واااااای همون انفولانزای معروفو گرفتی احتمالا...
مواظب خودتون باشین، حالا ما یه چیزی گفتیم. ولی اگه اینجااسپم ندین که کلهم در تالار عمرانو باید تخته کرد... لااقل نزارین تنها تاپیک فعالش بسته شه... شما هم که ماشالله اکتیو...
ای خدا.....آخه چرا.................. چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟...........یعنی تو این تالار فقط من اضافی بودم!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
(این تیکه رو هندی اومدم)
چرا تو این تالار کسی با من راه نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میام در حد سواطططم آموزش پاورپوینت راه میندازم میگین این چیه!!!!
تو گفتگو اسپم میدم میگین ماشاا... اکتیوی ها!!!!!!!!!!
من هرچی به این آقای والکانو.......................... اوه اوه .................هیچی!!!!!!!
آقا فرشید انقدرا هم اوضاع تالار بد نیستا!!!!!!!!
(آقا ما خودمونو وقف عمران کردیم شما بگو من چی کار کنم!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
در ضمن متوجه شدم که اومدین آنفولانزای خوکی رو تبدیل به آنفولانزای معروف کردین!!!!!!!!!!
پس از این به بعد باید با منشی ایشون تماس حاصل کنیموالا آقای خسروداد شنبه گفتن( امشب نمیرسم بیام ولی فردا میام !!!)
حتما سرشون خیلی شلوغه دیگه!!!
گفتن سر یه پروژه میرن و هم چنین سر کارم میرن!!!
دانشگاهم دارن!! واسه همین نمیرسن بیان!!!
گفتن میخوان یه سری فعالیت هایی انجام بدهند که ترجیحا خودشون می آن میگن!!!!!( از من نشنیده بگیرین!!!!!!!!!!!)
(در ضمن بنده طبق برنامه ریزی که دارم روزی 10 دقیقه میام تالار عمران!!!(جاهای دیگه باشگاه نمیرم!!) و چون نمیخوام تالار بخوابه یه پستی هم اینجا میذارم!! به جان ......... من اسپمر نیستم!!!!!!!!!!!!!)![]()
کودتا که خیلی خوبهلطفا در مورد حیطه شخصی خودتون نظر بدین
مدیر جووونم اصلا دوست نداره بیاد
کم کم داره بوی کودتا میاد
اینو بدونید والکانو تا آخر پای مدیر وایمیسه و با اغتشاش گران برخورد کهریزکی میکنه(یعنس خشن سو ء برداشت نشه
)
چی شد؟ چی شد؟لطفا در مورد حیطه شخصی خودتون نظر بدین
مدیر جووونم اصلا دوست نداره بیاد
کم کم داره بوی کودتا میاد
اینو بدونید والکانو تا آخر پای مدیر وایمیسه و با اغتشاش گران برخورد کهریزکی میکنه(یعنس خشن سو ء برداشت نشه
)
ghorbunet mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiبچه ها الان ساعت 7:03 هست و آقای بیدهندی تو تالار هستن!!!!
.
.
.
.
راستی فاطمه جون عنوانتو تبریک میگم!!!!!!!!!!!
واقعا که خیلی زحمت میکشی!!!!!!!!!
من که هفته ای 1/2 بار میام از خبرات استفاده میکنم!!!!!!!!!!!!!!![]()
آقای والکانو منظورم آرمین جون ( این به اون یکی در) دیگه خرخون شدند از این کار نمی کنند
![]()
پیشنهاد خاصی وجود نداره چون الان فصل درس و مشق و اینااینو که میدونم!!!!
چون تقریبا شونصدو یک بار تا حالا گفتم!!!!
البته خب حقم دارن درس بخونن!!!
من از این 18 واحدی که دارم و کلهم از بینشون فقط مقاومت درس محسوب میشه !! باز تو همونشم موندم!!!!!!!!!!!
مزاحم آقا وحید نمیشیم !! حالا یه برنامه دیگه بریزیم!!!!!!!!!1
پیشنهاد دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |