گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یه برقی

عضو جدید
سلام دوستان خواستم یه چیزایی رو یاداوری کنم...به عنوان یه دوست...

اگه خسته شدید این روزا...اگه ناامیدی خدایی ناکرده اومده سراغتون ...اگه و..... لطفا یادتون بیاد

یادتون بیاد لحظه ای که این لحظه ها تموم میشه و این هدف هم میره و ادم بی هدف یعنی مرده...
یادتون بیاد مردن فقط این نیست جسم بمیره...بی هدفی یعنی مردن...درس خوندن اصلا سخت نیست به شرطی این که برای این درس بخونید چون به این باور برسید بهش نیاز دارید...مثل نیاز به هوا برای تنفس برای زندگی برای رشد و تعالی....
یادتون بیاد لحظه ای که رتبه میشید لحظه ای که اشک شوق از چشمای والدینتون جاری میشه و چه چیزی بهتر از خوشحالی پدر و مادر....
یادتون بیاد لحظه ای که بر بام افتخار هستید و از وجود خودتون در جهان هستی خوشحال تر میشید....
یادتون بیاد ادمی فقط یه بار متولد میشه و خیلی چیزا رو فرصت نداره چند بار تکرار کنه....
یادتون بیاد همیشه زیر فشاره که زغال الماس میشه...
یادتون باشه هدف حد نداره...
یادتون بیاد خدا انسانو با دو بال افرید .....پس اون دو بالو پیدا کنید و در نهایتش به سوی او پرواز کنید....
یادتون بیاد اوج و پرواز و .... به امید موفقیت همه ی دوستان.

aysan 00500

اخراجی موقت
دیگه زبان که مهم نیست چاپ چندمه یا تیراژش چقدره یا رنگیه یا مال کدوم انتشاراته!!!(چقدر یا داشت!)
مهم اینه که همه ی متنارو ترجمه کرده باشه
اگه معنی کلماتی که تو یک سال آمده رو به تفکیک گذاشته باشه که چه بهتر.
گر چه من خودم این کتابو ندارم...

دوسته عزیز من گفتم که نظر من بر اینه که وقتمو واسه کتابی که تازه اومده و چاپه اولشه نزارم چون اهله ریسک نیستم حالا شما نظرت چیز دیگه است برو بخون ولی حواست باشه زمانت رو هدر ندی چون این کتاب هنوز امتحانشو پس نداده . اینکه میگی زبان مهم نیست اصلأ قبول ندارم زبان هم به نظر من مثله تمامه درس های دیگه مهمه و باید واسش وقت گذاشت .

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوسته عزیز من گفتم که نظر من بر اینه که وقتمو واسه کتابی که تازه اومده و چاپه اولشه نزارم چون اهله ریسک نیستم حالا شما نظرت چیز دیگه است برو بخون ولی حواست باشه زمانت رو هدر ندی چون این کتاب هنوز امتحانشو پس نداده . اینکه میگی زبان مهم نیست اصلأ قبول ندارم زبان هم به نظر من مثله تمامه درس های دیگه مهمه و باید واسش وقت گذاشت .
باید واسش وقت گذاشت و از کتاب های رنگی که چشم رو خسته نمیکنه و تیراژ بالایی داره و اول اسم انتشاراتش م هست و آخر شماره تلفنش دوتا شیش داره استفاده کرد

بابک منافی

اخراجی موقت

منم با نظرشما موافقم تو این زمانی که باقی مونده باید با کتابی پیش رفت که چند دوره چاپ شده و ازش استقبال شده باشه نه هر کتابی . کتابی که تازه اومده خدا میدونه چقد اشتباه داره ما که موشه آزمایشگاهی نیستیم که کتابشونو رو ما آزمایش کنن . به هر حال دوستان هر کی با هر کتابی که براش مناسبه بخونه و فضای تاپیک رو بهم نریزه ...

.V A H I D.

عضو جدید
باید واسش وقت گذاشت و از کتاب های رنگی که چشم رو خسته نمیکنه و تیراژ بالایی داره و اول اسم انتشاراتش م هست و آخر شماره تلفنش دوتا شیش داره استفاده کرد
دقیقا;)
من نمیدونم اینا بچه های اینجارو چی فرض کردن!!!

alaviii

اخراجی موقت
دقیقا;)
من نمیدونم اینا بچه های اینجارو چی فرض کردن!!!

شماها بچه هارو چی فرض کردین که مدام تبلیغه رضایی رو میکنید؟؟؟ آخه رضایی که فوق لیسانسه اون از کتابه هزار صفحه ای کنترلش که دوبرابر کتابای مرجعه تو 30 هزار نفر شرکت کننده برقی 2نفرم کتابشو نمیخرن پر از غلطه همش حالا نوبته کتابه زبانشه؟؟ دیگه کسی گوله این تبلیغات رو نمیخوره خودتو خسته نکن:w25:

rezaei.sp

عضو جدید
بیان مسائل نا مناسب

بیان مسائل نا مناسب

سلام دوستان .
بعضی وقتا که موضوع واسه صحبت نیست و دریغ از یه پست مفید و مناسب !:w19: میبینیم که بچه ها به جون هم میفتن و به یاد خاطرات دوران کودکی که میگفتیم خونه ما قشنگتره و خونه شما قشنگ نیست ، سراغ هجویات میرن و این مسائل اتفاق میفته . :crying:
ناسلامتی شماها که اینجا میائید ، دارید واسه تحصیلات تکمیلی آماده میشید . :w31: این چیزا چیه دیگه ؟ یکم خویشتن داری . یکم صبر و حوصله . یکم پرستیژ :cool:
قراره آینده سازان این مملکت باشید . تو سال 2013 هستیم هااااا ، با اینهمه تغییر و تحول و پیشرفت !!
تو تاپیک مرتبط با درس و برنامه ریزی این چیزا باید پیدا بشه ؟
چرا دغدغه شما این چیزای بچه گونه شده ؟ ندیدیم که شما هم یه سوال یا مسئله بدید که ما هم امیدوار بشیم و استفاده کنیم . همش درباره چاپ و تبلیغ و خراب کردن این و اون . از شما باید بعید باشه . لااقل اگه یکی هم یه چیزی گفت و یه اشتباهی کرد ، بقیه خویشتن داری کنن و جواب ندن . نمیشه ؟؟ :redcard::w46: از بقیه که تحصیلاتشون پائینتره پس چه انتظاری داشته باشیم ؟ :redface: خوبیش اینه که از همدیگه دورید و تو دنیای مجازی دارید فعالیت میکنید ، وگرنه ما باید درس و زندگی رو ول میکردیم و همش شما رو از هم جدا میکردیم که نزاع نکنید. :w24:

rezaei.sp

عضو جدید
تقویت مغز و زیاد کردن قدرت حافظه

تقویت مغز و زیاد کردن قدرت حافظه

سلام دوستان .
تو این 70 روز مونده تا کنکور ضروری میبینم مغز و حافظه رو تقویت کنم و پر گاز برم جلو تا روز امتحان . :neutral:
واسه تقویت مغز و افزایش قدرت پردازش اون و زیاد کردن حافظه چه راهکاری دارید ؟ چه خوراکیهایی ؟ چه روشهایی ؟
بیاید هرچی میدونیم بریزیم یه جا همه استفاده کنیم. :w26:

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آذر ماه رسید و خیلیا روحیه‌شون رو توی این ماه میبازن.
معمولاً یه احساس ناامیدی سراغ بعضی از افراد میاد که اثرات خوبی نداره.
بعضیا ممکنه چند روز یا چند هفته کلاً درس خوندن رو بذارن کنار یا خیلی کم مطالعه داشته باشن.
بعضیا هم کلاً ناامید و بیخیال کنکور میشن!
اگه جزء این دسته ها نیستید که واقعاً به خودتون افتخار کنید و پرانرژی ادامه بدید.
اگه هم هستید اصلاً نگران نباشید، این مساله کاملاً طبیعیه!
اما جزء هر دسته ای هم که هستید، به این فکر کنید که الان چه تعداد از رقباتون کم میشن و شما جلو میفتید.
در واقع این یه شانس بزرگه که به قبولیتون کمک میکنید.

این عکس خیلی به درد این افراد میخوره:8a3de608-3ae8-11e3-a9a6-22000aea03f1-medium.jpg

پایینی رقیبای شما هستن و امیدوارم همه جزء بالایی باشید.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .
تو این 70 روز مونده تا کنکور ضروری میبینم مغز و حافظه رو تقویت کنم و پر گاز برم جلو تا روز امتحان . :neutral:
واسه تقویت مغز و افزایش قدرت پردازش اون و زیاد کردن حافظه چه راهکاری دارید ؟ چه خوراکیهایی ؟ چه روشهایی ؟
بیاید هرچی میدونیم بریزیم یه جا همه استفاده کنیم. :w26:

من خیلی خوراکی هارو تست کردم یه سریا جواب میده یه سریا نه نمیدونم چرا :D
فقط چای سبز خیلی خوب تاثیر گذار بوده :D
شکلات هم خوردم زیاد تاثیری نداشت . قهوه نسکافه هم تست کردم 1-2 ساعت خوبه ولی بعد این 1-2 ساعت ناگهان خوابالو میشی :D

ولی در کل شکلات تلخ بالای 70% - قهوه - نسکافه - چای سبز (آرام بخشه و استرسو دور میکنه) - مغز آجیل (پسته - گردو- بادام - مغز تخمه ها - بادام هندی) - حلوا شکری - تخم بلدرچین (فوق العاده عالیه) - عسل (البته یه ترکیب عسل با مغز آجیل و کنجد هم هست که عالیه )
یه ترکیب خیلی خوب هم هست کنجد و خرما
قاووت (قُووِتو یه پودر خوراکی از سوغات کرمان - شامل قهوه، شکر، تخم قرفه، خشخاش، جو، بذر کتان، گشنیز،، روپاس، سیاه دانه، جدوا، هل باد، هل رسمی، موردانه، کنجد، تخم کاهو می باشد - رفع خستگی برای کسانی که فعالیت جسمی و ذهنی زیاد دارند - تقویت حافظه)

رزماری روی غذاهایتان مقداری کمی رزماری بریزید. به خاطر این که فلاوونوئیدهای موجود در آن باعث بهبود جریان خون در مغز شده و تمرکزتان را بالا می برد. از این گذشته این ترکیبات باعث تقویت حافظه نیز می شود.

غذاهای چرب نخورید باعث کند شدن حافظه و خستگی میشه :D

rezaei.sp

عضو جدید
من خیلی خوراکی هارو تست کردم یه سریا جواب میده یه سریا نه نمیدونم چرا :D
فقط چای سبز خیلی خوب تاثیر گذار بوده :D :D
مرسی عرفان جون . همه رو نوشتم صبح شنبه میرم عطاری که بگیرم.
میگن گیاه کندر Kondor هم واسه حافظه خوبه . امتحان نکردم. ولی به امتحانش میارزه .
http://fa.wikipedia.org/wiki/کندر_(گیاه)

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عرفان جون . همه رو نوشتم صبح شنبه میرم عطاری که بگیرم.
میگن گیاه کندر Kondor هم واسه حافظه خوبه . امتحان نکردم. ولی به امتحانش میارزه .
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%B1_%28%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%29

1 : هلیله کابلی 10 گرم ، زنجبیل 2 گرم ، کندر خوراکی 10 گرم ،‌ میخک 2 گرم همه را آسیاب و با 2 قاشق چایخوری عسل مرکبات خمیر کرده و به قطعات کوچک خرد کرده و هر روز یک عدد میل شود.
2 :
سعد کوفی 10 گرم ، کندر خوراکی 5 گرم ، زعفران 1 گرم تمام مواد ذکر شده را آسیاب کرده و به 200 گرم عسل گون مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق چایخوری میل کنید.

اینم 2تا ترکیب با کندر برای تقویت حافظه
:D

rezaei.sp

عضو جدید
1 : هلیله کابلی 10 گرم ، زنجبیل 2 گرم ، کندر خوراکی 10 گرم ،‌ میخک 2 گرم همه را آسیاب و با 2 قاشق چایخوری عسل مرکبات خمیر کرده و به قطعات کوچک خرد کرده و هر روز یک عدد میل شود.
2 :
سعد کوفی 10 گرم ، کندر خوراکی 5 گرم ، زعفران 1 گرم تمام مواد ذکر شده را آسیاب کرده و به 200 گرم عسل گون مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق چایخوری میل کنید.
اینم 2تا ترکیب با کندر برای تقویت حافظه
مرسی . باحال بود. اینم جایزت :
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=215271
;)

atena2

عضو جدید
از بس حرف نا امیدی و خستگی زدید روی من هم اثر گذاشت .
از دیروز درس رو گذاشتم کنار امروز هم رفتم توی خیابون ها و پاساژ ها تا افسردگیم رفع بشه.
امیدوارم از شنبه دوباره انرژیم برگرده

ولی واقعا فقط 70 روز به پایان این دوی ماراتن مونده. اگه امسال نتیجه بگیریم تا 7 ماه بدون دغدغه می تونیم به تفریح و کارهای دیگه برسیم. من هزار تا نقشه برای اون 7 ماه کشیدم.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بس حرف نا امیدی و خستگی زدید روی من هم اثر گذاشت .
از دیروز درس رو گذاشتم کنار امروز هم رفتم توی خیابون ها و پاساژ ها تا افسردگیم رفع بشه.
امیدوارم از شنبه دوباره انرژیم برگرده

ولی واقعا فقط 70 روز به پایان این دوی ماراتن مونده. اگه امسال نتیجه بگیریم تا 7 ماه بدون دغدغه می تونیم به تفریح و کارهای دیگه برسیم. من هزار تا نقشه برای اون 7 ماه کشیدم.

من عصرا این حالتو میگیرم نمیدونم چرا
منم اینقدر نقشه دارم واسه بعد کنکور :دی

rezaei.sp

عضو جدید
من عصرا این حالتو میگیرم نمیدونم چرا
منم اینقدر نقشه دارم واسه بعد کنکور :دی
من کارکرد هر روزمو ( ساعات مطالعه یا کارای دیگه ) تو جدول لیست میکنم ، به خونواده گفتم که جدول رو آخر هفته پرینت میگیرم میزارم یه جا که همه ببینن . میخام این 2 ماه زیر ذره بین باشم و دست از پا خطا نکنم تا شاید قرعه به نام منم بیفته و قبول بشم و این طلسم بشکنه . :biggrin:
بابا همه به زبون اومدن دیگه . میگن هر سال میخونی و قبول نمیشی چرا ؟ :w09:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
منم همونطور که قبلا گفته بودم تازگیا دچار خستگی شدم.اما دارم همچنان می خونم،یعنی این استرسم داره به خستگیم غلبه می کنه و نمی ذاره بیخیال شم.آقا 70 روز مونده.آخه من چیکار کنم خدااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من خیلی خوراکی هارو تست کردم یه سریا جواب میده یه سریا نه نمیدونم چرا :d
فقط چای سبز خیلی خوب تاثیر گذار بوده :d
شکلات هم خوردم زیاد تاثیری نداشت . قهوه نسکافه هم تست کردم 1-2 ساعت خوبه ولی بعد این 1-2 ساعت ناگهان خوابالو میشی :d

ولی در کل شکلات تلخ بالای 70% - قهوه - نسکافه - چای سبز (آرام بخشه و استرسو دور میکنه) - مغز آجیل (پسته - گردو- بادام - مغز تخمه ها - بادام هندی) - حلوا شکری - تخم بلدرچین (فوق العاده عالیه) - عسل (البته یه ترکیب عسل با مغز آجیل و کنجد هم هست که عالیه )
یه ترکیب خیلی خوب هم هست کنجد و خرما
قاووت (قُووِتو یه پودر خوراکی از سوغات کرمان - شامل قهوه، شکر، تخم قرفه، خشخاش، جو، بذر کتان، گشنیز،، روپاس، سیاه دانه، جدوا، هل باد، هل رسمی، موردانه، کنجد، تخم کاهو می باشد - رفع خستگی برای کسانی که فعالیت جسمی و ذهنی زیاد دارند - تقویت حافظه)

رزماری روی غذاهایتان مقداری کمی رزماری بریزید. به خاطر این که فلاوونوئیدهای موجود در آن باعث بهبود جریان خون در مغز شده و تمرکزتان را بالا می برد. از این گذشته این ترکیبات باعث تقویت حافظه نیز می شود.

غذاهای چرب نخورید باعث کند شدن حافظه و خستگی میشه :d

مرسی،مرسی!خیلی مرسی!

خوندن مطلبت حس خیلی خوب و جالبی بهم داد،انگار پیش دکتر بودم،یا مشاور،یا عطار یا مامان بزرگم داشت نصیحتم میکرد...!دقیق نمیدونم حس کدومش بود!ولی عالی ی ی بود!مرسی;):D

راستی،اینجوری میگین آدم استرس میگیره،یعنی من ک هیچکدومو نمیخورم،خنگ میشم؟هه هه:D

منم همونطور که قبلا گفته بودم تازگیا دچار خستگی شدم.اما دارم همچنان می خونم،یعنی این استرسم داره به خستگیم غلبه می کنه و نمی ذاره بیخیال شم.آقا 70 روز مونده.آخه من چیکار کنم خدااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توروخدا فاز منفی ندید:(

کنکوره دیگ،ته دنیا ک نیست!!ب فرض قبول هم ک نشیم(البته خدایی نکرده،زبونم لال) ته دنیا ک نیست،درهای موفقیت رو ک رومون نبستن!

اصن همه دنیا و کنکوراش فدای یه تار موتون!ب فردای کنکور فکر کنید،چ عشق و حالی بکنیم.....!!هه هه

از همین الان ب جوامع بشری برای بازگشت خودم ب میادین پس از کنکور تسلیت میگم..!!هه هه

آخرین ویرایش:

rezaei.sp

عضو جدید
منم همونطور که قبلا گفته بودم تازگیا دچار خستگی شدم.اما دارم همچنان می خونم،یعنی این استرسم داره به خستگیم غلبه می کنه و نمی ذاره بیخیال شم.آقا 70 روز مونده.آخه من چیکار کنم خداااا؟؟؟
بابا هنوزم خیلی مونده . :D
70 روز خیلیه هااا . من کسیرو میشناسم که از همین آذر شروع کرده و رتبه اش شده 130 . :w11:
باز شما خیلی موقعیت بهتری دارید. چون تازه درسارو پاس کردید و ذهنتون آمادست . خیلی جلوترین . مثل من و امثال من نیستید که چند ساله از درس فاصله گرفتیم و همه چیزو فراموش کردیم. :surprised:

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا هنوزم خیلی مونده . :D
70 روز خیلیه هااا . من کسیرو میشناسم که از همین آذر شروع کرده و رتبه اش شده 130 . :w11:
باز شما خیلی موقعیت بهتری دارید. چون تازه درسارو پاس کردید و ذهنتون آمادست . خیلی جلوترین . مثل من و امثال من نیستید که چند ساله از درس فاصله گرفتیم و همه چیزو فراموش کردیم. :surprised:

یعنی من که از آبان شرو کردم امیدواری هست بشم 130/2=65؟؟؟؟؟من پارسال از اول بهمن شرو کردم شدم 3هزارررررر

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
راستش من یه تحقیق کردم . کسی که نخوره حالت عادیش حفظ میشه ، ولی اگه کسی زیاد بخوره بیش فعال میشه ها . :biggrin:

من شخصا برای دوستانی ک فقط توی خونه هستند و فعالیت فیزیکی چندانی ندارند خوردن ایینها رو توصیه نمیکنم!!:D

قاووت،تخم بلدرچین،ترکیب مغز آجیل با عسل....!!! مگه میخوایم بمب اتم درست کنیم؟؟؟!!!:biggrin::biggrin: نظرتون چیه صبح ب صبح هم یه تخم مرغ وعسل با یه لیوان معجون هم برا صبونه بزنیم ب بدن؟!!:D (اونم توی ماگ مخصوص ک خوراک دوپینگ ه!:biggrin:)
IMAG0317.jpg

عرفان جان تاکید کردن برای کسانی ک فعالیت جسمی و ذهنی دارند!:D

حالا باز خود دانید..

ب من باشه همون گل گاو زبون و ماهی و چای سبز و شکلات رو توصیه میکنم فقط:D

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شخصا برای دوستانی ک فقط توی خونه هستند و فعالیت فیزیکی چندانی ندارند خوردن ایینها رو توصیه نمیکنم!!:D

قاووت،تخم بلدرچین،ترکیب مغز آجیل با عسل....!!! مگه میخوایم بمب اتم درست کنیم؟؟؟!!!:biggrin::biggrin: نظرتون چیه صبح ب صبح هم یه تخم مرغ وعسل با یه لیوان معجون هم برا صبونه بزنیم ب بدن؟!!:D (اونم توی ماگ مخصوص ک خوراک دوپینگ ه!:biggrin:)

عرفان جان تاکید کردن برای کسانی ک فعالیت جسمی و ذهنی دارند!:D

حالا باز خود دانید..

ب من باشه همون گل گاو زبون و ماهی و چای سبز و شکلات رو توصیه میکنم فقط:D

درسته تحریما برداشته شدن ولی دیگه اینقد ارزون نشده که اینقد چیز میز بخریم که ه ه ه ه

rezaei.sp

عضو جدید
ثمین جان باهات موافقم .
شرط اصلی تقویت ذهن و استفاده از خوراکیها اینکه که بشه اون مواد خوراکیرو به مغز رسوند و به عبارت دیگه مواد رو سوزوند.
آخه بعضی وقتا یه ساعت که مدار یا کنترل میخونم چون با تمرکز میخونم واقعا میبینم که مغز کم میاره . خسته میشم . دیگه شاید 2 ساعت طول بکشه تا تجدید قوا بشه و بتونم درس رو ادامه بدم . وگرنه ذهن خسته میشه و یا درگیر بازی کامپیوتری یا فیلم یا تفریحات دیگه میگذره . احساس میکنم انرژی بیشتری باید به مغز برسونم.
ورزش هم در کنارش باید باشه تا مسیر خون به مغز باز بشه ، ناخالصی های مخرب دفع بشن ، آدرنالین و سایر هورمونهای ضد افسردگی تو خون ترشح بشن ، نشاط و شادی روحی و جسمی تو بدن پیدا بشه و خوراکیهای مقوی هم به سلولهای خاکستری مغز برسه و مفید واقع بشه . :smile:

rezaei.sp

عضو جدید
یعنی من که از آبان شرو کردم امیدواری هست بشم 130/2=65؟؟؟؟؟من پارسال از اول بهمن شرو کردم شدم 3هزارررررر
ملودی خانوم شما که استاد ما هستی و خودت صاحبنظری . به پیشینه تحصیلی و نوع مطالعه و بازدهی و چنتا فاکتور دیگه برمیگرده . توان و انگیزه افراد فرق میکنه .
شما پارسال 18 روز تو بهمن خوندی شدی سه هزار ؟ :question: اینجور باشه که خیلی خوبه . :victory:
پس هم یه سال تجریه کردی امتحانو و هم آمادگیتون خوبه . امسال هم خوب داری میخونید . یکی از امیدهای باشگاه شما هستی . ببینیم چیکا میکنی . :w21::w17:

rezaei.sp

عضو جدید
درسته تحریما برداشته شدن ولی دیگه اینقد ارزون نشده که اینقد چیز میز بخریم که ه ه ه ه
منم صبح فردا زود میخوام برم عطاری . میترسم شلوغ بشه ، این چیزا که معرفی کردن تموم بشه . :weirdsmiley: . به مامان سفارش کردم منو 5 صبح بیدار کنه که برم جلو عطاری تو صف وایستم. :w18:
فقط خدا کنه این ترکیبات معتبر باشه . یهو نزنه این یکم مغز و حافظه رو ناکوت کنه که همین روزی چند صفحه رو هم نتونیم بخونیم. :surprised:
آخه به قول یکی از دوستان ، طرف رفت شامپو بگیره واسه پرپشت شدن موهای سرش ، یهو شامپو رو استفاده کرد موی گوشاش زیاد شده بود . :w15: این بلا سر ما نیاد . :d:w08:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا