گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام من امروز که آزمون بررسی کردم. فهمیدم آزمون آسون بوده. چون به جوابها نگاه نکرده سوالات حل کردم. دلیل حل نکردن سر جلسه خستگی بیش از حد 2 ساعت آخر. دقیقا سر دروس الکترونیک و تجزیه است. که واقعا سرم درد گرفته بود و چشمام دو دو ميزد راه حلی هست که بتونم تا آخرین لحظه سر جلسه با آرامش بشینم و با دقت سوالات رو حل کنم؟؟

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

سلام من امروز که آزمون بررسی کردم. فهمیدم آزمون آسون بوده. چون به جوابها نگاه نکرده سوالات حل کردم. دلیل حل نکردن سر جلسه خستگی بیش از حد 2 ساعت آخر. دقیقا سر دروس الکترونیک و تجزیه است. که واقعا سرم درد گرفته بود و چشمام دو دو ميزد راه حلی هست که بتونم تا آخرین لحظه سر جلسه با آرامش بشینم و با دقت سوالات رو حل کنم؟؟

هر چه آزمونها پیش میره بدن شما هم عادت خواهد کرد نگران این موضوع نباش:p

rezaei.sp

عضو جدید
با سلام خدمت دانشمند کوچک
دقیقا گفته شما رو تایید میکنم. یکی از مشکلات بزرگ سر جلسه همون کم آوردن انرژیه که دیگه واسه درس های آخر چیزی نمینونه . اگه زیاد بخواهیم رو یه تست یا درس انرژی بزاریم ، واسه بقیه کم میاریم.

rezaei.sp

عضو جدید
هر چه آزمونها پیش میره بدن شما هم عادت خواهد کرد نگران این موضوع نباش:p
مگه المپیکه ؟ یا قراره تمرینات بدنسازی انجام بدیم که بدن عادت کنه ؟
خوب بسته به یه سری عواملی ممکنه که این مشکل بزرگتر بشه و یا تحت کنترل باشه . مثل :
1- خواب و استراحت کافی قبل از آزمون
2- تغذیه قبل از آزمون و در حین آزمون
3- نحوه انتخاب درس و اینکه چقدر رو درسای اول تمرکز کنیم.
4- استرس قبل از آزمون و در حین آزمون بخاطر ترس از مشکل بودن یا کم آوردن وقت
5- مقدار مهارتی که در زمینه مدیریت جلسه آزمون تا حالا بدست اومده و یا بدست خواهد آمد.
و سایر موارد مرتبط .
ندا خانم از شما دیگه باید بعید باشه . کنکور حسابی مهندسی شده و طراحان رو کوچکترین نکات هم کار کردن. بعد شما حرف از عادت میزنید ؟ :cool::Ph34r:

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال

مگه المپیکه ؟ یا قراره تمرینات بدنسازی انجام بدیم که بدن عادت کنه ؟
خوب بسته به یه سری عواملی ممکنه که این مشکل بزرگتر بشه و یا تحت کنترل باشه . مثل :
1- خواب و استراحت کافی قبل از آزمون
2- تغذیه قبل از آزمون و در حین آزمون
3- نحوه انتخاب درس و اینکه چقدر رو درسای اول تمرکز کنیم.
4- استرس قبل از آزمون و در حین آزمون بخاطر ترس از مشکل بودن یا کم آوردن وقت
5- مقدار مهارتی که در زمینه مدیریت جلسه آزمون تا حالا بدست اومده و یا بدست خواهد آمد.
و سایر موارد مرتبط .
ندا خانم از شما دیگه باید بعید باشه . کنکور حسابی مهندسی شده و طراحان رو کوچکترین نکات هم کار کردن. بعد شما حرف از عادت میزنید ؟ :cool::Ph34r:
این نکاتی که شماره گذاری کردی هربار که میری سر جلسه واست جا میفته و اونوقت دیگه با این مشکلات مواجه نمیشی
پس واسه چی این همه هزینه میکنید میرین آزمون
بیشتر واسه این چیزاست دیگه
من اتفاقا از تجربیاتم به این نتیجه رسیدم همینطوری الکی نگفتم ;)

arsalan shahabi

اخراجی موقت
بالاترین درصدای این آزمونو میذارید

زبان 92.22
ریاضیات 88.88
مدار الکتریکی 88.88
کنترل 91.66
تجزیه و تحلیل 91.66
بررسی سیستم های قدرت 75
منطقی و ریزپردازنده 50
الکترونیک 100
ماشین الکتریکی 91.66
الکترو مغناطیس 80.55

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوباره به دانشمند عزیز باشگاه
خوش بحال اونایی که تابستون درسا رو تموم کردن و الان دارن رو تست کار میکنن.
واقعا اگه بخواهیم از جلسه آزمون موفق بیاییم بیرون ، رو تست زنی و تند زنی باید کار کنیم. بنظر من 40 روز مونده به کنکور اصلی ، فقط باید تست بزنیم و این چیزا رو تمرین کنیم.
یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم این بود که خوراکی سر جلسه هم تاثیر زیادی داره . مثلا کشمش ، آجیل ، آبمیوه ، یا چیزایی که زود جذب میشه و قند به مغز میرسونه میتونه خستگی سر جلسه رو ببره و انرژی بده . :smoke:

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
از دوستانی که دیروز امتحان دادن مدرسان شریف - پارسه - سنجش خواهش میشه سوالات رو برای استفاده بقیه هم قرار بدن.قرارمون یادتون رفته انگار
بابا ما نصیریا همون روز که امتحان دادیم سوالارو واسه استفاده بقیه رو سایت قرار دادیم:)

juvefans

کاربر ممتاز
از دوستانی که دیروز امتحان دادن مدرسان شریف - پارسه - سنجش خواهش میشه سوالات رو برای استفاده بقیه هم قرار بدن.قرارمون یادتون رفته انگار
بابا ما نصیریا همون روز که امتحان دادیم سوالارو واسه استفاده بقیه رو سایت قرار دادیم:)

من دارم اما من هم روی گذینه ها علامت زدم هم خیلی خط خطی میکنم .. تازه با خودکار قرمز هم بعد آزمون تصحیح میکنم تا شب که کارنامه بیاد . :surprised:

890031156

کاربر ممتاز
دفعه ی قبل erfan-messi آپ کرد گفتم حتما آپ میکنه من آپ نکنم دیگه
تا شب سعی میکنم بذارم رو سایت نشد فردا

llvll.asoud

کاربر ممتاز
زبان 92.22
ریاضیات 88.88
مدار الکتریکی 88.88
کنترل 91.66
تجزیه و تحلیل 91.66
بررسی سیستم های قدرت 75
منطقی و ریزپردازنده 50
الکترونیک 100
ماشین الکتریکی 91.66
الکترو مغناطیس 80.55

اونطوریکه از درصدای نفرات برتر معلومه امسال رو زبانو کنترل مغناطیس الکترونیک و سیگنال بچه ها خیلی کار کردن درصدا توی تمام موسسات بالا بوده واسه این دروس.معلومه کنکور سختی واسه امسال من در پیش رو خواهد بود :دی

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من دارم اما من هم روی گذینه ها علامت زدم هم خیلی خط خطی میکنم .. تازه با خودکار قرمز هم بعد آزمون تصحیح میکنم تا شب که کارنامه بیاد . :surprised:

اگه تونستی بذاری خیلی خوب میشه.سوالای خط خطی شده باز از هیچی بهتره

دانشمند كوچك

عضو جدید
کارنامه های نهایی سنجش هم اومد
تعداد شرکت کنندگان سنجش 607 نفر
بالاترین درصد ها:
زبان 96٪
ریاضی:75٪
تجزیه :66.67٪
الکترونیک:66.67٪
راستش مدار و کنترل که نزدم درصدارو ننوشته
اما کلا آزمون سنجش این دفعه هم متوسط رو به سخت بود.که من بخاطر سهل انگاری خراب کردم:wallbash:

اما با قدرت بیشتر برای آزمون بعدی تلاشمو بیشتر میکنم:neutral:

از راهنمایی های دوستان هم ممنون.تا دوهفته دیگر بدرود:w27:

amir mahdian

عضو جدید
اونطوریکه از درصدای نفرات برتر معلومه امسال رو زبانو کنترل مغناطیس الکترونیک و سیگنال بچه ها خیلی کار کردن درصدا توی تمام موسسات بالا بوده واسه این دروس.معلومه کنکور سختی واسه امسال من در پیش رو خواهد بود :دی

دوست عزیز به ترتیب اولویت اول کنترل و الکترونیک،بعد سیگنال و زبان و بعد مغناطیس..ایشاا.. بهترین نتیجه رو میگیری

Joe_Bel

کاربر ممتاز
نتایج پارسه امدش : کل شرکت کننده برق 1486 نفر بود .
درصدهای من در آزمون پارسه
رتبه : 28 ;)

زبان عمومي و تخصصي 36.67
رياضيات 0.00 :cry: البته 3تا غ و 1 ص که شد صفر . به نظرم خیلی سخت تر از کنکور بود . ( حتی سخت تر از کنکور رشته ریاضی )
مدارهاي الكتريكي 1و2 66.67
سيستم كنترل خطي 50.00
بررسي سيستم هاي قدرت 16.67
ماشين هاي الكتريكي 1و2 58.33
الكترومغناطيس 52.78
تبریک می گم ان شالله تو کنکور هم 28بشین
دوستای خوبم خسته نباشید! من یه پیشنهاد دارم!! جدای اینکه دوستان زحمت میکشن و سوالات و جوابهای آزمون ها رو میزارن! اگر بشه هرکی سوالای خاص آزمون که نکته جدیدی داره رو جداگانه در تاپیک های مربوط به اون درس مطرح کنن و همه دربارش بحث کنن...اگرم وقت گیره و براشون امکانش نیس فقط شماره سوالا رو تو همون پستی که دفترچه ها رو میزارن قید کنن خیلی خوب میشه! چون واقعا برنامه و زمان مجال نمیده که سوالات همه موسسه ها رو حل کرد! باتشکر!:gol:
پ ن : اگر دیدم موافق بود خودم به عنوان اولین نفر شروع میکنم...
موافقم ایده خوبیه
واقعیتش دوست من ، من با ندا الک موافقم
بزارین دیگه تا ............
بالاترین درصد ها:
زبان 96٪
ازراهنمایی های دوستان هم ممنون.تا دوهفته دیگر بدرود:w27:
این الکترونیک سنجش همیشه سخت بوده
موفق باشی به امید دو هفته دیگه ان شالله خبر خوب بشنویم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوست عزیز به ترتیب اولویت اول کنترل و الکترونیک،بعد سیگنال و زبان و بعد مغناطیس..ایشاا.. بهترین نتیجه رو میگیری

ممنون ولی الویت های من فرق میکنه سیگنال مغناطیس الکترونیک کنترل هستش.من مخابرات میخوام امتحان بدم.
آخرین سالی که ارشد داده شده یعنی سال 91 دوسته من که قدرت میخوند واسه مخابرات امتحان داد رتبه 153 آورد الان مخابرات سیستم دانشگاه تهران میخونه درصداش اینطوری بود که زبان 30 ریاضی 36 مدار 55 کنترل 0 الکترونیک 16 سیگنال 83 مغناطیس 45 زده بود معدلشم 16.5 اینا بود
هرچند من شرایطم با اون فرق میکنه چون تازه شروع کردم به خوندن البته دوتا درسو تموم کردما :دی

amir mahdian

عضو جدید
ممنون ولی الویت های من فرق میکنه سیگنال مغناطیس الکترونیک کنترل هستش.من مخابرات میخوام امتحان بدم.
آخرین سالی که ارشد داده شده یعنی سال 91 دوسته من که قدرت میخوند واسه مخابرات امتحان داد رتبه 153 آورد الان مخابرات سیستم دانشگاه تهران میخونه درصداش اینطوری بود که زبان 30 ریاضی 36 مدار 55 کنترل 0 الکترونیک 16 سیگنال 83 مغناطیس 45 زده بود معدلشم 16.5 اینا بود
هرچند من شرایطم با اون فرق میکنه چون تازه شروع کردم به خوندن البته دوتا درسو تموم کردما :دی

حتما بسته به هر گرایش و هر میزان مطالعه تا الان این دروس جا به جا خواهد شد ..اما از اونجایی که درس کنترل بسیار به سمت مفهومی شدن رفته و هر سال از سال قبل کمی سخت تر میشه این درس رو جدی بگیرید.

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال

همون طوری که تو تاپیک زبان هم گفتم چون مباحث زبان تو کنکور آزمایشی از یه مقدار مشخصی که تو بسته های هر موسسه وجود داره میاد براحتی بچه ها میتونن جواب بدن
درصد زبان تو کنکور آزمابشی معمولا کاذبه

llvll.asoud

کاربر ممتاز
حتما بسته به هر گرایش و هر میزان مطالعه تا الان این دروس جا به جا خواهد شد ..اما از اونجایی که درس کنترل بسیار به سمت مفهومی شدن رفته و هر سال از سال قبل کمی سخت تر میشه این درس رو جدی بگیرید.

اره درسته.راستش من میخواستم تو کنکور حداکثر یکی یا دوتا رو بزنم ولی با این وضع کنکورهای آزمایشی و درصدهایی که توی کنترل دیدم به نظرم میرسه بچه ها زیاد کار کردن منم باید حداقل خودمو به میانگین درصد برسونم تا از بقیه عقب نیفتم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
همون طوری که تو تاپیک زبان هم گفتم چون مباحث زبان تو کنکور آزمایشی از یه مقدار مشخصی که تو بسته های هر موسسه وجود داره میاد براحتی بچه ها میتونن جواب بدن
درصد زبان تو کنکور آزمابشی معمولا کاذبه

تو ماله نصیر که اینطوری نیستش بسته نصی فقط گرامره لغتی نداره که بخواد ازون بیاد و درصدا کاذب باشن درصدا کاملا real هستن :دی

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
-کسی تعداد سوالات از هر فصل دروس در سالهای اخیر(مثلا 4-5سال اخیر) رو داره؟ آخر کتابای راهیان ارشد نوشته ولی من فقط 1 کتاب ازش دارم.

-یه لطفم میکنید زمان پاسخگویی به هر درس در کنکور رو هم بگید؟

890031156

کاربر ممتاز

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال

تو ماله نصیر که اینطوری نیستش بسته نصی فقط گرامره لغتی نداره که بخواد ازون بیاد و درصدا کاذب باشن درصدا کاملا real هستن :دی
من هیچکدوم از سوالهای موسسات رو حل نکردم اما بالاترین درصدهای نصیر پایینن..نمیدونم آزمون سخت بود یا سوالات خیلی غیر استاندارد!!!

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال

خواهش میکنم
ما برای اینکه نمونه سوال بیشتری داشته باشیم ،هر کدوم یه موسسه ثبت نام کردیم ..تا سوالا رو share کنیم.
این دوستمون تو 2،3 تا از درسا خیلی خیلی خوبه ولی سوالا به دلیل کنکوری نبودن و استاندارد کنکور و نداشتن اذیتش کرده بود..چون سوال استاندارد خودش تو کنکور آزمایشی شرطه.
شما کی سوالات مدرسان رو آپ میکنید؟
شاید اونطوری بشه راحتر قضاوت کرد!!!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
خواهش میکنم
ما برای اینکه نمونه سوال بیشتری داشته باشیم ،هر کدوم یه موسسه ثبت نام کردیم ..تا سوالا رو share کنیم.
این دوستمون تو 2،3 تا از درسا خیلی خیلی خوبه ولی سوالا به دلیل کنکوری نبودن و استاندارد کنکور و نداشتن اذیتش کرده بود..چون سوال استاندارد خودش تو کنکور آزمایشی شرطه.

میشه سوالارو شیر کنید ماهم استفاده کنیم و دعاتون کنیم :D

hamedgho2000

عضو جدید
یه سوالی داشتم
از نزدیک کسی رو می شناسین که سالهای قبل رتبه دورقمی و تک رقمی آورده باشه ؟
برام سواله که اونا سال کنکورشون اوایل آبان ماه چقد از حجم مطالب رو خونده بودن ؟

pouyan87

عضو جدید
بالاترین درصد ها:
زبان 96٪
راستش مدار و کنترل که نزدم درصدارو ننوشته
اما کلا آزمون سنجش این دفعه هم متوسط رو به سخت بود.که من بخاطر سهل انگاری خراب کردم:wallbash:

اما با قدرت بیشتر برای آزمون بعدی تلاشمو بیشتر میکنم:neutral:

از راهنمایی های دوستان هم ممنون.تا دوهفته دیگر بدرود:w27:

مدار 91.67
یه خورده بالاترین درصدای من با شما فرق داره
الک 58
تجزیه 63
ریاضی 72

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا