گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamedgho2000

عضو جدید
با عرض خدا قوت و خسته نباشید خدمت عزیزان
کسی از دوستان می دونه کتاب تست ریاضی مهندسی معتقدی(فقط تست ها) رو بازم چاپ می کنن یا نه ؟
از کجا میشه گیرش آورد ؟

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
با عرض خدا قوت و خسته نباشید خدمت عزیزان
کسی از دوستان می دونه کتاب تست ریاضی مهندسی معتقدی(فقط تست ها) رو بازم چاپ می کنن یا نه ؟
از کجا میشه گیرش آورد ؟

یکی از بچه ها دست دومش رو از انقلاب دست دوم خریده بود.قریبا دو ماه پیش بگردی حتما پیدا میشه
من یه نگاهی کردم خیلی از تستهاش تو کتاب جدید حل شده
برا چی میخای؟ چون تست تالیفی هم نداره تست ارشد هم جلد دوم اقای کریمی پر از تست حل شده هست دیگه.

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ا ۴- ادیسون یادت نره ادیسون بنده خدا ۹۹۹ بار تلاش کرد برق اختراع کنه ولی موفق نشد ولی بالاخره به نتیجه رسید...چون تلاش کرد و ناامید نشد.

سلام آقا امیر مرسی نکاتت عالی بودن
اما داداش من ، ما که مهندس برق هستیم خوب نیست برامون که بگیم ادیسون برقو اختراع کرده

amir mahdian

عضو جدید
سلام آقا امیر مرسی نکاتت عالی بودن
اما داداش من ، ما که مهندس برق هستیم خوب نیست برامون که بگیم ادیسون برقو اختراع کرده

سلام
خواهش می کنم..چیزی بود که احساس کردم به کار میاد
حق با شماست..اما من خیلی وارد بازی با کلمات نمیشم.
یا علی

controlqueen

عضو جدید
سلام بچه ها میدونم اینجا جاش نیس ولی مجبورم خیلی واجبه ..کسی ترجمه متنchapter12: (programmable logic controllers).روداره؟یا میتونه بگه تو اینترنت ترجمش هس یا نه؟

hamedgho2000

عضو جدید
برا چی میخای؟ چون تست تالیفی هم نداره تست ارشد هم جلد دوم اقای کریمی پر از تست حل شده هست دیگه.
ممنونم از راهنماییت
من درسش رو از رو جزوه معتقدی می خونم و از رو مدرسان تست هاشو میزنم اما راه حل هاش با سبک معتقدی فرق داره خیلی کش داده برا همین یه منبع می خواستم از معتقدی که فقط تست داشته باشه
کریمی هم جزوه اش خوبه اما کتابش رو نمی دونستم. الان چک کردم
آقای کریمی هم که ماشالله همه رو ارجاع داده به جلد اول که!Untitled.jpg
از 40 تا تست اول فقط 16 تار رو حل کرده
بازم ممنون

آخرین ویرایش:

mahdi_ml

عضو جدید
ممنونم از راهنماییت
من درسش رو از رو جزوه معتقدی می خونم و از رو مدرسان تست هاشو میزنم اما راه حل هاش با سبک معتقدی فرق داره خیلی کش داده برا همین یه منبع می خواسم از معتقدی که فقط تست داشته باشه
آقای کریمی هم که ماشالله همه رو ارجاع داده به جلد اول که!مشاهده پیوست 177141
بازم ممنون

منم همین فکرو میکردم جلد دوم را خریدم ولی الان سخت پشیمونم!!!!!:wallbash:

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنونم از راهنماییت
من درسش رو از رو جزوه معتقدی می خونم و از رو مدرسان تست هاشو میزنم اما راه حل هاش با سبک معتقدی فرق داره خیلی کش داده برا همین یه منبع می خواسم از معتقدی که فقط تست داشته باشه
آقای کریمی هم که ماشالله همه رو ارجاع داده به جلد اول که!مشاهده پیوست 177141
بازم ممنون

من جلد دوم رو ندارم نمیدونم چطوره.
روشهای اقای معتقدی کلا کمی با بقیه اساتید فرق داره و بعضی مواقع سخت تر هست ولی اگه بین چند جواب شک داشتید حتما حل اقای معتقدی رو بهش اعتماد کنید
یا علی

atena2

عضو جدید
یکی از بچه ها پرسیده بود رتبه های خوب پارسال تا آبان چه وضعیتی داشتن..
من رفتم مصاحبه رتبه 91 پارسال رو خوندم توی تابستون فقط سه تا درس رو خونده بود . پاییز هم هفته ای دو روز 4 ساعت کلاس دانشگاه داشت .. و متوسط روزی 8 ساعت می خونده..
یعنی دیر نشده. من خودم دیدم افتادم توی یه مسیر ناجور که دارم درجا میزنم یعنی 20 صفحه آخر سیگنال هی کش می یاد.. بی خیالش شدم . حتی کنترل رو هم تا پا یان مکان هندسی خوندم که توی 50 درصد اول هست.. یعنی مجبور شدم دور اول رو نیمه رها کنم چون توی یه روند فرسایشی افتاده بودم
کلا وقتی دیدم خسته شدم از خوندن و دارم در جا می زنم درسها رو خونده نخونده تموم شده فرض کردم رفتم سراغ تست .. برای تست هم قسمتهایی که خوندم رو از خلاصه ها می خونم بقیه رو هم می خونم تست می زنم . تقریبا از همه درسها یه فصل آخر مونده ..

atena2

عضو جدید
روشهای معتقدی که خیلی خوبه ..........
من کتاب کریمی رو دیدم وحشت کردم.. یعنی وقت ندارم این همه مفصل ریاضی بخونم .. معتقدی فرمول رو میده و سریع می تونی بری روی تست.. البته من مشتقات جزئی رو می خوام از روی مومن زاده بخونم ...
مومن زاده و معتقدی برای ریاضی خوبند...؟؟؟؟؟ کتاب کریمی بهم استرس میده!!!!

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
کسی میدونه سوالای چند سال اخیر طراحاش کیا بودن(همه گرایشا)؟

طراحا که یه نفر دو نفر نیستن.
سازمان سنجش در طول سال به دانشگاه ها درخواست میده که اگه دوست داشتن سوال واسه کنکور طرح کنن.در واقع در طول سال بانک تست جمع آوری میکنه.
اما یه سری استاد هم هستن که قبلا امتحان خودشون رو پس دادن و سوالای خوبی طرح میکردن.
سازمان سنجش یه درخواست جداگانه هم به اونا میده.
در نهایت سوالا بعد از بررسی تایید میشن و مارو بدبخت میکنن :cry:

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز .
شما اینطور که فرمودید از تابستون مطالعه کردید . پس حتما درس ها رو تموم کردین و عقب نیستید. واسه چی نگران سرعت هستید ؟
آزمون ها رو باید شرکت کنید . نتیجه آزمون یک چهارم اول شما چی بوده ؟ چقدر تونستید بزنید ؟

اره من تو تابستون با کلاسا تقریبا پیش رفتم و خوندم . الانم فقط نگران قوی نبودن پایه ریاضیاتمم .
واسه ازمونم چون خواستم با برنامه خودم جلو برم و خودمو محدود به برنامه ازمونا نکنم ، ازمونایه 25 درصدو شرکت نمیکنم ، فقط 50 درصد با ازمونایه جامع .

hamedgho2000

عضو جدید
من رفتم مصاحبه رتبه 91 پارسال رو خوندم توی تابستون فقط سه تا درس رو خونده بود . پاییز هم هفته ای دو روز 4 ساعت کلاس دانشگاه داشت .. و متوسط روزی 8 ساعت می خونده..
ممنون بابت پاسختون اتفاقا منم از همین جهت می پرسیدم ببینم واقعا اونایی که رتبه خوب آوردن خیلی از ماها جلوتر بودن یا زمان کنکورشون در حد ما درسا رو رسونده بودن ؟؟؟
روشهای معتقدی که خیلی خوبه ..........
من کتاب کریمی رو دیدم وحشت کردم.. یعنی وقت ندارم این همه مفصل ریاضی بخونم ..
من قبلا از معتقدی نتیجه گرفتم( 2 سال پیش)که تقریبا همه سوالای ریاضی مهندسی رو درست زدم(یا با یه دونه غلط فک کنم)
مومن زاده رو هم دارم می خونم اما تا اینجا زیاد ازش راضی نبودم همه میگن فصل های مشتقات جزئی و بعضی ها هم میگن فصل نگاشتش خوبه که من نرسیدم اون فصل ها. کریمی رو هم در حد جزوه اش ازش خوندم که بد نبوده اما زیادی مفصل و طولانی تر از معتقدیه

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
کسی کتاب سرمه ای دانشگاه تهران چاپ جدیدشو داره که کنکور 91 و 92 رو داشته باشه؟:smile:

rezaei.sp

عضو جدید
اره من تو تابستون با کلاسا تقریبا پیش رفتم و خوندم . الانم فقط نگران قوی نبودن پایه ریاضیاتمم .
واسه ازمونم چون خواستم با برنامه خودم جلو برم و خودمو محدود به برنامه ازمونا نکنم ، ازمونایه 25 درصدو شرکت نمیکنم ، فقط 50 درصد با ازمونایه جامع .
خوب هر نکته که فکر میکنی توش ضعیف هستی رو از کتابا پیدا کن و تمرین کن روش . از همین الان که شروع کنی خوب پیشرفت میکنی . ( مطالعه ، خلاصه برداری و تمرین و تمرین )
بنظر من اگه چیزی بود که دیدی توش مشکل داری سعی کن ازش رد نشی و حتما جوابشو پیدا کن . دوستان و اساتید باشگاه هم کمک میکنن.
سوالای آزمون 25 رو هم دوستان میزارن حتما بگیر و حلشون کن که اشکالاتت معلوم بشه . امید به خدا که مشکلت برطرف بشه . :smile:

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوستان.
سوالای پارسه رو که گذاشتن چطور ارزیابی میکنید ؟
لطفا نظرتون رو خصوصا درباره مدار ، الک ، کنترل بگید.
مرسی

juvefans

کاربر ممتاز
مرسی
کتاب من تا سال 90 رو داره .میشه کنکور 91 و 92 رو اسکن کنید برام؟:redface:

92 رو نداره . راستش الان هم امکان اسکن ندارم چون دانشگاه هم نمیرم بدم اونجا اسکن کنن متاسفانه . راستی این هم بگم بچه های قدرت بهتره این کتاب رو نخرن چون سوالهای بررسی قدرت رو چاپ نکرده !!

rezaei.sp

عضو جدید

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
92 رو نداره . راستش الان هم امکان اسکن ندارم چون دانشگاه هم نمیرم بدم اونجا اسکن کنن متاسفانه . راستی این هم بگم بچه های قدرت بهتره این کتاب رو نخرن چون سوالهای بررسی قدرت رو چاپ نکرده !!

نه من واسه کنکور مخابرات می خوام :(مرسی از لطفتون
لینک خرید اینترنتیشو هم ندارین؟انتشارات دانشگاه تهران هم نبود تا 89 رو داشت:surprised:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
لینک خرید اینترنتیشو هم ندارین؟انتشارات دانشگاه تهران هم نبود تا 89 رو داشت:surprised:
تا ۹۱ رو داره،من ۲ ماه پیش از انتشارات دانشگاه تهران خریدم،فکر هم نمیکنم که تموم شده باشه.
اینم بگم درسایی که داره زبان مدار،ریاضی،الک،کنترل،مغناطیس هستش،
سیگنال رو باید از یه کتاب دیگه زد

samin_m

کاربر ممتاز

سازمان سنجش تا 92 رو داره!(من خودم ندارم و ندیدم)

اگ فکر میکنید لازمه یه بررسی راجع بهش بکنید

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بچه ها من اینجا واقعا حس خوبی دارم،بیرون از اینجا کسی خوب حرف من رو نمیفهمه،نه رقابتی هست،نه تشویقی و نه حتی همراهی . . .
اما اینجا همه به هم کمک میکنن و خود به خود حس تشویق تو آدم القا میشه،امیدوارم کنکور رو که دادیم یه تاپیک هم واسه بازنشسته های کنکوری زده بشه تا تو مراحل دیگه همچنان پشت همدیگه باشیم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا