نهفيش چي؟
كنكور كارشناسي؟![]()
درخواست استاد ندیده بودم که به لطف دوستمون دیدم
در ضمن گور بابای سازمان سنجش. من عمراً فیش پست کنم
دوستان چه کردید با امتحان نظارت و محاسبه نظام مهندسی؟
برا من که یه کوچولو سخت بود
مهندس تودلت کیه؟ من خودم واست تاپیک میزنم داغشم موکنمسلام
هنوز نه پستی رو خوندم، نه پیامی رو و نه تاپیکی رو!
فقط این رو می دونم که لعنت بر شاتل، که 1 ماه و نیم اینترنتم قطع بود و تازه تونستم تغییر ISP بدم و دوباره وصل شم!
از این که تولدم به یاد همه بود خوشحالم!![]()
سال آخریا و فارغ التحصیل ها دستا بالا!
طرح نوروزی داریم!
چه طرحی؟سال آخریا و فارغ التحصیل ها دستا بالا!
طرح نوروزی داریم!
مدرسه رو یادت بیار!چه طرحی؟
آخی یادش بخیر.........مدرسه رو یادت بیار!
پیک نوروزی رو آخرین روز می دادند تا بچه ها فرار نکنند و حضور داشته باشند.![]()
ولی من میشناسم کسایی که تا جایی که تونستن و سوادشون اجازه داده، یاری رسوندن!خیلی جالبه! همه میان اینجا و اعلام حضور می کنن و مشتاق کمک کردن هستن ولی هیچکس جواب پست هایی که سوالای تخصصی می پرسه رو نمی ده!!!!
تو این تالار از اولش هم خبری نبوده!
اینکه یک مقدار وعده و عید های پوشالی زیاد شده، درش حرفی نیست، اما مدیریت تالار، کسی نیست که اطلاعاتش در همه زمینه ه زیاد باشه!اگه اشتباه نکنم آقای خسروداد اینجا یه سایت آموزشیه و کسی که بانیه این سایت بوده بنای اون رو بر این نگذاشته که کاربرین محترم فقط جواب کسایی رو بدین که فعالن یا مثلا به کسای دیگه کمک کردن!
اینجا یه سایت آموزشیه و مدیر سایت! یا مثلا کاربرین ارشد سایت یا مثلا مدیر هر تالار نباید بی خودی این نام و سمت ها رو یدک بکشن!!!! گرچه انتظاری هم نیس وقتی همه جا دور و برمون هم همین طوره!!!
من به این سایت میام تا اطلاعاتم بالا بره و آموزش ببینم و.... نه اینکه بیام و ببینم که خبری نیست و همش تاپیک اعلام حضور اعضای باشگاهه که مداوم به روز می شه! اونم توسط کسایی که من می دونم اطلاعات دارن تا جواب سوالات دوستان رو بدن!!!
کو مدیریت تالار؟ کو کسی که جواب بده اینجا چه خبره؟؟؟
سلاممن شاید اشتباه منظورم رو رسونده باشم!
خداییش خودتون قبول ندارید که کار تالار با عرض معذرت فراوان ! خیلی بی خود شده؟ من خیلی وقته هیچ بار علمی نمی بینم! حرف من این نیست که کسی وظیفه داره جواب بده! قطعا هر کسی که این لطف بزرگ رو در هر دیگری می کنه وظیفه ای نداشته غیر از اینکه فی سبیل الله باشه
حرف من اینه که همه چی اینجا بهم ریخته! این همه طبقه بندی گروه و کار و .... داریم ولی هیچکس کاری نمی کنه!
من همیشه اینجا سر می زنم ! شاید روزی بیش از 10 بار! تمام تالارها و گفتمان ها رو می گردم ولی خداییش چیزی دستگیرم نمی شه! و از این بابت حرص می خورم که چرا همیشه تاپیک گفتگوی دوستانه در تالار عمران و جمع آوری سطح تحصیلات کاربران و ... اینجور تاپیکایی که هیچ بار علمی ندارن آپ می شن در حالی که هدف از اول چیز دیگه بوده!
ببخشید ولی با تمام این شرایط کلی سایت مثل این سایت هستن ولی فعالتر و علمی تر هستن! باشگاه قبلا این طور نبود و من از این حرص می خورم !
سلام
البته من یه کم رک و صریحتر از آقا سپهر جواب میدم
تو این مدتی که همکار مدیر بودم کم پیش اومده که کسی عادلانه انتقاد بکنه
خودش فعال باشه و بیاد از فعالیت دیگران انتقاد بکنه
معمولا دوستایی که فعال هستن و. به فکر تالار هستن از فعالیت دیگران انتقاد نمیکنن
راه کارهای جدید میدن و فعالیت خودشون رو بیشتر میکنن
شرکت تو بحثهای تخصصی عمرانی مهم هست نه داخل تالار گشت زدن
تاپیکهای مهم تالار خودمون باید مرور بشن نه تاپیکهای
عکسهای هیلاری داف
همین الان عکس desktop شما چیه؟
این نی نی ها چه جور شنا میکنن؟
اگه یه نفر به شما بگه با من ازدواج میکنی؟
نه که بگم هیچ جای باشگاه نرید غیر از تالار عمران
ولی وقتی میتونید این مدلی انتقاد کنید که بیش از بقیه فعالیت داشته باشید توی تالار
لین تصحیح شده:ببینم در این تاپیک چه می کنید
دست تنها شروع کردم، اما پروژم پر از عیب و ایراد بوده!
اگر کمکم کنید هم به دیگران مراحل انجام پروژه رو یاد میدیم و هم من متوجه میشم که کجاها اشتباه کردم....
مراحل و انجام پروژه بتن آرمه (ساختمان فرضی)
در ضمن گل باقالی، من 2 هفته ای هست که امضام رو عوض نکردم، بهش توجه کن.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |