نبینم بعد من کسی بیاد بگه آخرین پست تالار و من گذاشتما .... من آخرین نفریم که میگم بهتون سال قدیم رفت ، سال نو تا 20 مین دیگه میاد .. سال نو پیشاپیش مبارک
دوستون دارم ، مخلص همه عمرانیا و حومه و سایر رشته ها ...

سلام من فکر می کنم خیلی عالی باشه اگه بتونیم با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم و اصلا کیه که دوست نداشته باشههههههه!
از کجا اینقدر مطمئنین اقای مهندس![]()
سلام، خوش اومدی!من هم مثل همه دوستان ایرانی هستم و البته کرجی! می خواستم بپرسم واقعا چیکار میتونیم انجام بدیم؟ اخه من تازه واردم و این چیزا رو بلد نیستم کمکم کنید!
چه عجب ما تو این انجمن یه هم شهری دیدیم.من هم مثل همه دوستان ایرانی هستم و البته کرجی! می خواستم بپرسم واقعا چیکار میتونیم انجام بدیم؟ اخه من تازه واردم و این چیزا رو بلد نیستم کمکم کنید!
ممنونم!اولا به مدیر سایت کلی خسته نباشید میگم.کمک هم اینکه چه مطالبی باید بفرستیم و اصلا چه جوری میشه برای رشتمون که من مطمئنم هممون برای رسیدن بهش کلی تلاش کردیم کاری انجام بدیم
![]()
سلام مخصوص به همه بر و بچ عمراني
اميدوارم سال تپلي داشته باشين
مخلصيم
برگرفته از دفتر خاطرات یک .... !!!! ( حالا ول کنین کی .... )
خیلی فقیر بودیم .... هیچ پولی نداشتیم .... مادرم قادر به زائیدن من نبود ..... خالم منو زائید .... !!!!!
هم م م م م م
به به چه عجب بلاخره این مدیر گرامی هم یه آواتار تو دل برو انتخاب کرد !!!![]()
چه عجب بلاخره یکی به حرفهای بی مزه ما هم خندید !!!!
باحال بود!
برا دلی که ناجور گرفته کسی نسخه ای نداره؟!
بوی اخطار میادا!
آره، امروز دوستان لطف کردن کلی آواتار فرستادن و من از این خیلی خوشم اومد!
من میرم به این تاپیک و کلی می خندم و سرگرم میشم!برا دلی که ناجور گرفته کسی نسخه ای نداره؟!
همه طبق ضوابط بوده!تا حالا کم هم اخطار ندادین آقای مدیر بد اخلاق![]()
خیلی بده به خاطر مراعات حال دیگران هیچ کاری نتونی بکنی... وحشتناکه
تا دیگران کی باشه!خیلی بده به خاطر مراعات حال دیگران هیچ کاری نتونی بکنی... وحشتناکه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |