سلام خدمت عمرانیهای عزیز..همه میگن عمران و معماری ضد هم هستند من اومدم تا این حرف ها را تکذیب کنم و بگم دوستان خسته نباشید
سعید خان میشه لطف بفرمائید و بگید من کی دست از پا خطا کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جالب . می بینم که آتش بس شده و ...... به هر حال قدم همه دوستان معماری روی چشم .
ولی آتیش حواست باشه که تو یکی رو زیر نظر دارم !!!! اینجا اگه بخوای دست از پا خطا کنی ......![]()
سلام زرناز جونممیبینم که هر وقت بچه های معماریو گم کردیم میتونیم اینجاها بیایم دنبالشون....
آتیش دختر معلومه تو کجایی؟؟؟؟
هیچ وقت . فقط عادت کردم سر به سرت بذارم .سعید خان میشه لطف بفرمائید و بگید من کی دست از پا خطا کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به به بازم چه جالب . فقط لطف کنید آدرس پاتوقتون رو بدید ما هم مزاحم شیم !!!!سلام زرناز جونم
....خوبی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟
دلم واسه پاتوق خودمون تنگ شده.کاش راش مینداختیم
به خدا درسا حجمش خیلی زیاد شده زرناز گلم.اما از حالا تا جمعه در خدمتم![]()
سلام، شما هم خوش اومدین!!من هم به دوستان خوشامد میگم . ضمنا" یکی هم به خود من خوشامد نمیگه !!!! آخه منم تازه میخوام فعالیت جدی خودم رو در باشگاه شروع کنم .![]()
داش حبیب شما سالی یه بار سر میزنی اینجا خوب معلومه که یادی ازت نمیکنیمسلام
خوبید دوستان؟
مارو نمیبینید حال می کنید
بابا یادی از ما نمی کنین ببینید اصلاً زنده ایم یا مرده
نه سپهر جاناحتمالاً از مدیرشون راضی نیستن!!!
آقا ما که بخیل نیستیم، اگه نارضایتی دارین به من یا آدمین بگید، برم کنار، حداقل تالار نخوابه!!!
تقریباً فعالان تالار عمران، 3 یا 4نفره!!!!
داره کم کم عصبانیم می کنه!!!!![]()
احتمالاً از مدیرشون راضی نیستن!!!
آقا ما که بخیل نیستیم، اگه نارضایتی دارین به من یا آدمین بگید، برم کنار، حداقل تالار نخوابه!!!
تقریباً فعالان تالار عمران، 3 یا 4نفره!!!!
داره کم کم عصبانیم می کنه!!!!![]()
آقای مدیر سلام
این کم بودن فعالیت ( لااقل واسه من ) به خاطر اینه که این سایت بیشتر از اینکه "باشگاه مهندسان" باشه " باشگاه دانشجویان رشته های مهندسیه " . طبیعیه دغدغه ها ، نیازها و حال و هوای دانشجوها با کسانی که تو بازار کار هستن تفاوت های معناداری داره و همین مطلب باعث میشه جذابیت حضور کم بشه . تو دو هفته گذشته من تقریباً تمام مدت دسترسی به نت داشتم و معمولاً تو باشگاه بودم ولی به جز یه تاپیک بقیه هیچ انگیزه ای برای حضور در من ایجاد نکرد . ( مثل 2 3 ماه گذشته ) تازه این در مورد تالار اصلی عمرانه ، در مورد درخواست ها که اصلاً حرفشو نزنه .... .
یه مطلب دیگه هم هست ، درسته در رشته ما خیلی از مباحث مطرح و درس داده میشه ولی عمق تدریس این مطالب خیلی کمه ، فکر کنم بهتر باشه یه کم دوستان در مورد اظهار نظرهاشون دقت کنن و هر چی برداشت می کنن رو نگن . یه کم با بینش بالاتر و یا تجربه بیشتر حرف بزنن . اینجوری کم تجربه تر ها مثل من سر در گم نمی شن و اشتباه نمی فهمن . اون چیزی که هممون می دونیم اینه که یه ارشد خاک هم از سازه سر در میاره و هم از زلزله و بقیه زیر شاخه های عمران ولی یه نگاه کنین اونایی که مدرک بالاتری دارن در مورد هر چیزی صحبت نمی کنن و برعکس کم تجربه تر ها .... . اینجوری اعتبار بحث های تخصصی کم میشه و طبیعتاً علاقمندی برای حضور هم کمتر . یاد یکی از اساتیدمون به خیر ، می گفت : در مواجهه با یک سوال تخصصی :
یه دیپلمه یه جواب قطعی میده و مصرانه تکرار می کنه و حرف هیچ کس رو نمیشنوه و با مخالفش گلاویز میشه .
یه فوق دیپلم یه جواب قطعی میده و مصرانه تکرار می کنه ولی به بقیه هم فرصت حرف زدن میده .
یه لیسانس میگه به نظر من .... یا تا جایی که من می دونم .....
یه فوق لیسانس میگه باید محاسبه کنم
و یه دکتری میگه خیلی مطمئن نیستم و خیلی عوامل دخیله .... بگم نمی دونم بهتره .
فکر کنم راست میگفت .
حاتمی
آقا سلمان اینطرفاخوب حالا دوست عزیز ، همه این حرفها درست .. ولی به عنوان پیشنهاد باید چه کرد .. درسته ، اینجا دانشجو خیلی داره ، ولی ...
صحبت هاتون مثل همیشه قشنگ، دلنشین و درست بوده!آقای مدیر سلام
این کم بودن فعالیت ( لااقل واسه من ) به خاطر اینه که این سایت بیشتر از اینکه "باشگاه مهندسان" باشه " باشگاه دانشجویان رشته های مهندسیه " . طبیعیه دغدغه ها ، نیازها و حال و هوای دانشجوها با کسانی که تو بازار کار هستن تفاوت های معناداری داره و همین مطلب باعث میشه جذابیت حضور کم بشه .
صحبت هاتون مثل همیشه قشنگ، دلنشین و درست بوده!
اما خوب، شما 1قدم بردارید، من 100تا برمی دارم!!!
شما 2تا تاپیک تخصصی بذارید و شروع کنید، بعد با من هماهنگ باشین، هر کی اومد اونجا شیطونی کرد، سریع تار و مار میشه!!!
......
این رو هم بازم بی تعارف میگم، کسی اگه فکر می کنه مدیریت مشکل داره، یا رو در رو به من بگه یا به آدمین بگه!
اگه نه، پس چرا نیستین؟!
اگه نه، پس بهم کمک کنین که به بهترین مکان و جایگاه برسیم!!!
اینا هم درد و دل 1مدیر بود که در هیچ تاپیکی به غیر از اینجا نمی تونستم عنوان کنم!!!
......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |