[گفتگوی دوستانه در تالار عمران]

russell

مدیر بازنشسته
نه بابا صاحبش خودش اسپم بازه.:D
باور کن فکر میکردم منظورت از سید seyyed باشه. تازه دوزاریه افتاد.
مگه میشه Syd Barret رو نشناسم. خدا بیامرزتش:cry:. لعنت بر رفیق ناباب:w06:.... استعدادی بود که سوخت.
همینه ملتو دعوت کرده محله خودشون .. که خودش زحمت رفتن جای دیگه برا اسمپو دیگه نداشته باشه :D

یادش گرامی ...:cry:
نمی دونم چرا این روزا همش کتاب اشعار پینک فلوید تو دستمه و شعراشون رو
بارها و بارها می خونم !!! یک نعلبکی پر از اسرار !!!

russell

مدیر بازنشسته
به به .. ارادت ، سید و اینا :)
راستی ، در مورد عکس ، کاملاً آزاد ، میتونه یه چیز و اتفاق عمرانی باشه ، میتونه درست یا غلط باشه ، میتونه از کامپیوتر یا اطاق یا کتابخونه یا خود آدم باشه :) هر چیزی ، فقط کار خود آدم باشه و واقعی باشه :) نمیخوایم عکس تکراری این و اونو بذاریم .. یک عکس کم حجم ، ساده ، خودمونی :)
سلام ... خوبین آیا؟:smile:
کدوم عکس ! کجا می خواین بذارین ... افراد متفرقه هم می تونن شرکت کنن ؟:)

M F S

عضو جدید
به شما درست اطلاع دادن.:w01:
راستی سید کیه دیگه؟:surprised:

نه ولله تو چتش موندیم.:D

:w14::w42:
من میگم امیرو باید خلع کنیم. اون بره مجتبی هم میاد. :smoke:
باز این به علیزاده بازی داد. باید 5 تا میزدیم.

دادا ما تعدادمون بیشتره هاااا. تازه آق فرشید هم هست.

اینو مطمئن بودم که تو استعداد هیچی رو نداری.:biggrin:.................البته بعدا شاید بتونم یه کارایی برات بکنم.....;)

sma519

کاربر بیش فعال
دوستان دیروز جومونگ با من تماس گرفت گفت میخوایم جومونگ 2 رو بازی کنیم . از منم کلی خواهش کرد تا تو فیلمشون بازی کنم . بهش گفتم باید دوستامم بازی بدین که گفت به خاطر شما چشم !!!! ( راس میگمااااااااا )
قراره تو فیلم اینشکلی باشم
چطورم ؟؟؟
اینم سوسانوی منه
هه هه هه

sma519

کاربر بیش فعال
اینم از اسب sma519
( گفتن همینو داریم ) :biggrin:

معرفی میکنم
بانو یوم یول

بامشاد
( آخ ببخشید این تو فیلم نیستااااااااااا )

russell

مدیر بازنشسته
سلام
شما می دونین این نقش متعلق به کیه ...

من که تا به حال جومانگو نگا نکردم !!!:D
به منم پیشنهاد دادن اما من که قبول نکردم!

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فیلم نه ، اما عکس جریانش اینه که بیایم برای همدیگه عکس قرار بدیم ، عکس های واقعی که کار خودمون باشه ، فقط برای اینکه نشون بدیم عمرانی ها خودشون یکه تازند تو همه چی :) برای همینم گفتم از هر چیزی که فکرش و میکنید جالبه عکس بگیریم ، حالا گفتم ، میتونه میز کامپیوتر عمرانی باشه ، کتابخونه عمرانی باشه ، اطاق عمرانی باشه ، محل کار عمرانی باشه ، هر چیزی مهمان های عزیز تالار باشه ( مثل راسل عزیز ) و .. ، البته تو مایه های همین گفتگوی دوستانه بیشتر ، حالا اگه تخصصی هم شد من خودم نوکر بچه های گل باشگاه هم هستم :)

russell

مدیر بازنشسته
فیلم نه ، اما عکس جریانش اینه که بیایم برای همدیگه عکس قرار بدیم ، عکس های واقعی که کار خودمون باشه ، فقط برای اینکه نشون بدیم عمرانی ها خودشون یکه تازند تو همه چی :) برای همینم گفتم از هر چیزی که فکرش و میکنید جالبه عکس بگیریم ، حالا گفتم ، میتونه میز کامپیوتر عمرانی باشه ، کتابخونه عمرانی باشه ، اطاق عمرانی باشه ، محل کار عمرانی باشه ، هر چیزی مهمان های عزیز تالار باشه ( مثل راسل عزیز ) و .. ، البته تو مایه های همین گفتگوی دوستانه بیشتر ، حالا اگه تخصصی هم شد من خودم نوکر بچه های گل باشگاه هم هستم :)
آخرش ما هم هستیم یا فقط عمرانی هان :question:
منم عکاسی بلدما ...:thumbsup2:
می خواین چند تا نمونه کار بدم :)

The Lunatic

عضو جدید
اینو مطمئن بودم که تو استعداد هیچی رو نداری.:biggrin:.................البته بعدا شاید بتونم یه کارایی برات بکنم.....;)
نه دیگه اینقدم بی استعداد نیستم:D
ولی فکر نمیکنم از دستت کاری بر بیاد. قبل تو افراد زیادی در این راه شهید شدن:w29:
(یاد کاربر آتراد :hypocrite: را گرامی میداریم. خدایش بیامرزاد)

sma519

کاربر بیش فعال
سلام
شما می دونین این نقش متعلق به کیه ...

من که تا به حال جومانگو نگا نکردم !!!:D
به منم پیشنهاد دادن اما من که قبول نکردم!

این باید یونگ پو باشه (
) :biggrin:
کاش نگاه میکردی . هرچند قسمت آخر میگفتی حیف این همه وقت که گذاشتم و این سریال رو دیدم !!! :surprised:
آره ه ه ه ه . پس اون ایرانیه که میگفتن ، شما بودی ی ی ی !!! :) کاش قبول میکردی . حیف شد . :(

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نیگا نیگا...دیگه بچه های کامپیوتر و فیزیکو ازمایشگاه هم فهمیدن اینجا چه خبره.درساشونو تو تالارشون میخونن میان اینجا حالشونو میکنن.

آتراد

عضو جدید
آقا به من چه. این ولکانو گفت آتراد رفته اون دنیا (البته دور از جون شما) پیک میک رو بیخیال.
گفت منبعش موثقه. منم خامش شدم:redface: :cry:
راستی کارا خوب پیش میره؟ چه عجب از این طرفا؟

یه گوشی از این وحید من بچلونم!!!:D

هوینجوری!!دلم تنگ شده بود گفتم یه سر بزنم..:w02:

راستی نهضت میری؟؟دروغ نگیااااااااا!!!:w00::w00:
والکانو چی؟؟:w00::D

The Lunatic

عضو جدید
یه گوشی از این وحید من بچلونم!!!:D

هوینجوری!!دلم تنگ شده بود گفتم یه سر بزنم..:w02:

راستی نهضت میری؟؟دروغ نگیااااااااا!!!:w00::w00:
والکانو چی؟؟:w00::D
نه دیگه سر اون جریان پیچوندیم جفتمون.:cool:
منم عید رو بر همگان تبریک میگم.:biggrin:
خدمت آق فرشید هم عرض شود که بابا این بندگان خدا تقصیری ندارن. آق سپهر دعوت کرده.

russell

مدیر بازنشسته
سال نو رو پیشاپیش به اهالی رشته عمران تبریک می گم !:d
امیدوارم سال خوبی براتون باشه ...:w28:
در ضمن مگه شی می شه با افراد رشته های دیگه هم مراوده داشته باشین !:)
(آقا مدیرتون گفتن هر وقت حوصلتون سر رفت بیاین اینجا اسپم!:whistle:)

M F S

عضو جدید
نیگا نیگا...دیگه بچه های کامپیوتر و فیزیکو ازمایشگاه هم فهمیدن اینجا چه خبره.درساشونو تو تالارشون میخونن میان اینجا حالشونو میکنن.

چطور مگه ؟؟؟؟؟؟؟اشکالی داره...........بد کردیم اینجارو از سوت و کوری دروردیم........هااااااااا...:warn:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نه جمع بستم :) کلاً هی بالا پایین کردم دیدم مهمونا رو نمیشناسم ولی خوب ، میزبانارو میشناسم ، گفتم برم یه دوری بزنم مزاحم نباشم :)

nargulu

عضو جدید
سلام من فکر می کنم خیلی عالی باشه اگه بتونیم با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم و اصلا کیه که دوست نداشته باشههههههه!