گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
برای ماشین سوالهای رو عمیق بخون اینجوری که اسوال پرسیدنهای شما دیدم ، معلومه گاهی سوال رو خوب نمیخونی . به نظرم عجله داری ، ظاهرا استرس نداری اما داری سریع میخونی از سوالی هم که پرسیدی معلومه " با این وقت کمی که مونده ... "

بدون اغراق میگم،من واقعا توی 4 سال دانشگاه فقط دنبال تفریح بودم و حالا من هستم و حجم زیادی از مطالب ک همشون برام تازگی دارن و الحق والانصاف اونقدر هم ساده نیستن ک بشه تنهایی خوندشون و فهمید و یادشون گرفت!

از زمان استارت ام(تقریبا اوایل مهر) و باتوجه ب توانایی کمی ک در زیاد درس خوندن دارم(و حجم زیاد مطالب)،ب صورت ناخودآگاه سرعتم میره بالا رفته و دقت پایین اومده(گرچه من ذاتا آدم عجول و کم دقتی هستم!:D)!

خیلی ممنون از لطف و راهنماییت،حتی اگ کسی از نقاط ضعفی ک داره مطلع باشه،ولی بازهم شنیدنش از زبان کس دیگه تاثیر گذار تره و باعث میشه بیشتر ب خودش بیاد!!

داداشم ایشالا ک توهم موفق باشی و شیرینی رتبه خوبتو خودم ازت بگیرم:D;):gol:

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چون بحث ماشین داغه، من هم تجربه خودم رو توی درس ماشین خدمت دوستان عرض بکنم.
سئوالای ماشین به این شکل هست:
مدار مغناطیسی = 1 سئوال
تبدیل انرژی = = 1 سئوال
ماشین دی سی = 4 سئوال
ترانس = 3 سئوال
موتور القایی = 3 سئوال

فصل اول خیلی ساده و کاملاً مداری هست.
خوبی که درس ماشین داره، فصلاش تقریباً هیچ ارتباطی به هم ندارن. (به جز فصل اول که بیس هست)
یعنی میتونید از یه فصل بگذرید یا اینکه کلاً نخونیدش.

فصل تبدیل انرژی فصلی هست که اکثریت معتقدن ارزش خوندن نداره. چون این فصل یکی از حجیم ترین فصلا هست و برخلاف یکی از دوستان که گفتن ساده ترین فصله، اگه عمیق بخواد خونده بشه جزء سخت ترین فصلا هست و سئوالای مفهومی زیادی میشه ازش طرح شه. اما دلیلی که خیلیا میذارنش کنار اینه که این فصل با این حجم و سختیش، فقط یک سئوال ازش طرح میشه.
کسایی که تازه شروع میکنن به خوندن ماشین، من همیشه بهشون پیشنهاد میدم از این فصل بگذرن و اگه فرصت بود در آخر بخوننش.

فصل ماشین DC فصلی هست که بیشترین سئوال ازش طرح میشه و بهتره اولین فصلی باشه که میخونید (بعد از فصل اول)
خیلی از بحثای ماشین DC ازش سئوال طرح نمیشه و نیازی به خوندن نداره. اتفاقاً بحثای خیلی سنگینی هم هستن، مثل کموتاسیون.
سئوالای این فصل خیلی روتینه و اکثراً با نسبت و تناسب حل میشه و نیازی به محاسبات نمیشه. مثلاً به جای استفاده از فرمول E=KQn از نسبت E1/E1=Q1n1/Q2n2 استفاده میشه و معمولاً هم صورت و مخرج با هم ساده میشن. از بین کتابایی که خوندم، کتاب پوران به بهترین شکل این فصل رو توضیح داده و روش حلی که داره اینطوره که اصلاً مدار رو نمیکشید و فقط با یه نسبت ساده به جواب میرسید. با این روش هم حجم محاسباتتون رو کاهش میدید و هم اینکه جای کمتری توی کنکور برای حل سئوال اشغال میشه.

فصل ترانس و ماشین AC دوگان هم هستن. دلیلش اینه که مدار معادل یکسانی دارن و برای همین اگه یکیش رو خوب یاد بگیرید، اون یکی هم واستون آسون میشه.
به نظر من بعد از فصل اول، ترانس ساده ترین فصل هست. نیازی نیست خودتون رو با مفاهیم اولیه گیج کنید، چون سئوالای کنکور معمولاً با چند تا رابطه ساده حل میشه.
توصیه میکنم رابطه هایی مثل راندمان، تنظیم ولتاژ و پریونیت اونها رو خوب به ذهن بسپرسید چون حداقل یک یا دو سئوال طرح میشه که با این روابط حل میشن.
یه سئوال هم از مباحث آخر فصل طرح میشه. کم پیش میاد مثلاً هم از ترانس سه فاز سئوال بدن و هم موازی کردن ترانسا. (به دلیل اینکه سوالا 12 تا شدن و مباحث هم محدودتر میشن)

موتور القایی هم در حد همون ترانس هست. این فصل هم اگه خیلی بخواید ریز بهش نگاه کنید میتونه خیلی مفهومی باشه. اما در حد کنکور ساده هست.
اینجا هم باز روابطی مثل لغزش یا راندمان اهمیت ویژه ای دارن.

یه توضیحی هم راجب کتاب مدرسان بدم، این کتاب خیلی جامع و عالی همه چیز رو توضیح داده، یعنی اگه کسی بتونه دو دور این کتاب رو بخونه درصد 100 واسش تضمینی هست.
اما اگه الان احساس میکنید عقب هستید و از روی این کتاب میخونید، از روی مطالب حفظی و تعریفی با سرعت بیشتری عبور کنید و از سئوالای آخر فصل هم فقط سراسریاش رو حل کنید.
پوران با اینکه خیلی خلاصه تر توضیح داده، اما اگه از روی اون میخونید و باز هم احساس کمبود وقت میکنید، پیشنهاد میکنم فقط سئوالای سراسری 80 به بعد (یا مثلاً 84 به بعد و اگه وقت شد بعدش 80 تا 84 و ...) رو بخونید.

توصیه من به کسایی که قدرتی هستن اینه که روی این درس توجه ویژه ای داشته باشن و اگه تا الان کم خوندن، تا یک ماه بعد که فرصت خیلی زیادی هست بیشتر از درسای دیگه بهش وقت اختصاص بدن.
اما کنترلیا زیاد نگران نباشن، چون از بین درسا ماشین کمترین تاثیر رو روی تراز گرایش کنترل میذاره.

موفق باشید

mahdi_ml

عضو جدید
درود بر دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده
این کلاسهای دانشگاه همش شده استرس . استرس امتحانات از یه طرف استرس حذف شدن از یه طرف
چه کنم من . حالا استرس امتحاناتو میشه کنترل کرد ولی مورد دوم نه . استادا هم حرف حساب حالیشون نمیشه . اصلا اعصابم خرابه :confused:

فقط شمانیستی که این شرایطو داری .......کاریش نمیشه کرد.....من خودم این ترم 19واحد دارم که اکثرشونم تخصصیه!!!...ولی مدام بخودم دلداری میدم....توکل بخدا:victory:

mostafa.bahriny

عضو جدید
چون بحث ماشین داغه، من هم تجربه خودم رو توی درس ماشین خدمت دوستان عرض بکنم.
سئوالای ماشین به این شکل هست:
مدار مغناطیسی = 1 سئوال
تبدیل انرژی = = 1 سئوال
ماشین دی سی = 4 سئوال
ترانس = 3 سئوال
موتور القایی = 3 سئوال

فصل اول خیلی ساده و کاملاً مداری هست.
خوبی که درس ماشین داره، فصلاش تقریباً هیچ ارتباطی به هم ندارن. (به جز فصل اول که بیس هست)
یعنی میتونید از یه فصل بگذرید یا اینکه کلاً نخونیدش.

فصل تبدیل انرژی فصلی هست که اکثریت معتقدن ارزش خوندن نداره. چون این فصل یکی از حجیم ترین فصلا هست و برخلاف یکی از دوستان که گفتن ساده ترین فصله، اگه عمیق بخواد خونده بشه جزء سخت ترین فصلا هست و سئوالای مفهومی زیادی میشه ازش طرح شه. اما دلیلی که خیلیا میذارنش کنار اینه که این فصل با این حجم و سختیش، فقط یک سئوال ازش طرح میشه.
کسایی که تازه شروع میکنن به خوندن ماشین، من همیشه بهشون پیشنهاد میدم از این فصل بگذرن و اگه فرصت بود در آخر بخوننش.

فصل ماشین DC فصلی هست که بیشترین سئوال ازش طرح میشه و بهتره اولین فصلی باشه که میخونید (بعد از فصل اول)
خیلی از بحثای ماشین DC ازش سئوال طرح نمیشه و نیازی به خوندن نداره. اتفاقاً بحثای خیلی سنگینی هم هستن، مثل کموتاسیون.
سئوالای این فصل خیلی روتینه و اکثراً با نسبت و تناسب حل میشه و نیازی به محاسبات نمیشه. مثلاً به جای استفاده از فرمول E=KQn از نسبت E1/E1=Q1n1/Q2n2 استفاده میشه و معمولاً هم صورت و مخرج با هم ساده میشن. از بین کتابایی که خوندم، کتاب پوران به بهترین شکل این فصل رو توضیح داده و روش حلی که داره اینطوره که اصلاً مدار رو نمیکشید و فقط با یه نسبت ساده به جواب میرسید. با این روش هم حجم محاسباتتون رو کاهش میدید و هم اینکه جای کمتری توی کنکور برای حل سئوال اشغال میشه.

فصل ترانس و ماشین AC دوگان هم هستن. دلیلش اینه که مدار معادل یکسانی دارن و برای همین اگه یکیش رو خوب یاد بگیرید، اون یکی هم واستون آسون میشه.
به نظر من بعد از فصل اول، ترانس ساده ترین فصل هست. نیازی نیست خودتون رو با مفاهیم اولیه گیج کنید، چون سئوالای کنکور معمولاً با چند تا رابطه ساده حل میشه.
توصیه میکنم رابطه هایی مثل راندمان، تنظیم ولتاژ و پریونیت اونها رو خوب به ذهن بسپرسید چون حداقل یک یا دو سئوال طرح میشه که با این روابط حل میشن.
یه سئوال هم از مباحث آخر فصل طرح میشه. کم پیش میاد مثلاً هم از ترانس سه فاز سئوال بدن و هم موازی کردن ترانسا. (به دلیل اینکه سوالا 12 تا شدن و مباحث هم محدودتر میشن)

موتور القایی هم در حد همون ترانس هست. این فصل هم اگه خیلی بخواید ریز بهش نگاه کنید میتونه خیلی مفهومی باشه. اما در حد کنکور ساده هست.
اینجا هم باز روابطی مثل لغزش یا راندمان اهمیت ویژه ای دارن.

یه توضیحی هم راجب کتاب مدرسان بدم، این کتاب خیلی جامع و عالی همه چیز رو توضیح داده، یعنی اگه کسی بتونه دو دور این کتاب رو بخونه درصد 100 واسش تضمینی هست.
اما اگه الان احساس میکنید عقب هستید و از روی این کتاب میخونید، از روی مطالب حفظی و تعریفی با سرعت بیشتری عبور کنید و از سئوالای آخر فصل هم فقط سراسریاش رو حل کنید.
پوران با اینکه خیلی خلاصه تر توضیح داده، اما اگه از روی اون میخونید و باز هم احساس کمبود وقت میکنید، پیشنهاد میکنم فقط سئوالای سراسری 80 به بعد (یا مثلاً 84 به بعد و اگه وقت شد بعدش 80 تا 84 و ...) رو بخونید.

توصیه من به کسایی که قدرتی هستن اینه که روی این درس توجه ویژه ای داشته باشن و اگه تا الان کم خوندن، تا یک ماه بعد که فرصت خیلی زیادی هست بیشتر از درسای دیگه بهش وقت اختصاص بدن.
اما کنترلیا زیاد نگران نباشن، چون از بین درسا ماشین کمترین تاثیر رو روی تراز گرایش کنترل میذاره.

موفق باشید

سلام بر شما
سرور گرامي در اين روزها لطفا بيشتر به اين تالار سر بزنيد .وبيشتر از تجربتون برامون بگيد.
من هميشه از نظرات استفاده كردم.
مرسي

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستان گل بهي من
اقا يه سوال، بنظرتون ازمون هر سال كتاب دانشگاه تهران (كنكور سال گذشته)را يك جا بزانم.يا هر درس را جدا جدا؟
يعني اينكه چهار ساعت وقت بذاريم و مانند كنكور كه ابتدا دفترچه اول و دوم بزنم.و وقت بگيرم.و سپس به تحليل سوالات بپردازم.
يا اينكه يك درس را جدا حل كنم. وسپس جواب ان درس را بررسي كنم؟و بعدش بروم درس دوم را كار كنم .تا اخر؟ :):):):)

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان گل بهي من
اقا يه سوال، بنظرتون ازمون هر سال كتاب دانشگاه تهران (كنكور سال گذشته)را يك جا بزانم.يا هر درس را جدا جدا؟
يعني اينكه چهار ساعت وقت بذاريم و مانند كنكور كه ابتدا دفترچه اول و دوم بزنم.و وقت بگيرم.و سپس به تحليل سوالات بپردازم.
يا اينكه يك درس را جدا حل كنم. وسپس جواب ان درس را بررسي كنم؟و بعدش بروم درس دوم را كار كنم .تا اخر؟ :):):):)

من تجربه هفته پیشمو بهت میگم ، من هفته پیش به همین شکلی که اول گفتی عمل کردم اصلا خوب نیست ، چون اولا قراره همه سوالاتو حل کنی (چه بلد باشی چه نباشی) بعد به اشتباهاتت پی ببری ، اگه اون روش اولی رو بری با اون درسی که شروع میکنی خوب پیش میری اما بعد درس دوم دیگه حال نداری و با دقت سوالاتو نمیخونی ، بهتر اینکه هر روزی دو درسو تستاشو بزنی بعد همون روز رفع اشکال کنی و روز بعد دو درس دیگه (البته این برای سوالات یه سال خاصه مثلا 92) ، بعد اون بری سال قبل ترش .

mostafa.bahriny

عضو جدید
البته من هم احساس مي كنم.كه هر درس را جدا برسي كنم بهتره.
از طرفي اين جوري در وقت هم صرفه جويي مي كني.
چون چهار ساعت پشت سرهم، خيليه.
يه سوال ديگه ، روزي دوتا درس كم نيست؟بنظرم بشه روزي سه يا چهار درس كار كرد؟

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

البته بستگی به زمان مطالعه داره . ولی طبیعیه وقتی کمیت بره بالا کیفیت میاد پایین . از طرفی اگه تعداد درسا زیاد باشه چون باید هر سال جدیدی که میخواد شروع بشه، قبلش سوالات اون سالی رو که زدی مرور کنی ، اینجوری اگه تعداد درسا زیاد باشه یخورده همچی بهم میریزه . اگه زمان مطالعت زیاد میتونی سه تا درسم بزنی .

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام به همگی خسته نباشید. بنظر شما سوالات سال 84 به قبل ارزش کار کردن به طور جدی رو دارن؟ چون جز سوالات ریاضی و مدار به طور تکو توک بقیه سوالات خیلی با سوالات دوسه سال اخیر تفاوت داره. شما اگه بررسی کنین میبینید که مثلا درس مدار 70 درصد سوالات سالهای ماقبل 84 از روشهای kvlو kcl حل میشن و نکته مفهومی خاصی توشون نیست اما الان مدارهایی که تحلیل میشن مدارهای اغلب ساده اما همراه با نکته های مفهومی هستن. یا سوالات ریاضی که در مقابل سوالات الان بسیار ساده هستن. اگه دوستان نظرشونو بگن ممنون میشم. موفق باشید.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام به همگی خسته نباشید. بنظر شما سوالات سال 84 به قبل ارزش کار کردن به طور جدی رو دارن؟ چون جز سوالات ریاضی و مدار به طور تکو توک بقیه سوالات خیلی با سوالات دوسه سال اخیر تفاوت داره. شما اگه بررسی کنین میبینید که مثلا درس مدار 70 درصد سوالات سالهای ماقبل 84 از روشهای kvlو kcl حل میشن و نکته مفهومی خاصی توشون نیست اما الان مدارهایی که تحلیل میشن مدارهای اغلب ساده اما همراه با نکته های مفهومی هستن. یا سوالات ریاضی که در مقابل سوالات الان بسیار ساده هستن. اگه دوستان نظرشونو بگن ممنون میشم. موفق باشید.
قطعا همین طور است چون طراحان سال 84 تا به الان حتما عوض شده اند که اکثرا بازنشسته شده اند
اما بحثی که هست این کنکور ها بصورت مثالهای استاندارد هست که میشه استفاده کرد نا گفته نماند که گاها سوالهای دوره پیش تکرار شده است یه بحثی دیگه هم است میشه گفت سوالهای سالهای پیش یه جور برای الان پیش نیاز هست
نظر من این است که اگر به این پیش نیاز ها لازم ندارید و خوب خوندید، کنکور های آزمایشی 3 اخیر بهتر است و همچنین پر بار از نکات جدید هست

آخرین ویرایش:

hamedgho2000

عضو جدید
سلام دوستان
یه سوالی داشتم در مورد الکترونیک
به نظرتون با توجه به وقت باقی مونده اولویت ها به ترتیب بین فصل های فیدبک و تقویت کننده توان و تنظیم کننده ولتاژ چه جوریاست؟
یعنی اگه بخواهم یکی یا دو تا از فصل ها رو حذف کنم کدوما رو حذف کنم ؟
ممنونم پیشاپیش

890031156

کاربر ممتاز
سلام دوستان
به نظرتون با توجه به وقت باقی مونده اولویت ها به ترتیب بین فصل های فیدبک و تقویت کننده توان و تنظیم کننده ولتاژ چه جوریاست؟
ممنونم پیشاپیش
سلام
رگولاتور ها که چند سالیه سوال نمیدن خیلی هم سخت نیست خوندش
توان یکم مشکله اونم اگه یکم تمرین کنی حله
فیدبک مهمه حتما بخون

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بر شما
سرور گرامي در اين روزها لطفا بيشتر به اين تالار سر بزنيد .وبيشتر از تجربتون برامون بگيد.
من هميشه از نظرات استفاده كردم.
مرسي
خواهش میکنم،
واسه من که باعث افتخاره بتونم کمکی کرده باشم، اما متاسفانه دوره ارشد خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم احتیاج به وقت داره.
یعنی به همین شکل که واسه کنکور میخونید، دوره فوق هم همونطور باید بخونید!
البته یه خوبی که ارشد داره اینه که کلاً 9 تا درس پاس میکنید (برخلاف کارشناسی که به جز درس پاس کردن چیزی نداشت) که اکثراً اختیاری هستن، معمولاً هم ترمی 3 تا درس برمیدارید و اینجوری سه ترمه همه درسا خونده میشه.
عمده وقتی هم که میذارید روی research هست.
یعنی شما آزادید که موضوعی که علاقه دارید رو انتخاب کنید و برید راجب اون تحقیق کنید.
اون اجباری که همیشه واسه خوندن بوده دیگه وجود نداره و انقدر فیلدای گسترده پیش رو دارید که دستتون بازه تا یه موضوع مورد دلخواده رو انتخاب کنید و با انگیزه خیلی زیاد روش وقت بذارید.

یه توضیح هم راجب در کنترل بدم. چون اکثر کسایی که دیدم یه ترس خاصی از کنترل دارن، چون توی این 2 3 سال اخیر سئوالاش کمی متفاوت شده و همه فکر میکنن خوندنش بی فایده هست.
من خودم جزء افرادی بودم که همیشه ادعا میکردم کنترلم قویه! اما توی کنکور با خیال راحت فقط به سه تا سئوال جواب دادم و درصدم 28 شد. لحظه ای که سئوالات رو دیدم متوجه سختیشون شدم و واسه همین گشتم و سه تا از آسوناش رو پیدا کردم و دیگه ذهنم رو درگیر بقیه نکردم (در حالی که توی خونه دیدم تا 50 درصد رو هم میتونستم بزنم)
جالبه بدونید این درصد کم تاثیر خیلی زیادی روی ترازم داشت، به طوری که رتبه قدرتم 200 شد (که کنترل ضریب 3 داره) و رتبه کنترلم 800 شد با این تفاوت که سیگنال رو منفی و الکترونیک رو صفر زده بودم! (چون ضریبش واسه قدرت صفر هست و من هم شانسی گزینه ها رو زدم)
یکی دیگه از دوستام که کنترلی بود، با درصد مثبت سیگنال و الکترونیک، اما با درصد کنترل پایین (زیر 10) رتبش شده بود 900.

تفکر غلطی که اکثریت دارن اینه که فکر میکنن باید به همه سئوالا جواب داده بشه. در حالی که این کار کاملاً اشتباهه.
میانگین درصدای نفر اول کنکور بین 50 تا 60 و میانگین نفر 200 حدود 30 میشه. یعنی اگه از هر درس به 4 سئوال درست پاسخ داده بشه میتونید یه رتبه 2 رقمی بیارید!

بعضیا میگن کنترل سخت طرح میشه، هر چقدر بخونی بی فایدست، و متاسفانه خیلیا هم تحت تاثیر این حرف قرار میگیرن و بیخیال کنترل میشن!
کنترل درس خیلی آسونیه و درسی هست که توی همه گرایشا ضریب داره و واسه همین سفید گذاشتنش تاثیر خیلی زیادی روی ترازتون داره.
اما بیشتر به جای کنترل یاد گرفتن سعی کنید تمرین کنید سئوالای آسون رو بشناسید و همونا رو جواب بدید.

اولویت‌بندی بحثای کنترل هم به این شکل هست که معمولاً از جبرانسازها و فصای حالت باهم یا 1 سئوال طرح میشه یا 2 سئوال. سئوالاش هم میتونه خیلی مبهم باشه. پس این رو بذارید در آخرین مرحله خوندنتون و اگه وقت نکردید کلاً بذاریدش کنار.
به جز بحثای پایه مثل سیستم مرتبه 1 و 2 و راث و ... که خیلیاش هم با درسای دیگه مثل مدار و معادلات مشترکه، مکان ریشه ها یکی از اصلی ترین مباحثی هست که باید بخونید.
بعد از اون هم تحلیلای فرکانس مثل بود و نایکوئیست و همینطور PM و GM که ادامه همین بحثاست.

سلام دوستان گل بهي من

هدف از حل سئوالای جامع، همونطوری که از اسمش مشخصه اینه که همه درسا رو با هم بتونید حل کنید.
وگرنه سئوالای یک درس به تنهایی که داخل کتاب همون درس هست! شما باید بتونید ذهنتون رو عادت بدید که بتونه روی همه درسا با هم فکر کنه. ممکنه اگه فقط سئوالای مدار رو حل کنید همه رو بلد باشید، اما اگه قرار باشه 12 تا سئوال مدار + 12 تا سئوال از درسای دیگه حل کنید، شاید نتونید درست روی سئوالا فکر کنید.
اون چهار ساعتی که روی سئوالای جامع میذارید رو باید بتونید مدیریت کنید و مهمتر اینه اصلاً ببینید میتونید چهار ساعت مفید از ذهنتون و جسمتون کار بکشید!
البته معمولاً یک ماه آخر رو اختصاص میدن به دوره جمع بندی (که میتونه کمتر یا بیشتر هم باشه)، چون این آخرین مرحله درس خوندن شماست و در واقع یک ماه باید از خودتون کنکور بگیرید.

اولویت با سئوالای 84 به بعد و بعد از اون 80 به بعد هست.
سعی کنید از آخر به اول برید، هر چی بیشتر حل کنید، خودتون بهتر متوجه میشید که تا کجا نیاز به حل کردن دارید.
هدف به جز آشنایی با سئوالات اینه که به آزمون دادن عادت کنید. یه نفر ممکنه تا 84 واسش کافی باشه، یک نفر هم تا 78. خودتون خواهید میفهمید تا کی نیازه ...

ashkan 56789

اخراجی موقت
سلام دوستان
ممنونم پیشاپیش

از فصل رگولاتور آزمون 91 و92 فقط 1 سوال اومده بود. تقویت کننده توان هم آزمون 91 یک سوال اومد آزمون 92 دو سوال وفصل فیدبک هم فقط آزمون 91 یک سوال اومده بود.

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستان
ممنونم پیشاپیش

به نظر من از نظر اهميت:
1-فيدبك
2-توان
3- ولتاژ

آخرین ویرایش:

mostafa.bahriny

عضو جدید
اين روزها به اين جمله بيشتر دقت كنيد:

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

اگر خود را شكست خورده « بپندارید» شكست می خورید. اگر خود را شكست خورده نپندارید پیروزید. ا گر حتی خواستار پیروزی هستید، اما « فكر می كنید» توا نایی آن را ندارید موفق نخوا هید شد. اگر « فكر می كنید» كه می بازید، حتماً بازنده می شوید. اگر خود را ا نسانی عاجز و مفلوك « می دا نید» مفلوك وعاجزید. برای پیروزی و دریافت جایزه باید به خود مطمئن باشید. لزوماً همیشه قوی تری ن ها وسریع ترین ها پیروز نمی شوند. پیروز كسی است كه « فكر می كند» می تواند پیروز شود.

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

Joe_Bel

کاربر ممتاز
صندلی داغ

با حضور دوباره استاد گرامی مهندس تقوی کنی

شنبه 23 آذر ماه
دوشنبه 25 آذر ماه

مهندس تقوی در مقام نویسنده (نویسنده کتابهای "روشهاي سريع تحليل مدارهاي الكتريكي 1 و 2 "، "سيستمهاي كنترل خطي"، "كنكور كارشناسي ارشد زبان تخصصي انگليسي(رشته برق)"،....)، رتبه برتر کنکور ارشد، مدرس کنکور، و فردی که با مسایل کنکور کاملا آشنا هستند در اینجا حضور پیدا می کنند.

mahdi_ml

عضو جدید
سلام دوستان
ممنونم پیشاپیش

فکر کنم اگه همه را بخونی بهتر باشه......چون حساب کتابی درباره بودجه بندی وجود نداره!!!!

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
صندلی داغ

شنبه 23 آذر ماه
دوشنبه 25 آذر ماه

مهندس تقوی در مقام نویسنده (نویسنده کتابهای "روشهاي سريع تحليل مدارهاي الكتريكي 1 و 2 "، "سيستمهاي كنترل خطي"، "كنكور كارشناسي ارشد زبان تخصصي انگليسي(رشته برق)"،....)، رتبه برتر کنکور ارشد، مدرس کنکور، و فردی که با مسایل کنکور کاملا آشنا هستند در اینجا حضور پیدا می کنند.
با تشکر از دستیار مدیر جدید که از ابتدای فعالیت ایشون اوضاع خیلی بهتر شده و مشخصه دلسوزانه تلاش می کنند.
ممنون جو بل جان.امیدوارم بتونیم جبران کنیم

.V A H I D.

عضو جدید
صندلی داغ

شنبه 23 آذر ماه
دوشنبه 25 آذر ماه

ممنون از هماهنگیتون
بهتر نیست یه تاریخی مشخص کنین مثلا پنجشنبه و جمعه بچه ها برن سوالاتشونو بذارن تا شنبه استاد فقط جواب بچه ها رو بده و دیگه معطل نشه شنبه بچه ها بیان سوال کنن و دوباره جواب بدن
بعد بچه ها جوابای استادو که دیدن اگه بازم سوال داشتن یکشنبه بپرسن که استاد دوشنبه جواب بده
هر نفرم مثلا تا 5 سوال تو یه پست بپرسه(تو تاپیک صندلی داغ)
اینجوری همه سوالات پشت هم قرار می گیره و بچه ها سوال تکراری نمی پرسن دیگه و استاد می تونه به ترتیب جواب بده
البته این نظر من بود فقط
بقیه دوستان اگه نظری دارن بگن...

Joe_Bel

کاربر ممتاز
با تشکر از دستیار مدیر جدید که از ابتدای فعالیت ایشون اوضاع خیلی بهتر شده و مشخصه دلسوزانه تلاش می کنند.
ممنون جو بل جان.امیدوارم بتونیم جبران کنیم
خواهش می کنم
اینجا یه روز به من کمک شده من هم دارم جبران می کنم
ممنون از هماهنگیتون
بهتر نیست یه تاریخی مشخص کنین مثلا پنجشنبه و جمعه بچه ها برن سوالاتشونو بذارن تا شنبه استاد فقط جواب بچه ها رو بده و دیگه معطل نشه شنبه بچه ها بیان سوال کنن و دوباره جواب بدن
بعد بچه ها جوابای استادو که دیدن اگه بازم سوال داشتن یکشنبه بپرسن که استاد دوشنبه جواب بده
اینجوری همه سوالات پشت هم قرار می گیره و بچه ها سوال تکراری نمی پرسن دیگه و استاد می تونه به ترتیب جواب بده
البته این نظر من بود فقط

ایده خوبیه من با خودشون هم هماهنگ می کنم ببینیم چه نظری دارند

بابک منافی

اخراجی موقت
ممنون از هماهنگیتون
البته این نظر من بود فقط

به نظر منکه بهترین زمان همون زمان مشخص شده است همون شنبه و دوشنبه :king:

Joe_Bel

کاربر ممتاز
ممنون از هماهنگیتون
البته این نظر من بود فقط

به نظر منکه بهترین زمان همون زمان مشخص شده است همون شنبه و دوشنبه :king:

طی هماهنگی های که کردم ایشون برای جمعه شب وقت دارند که تشریف بیارند و شما از الان می توانید در تاپیک سوالات خود را بپرسید
اگر خدای نکرده مشکلی براشون پیش بیاید، یکشنبه یا سه شنبه تشریف میارند این جوابی بود که ازشون گرفتم

آخرین ویرایش:

arash71

عضو جدید
سلام دوستان حل تشریحی کنکور 92 رو میخواستم تر اینتر نت حل ماهان و پارسه هست ولی نمیدونم به کدوم میشه اعتماد کرد. خواهش میکنم کمک کنید

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام دوستان حل تشریحی کنکور 92 رو میخواستم تر اینتر نت حل ماهان و پارسه هست ولی نمیدونم به کدوم میشه اعتماد کرد. خواهش میکنم کمک کنید

می توانید از کلید سنجش استفاده کنید

890031156

کاربر ممتاز

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام سروران كلم
اينجوري كه معلومه ، حسابي درگير درس و كنكوريد كه وقت نمي كنيد به اينجا سر بزنيد.!!!!:D:D:biggrin:
دوستان كسي بودجه بندي سوالات كنكور سال هاي اخير را داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا