sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته
آقا حبیب، انقدر دیر به دیر بهمون سر می زنی که فکر می کنیم بدون خدافظی ترکمون کردین!کسی حالی از ما نمی پرسه
راستی چرا اینقدر ساکتین؟
سه شنبه اکیپ جمعاً جاتون خالی
همه قدیمیها هستن
آقا حبیب، انقدر دیر به دیر بهمون سر می زنی که فکر می کنیم بدون خدافظی ترکمون کردین!کسی حالی از ما نمی پرسه
راستی چرا اینقدر ساکتین؟
سه شنبه اکیپ جمعاً جاتون خالی
همه قدیمیها هستن
نه مهندس جان کیف و حال مجازآقا نمیشه این حال توپ رو خصوصی بده ؟ زشت نباشه ؟! زن و بچه اینجا رد میشه )
من روانشناسی بلد نیستم ولی خیلی لازم بودچه زنگ تفریحی شده اینجا !!!
هر كی روانشناسی بلده ، نظر بده كه این تاپیك تا چه حد برای بچه ها لازم بود ؟
آقا سلامنه اقا حبيب ميترسه چون بياد اينجا منم باشم همون موقع زنش ميدم و چون من خيلي هستم پس اون موقع ها مياد كه من نيستم شما خودت حساب كن اينيم كه مياد خيلي
فهميدين چي شد؟؟؟؟؟؟؟
آقا سلامنه اقا حبيب ميترسه چون بياد اينجا منم باشم همون موقع زنش ميدم و چون من خيلي هستم پس اون موقع ها مياد كه من نيستم شما خودت حساب كن اينيم كه مياد خيلي
فهميدين چي شد؟؟؟؟؟؟؟
من اون موقع شايد نتونم بيامآقا سلام
ما که نفهمیدیم چی شد ولی بگو کیا میای من هم همون موقع بیام
من هرشب حدود 9 اینجام
راستی زن دادن من به این راحتیها نیست
وحید خان حالا که دست کردی جیب مبارکت و داری شکلات پخش میکنی حتی المکان لطفا شکلاتش کاکائویی باشهgomo عزيز شما كه زياد نيستي اگه شما زياد باشي من قول ميدم اسپم ندم خوبه
ديدن به بچه شوكلات ميدن ميخوان گولش بزنن الانم همينه با اين فرق كه اين بار بچه شوكلات داده حالا ببينيم بزرگه گول ميخوره
ممنون وحید جانبه به ! کاکائو اونم برزیلی ) جونممممم ) منم میخوام
سلام اقا مهديمنم هستمت فطیر
با وحیدم کاملا موافقم
منم هستمت فطیر
با وحیدم کاملا موافقم
بيا بابا ادماي خاص از همين جاها شروع كردن يعني تو نميخواي خاص باشي
شما كه خودت اخر اين كارا يه دكه زديکسی منو صدا کرد!!؟؟
به قول مهندس شاپور طاحونی مهندس اونیکه تولید داشته باشاقا فرشيد منظور از چيز همون آجر ديگه(جلوي بچه ها ضايعست بابا هي چيز چيز ميكني هوسي ميشن)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | ||
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |