گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

I am an engineer

عضو جدید
دوستان سلام
می دونم جای این سوال اینجا نیست اما مجبورم که همین جا بپرسم زودتر جواب بگیرم.
کسی اینجا ماشین مدرسان می خونه واسه کنکور؟
یه سوالی : فصل دوم سولات آخر فصل سوال 73سراسری 90 به نظرتون غلط جل نشده؟ انتگرال گیری راه صحیحش نیست؟

rezaei.sp

عضو جدید
با سلام
دوستان سر دو راهی قرار گرفتم!
باتشکر
با سلام
1- اینطور که نوشتید ، شما دارید درس میخونید و شاغل نیستید . پس فرصت تحصیل رو از دست ندید و واسه کنکور ارشد سال بعد خودتونو آماده کنید.
2- از فرصت کارآموزی و پروژه بهترین استفاده رو ببرید تا مهارت بدست بیارید .
3- پیدا کردن کار مناسب سخته . از همین الان دنبالش باشید.
4- اگه پایه علمیتون خوبه و میتونید ادامه بدید به فکر تهران باشید . در غیر اینصورت نزدیک محل کار رو انتخاب کنید تا بیشتر مهارت بدست بیارید.

juvefans

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان سلام
می دونم جای این سوال اینجا نیست اما مجبورم که همین جا بپرسم زودتر جواب بگیرم.
کسی اینجا ماشین مدرسان می خونه واسه کنکور؟
یه سوالی : فصل دوم سولات آخر فصل سوال 73سراسری 90 به نظرتون غلط جل نشده؟ انتگرال گیری راه صحیحش نیست؟

بله غلط حل شده . البته نه این تست بلکه بیش از 20 مورد غلط مفهومی ، تایپی و .. در این دو فصل اول دیدم . البته فصلهای بعدی اشتباهات خیلی کمتر بود . :razz:

juvefans

کاربر ممتاز
امروز آزمون پارسه پارسه برگزار شد. ریاضی وحشتناک سخت بود با اینکه من کاملا فکر میکردم مسلط هستم اما نمیشد سوالات رو جواب داد . نه من دوستام هم همینطوری شده بودند ... اما مغناطیس و کنترل و مدار ساده بود . سایر درسها هم متوسط بودند . :cool: شب کارنامه ها میاد . کسی پارسه امتحان داد ؟ نظرتون درباره ریاضی چیه ؟ مشکل از ماست ؟

pouyan87

عضو جدید
سلام
این چه وضع زبان بود؟؟؟؟
در کل خوب بود ولی نامردا سخت داده بودن عددا هم که باید ماشین حساب باشی!!!!

من با ریاضی سنجش کلا درگیری دارم
شما هم مشکل داری یا من بد خوندم ؟
الک من این آزمون خوب نزدم

pouyan87

عضو جدید
رفقا پی دی افی دارین که انتگرال و مشتق و روابط مثلثاتی به طور جامع داشته باشه ؟
اگه دارین لینکای سبزتونو پرتاب کنین :) پیشاپیش ممنون :)

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
رفقا پی دی افی دارین که انتگرال و مشتق و روابط مثلثاتی به طور جامع داشته باشه ؟
اگه دارین لینکای سبزتونو پرتاب کنین :) پیشاپیش ممنون :)

تقدیم شما

پیوست ها

• Jambandi-mosalasat.pdf
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 0
  • integral_moshtagh.pdf
    132.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

دانشمند كوچك

عضو جدید
منم سنجشیم
اما هنوز جوابارو ندارم.که بدونم خوب دادم یانه
راستش همش با شک زدم.از دست این حس شک دار من:w00:
ریاضی متوسط
زبان متوسط رو به سخت
مدار نظری ندارم.چون تسلط نداشتم رو مبحث
تجزیه آسون
الک سخت
کنترل متوسط

آخرین ویرایش:

homeyra khaledi

عضو جدید
امروز آزمون پارسه پارسه برگزار شد. ریاضی وحشتناک سخت بود با اینکه من کاملا فکر میکردم مسلط هستم اما نمیشد سوالات رو جواب داد . نه من دوستام هم همینطوری شده بودند ... اما مغناطیس و کنترل و مدار ساده بود . سایر درسها هم متوسط بودند . :cool: شب کارنامه ها میاد . کسی پارسه امتحان داد ؟ نظرتون درباره ریاضی چیه ؟ مشکل از ماست ؟
سلام منم پارسه بودم نه ریاضیش انقدم سخت نبود 50 درصدش متوسط بود و تقریبا 50 درصدش باید بیشتر فک میکردی ولی قابل حل بود ولی در کل فک کنم سوالاش استاندارد نبود چون راحتتر از کنکور بود

rezaei.sp

عضو جدید
من ریاضی که نخونده بودم و اصلا نگاه نکردم. با این حال وقت واسه زبان و مدار کم اوردم.
سوالات سخت تر از سطح کنکور بود. یه سوال میسون تو کنترل بود که روش مشکل داشتم همون رو داده بودن.
ولی راضی هستم. چون فضای کنکور شبیه سازی شد و فهمیدم چی به چیه ؟؟:smile:

890031156

کاربر ممتاز
دوستان منتظر قراردادن آزمونای سنجشو پارسه در تاپیک آزمونهای آزمایشی هستیما! :gol::gol:

سنجش چه زود زود امتحان میگیره بچه ها وقت میکنن به مباحث برسن :دی؟!
سلام
منم ظهر رفتم سنجش
دفترچم وضعش خرابه و دوربین یا اسکنر ندارم
فردا کسی آپ نکرد پاک میکنم و اسکن

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام
منم ظهر رفتم سنجش
دفترچم وضعش خرابه و دوربین یا اسکنر ندارم
فردا کسی آپ نکرد پاک میکنم و اسکن

لطف میکنی نصیر یه چیزش که خوبه اینه که دفترچه هاش یه برگش خالیه بعنوان چک نویس میتونی استفاده کنی دیگه روی سوالا خط خطی نمیشه.این آزمونای آزمایشی مهمترین بخشش همین تحلیل پس از آزمونشه اگه برگه ها خط خطی شده باشه رغبتی نمیمونه بری تحلیلش کنی

890031156

کاربر ممتاز
لطف میکنی نصیر یه چیزش که خوبه اینه که دفترچه هاش یه برگش خالیه بعنوان چک نویس میتونی استفاده کنی دیگه روی سوالا خط خطی نمیشه.این آزمونای آزمایشی مهمترین بخشش همین تحلیل پس از آزمونشه اگه برگه ها خط خطی شده باشه رغبتی نمیمونه بری تحلیلش کنی
تو کنکور از برگ خالی خبری نیستاااااااااا عادت کن رو سوال حل کنی تا جا کم نیاری تو کنکور

llvll.asoud

کاربر ممتاز
تو کنکور از برگ خالی خبری نیستاااااااااا عادت کن رو سوال حل کنی تا جا کم نیاری تو کنکور

اره میدونم ولی خیلی مونده تا اونموقع.ماله من همون برگه ها هم خالی موندن چون چیزی نداشتم که بنویسم.آزمون آزمایشیه تا آزمونای جامع خیلی وقت مونده

Joe_Bel

کاربر ممتاز

اره میدونم ولی خیلی مونده تا اونموقع.ماله من همون برگه ها هم خالی موندن چون چیزی نداشتم که بنویسم.آزمون آزمایشیه تا آزمونای جامع خیلی وقت مونده
من ارومیه بودم بعضی از بچه ها برگه سفید در آوردن البته اجازه گرفتن ایرادی نگرفتن
یه فرقی کنکور آزمایشی با اصلی داره اینه که تو کنکور آزمایشی همه تا آخر میشن اما سر کنکور از 50 نفر 2 نفر میمونن این یعنی سر و صدای بیشتر ، یک ساعت آخر چون کسی نمی مونه سهل انگاریتم بیشتر میشه مواظب این نکات ریز باشید
اما در کل شرکت در این آزمونها بی نهایت میتونه مفید باشه بشرطی که خوب خونده باشی

juvefans

کاربر ممتاز
نتایج پارسه امدش : کل شرکت کننده برق 1486 نفر بود .
درصدهای من در آزمون پارسه
رتبه : 28 ;)

زبان عمومي و تخصصي 36.67
رياضيات 0.00 :cry: البته 3تا غ و 1 ص که شد صفر . به نظرم خیلی سخت تر از کنکور بود . ( حتی سخت تر از کنکور رشته ریاضی )
مدارهاي الكتريكي 1و2 66.67
سيستم كنترل خطي 50.00
بررسي سيستم هاي قدرت 16.67
ماشين هاي الكتريكي 1و2 58.33
الكترومغناطيس 52.78

samin_m

کاربر ممتاز
سلام ب دوستان عزیزم

از خواهر ها و برادر های عزیزی ک سال گذشته توی آزمونهای سنجش شرکت کردند و کنکور هم دادن میخواستم خواهش کنم یه پیام بمن بدن تا یه سوال ازشون بپرسم!

(برای اینکه جنبه تبلیغاتی پیدا نکنه توی پیغام خصوصی مزاحمتون میشم)

ممنون

llvll.asoud

کاربر ممتاز

زبان عمومي و تخصصي 36.67
رياضيات 0.00 :cry: البته 3تا غ و 1 ص که شد صفر . به نظرم خیلی سخت تر از کنکور بود . ( حتی سخت تر از کنکور رشته ریاضی )
سيستم كنترل خطي 50.00
الكترومغناطيس 52.78

تبریک میگم منتظر گذاشته شدن سوالای پارسه هستیما!

llvll.asoud

کاربر ممتاز

زبان عمومي و تخصصي 36.67
سيستم كنترل خطي 50.00
الكترومغناطيس 52.78

بالاترین درصدای این آزمون رو توی درسای مختلف میتونی بذاری ببینیم سطح بقیه بچه ها چطوره؟

3tare_87

عضو جدید
دوستای خوبم خسته نباشید! من یه پیشنهاد دارم!! جدای اینکه دوستان زحمت میکشن و سوالات و جوابهای آزمون ها رو میزارن! اگر بشه هرکی سوالای خاص آزمون که نکته جدیدی داره رو جداگانه در تاپیک های مربوط به اون درس مطرح کنن و همه دربارش بحث کنن...اگرم وقت گیره و براشون امکانش نیس فقط شماره سوالا رو تو همون پستی که دفترچه ها رو میزارن قید کنن خیلی خوب میشه! چون واقعا برنامه و زمان مجال نمیده که سوالات همه موسسه ها رو حل کرد! باتشکر!:gol:
پ ن : اگر دیدم موافق بود خودم به عنوان اولین نفر شروع میکنم...

juvefans

کاربر ممتاز
درصدهای برتر آزمون اول پارسه : البته هر درس شاید برای یک نفر باشه . این کارنامه نفر اول نیست .
زبان عمومي و تخصصي 91.11
رياضيات 83.33 !!!
مدارهاي الكتريكي 1و2 88.89
سيستم كنترل خطي 100.00
تجزيه و تحليل سيستم ها 91.67
بررسي سيستم هاي قدرت 58.33
مدار منطقي و ريزپردازنده ها 38.89
الكترونيك 1و2 91.67
ماشين هاي الكتريكي 1و2 83.33
الكترومغناطيس 91.2

آخرین ویرایش:

rezaei.sp

عضو جدید
دوستای خوبم خسته نباشید! من یه پیشنهاد دارم!! جدای اینکه دوستان زحمت میکشن و سوالات و جوابهای آزمون ها رو میزارن! اگر بشه هرکی سوالای خاص آزمون که نکته جدیدی داره رو جداگانه در تاپیک های مربوط به اون درس مطرح کنن و همه دربارش بحث کنن...اگرم وقت گیره و براشون امکانش نیس فقط شماره سوالا رو تو همون پستی که دفترچه ها رو میزارن قید کنن خیلی خوب میشه! چون واقعا برنامه و زمان مجال نمیده که سوالات همه موسسه ها رو حل کرد! باتشکر!:gol:
پ ن : اگر دیدم موافق بود خودم به عنوان اولین نفر شروع میکنم...
با سلام و عرض تشکر برای پیشنهاد خوب شما.
اینجا امکانات کمه . یعنی وقتی یه سوال رو میزاری :
1- نمیشه فرمول تایپ کرد.
2- یه ابهامی تو جواب دوستان باشه باید یه پاسخ بنویسی کلی وایستی وقت بزاری تا جواب بیاد تازه اونم اگه کسی رغبت کنه و جواب بده !
3- مرتب باید عکس بگیری بزاری ....
واسه همین مشکلات خیلی ها رغبت ندارن اینکارو بکنن

arsalan shahabi

اخراجی موقت
سلام من آزمونهای مدرسان شریف شرکت کردم.
تعداد شرکت کننده ها 3282 بود.
سوالا خیلی خوب بود.تو سالنی که من بودم چندتا از بچه های شریف هم بودن که معلوم بود دارن کیف می کنن،،اما من گر گیجه گرفته بودم:D بعد از آزمون همه دنبال این بودن کی چی جواب داده.
میخواستم درصد ها مو بزارم روم نشد
ایشاا.. آزمون بعدی

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام من آزمونهای مدرسان شریف شرکت کردم.
تعداد شرکت کننده ها 3282 بود.
سوالا خیلی خوب بود.تو سالنی که من بودم چندتا از بچه های شریف هم بودن که معلوم بود دارن کیف می کنن،،اما من گر گیجه گرفته بودم:D بعد از آزمون همه دنبال این بودن کی چی جواب داده.
میخواستم درصد ها مو بزارم روم نشد
ایشاا.. آزمون بعدی

بالاترین درصدای این آزمونو میذارید

jeneral_dj

عضو جدید
سلام بچه ها!!! من مدرسان شرکت کردم!!!! اینم بالا ترین درصدای این آزمون!!!! خودم که اصلا تو جو آزمون نتونستم برم!!!!!
زبان 92.22
ریاضیات 88.88
مدار 88.88
کنترل 91.66
سیگنال 91.66
بررسی 75
منطقی و ریزپردازنده 50
الکترونیک 100
ماشین 91.66
الکترو مغناطیس 80.55
فقط بچه ها سوالای آزمونتونو زودتر آپلود کنین که بقیه هم استفاده کنن!!!! دمتون گرم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا