا کجا نیاز به حل کردن دارید.
هدف به جز آشنایی با سئوالات اینه که به آزمون دادن عادت کنید. یه نفر ممکنه تا 84 واسش کافی باشه، یک نفر هم تا 78. خودتون خواهید میفهمید تا کی نیازه ...